Entä oletko kokeillut syyttää ongelmistasi maahanmuuttajia?

"-Mitähän tässä pitäisi miettiä, kun ovat jo vuosia myöntäneet täyttä asumistukea 328,80 euroa/kk, ja nyt alentavat tukea syyskuusta lähtien 16 euroa/kk. Taitaa joka penni mennä haittamaahamuutton kuluihin.

Aina kun näen tällaisen päivityksen sosiaalisessa mediassa, niin tunnen syvää turhautuneisuutta. Tekisi mieli kommentoida, että tukeasi alennetaan siksi, että olet köyhä ja sinulle voi tehdä mitä tahansa. Erityisesti sinulle voi tehdä mitä tahansa siksi, että olet myös poliittisesti tietämätön, ja päättäjät tietävät sen. He tietävät sinun joka tapauksessa syyttävän kaikesta maahanmuuttoa. Vahingossakaan et tule miettineeksi kuka ja miksi sinun tukeasi on alentanut. Sinut on aivopesty syyttämään maahanmuuttoa ihan kaikesta.

Jos vähänkään viitsisit etsiä tietoa, niin olisit jo löytänyt selityksen tukesi alennukseen. Siitä kerrottiin kyllä jo tammikuussa, mutta luultavasti sinulla oli silloin liian kiire roikkua netin valeuutissivuilla ja kauhistella maahanmuuton hirveyksiä."

mamu

http://blogit.apu.fi/uuninpankkopoikasakutimonen/?_ga=1.201984531.3...

Ajatuksia herättää Pentti Haanpää, "Köyhyys ei jalosta, vaan se päinvastoin tekee ihmisestä tympeän ja vastenmielisen olennon, joka on valmis kaivamaan sormimutkalla leipäpalan toisen köyhän suusta."

Katselukerrat: 817

al1947 kommentoi_ 17. heinäkuu 2017 07:48

USAssa Kochin veljekset, fossiilimiljardöörit jotka ovat surullisenkuuluisia oikeistopoliitikkojen, Tea Partyn ja ilmastonmuutoksen kiistäjien rahoittajina, ovat käynnistäneet propagandakampanjan aurinkopaneeleita hankkivia perheitä vastaan, väittäen näitä siivellä eläjiksi. Fossiilibisnes ja jotkut voimayhtiöt lobbaavat osavaltioiden lainsäätäjiä, jotta aurinkopaneelien tuottamaa sähköä olisi nykyistä vaikeampi myydä verkkoon ja niille rätkäistäisiin vero.

al1947 kommentoi_ 17. heinäkuu 2017 08:01

Fueling U.S. Forward on omien sanojensa mukaan voittoa tavoittelematon organisaatio, joka sanoo öljyntuotannon olevan "amerikkalaisen uudistuksen moottori". The New York Timesin mukaan sen on perustanut Koch Industries, öljy- ja petrokemikaalikonserni, jota johtavat amerikkalaiset miljardööriveljekset David H. ja Charles G. Koch.

Lehti kertoo myös, että ryhmällä on tätä nykyä uusi, tunteisiin vetoava strategia. Ryhmän puheenjohtaja Charles Drevna on kertonut, että yksi kampanjan päästrategioista on kohdistaa viestintää fossiilisten polttoaineiden eduista vähemmistöryhmille, kuten tummaihoisille amerikkalaisille. Ryhmän sponsoroimissa tilaisuuksissa on muun muassa maksettu joidenkin osallistujien energialaskuja sekä keskusteltu fossiilisten polttoaineiden hyödyistä. Sähköisten kulkuvälineiden kehittämisen tukemista sen sijaan on moitittu.

Koch Industries on aiempina vuosina esittänyt lähinnä väitteitä siitä, ettei ilmastonmuutosta ole olemassa. Se on toiminut järjestelmällisesti poliittisten ja hyväntekeväisyyttä harjoittavien organisaatioiden kautta taistellakseen uusiutuvaa energiantuotantoa vastaan.

http://www.talouselama.fi/uutiset/sahkoautot-ovat-myrkyllisia-ihmis...

Tuota samaista potaskaa olemme saaneet kuulla kaikki vuodet Orwelleilta, "ei ole ihmiskunnan vauhdittamaa ilmastonmuutosta", "ei ole ilmastonmuutospakolaisuutta", "ei uusiutuvalle energialle", "ei sähköautoille", "ei eI EI".

Mitenkäs se menikään, "sen lauluja laulat, ..."?

Teho Paketti kommentoi_ 17. heinäkuu 2017 09:05

Ilmasto muuttuu jatkuvasti teki ihminen mitä hyvänsä.

Mika Helasvuo kommentoi_ 17. heinäkuu 2017 09:59

"Teiskon peräkulmilla "tiedetään" asiat YK:ta , Punaista Ristiä ja IPCC:tä paremmin. Lapissa "tiedetään""

YK:n mukaan 70% Afrikasta välimeren kautta tulevista on elintasopakolaisia ja IPCC:n viimeisen raportin mukaan ilmastopakolaisuudesta ei ole näyttöä.

Nämä on useaan kertaan tälläkin foorumilla todettu ja linkitetty, mutta kai tuosta jankkkaamisesta jonkin kiksin saa.

Punaista Ristiä en nyt edes hyvällä tahdolla pitäisi kaikkein luotettavampana auktoriteettina oikeastaan juuri missään asiassa, vaikka hyvää työtä tekevätkin.

al1947 kommentoi_ 17. heinäkuu 2017 10:01

AL 17.7.2017 sivu A19,

"Suomesta tulee ilmastopakolaisuudelle suotuisa kohde"

Orwell kommentoi_ 17. heinäkuu 2017 10:14

AL on ollut ilmastohihhulismin tukija eikä missään mielessä ole luotettava "tosiasioiden" esittäjä.

Ilmastopakolaisuus ei edelleenkään ole merkittävä tekijä vaikka kaltaisesi ilmastohihhulit koko ajan sitä toitottavat.

Toistaiseksi ainoa merkittävä elintasoturismin tekijä on holtiton lisääntyminen, mitä edustaa se julkisesti todettu 70% Eurooppaan tulijoista, mutta eihän ilmastohihhulismi tosiasioita tunnusta.

al1947 kommentoi_ 17. heinäkuu 2017 10:22

Ovatkohan ilmastonmuutos-denialistit maksaneet veronsa Kochin veljeksiltä saamistaan? Sekin on veronalaista tuloa. 

Juha U. Aaltonen kommentoi_ 17. heinäkuu 2017 10:36

Paljonko alarmistit rahastavat pelottelullaan? Kaikki muistamme, jos haluamme,  IPCC:n raportin vuodelta 2007, joka ennusti Himalajan jäätiköiden sulavan vuoteen 2035 mennessä.

Raportin perusteet osoittautuivat paikkansa pitämättömksi. Lähinnä ne perustuivat muutaman vuorikiipeilijän lausuntoihin. Eipä väliä.

Tämän raportin perusteella esim. intialainen tutkimuslaitos TERI ( The Energy & Resource Institute) vedätti EU:lta miljoonia euroja rahaa lisätutkimuksiin. TERI, jonka johtajana on toiminut mm. Rajendra Pachauri, joka myös IPCC:n puheenjohtajana on tullut tunnetuksi.

Lasse Kallo kommentoi_ 17. heinäkuu 2017 12:02

"Sinut on aivopesty syyttämään maahanmuuttoa ihan kaikesta."

Tämä on ainoa lihavoitu teksti al1947 avauksessa.

Onkohan al1947 jonkinlainen aivopesun asiantuntija, vai mitä tämä meinaa. Jään pohtimaan asiaa itse tykönäni.

--------------------------------------------------

"Italia uhkaa 200 000 turvapaikanhakijan lähettämisellä pohjoiseen Eurooppaan".

Tämmöinen otksikko on tämän päivän Oikea Media-sivustolla. Tuoreessa muistissani on EU-komission toukokuun alkupäivinä antama tiedote, vai ukaasiko se oli, että EU-maiden on syytä lopettaa rajatarlkastukset puolen vuoden kuluessa.

Näinpä ollen minun(kin) on ruvettavava tosissani pohtimaan tuota aivopesua. Josko semmoinen olisi sittenkin mahdollista.

Orwell kommentoi_ 17. heinäkuu 2017 12:36

Kun lukee -47:n sepustuksia, tulee aika selväksi, että -47 on todella aivopesun tulos.

Pachauri rautatieinsinöörinä on varnasti täydellisen sopiva tehtävään, koska ei ymmärrä ilmastosta mitään ja on hihhuleiden vedätettävissä sekä selkeästi kykenevä huijaamaan rahaa ilmastouskonnolla.

Kommentoi

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot