Onko 100 % varmuus siitä, että mahdollisen uuden "Pirkanmaan Blogin" palvelin, alustat, ylläpito tai moderoinnit eivät ole samojen tahojen hommaa kuin Hommafoorumin?

Olen hieman harmissani, että Aamulehden blogit loppuvat. Onhan täällä tullut oltua mukana jo 1464 avauksen verran ja vielä ehtii rustata muutaman. On niitä jonkun verran kommentoitukin ja seurattu.

Kirjoitin aikaisemmin toisaalla, "Olen hieman skeptinen uuden paikallisen blogialustan suhteen. Siitä muodostuisi helposti pienen piirin "Hommafoorumi", jolle ei syntyisi kummoistakaan seurantaa."

Viimeisten päivien tapahtumien jälkeen olen entistä varmempi, että en liity yhteenkään paikalliseen "Pirkan Blogiin" ellen voi olla 100 % varma siitä, että sen palvelin, alustat, ylläpito tai moderoinnit eivät ole samojen tahojen hommaa kuin Hommafoorumin.

Hommafoorumille en ole eläissäni kirjoittanut riviäkään. Jatkossakin aion karttaa sen kaltaiset ja siihen millään muotoa kytköksessä olevat.

P.S. Almamedian kunniaksi on luettava, että se ei paljasta nimimerkkikirjoittajienkaan henkilötietoja. Näilläkin palstoilla jopa ex kansanedustaja on lupaillut paljastuspalkkioita.

Ajatuksia toki herättää, että sinne uuteen paikallisblogiin "toisinajattelijoita" tuskin kaivataankaan. Vanha sanonta kuuluu, "Sota ei yhtä miestä kaipaa". Blogialusta ei myöskään yhtä blogistia kaipaa.

Kiitos ja hyvää jatkoa sekä rakentavaa mielipiteiden vaihtoa kaikille!

Katselukerrat: 814

Mika Helasvuo kommentoi_ 14. kesäkuu 2017 08:16

Pitää kai olettaa, että olet siinä määrin aktiivi Hommafoorumin käyttäjä, että tiedät 100% varmuudella sen ylläpitäjät ja moderaattorit?

Neuvos kommentoi_ 14. kesäkuu 2017 08:27

Juu ihmettelen ettei ao lehti ole halukas olemaan tiedon valtatiellä?

Cyclox kommentoi_ 14. kesäkuu 2017 08:29

Hommafoorumin moderointi kestää aivan hyvin päivänvalon.

Esimerkiksi tällä blogialustalla ei ole käytännössä moderointia lainkaan, ainoastaan blogistit itse moderoivat epämiellyttävää kritiikkiä. Valheita saa levitellä vapaasti.

Pentti Tuominen kommentoi_ 14. kesäkuu 2017 08:33
Ja minä toisaalla jo vastasinkin, että minä olen yhtenä "piruna" siellä tulevan taustalla, enkä koskaan ole missään Hommafoorumilla edes käynyt. Mikäänhän elämässä ei silti ole 100% varmaa, sen voin todeta 100% varmuudella.
Juha U. Aaltonen kommentoi_ 14. kesäkuu 2017 08:44

Asiaa hoitaa Kyuu Eturautti. Nimimerkkikirjoittaja voi toki suoraan Eturautilta kysyä asiasta. Minulle ei ainakaan ole muodostunut kuvaa, että Kyuu Eturautti olisi Hommafoorumin tänne ujuttama myyrä.

Nimimerkillä on itsellään oiva mahdollisuus itse ryhtyä uuden blogialustan moderaattoriksi. Kyuu Eturautti on nimenomaan peräänkuuluttanut tälläisiä toimijoita. 

Heikki Karjalainen kommentoi_ 14. kesäkuu 2017 08:44

Tärkeä avaus.

Kyllähän tämäkin blogi on aikalailla persutahojen miehittämä kokonaisuus ja ties mitä hommafoorumilaisia ovat ? Vähemmistössä näitä meikäläaisiä ja muita niiden vastustajia on.

al1947 kommentoi_ 14. kesäkuu 2017 09:01

Googletus osoittaa hieman erikoisia yhteensattumia.

Mika Helasvuo kommentoi_ 14. kesäkuu 2017 09:11

"Kyllähän tämäkin blogi on aikalailla persutahojen miehittämä kokonaisuus ja ties mitä hommafoorumilaisia ovat ? "

Ja tämähän perustuu silkkaan faktaan, eikä suinkaan mustavalkoiseen maailmankuvaan. 

"Vähemmistössä näitä meikäläaisiä ja muita niiden vastustajia on.""

Joo, kun täällä oli vielä moderointi, kusipäiksi, loisiksi ja milloin miksikin muita haukkuvat joutuivat jääähylle.

PetrusK kommentoi_ 14. kesäkuu 2017 09:40

Itse olen käynyt Hommafoorumilla 10 vuoden aikana alle kymmenen kertaa. Mutta nim. al1947 mainostamisen vuoksi jospa kävis taas kurkkaamassa, että mitä ihmettä siellä oikein kirjoitellaan. 

PetrusK kommentoi_ 14. kesäkuu 2017 09:49

"Kyllähän tämäkin blogi on aikalailla persutahojen miehittämä kokonaisuus ja ties mitä hommafoorumilaisia ovat ? "

No itse en ainakaan ole koskaan ollut Persu-taustainen. Olen erään hallituspuolueen jäsen ja se saa riittää  :)

Myös omassa puolueessani pyrin edustamaan ns. vanhakantaista talonpoikaisjärkeä eli mielipiteeni ei läheskään aina ole edes oman puolueeni hyväksymiä. Politiikassa kun jokaisen puolueen ns. virallinen linja ei vastaa millään muodoin tervettä harkintaa ja järkeä, vaan ovat propagandistisia enkä hyväksy minkään puolueen propagandaa - ja kaikkein vähiten oman puolueeni toisinaan harjoittamaa propagandaa ja joskus tuon sen myös julki puolueeni edustajille selevällä pohojalaaaaaaaasella murteella notta oikee. Ja sitäpaitsi mulla on kova ääni että ku olen mesonnu Keskustorilla vaalikoppien ääres niin ihimisiä tulooooo ympärille välittömästi.

Kommentoi

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot