Kansanedustaja Laura Huhtasaari (ps) on tullut tunnetuksi suorapuheisuudestaan ja räväkkyydestään.

Käsiteltäessä pääministerin ilmoitusta oudoista hallituskuvioista  Eduskunnassa Perussuomalaisten puoluekokouksen jälkeen, piti Laura Huhtasaari ryhmäpuheenvuoron, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Puhe oli selkokielinen ja juuri niin suorapuheinen ja räväkkä, mitä voi odottaa vain Huhtasaarelta. Se osoitti, että Huhtasaari on "kova jätkä" ja tarpeen vaatiessa vieläkin kovempi.

Laura Huhtasaari on viehättävä nainen, jolla on hymy herkässä. Hänestä olisi ainesta Suomen "rautarouvaksi" esimerkkinä vaikkapa Angela Merkel.

Suomessa on poliittinen keskustelu jämähtänyt hyssyttelyksi. Siksi tarvitaan sellaisia poliitikkoja, jotka eivät vain hyssyttele, vaan sanovat tarvittaessa asiat suoraan ja vaikka hieman kärjistäen. Vain siten sanoma menee perille.

Nyt kun Perussuomalaiset etsivät uutta ilmettä uuden puheenjohtajan Jussi Halla-ahon johdolla on puolueelle onni, että varapuheenjohtajana on Laura Huhtasaari. Huhtasaari täydentää räiskyvällä esiintymisellään mainiosti hillitympää älykköä Jussi Halla-ahoa. Mainio parivaljakko kelle vaan puolueelle.

Paljon on puhuttu viime aikoina EU:n tulevaisuudesta ja kansainvaelluksesta Afrikasta Eurooppaan paremman elämän toivossa. Maassamme on vallassa EU-myönteiset voimat, jotka olisivat valmiita luovuttamaan Suomen itsemääräämisoikeudesta loputkin Brysselin byrokraateille. Samat voimat pitäisivät rajat auki elintasopakolaisille saadakseen halpaa työvoimaa Suomeenkin.

Siksi on erittäin tärkeätä, että Suomessa on ainakin yksi puolue, joka suhtautuu em. asioihin kriittisesti ja jopa kielteisesti. Kuvaan kuuluu, että EU-myönteiset puhuvat asioista peitellen ja kiertoilmauksia käyttäen hämätäkseen kansalaisia todellisista tarkoitusperistä.

Laura Huhtasaari on poliitikko, joka puhuu asioista niiden oikeilla nimillä ja ymmärrettävästi ja sopivasti kärjistäen, että kansalaiset ymmärtäisivät kuinka suurista asioista on kysymys.

Kysymys on nimittäin Suomen itsenäisyydestä.

Katselukerrat: 372

Heikki Karjalainen kommentoi_ 12. heinäkuu 2017 07:56

Kyllä persut nyt meinaavat tukehtua puppuunsa- keulii niin pahasti !

arvi matias marjamäki kommentoi_ 12. heinäkuu 2017 08:20

Huhtasaari sanoi tosiaan eduskunnassa, kun näiden loikkareiden härskiä näytelmää ruodittiin, että presidenttikin oli osallisena tässä yhden puolueen ajojahdissa ja oli ensimmäistä kiveä heittämässä.

Aikaisemmin Halla-aho ja perussuomalaiset olivat kallistumassa sille kannalle, että tukevat Niinistöä presidentiksi, eivätkä omaa ehdokasta aseta, mutta tämän Niinistön osallistuminen tähän ajojahtiin muutti mielen ja koko kansan presidentiltä meni pohja pois Niinistön osalta.

Väinö Okaruusu kommentoi_ 12. heinäkuu 2017 09:32

Onneksi on vielä sanavapaus, että saa sanoa mielipiteensä julki. Jos Heikki saisi määrätä, niin toisinajattelijat vaiennettaisiin.

Kun en voi hyväksyä Sipilän hallituksen toimia miltään osin on tyydyttävä puolustamaan poliittisen opposition toimintaa. Näin toimii demokratia Heikki, jos et sattunut tietämään.

Mielestämi itselläsi keulii tosi pahoin, kun et voi sanoa niin pahasti, kuin haluaisit blogipalvelun sääntöjen mukaan.

Mika Helasvuo kommentoi_ 12. heinäkuu 2017 10:09

Huolimatta siitä, että Laura Huhtasaarella on joissain asioissa hieman erikoiset ajatukset kuten kaikilla uskossa olevilla niin eräs piirre hänessä on aivan erinomainen nimittäin se, että hän kykenee keskustelemaan ihan kenen tahansa kanssa.

Toisille tuottaa vaikeuksia keskustella kenenkään muun kuin itsensä kanssa.

Neuvos kommentoi_ 12. heinäkuu 2017 16:31

Hyvä Laura ja loikkarit näivettyy - puolue pääsee ilman heitä oikeaan suuntaan.

Hämeenpuistolainen kommentoi_ 12. heinäkuu 2017 20:28

Jos Huhtasaari ei olisi niin kaunis kuin on, ei kukaan olisi kiinnostunut hänen sanomisistaan.

John kommentoi_ 12. heinäkuu 2017 21:10

Toivotaan jytkyä. Tähän maahan tarvitaan isänmaallisia hallitukseen johtamaan jotka ovat valmiita ajamaan Suomen etua.

Mika Helasvuo kommentoi_ 12. heinäkuu 2017 21:32

"Jos Huhtasaari ei olisi niin kaunis kuin on, ei kukaan olisi kiinnostunut hänen sanomisistaan."

Hämeenpuistolainen, aika yllättävä kommentti sinulta.

Hämeenpuistolainen kommentoi_ 13. heinäkuu 2017 13:01
Mika Helasvuo, semmoista se on. Pistäpä Terhi Kiemunki Huhtasaaren paikalle, jo muuttuisi tyylilaji kirjoituksissa niin Hesarissa kuin Suomen Kuvalehdessäkin.
John kommentoi_ 13. heinäkuu 2017 13:10

Kaikilla löytyy näkemyksiä joista olemme erimieltä. Minä en esimerkiksi usko että ihminen on periytynyt apinoista, enkä usko ihmisen aiheuttamaan ilmastonmuutokseen. Tärkeä on löytää yhteinen rintama jolla on oikeasti merkitystä.

Kommentoi

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot