....arvon mekin ansaitsemme Suomen maassa suuressa.....

Kun Jussi Halla-aho päätti ryhtyä tavoittelemaan perussuomalaisten puheenjohtajuutta, niin kenellekkään ei varmasti tullut yllätyksenä se, että vasemmisto-vihreät aloittivat kitalaki punaisen- vihreänä huutamaan, että Jussi Halla-ahon johtamien perussuomalaisten kanssa ei tehdä minkäänvaltakunnan yhteistyätä.

Mutta olipa sitten persupuheenjohtajana kuka hyvänsä, niin kovin heikkoa yhteistyön saralla on tälläkin hetkellä, kun rasismi ja natsi kortit heitetään aina kehiin, kun vasemmistovihreiden utopiat ja hurskastelut eivät tolkullisten keskuudessa herätä myötätuntoja, ainoastaan myötähäpeää.

Mutta sitten, kun kokoomuksen "venepakolainen" Vapaavuorikin sortuu tähän samaan huulenheittoon kuin edellämainitutkin ja sanoo, että jos persut Halla-ahoon päätyvät kesäkuussa, niin kokoomuksen arvopohjaan se ei istu ja yhteistyö ei tule kuuloonkaan.

Mutta jos tarkastellaan vähän lähemmi nykyisen kokoomuksen arvoja yhteiskuntamme päätöksenteossa, niin on se sellaista arvopohja-myrkkyä suurimmalle osalle suomalaisista, että Halla-ahon arvot ovat musiikkia kansalaisten keskuuteen, jossa isänmaa yritetään pelastaa näiltä "sapelihammastiikereiden raateluhampailta, jossa pöydiltä varisevat leivänmurutkin heikompiosaisille ovat liian suuri kuluerä yhteiskunnan kantokyvylle.  Orpo ei puheenjohtajana ole näistä venepakolaisen aivopieruista irti sanoutunut, joten kokoomuksen arvopohja näkyy soittavan samaa nuotistoa.

Ja persut ovat tätä meno seuranneet lähinnä katseella hallituksessa, hävetkää.

Toivottavasti venepakolainen häviää pormestaritaiston Helsingissä, että aivopierut eivät saa liian suurta painoarvoa kokoomuksen arvoissa ja jatkaa haavojensa nuolemista investointipankin pankkiholveissa.

Katselukerrat: 134

Heikki Karjalainen kommentoi_ 16. maaliskuu 2017 05:49

Arvi

Samaa sakkia se Halla-Aho on kuin Vapaavuorikin- EU:n täpötäysissä ruokapöydissä herkuttelemassa vain parasta. Halla-Aho ei tiedä edes, mikä on leivänmuru, kun ei ole koskaan törmännyt. Kotonaan hän menee hyvin suojeltuun Helsingin kalleimman alueen merenranta-asuntoonsa osterita symään ja kammioonsa kijoittelemaan pelossa, että mamut tulevat syömään hänen meriherkkunsa.

Halla-Aho vie hölmöläisiä kuin litran mittaa ja naureskelee hyytynyneellä hymyllään.

arvi matias marjamäki kommentoi_ 16. maaliskuu 2017 05:55

Eipä tullut yllätyksenä, että hölmöläiseksi kutsutaan, mutta jos se saa viisarin värähtämään sanojan housuissa, niin hyvä.

Hapan Kaali kommentoi_ 16. maaliskuu 2017 07:42

Nyt on Arvi-setä hyvin vihainen

Väinö Okaruusu kommentoi_ 16. maaliskuu 2017 07:58

Puolueiden puheenjohtajat toistavat, kuin yhdestä suusta aina kysyttäessä, että toisten puolueiden sisäisiin asioihin ei puututa. Mutta samaan aikaan puolueiden kellokkaat esittävät jos minkälaisia uhkauksia, jos Halla-aho valitaan persupomoksi. Mitä se on muuta, kuin toisen puolueen sisäisiin asioihin puuttumista. 

Pata siis kattilaa soimaan Suomen politiikassa, musta kylki kullakin. 

Sitä kutsutaan kaksinaismoralismiksi. 

Mika Helasvuo kommentoi_ 16. maaliskuu 2017 08:50

"Halla-Aho vie hölmöläisiä kuin litran mittaa ja naureskelee hyytynyneellä hymyllään."

Voi voi...

Paul Tiililä kommentoi_ 16. maaliskuu 2017 10:13

Jos en äänestäisi kokoomuslaista niin sitten "persua".

Hannu Tiainen kommentoi_ 16. maaliskuu 2017 10:17

Paul Tiililän kommentti osuu naulan kantaan siinä kenen joukoissa persut seisovat ja tulevat seisomaan, valitaanpa puheenjohtajaksi kuka tahansa ehdolle asettuneista.

Seppo Muurinen kommentoi_ 16. maaliskuu 2017 19:20

- 90 luvulla tehtiin "pakko arvovalintoja" ja 2000 luvulla pikku hulluutta että sitten jälleen " pakko arvovalintoja" ts.- leikkaukset/säästöt. Jokainen voinee omissaan miettiä mitkä eri hallituksien arvovalinnat ovat arjen käytännössä ?

Pääseekö kukaan hallitus/-puolue "kuin koira veräjästä omiaan syömään - kun on pakko " ?

Sitä kutsutaan omalta osaltaan kaksinaismoralismiksi !

Kommentoi

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot