Hilkka Ahteen erottaminen on "oikeusmurha".

Näinkö työyhteisön turvaksi mielletty ammattiliitto hoitelee itse työyhteisöasioitaan: kiusalliseksi koettu ihminen kipataan yli laidan.

Missä viipyvät feministien kirkuvat laumat? Miksi Kaaarina Hazard ei ole kirjoittanut aiheesta räväkkää kolumnia Iltalehteen?

Eniten minua ihmetyttää asian ympärillä viihtyvä hiljaisuus. Asiahan ei suinkaan ole uusi, se on ollut framilla jo pitemmän aikaa.

Olen poliittisesti stoutumatomaton. Siitä huolimatta, tai ehkä juuri sen vuoksi, näen että etujärjestöjä tarvitaan edelleen. Jos ammattiliitot rupeavat itse kaivamaan hautaansa, asia saa uusia ulottuvuuksia.

Katselukerrat: 634

Kyuu Eturautti kommentoi_ 3. maaliskuu 2012 14:08

Se hiljaisuus taisi loppua tämän aamun uutisiin...

Minua jaksaa ihmetyttää että mitä nestettä AKT:n kokoustajien päässä menee. Miten he voivat kuvitella että tästä hommasta jatketaan kuin mitään ei olisi tapahtunut? Ei kuulemista, keskeneräinen prosessi, julkisesti hyvin kivulias aihe...

Tsaimai kommentoi_ 3. maaliskuu 2012 15:36

Mitäpä Rätyä erottamaan. Antaa herran häärätä. Omaa oksaansa autokuskit ja ahtaajat sahaavat tuon ärripurrin johtamana. Luulenpa, että työnantajapuolella hykerrellään tyytyväisenä.

Lasse Kallo kommentoi_ 3. maaliskuu 2012 15:58

On se yhtä perkelettä, että huonolle johtajalle ei älytä antaa kenkää ajoissa. Luulisin ymmärtäväni hierarkkian merkityksen, mutta rajansa kaikella.

Lasse Kallo kommentoi_ 3. maaliskuu 2012 16:09

Feminisitien höpötyksen surauksena naiset on saatu uskomaan, että mies on naisen pahin vihollinen.

Urho Kekkosen vaimo, Sylvi, sanoi: Pientä on miesten alistamisen halua naisten suhteen verrattuna naisen alistamisen haluun naisen suhteen.

Sanoisin että melko viisas nainen oli tuo Kekkosen vaimo.

Uuno Tukala kommentoi_ 3. maaliskuu 2012 18:14

Uskottavuushan on mennyt koko hommasta jo kauan sitten, oli asia niin tai näin. Asioita ei yritetäkkään sopia riitapuolten kesken mikä tässä prosessissa on käynyt aivan selväksi.

On myös tosisasia ettei liitolla ole tuolla johdolla enää toimintaedellytyksiä.

Kumpikin toimija on liiton kannalta ns.vihamielinen henkilö, joista kummastakin on päästävä eroon.

Tämä erottaminen osoitaa ettei liiton henkilöstöpolitiikka ol ajan tasalla, nyt voidaan ns.erimieliset henkilöt erotaa sopivilla tekosyillä milloin tahansa.

Johtopäätöksenä voidaan sanoa nyt Räty voi menetellä mielensä mukaan johtokunta kyllä siunaa näin hyvän johtajan menettelyn. Eri asia on sitten se kuinka vakavasti liitto enää noteerataan neuvottelupöydissä, mafiameiniki ei ole ennekään kuulunut Suomessa toimintatapoihin.

jorma ketosalmi kommentoi_ 3. maaliskuu 2012 19:33

Jokaisella on tietysti mielipide asiasta vaikka ei tiedä tosiasioita mitään Vai mitä Lasse Kallo

Tuomo Neva kommentoi_ 3. maaliskuu 2012 19:36

Lasse Kallo tiivisti mainiosti omatkin ajatukseni tilanteesta. Missä on todellakin tuki sisarelta sisarelle, ulostuloja asian tiimoilta ei ole. Onko niin että Hilkka Ahteen pitäisi olla maahanmuuttaja tai johonkin seksuaaliseen vähemmistöön kuuluva? Siitä huuto syntyisi.

Maininta Hazardista on myös osuva. Hän ilmestyy esiin vasta kun on turvallista huudella.

Pentti Kosonen kommentoi_ 3. maaliskuu 2012 21:17

Mitähän sillä viestintäpäälliköllä tekee ATK liitossa?Taitaa olla kovapalkkainen työ,ei ihme että sanerataan SDP puolueen jäsentä?

Lensihän Ahteen mieskin veikkauksen johdosta,että heilahti,eikä auttanut virinät.

Politikka on kovaa peliä,jos RVA Ahde olisi ollut kansaedustja,ei irtisanomista olisi tullut,ainakaan,tällaisilla laulajan kommenteilla.

Ahti Pontinen kommentoi_ 3. maaliskuu 2012 22:34

Taitaa olla bullshittiä vähän puolin ja toisin.

Sitsimies kommentoi_ 3. maaliskuu 2012 23:03

Ei kun vain toisin puolin.

Jos AKT:n hallitukselle olisi oikeasti esitetty jokin oikea perustelu Ahteen erottamiselle, se olisi jo tämän aamun aikana tuotu esiin. Nyt kostettiin työpaikkakiusaamisesta ilmoittaneelle ihmiselle.

Kommentoi

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot