Ei viittis repiä Tampereen kasvoja enempää turistikauden alkaessa

-Aamulehdessä tänään virkistävän hyviä ehdotuksia : Jos ei ole rahaa,ei ole palvelujen/tavaran kysyntää/kulutusta,ei työtä...Tampere ei lähde nousuun ihmisten ostovoiman/työllisyyden nousematta 20 prosentin työttömyyskuilusta. Liikennetttä kohennettaessa olisi kiireellisintä:

-Pirkkalan lentokentän kansainväliselle tasolle saattaminen(turistejakin tulisi,eivät aina ylilentäisi),kuten Lassi Kaleva erinomaisessa,viimeaikaiset Tampereen toimet ja tarpeet hyvin kattavassa kirjoituksessaan(mm.)ehdottaa,

-Koulutuksen (peruskoulun ylisuuret luokat/sijaispulasta myös muualla lehdessä,kiitos saija Pitkäsen puheenvuoron-): Yläkoulu,lukio,Ammatillinen koulutus...(Matti Helimon kirj.) nähtävä nvestointeina,ei kuluina,

-Ja kulutuskysyntään/työllistämiseen sokerina pohjalla samalla sivulla Jukka Gustafssonin eläkeläisten ostovoiman kohtuullistamista koskeva kirjoitus,-(Epätiedon levittämisen lopettaminen ja epäkohtien oikaiseminen,-oma huomautukseni).

Kaikki tämä hyvä A.L.:ssa tänään. Ratikkajuttua ajattelen lähinnä turistikauden alkaessa,-muistaen,että tunnelikin on vielä liittymiä vailla.

Kaupunkipuisto terve ajatus, muu Tampereen kasvojen repiminen olisi syytä kiiruusti lopettaa ennen kuin on alkanutkaan. Eteläpuisto säilytettävä,

Muutoin arvostan J u t t a  U r pi l a i s e n  arvovalintaa: Perhe ennen presidenttiehdokkuutta. Meillä on hyvä istuva presidentti,ja toinenkin hyvä ilmoittautunut ehdokas.

-Vielä Tasanteen Taavin ehdotus A.L./mielipidesivulta tänään: Sdp:n presidenttiehdokkaksi J u k k a  G u s t a f s s on.

-Ja kaikki tämä hyvä löytyy tänään Aaamulehdestä,-ei kun lukemaan,-tarkasti!

Katselukerrat: 79

Heikki Karjalainen kommentoi_ 28. helmikuuta 2017 06:17

Gustafssonin ehdotus eläkekorjaukseksi oli hyvä, mutta alkaen Kijljusen SDP:n tyrmäämästä kansalaisaloitteesta taitetun indeksin poistamisesta. Eli Gustafsson ehdottaa pieneläkeläisille huomattavasti suurempaa tasokorotusta kuin suureläkeläisille- oikein.

"Repiminen" sana pitää vaitaa sanoiksi; paikkaaminen, kutominen, korjaaminen, siistiminen, uuudistaminen, jne..

Neuvos kommentoi_ 28. helmikuuta 2017 07:56

Rakentamista joka puolella ja maauimalakin on valtion rahaa vailla - järvien välissä kapealla kannaksella pitää olla maauimala - ehkäpä sen alta sitten tunnelikin?

Vogoni kommentoi_ 28. helmikuuta 2017 09:31

Turistin, ainakaan lentokoneella saapuvan, näkökulmasta härmäläisellä sisämaakäpykylällä ei juurikaan ole tarjottavaa. Eikä siinä ainakaan mikään lentokenttäremontti auta, Ryynärikin veti liinat kiinni, vaikka valopäät väsäsivät sitä varten terminaalirempan.

Anneli Tuulikki Laine kommentoi_ 28. helmikuuta 2017 11:20

No,sanotaan että kaupungin kasvojen "ehostus"toisi työtä",oikomishoito" tulotasolla lisäisiK kysyntää ja kulutusta.Ei kai Gustafsson itsensä kanssa riitelemään rupea,muutoinhan sdp:n kannanotot ovat sitten ristiriitaisia? Poimin ihan kuin omia ajatuksiani tänä aamuna mielikseni A.L:sta.

-No.kasinolle ja kansiareenalle ainakin olisi turistien lennettävä, Kaikenlaisia ristiriitaratkaisuja,kun olisi yhdessä mietittävä "suosta" pääsemistä.

Ja niitä leipäjonoja on Kaukajärvelläkin(Onneksi on,mistä rahattoman hakea).  Ruokanysse. Ikävää,ettei liikkeiden viimeisen päiväysten leipiä ym.tuonut vapaaehtoistyönteijä "saa" jakaa tavaroita kuin srk-talon pihassa,ta/ja diakonin kautta.Häiritsi kuulemma joitakuita,kun pikkuauto joskus pysähtyi srk-talon takaisen mäen alle.-No,onhan seurakuntatalon piha.

Eikä kenenkään pidä häiriintyä eikä hävetä sitä,että ihmisen on elääkseen syötävä ja täällä pohjoisessa lämpimästi pukeuduttavakin. Se sotejuttu on kyllä hoideettava paikallisesti,kun vanhus kotiutetaan esim.yksin asumaan omakotitaloon,missä naapuri on kaukana.-kaatuillut,ollut jäätyä hankeen ja soittanut kaukana asuville sukulaisilleen,jotka vieneet hoitoon.-.jne.

Anneli Tuulikki Laine kommentoi_ 1. maaliskuu 2017 09:31

Avustusten ruuhkautuminen oli odotettavissa. Toimeentulotuki-ym.asiain liian nopea siirto "klönttänä" uusille ihmisille liian iso ja raskas pala kerralla Asiakkaan ja työntekijän. kasvokkain kohtaaminen ja yhdessä uusien selviytymisväylien etsiminen jäivät pois.

Kommentoi

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot