Terhi Kiemugin vaalityötähän aamulehti tekee ihan ilmaiseksi.

No rajansa kaikilla toivottavasti.

No nyt myönnän olen ilmaisesta mainoksesta kateellinen.

Katselukerrat: 114

Anneli Tuulikki Laine kommentoi_ 1. maaliskuu 2017 20:26

No nyt Maarit ryhdy kiireesti sinäkin  keräämään säälipisteitä: Pikkulinnut lauloivat,että sinut  aivan pian ulospotkitaan Kaukajärven Kynäilijöistä, luovien ihmisten keskeltä ja jo monen romaanin ja runoeepoksen kehdosta! Olet liian suulas eli "hyvä suusta,kirjoitat napakoita ja hyviä runoja",,ja olen sinulle kateellinen,koska en ole itse keräämieni puuhastelujen vuoksi voinut kahteen ja puoleen  vuoteen käydä virittelemässä ja sukimassa runoratsuani tai teroittelemassa suorasanaisten kirjoittajien sanansäilää,ym.ym. siellä,kauan kaipaamissani  kerhohuoneen keskiviikkoaamuissa...

Maarit Suonsivu kommentoi_ 1. maaliskuu 2017 20:55

Kateus puoli ruokaa ja ilmasta pahaa oloa.

Orwell kommentoi_ 1. maaliskuu 2017 21:55

"Aamulehti puolueeton?"

Älä unta nää........

Lasse Kallo kommentoi_ 1. maaliskuu 2017 22:49

Mikä päivälehti tänään on puolueeton? Ison rahan palveluksessa kaikki. Aamulehti kuten läänimme valtalehti Lapin Kansa on Alman lehtiä. Eilisessä Lapin Kansassa oli "komea pääkirjoitus". Käsitteli vihapuhetta, eli suomeksi sanottuna sitä, että päättäjiä ei saisi arvostella holtittomasta maahanmuutosta. Se oli vain kääritty nättiin pakettiin, eli someraivoon ja muuhun latteaan. Kaiken huippuna oli pääkirjoituksen yhteydessä oleva kevennyksen tapainen P.S. otsakkeen alla oleva lyhyempi kirjoitus. Siinä irvailtiin IIvo Niskasen kaatumisesta, kun Norjan hiihtäjä tulppasi tien, ja muistuteltiin kuinka Sami Jauhojärvi kiilasi "röyhkesti" Sotsin kisoissa saksalaisen  eteen, jonka seurauksena kärkikahinoissa ollut saksalainen kompuroi ja taisi kaatuakin. Meidän pitäisi kuulemma muistella tätä ennen kuin rupeamme syyttämään Norjan hiihtäjää, joka tulppasi Iivo Niskaselta tien kultamitaliin. No, Saksa teki tapahtumasta protestin, jolloin tuomarineuvosto totesi, että Jauhojärvi toimi sääntöjen mukaan ja Saksa jäi seitsemänneksi. Tätä Lapin Kansa ei muistanut mainita.

Luin molemmat pääkirjoitukset ja mietin syntyjä syviä. Että oikein Kalevalan päivänä tämmöistä soopaa! Sanoin vaimolle, että tämän Lapin Kansan panen talteen. Olen tilannut lehden huhtikuun loppuun. Kun Lapin Kansasta soitetaan, että jatkanko tilausta, sanon: " Muuten kyllä, mutta kun kehtaatte suomalaisuuden päivänä, ja Lahden MM-kisojen aikana propagoida EU:n  liittovaltiosuunnitemien puolesta ns. vihapuheella ja halvennatte Lahdessa kamppailevia suomalaisurheilijoita, niin kiitos ei. Pidän taukoa lehtenne kanssa. ja saatan sanoa myös, jos sillä päällä olen, että voin lukea verkostakin ilmaiseksi suomisyöntiä ja sitä, ettei saisi olla kansallismielinen edes MM-kisojen aikana. Hävetkää jos osaatte! - Ans kattoo nyt.

Lasse Kallo kommentoi_ 1. maaliskuu 2017 23:02

Mitä tulee tule tuohon Lahden pariviestin kolariin, en syytä Norjan hiihtäjää enkä usko että syyttää kukaan muukaan. Norjan poika kuuli että takaa tullaan ja lujaa, vilkaisi taakseen ja tulppasi suomalaiselta tien. Kun jalat ovat hapoilla ja maalisuora häämöttää, ratkaisut on tehtävä sekunnin murto-osissa. Norjan poika hätääntyi ja teki virheratkaisun. Urheilussa sattuu sellaista.

Kyseisen pääkirjoituksen laatijan mielipide on hänen omansa, vai oliko ohjeet.

Mene ja tiedä, mutta minulla otti ja ottaa pannuun.

Anneli Tuulikki Laine kommentoi_ 2. maaliskuu 2017 09:40

Rivien väleistä ja pois jätetyistä/unohtuneista uutisista on tosiasioita jokaisen itse yritettävä etsiä.-kateus on muuten väkevä ja katala voima,vie kuulemma "kalatkin vedestä",kuin "riita viljan maasta".(Vanha sanonta),

Kommentoi

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot