Maksettu vaalimainos jäi Aamulehdeltä vahingossa julkaisematta

Rakas päiväkirja, olen aivan turta. Maksoin melkein 400 euroa tämän päivän Aamulehden mainoksesta ja se oli jäänyt inhimillisen erehdyksen vuoksi julkaisematta. Mediamyynnin päällikkö Leena Tiitola oli todella pahoillaan ja on luvannut hyvitellä asiaa. Rahat palautetaan ja saan ilmaisen kiitosmainoksen lehteen, mutta eihän tätä asiaa rahalla voida korvata. Varsinkin kun demarit eivät tänä vuonna panostaneet vaalipäivän yhteismainontaan käytännössä ollenkaan, oma mainos tämän päivän lehdessä olisi ollut elintärkeä. Liikkuvat äänestäjät kuitenkin päättävät monesti vasta aamukahvipöydässä, ketä äänestää. Onnea kuitenkin kaikille ehdokkaille. Toivottavasti sää ei jätä ihmisiä kotiin.

Katselukerrat: 43

ei nimeä kommentoi_ 26. lokakuu 2008 12:26
Kyllä sinut on huomattu. Älä sitä sure.
Mervi Janhunen kommentoi_ 26. lokakuu 2008 12:48
Demarit sen paremmin kuin kokoomus, keskustapuolue tai vasemmistoliittokaan eivät tänä vuonna panostaneet yhteismainontaan käytännössä ollenkaan. Ai miksi? Arvatenkin siksi, kun vaalirahoitus on julkistettava tarkkaan ja puolueiden mainosrahalähteet lienevät hieman ehtyneet sitten viime vaalien jälkeen.

Vihreiden kampanjarahoitus muuten julkistettiin jo ennen vaalipäivää. Ollaan jo aiemminkin oltu avoimia rahoituksen suhteen, mutta nyt halusimme tehdä rahoituksen läpinäkyväksi kaikkien ehdokkaiden kohdalta. Myös sellaisten, jotka eivät pääse valtuustoon tai varalle.

Harmittaa kuitenkin puolestasi Johanna, koska kiitosilmoitus on ihan eri asia kuin mainos vaalipäivän lehdessä. Jos yhtän lohduttaa, niin ei ole minullakaan oma mainosta. Luotetaan nyt vain siihen, että meidät on huomattu ja päteviksi ja äänestämisen arvoisiksi arvioitu!

Mukavia vaalivalvojaisia! Mervi
Johanna Loukaskorpi kommentoi_ 26. lokakuu 2008 13:37
En kokonaisuudessaan allekirjoita tuota Mervin näkemystä. Esimerkiksi kokoomukselta tuskin on rahaa puuttunut vrt. kuinka näkyvää esim. Miikka Seppälän ja Riitta Koskisen henkilökohtainen mainonta on ollut. Myös kokoomuksen yhteismainonta on ollut hyvin näkyvää. Mutta sen kyllä avoimesti myönnän, että kokoomus osaa markkinoida vaaleista toiseen. Ihailen jopa heidän tapaansa markkinoida. Tosin tässä tullaan tietysti siihen, että mainonta maksaa ja jostainhan mainontarahat tulevat. Siitä olen aivan samaa mieltä, että kiitosmainos on aivan eri asia kuin vaaliaamumainos. Panostin viimeiseen kahteen päivään Aamulehdessä, nyt panostus jäi torsoks, Aamulehden tunaroinnin vuoksi. Sinulle Mervi myös lämpimät onnenhalaukset. Toivottavasti näemme valtuustossa ja saamme tehdä yhteistyötä ylipuoluerajojen.
Sir Jarkko kommentoi_ 26. lokakuu 2008 15:22
Valitettava asia Johannan sinun kohdalle, mutta itse ainakin olen sellainen äänetsäjä, että en luota lehtimainonnan voimaan liikaa muuten kuin että sieltä voi tarkistaa numeron. No ehkä täällä maalla on helpompi tuoda ajatuksiaan julki kun täällä kaikki tuntee toisensa.
Eli ainakin minä luotan ehdokkaan tekoihin ja siihen että edes ohimennen on tavannut ehdokkaan. En toki väitä että mainostus nyt olisi turhaa, kaikki toki vaikuttaa kaikkeen...

Ehkä pikku kevennyksenä voi sanoa että ehdokas joka paljon mainostaa, niin sillä ei ole sitten muuta näyttöä ;)

No joka tapuksessa kaikki äänestämään sitä ehdokasta jonka pätevyydestä on vakuuttunut, ja tasapuolisesti onnea joka ehdokkaalle, kuuden tunnin päästä sitten nähdään ketkä on seuraavat vuodet päättäjinä.
Outi-Päivikki Rautio kommentoi_ 26. lokakuu 2008 16:49
Minulle ei käynyt ihan samalla tavalla ikävästi kuin Johannalle, mutta kävi kuitenkin. Vein keskiviikkona AL:n Minne tänään-palstalle lauantain lehteen julkaistavaksi ilmoituksen Koulukiusaamista aj avioeroja käsittelevän kesksutelutilaisuuden La Familiassa lauantaina klo 14.30-.
En ollut uskoa silmiäni enkä lehteä, kun en ilmoitusta nähnyt! Tavattoman paljon harmitti sekin, että aihe oli työkokemukseni ja ammattiydin alueelta, jolla tällä hetkellä ja näissä vaaleissa on kysyntää.
Myöskään aiheesta tekemäni Mielipidekirjoitus ei ole ollut lehdessä, mutta toivottavasti se julkaistaan edes vaalien jälkeen, koska se on hyvin tärkeä.
Kerron kirjoituksessa mm. avioeron ongelmallisuudesta geenien peritymisen kannalta, koska itä- ja länsisuomalaisten geeniperimä on sangen erilainen ja osittain yhteensopimaton. Niinpä huoltajuuskysymyksen ratkaiseminen ei saisi olla niin yksioikoista, kuin se on tähän asti ollut.

Outi-Päivikki Rautio
kasvatus- ja perheneuvontapsykologi, erityisopettaja
ot kommentoi_ 26. lokakuu 2008 16:53
Mielestäni olisi oikeus ja kohtuus jos läpipääsemiseksi 100 ääntäkin auki jäännyt Aamulehden tyrän vuoksi ei päässyt maksaisi Aamulehti ehdokkaalle tämän vuoden vaalimainokset takautuvasti sekä sitoutuisi maksamaan seuraavan kunnallisvaalien KAIKKI MAINOSKULUT JA PAINATUKSET ILMAISINE PALSTATILOINEEN!

Kommentoi

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot