Aamulehden blogistien tapaaminen torstaina 14.1. kello 19.00 Hotelli Tammerissa, levittäkää sanaa!

Ehdotin taannoisessa blogimerkinnässäni Aamulehden blogistien tapaamista järjestettäväksi. Osalle kommentoineista ihmisistä kyseinen ajatus tuntui sopivan ja osa näyttää ideasta jopa innostuneen.

Tapaaminen järjestetään torstaina 14.1. kello 19.00 alkaen Hotelli Tammerissa, tarkemmin Vihtorin Kirjasto -nimisessä baarissa.

Ensimmäinen toiveeni on, että levittäisitte sanaa blogiystävillenne sekä muissa niin kutsutun "sosiaalisen median" verkostoissa.

Toinen toiveeni on, että mahdollisimman moni paikalle saapuvista valmistelisi kahden minuutin mittaisen esityksen / mielipiteen / runon / laulun / voimisteluesityksen / muuta tilaisuudessa esitettäväksi. Tällä tavalla jokaisella on mahdollisuus kertoa, mistä haluamme keskustella ja näiden esitysten jälkeen voimme jatkaa keskusteluja.

Kyuu Eturautti on ystävällisesti lupautunut pyytämään paikalle myös Aamulehden blogipalvelusta vastaavaa väkeä, jotta mileipiteitä ja kokemuksia voidaan vaihtaa myös heidän kanssaan.

Kolmas toiveeni on, että saamme aikaan miellyttävän kiireettömän ja erilaisia mielipiteitä ja näkemyksiä kunnioittavan tilaisuuden.

Jokainen blogisivuja seuraava tai vaikka joskus vilkuillutkin on tervetullut ja mukaan saa houkutella sellaistakin väkeä, joka ei mainiota blogipalvelua vielä tunne.

Lisäys:

Juuri saamamme tiedon mukaan tilaisuuteen osallistuvat Aamulehden lukijatoimittaja Juha Ranta ja blogeista ja muista www-palveluista vastaava Seppo Roth. Lämpimästi tervetuloa!

Katselukerrat: 26

Eagles fly singly kommentoi_ 8. tammikuu 2010 09:24
Kiitos kutsusta ja toivotan hauskaa ja kehittävää iltaa.
Kyuu Eturautti kommentoi_ 8. tammikuu 2010 13:40
Jees, päivitän tuosta AL-asiasta heti kun vain saan siitä vastausta. Lienee ollut Rothin Sepolla jonkin verran haipakkaa työmaalla tuon uuden Viidakkorummin kanssa.

Poistun tästä vähitellen Folklandian suuntaan, sieltä palattuani päivitän tilannetta jos päivitettävää on - ehkä muutenkin, ihan lämpimiskeni.
Lars Henrik Käcklund kommentoi_ 9. tammikuu 2010 20:03
Kiinnostaa. Ja niin hitosti kiinnostaakin. Aika näyttää pääsenkö paikalle. On nimittäin VR ainoa vaihtoehto henkilökohtaisena logistiikkavälineenä.
Kyuu Eturautti kommentoi_ 10. tammikuu 2010 13:53
Näin, otetaanpa sitten vastaan kysymyksiä Aamulehdelle.
Lars Henrik Käcklund kommentoi_ 13. tammikuu 2010 04:34
Valitan, arvon blogistit, mutta perhesyyt estävät tämänkertaisen, ja pirun kovasti odottamani tapaamisen tortai-illan Tammerissa.
Mutta älkää ihmeessä jättäkö asiaa tähän kertaan!
Kuukausittainen tapaaminen olisi aivan hieno asia.

Kommentoi

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot