Ajaako hallitus kansalaisille kurjuutta,milloin nousevat eläkkeet ja palkat?

Nykyinen Kataisen hallitus ajaa kansalaisia eriarvoiseen asemaan. ALV veron korotusta olisi voitu välttää,olisi vain pitänyt ottaa rikkailta se 1 % jokaisesta osakkeesta,tuloista,omaisuudesta,ei riitä joku solidaarisuusvero,joka on olematon,vastaan köyhälistön tuloihin nähden.

Kuinka paljon pieneläkeläiselle merkitsee valtion ALV veron nosto ,joka kostautuu ruuassa,lääkkeissä jne...?

Vuositasolla köyhälistö maksaa 100 euroa lääkkeissä,ruuassa 1000 euroa,että tällä lailla.

Kuka sen valtion velan on tehnyt? Maahanmuuttajien kotouttaminen,työttömyyden holttimuuden hoitamatta jättäminen,Kreikan tuettaminen,tässä varmaan syitä,miksi köyhälistö pannaan kyykkyyn maksamaan jollakin ihme nimellä lamatalkoot.

SDP ja Vasemmistoliitto eivät ole olleet pienen ihimisen asialla,jos poistetaan aviopuolision työtulovaikutukset päivärahaan,toki se auttaa jonnekin asti,mutta verovapaus kelan maksamasta peruspäivärahasta olisi ollut 0 % oikea ratkaisu.Pienellä kansaneläkkellä 0 % veroja,rikkaille olisi lisätty taasen 1 % veroja.

Suomessa on kohta 2013 sellainen suurtyöttömyys,kurjuus,kuten sosialismissa pitääkin olla,vai onko asia näin?

Pienpalkkaiset ja pieneläkeläiset jotuvat hallituksen edssa taasen kerran analemaan armoa,sillä en ole tällaista kurjutta ennen nähnyt Suomessa,jossa leipäjonot lisääntyvät taasen kerran 1:dellä kilometrillä,jokaisessa jakopaikassa.

Tulee historiasta mieleen Suomessa,kun sota loppui oli pulaa kaikesta,sama tulee nyt toistumaan,jos Suomi ei lähde ulos koko EU-unionista ja Kreikan paketista,se koituu vielä pääministeri Kataisen hallituksen kohtaloksi,kuten Soini ihmetteli opposition puheen vuorossa eduskunnassa,että hallitus on ylipäätään vielä pystyssä.

Hallitus ajaa tällaisella verojen nostopolitiikalla kansaa barrikaadeille,missä kulkee kansan sietopolitiikka hallituksen korotuksille?

Jos oikein ajatellaan asioita,pitäisi puolet eduskunasta ja ministereistä panna laman maksumiehiksi,lopputili ja leipäjonoihin,kyllä sill keinoin alkavat ministerien lama puheet loppumaan,kun nälkä ja lääkkeet ovat lopussa. Tällaista tekevät vain porvari hallituksen ministerit kansalle.

Yleislakko olisi paikallaan  3 viikkoa,johan alkaisi Kataisenkin verolinja muuttumaan,köyhälistölle myönteisemmäksi.

Katselukerrat: 323

K.Tuomari kommentoi_ 23. maaliskuu 2012 13:13

Suomen valtiossa taitaa olla anti-kansalaisia johtajia,kun sieltäpäin ei tule muuta kuin huonoja uutisia.Onko siellä yhtään isänmaallista politikkoa jäljellä.Tämäkö on sitä "hallitsemista"kun kurjuutetaan omaa kansaa,ja omaan piikkiin valuu hyvät kuukausipalkat.Saattaa ollakin ettei eduskunnassa suomalaiset päätä itse mitään,vaan ohjeet tulee euroopasta.Jostakin tulee pahaa hajua.Pienikin verotuksen nousu on poissa ruokapöydästä.

Pentti Olavi Harinen kommentoi_ 23. maaliskuu 2012 14:17

Niin, hyvä kysymys. SYY. Me olemme rahoittaneet ekäkejärjestelmää, meidän ikäluokat taitavat unohtua muiden sekaan. Ja toiseksi. Nuoret eivät ole VIELÄ kartuttaneet samalla lailla, kuin me, keski-iän ylittäneet koko eläke,työttömyys ym. rahoitusta, joten hyvin oikeutettu kysymys Pentiltä: MILLOIN ELÄKKEET NOUSEVAT?

Pentti Kosonen kommentoi_ 23. maaliskuu 2012 17:05

Eläkkeet nousevat indeksin mukaisesti 2013 alussa,muuten ei ole mitään toivoa,paitsi rikkaille eläkkeet ovat hurjia summia,nekin pitäisi panna solidaarisisuus verolle ja paljon 10 % lisää rikkaiden eläkkeisiin,mahtailu loppuisi.

Neuvos kommentoi_ 23. maaliskuu 2012 17:32

Ensinnäkin prosenttikorotukset suosivat aina hyvätuloisia.

Alvin korotus taas koskee kaikkia samalla euromäärällä.

Varakkaat voivat käyttää monia verokikkailuja. Pienpalkansaaja ei mitään.

- Eriarvoisuus kasvaa kaiken aikaa.

jorma ketosalmi kommentoi_ 23. maaliskuu 2012 19:11

Tiedän mitä pienet tulot merkisevät kuulun eläkeläisjärjestöön jossa on 250 jäsentä olen kuullut useampia kertomuksia on luovuttu televisiosta ostetaan silläkin rahalla lääkkeitä aika usein homma kerrotaan näin eläke 900€ vuokra 320€ lääkkeet 200 € sähkö + muut kulut 100 € loput sitten ruokaan

jorma ketosalmi kommentoi_ 23. maaliskuu 2012 19:13

Ps unohdin mainita tuotakin tuloa vielä verotetaan Kysymys kuuluukin mitä syödään

Kommentoi

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot