Entä oletko kokeillut syyttää ongelmistasi maahanmuuttajia?

"-Mitähän tässä pitäisi miettiä, kun ovat jo vuosia myöntäneet täyttä asumistukea 328,80 euroa/kk, ja nyt alentavat tukea syyskuusta lähtien 16 euroa/kk. Taitaa joka penni mennä haittamaahamuutton kuluihin.

Aina kun näen tällaisen päivityksen sosiaalisessa mediassa, niin tunnen syvää turhautuneisuutta. Tekisi mieli kommentoida, että tukeasi alennetaan siksi, että olet köyhä ja sinulle voi tehdä mitä tahansa. Erityisesti sinulle voi tehdä mitä tahansa siksi, että olet myös poliittisesti tietämätön, ja päättäjät tietävät sen. He tietävät sinun joka tapauksessa syyttävän kaikesta maahanmuuttoa. Vahingossakaan et tule miettineeksi kuka ja miksi sinun tukeasi on alentanut. Sinut on aivopesty syyttämään maahanmuuttoa ihan kaikesta.

Jos vähänkään viitsisit etsiä tietoa, niin olisit jo löytänyt selityksen tukesi alennukseen. Siitä kerrottiin kyllä jo tammikuussa, mutta luultavasti sinulla oli silloin liian kiire roikkua netin valeuutissivuilla ja kauhistella maahanmuuton hirveyksiä."

mamu

http://blogit.apu.fi/uuninpankkopoikasakutimonen/?_ga=1.201984531.3...

Ajatuksia herättää Pentti Haanpää, "Köyhyys ei jalosta, vaan se päinvastoin tekee ihmisestä tympeän ja vastenmielisen olennon, joka on valmis kaivamaan sormimutkalla leipäpalan toisen köyhän suusta."

Katselukerrat: 817

al1947 kommentoi_ 16. heinäkuu 2017 15:32

"Ilmastonmuutos ei ole aiheuttanut toistaiseksi minkään luotettavan tahon mukaan merkittävää pakolaisuutta"

Ja Orwelhan sen "tietää".

Fakta on, että  nyt on jo yli 20 miljoonaa ilmastopakolaista.

Orwell kommentoi_ 16. heinäkuu 2017 16:16

Tosiasiassa tuo UHNCR ei ole millään tavalla perustellut, mistä ja minkä vuoksi ilmastopakolaisia olisi lähtenyt.

Holtittoman väestönlisäyksen vuoksi elintasoturistreja kyllä liikkuu ja pääosa tulijoista on niitä.

Somalian kuivuus ei ole historiallisesti merkittävän poikkeava aikaisemmista eikä sieltä ole todellakaan 20 miljoonaa ihmistä mihinkään lähtenyt.

Jemenissä on sotaa, mutta sieltä on tullut aika vähän sakkia ja Sudanin nälänhätä ei ole ainutlaatuista, mutta siihenkin yksi syy on holtiton lisääntyminen.

Faktasta sinä näytät yleensä tietävän aika vähän, koska "fakta" sinulla on uskosi mukaista mantran hokemista.

al1947 kommentoi_ 16. heinäkuu 2017 18:29

Onhan se kerrassaan hämmästyttävää, että Teiskon peräkulmilla tiedetään asiat YK:ta ja Punaista Ristiä paremmin!

"YK:n pakolaisjärjestö UNHCR:n mukaan vuosin 2008-2015 joka vuosi 26 miljoonaa ihmistä on joutunut jättämään kotinsa ilmastoon ja ympäristöön liittyvien syiden vuoksi. Pakolaisuuden syynä ovat olleet esimerkiksi tulvat, maanjäristykset, kuivuus, taifuunit ja pyörremyrskyt.

Syyrian pakolaisuuden taustaltakin löytyy ilmastosyitä.

– Se on yksi syy siellä taustalla. Maata on vaivannut kuivuus, joka on ajanut ihmisiä muuttamaan kaupunkeihin.

...

Kansainvälinen Punainen Risti arvioi, että vuonna 2050 ilmastopakolaisia voi olla jo 250 miljoonaa."

https://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/jarkyttavat-luvut-26-m...

Orwell kommentoi_ 16. heinäkuu 2017 18:39

Arvioi, että voi olla - tai sitten voikin olla olematta - ei tiedä eikä ole osoittanut mitään todellisia tieteellisiä tutkimuksia asiasta, vaan "arviot" perustuvat ilmastohihhuleiden utopistisiin satuihin, kuten sellaiseen, että v. 2010 Manhattan oli metrin veden pinnan alapuolella.

Ei ole ihmeellistä, että Teiskon peräkulmilla osataan lukea muutakin kuin IPCC:n ja muiden ilmastohihhulien satuja ja ymmärretään tieteelliset tosiasiat paremmin kuin puhtaasti poliittisilla uskoilla varustettujen satuilijoiden valheet tai -47:n sokea usko.

Edelleen Suomeen tulleista pääosa on elintasoturisteja eikä pakolaisia millään mittapuulla.

Lisäksi jostain syystä nämä poliittiset agendansa ajavat totaalisesti ohittavat tuon holtittoman väestönlisäyksen vaikutuksen, mikä ohittaa tätä nykyä muut syyt mennen tullen.

teuvomast kommentoi_ 16. heinäkuu 2017 19:37

Järki ja viisaus ei katso asuinpaikkaa terv tepivaari

Lasse Kallo kommentoi_ 16. heinäkuu 2017 19:47

Elintasopakolaiset vievät paikat sotapakolaisilta ja muilta, jotka tarvitsevat turvapaikan. Samaa mieltä kuin Afrikassa kymmeniä vuosia työskennellyt saksalainen Hans Stoissler: Turvapaikkajärjestelmä kaipaa täydellistä uudelleenmäärittelyä.

Lasse Kallo kommentoi_ 16. heinäkuu 2017 21:34

Sitran ilmastoraportti mielikuvitusta.

"Sitra julkaisi tänään mielikuvituksellisen tulevaisuusraportin ilmastonmuutoksen vaikutuksista Suomessa vuonna 2080. Raportin on kirjoittanut ilmastoalarmismista tulonsa saavan Gaia Consulting Oy:n toimitusjohtaja Juha Vanhanen ja siinä kuvitellaan, miltä Suomi näyttää 67 vuoden kuluttua, jos IPCC:n pahin skenaario toteutuisi.

Ensinnäkin raportista kertova tiedote spekuloi maailman keskilämpötilan nousua neljällä asteella ja Suomen kuudella asteella vuosisadan loppuun mennessä. Mutta noinkohan pahin skenaario on toteutumassa?

Viimeisen 17 vuoden aikana ihmiskunta on päästänyt noin neljänneksen kaikista hiilidioksidipäästöistään 1880-luvulla alkaneen teollisen vallankumouksen jälkeen. Samaan aikaan maapallon pintalämpötilat ovat tilastollisen merkittävyyden rajoissa pysyneet keskimäärin lähes muuttumattomina, jääden tällä hetkellä jopa, 0,3 astetta IPCC:n neljännen raportin arviointiraporttien viileimpien skenaarioiden alapuolelle.

Ilmastotiede yrittääkin parhaillaan kuumeisesti selvittää ilmiön syytä ja arvauksia onkin useita, mutta todisteita suntaan tai toiseen ei löydy. Osaltaan tämä vaikutti myös siihen, ettei IPCC pystynyt enää uusimmassa raportissaan antamaan arviota ilmastoherkkyyden arvolle (eli hiilidioksiidipitoisuuden kaksinkertaistumisen aiheuttamalle lämpenemiselle), koska siitä ei enää vallitse tiedemaailmassa yhteisymmärrystä. - -

Hiilidioksiidi on muuten kasvien ruokaa, joten sen lisääntyminen parantaa satoja sekä muunkin biomassan määrää riippumatta siitä tuleeko sitä ennustettua lämpenemistä vai ei. Erityisen hyödyllistä hiilidioksiidin lisääntyminen on kuivilla seuduilla, koska lisääntynyt hiilidioksiidi vähentää kasvien veden kulutusta ja tarvetta, jolloin kasvillisuus kukoistaa. Tästä syystä esimerkiksi Sahelin autiomaa (Saharan eteläreuna) on vihertynyt ja siten kutistunut 1970-luvulta lähtien. Vuosien 1982- ja 2010 välillä kasvillisuus on lisääntynyt ja hiilidioksiidin kasvun ansiosta maailmanlaajuisesti 11%. Vaikka hiilidioksiidin lisääntymisen ja ilmastonmuutoksen välisessä yhteydessä on lukuisia erisuuruisia epävarmuuksia, tämä kasvien ja sitä kautta myös eläinten saama hyöty hiilidioksiidin lisääntymisestä on kiistaton fakta. - -

Ilmastopakolaisiakian raportti lupailee, mutta niin niitä on luvattu jo moneen kertaan aiemminkin. Esimerkiksi YK:n alaiseen UNEP:iin kuuluvan tutkimuslaitoksen vuonna 2005 tekemän ennusteen mukaan ilmastopakolaisia piti tulla vuoteen 2010 mennessä 50 miljoonaa. Yhtään ilmastopakolaista ei ole vielä nähty missään päin maailmaa. Maailman matalin valtio Malediivitkään ei ole uppoamassa, mistä osoituksena on muun muassa Ilmastofoorumi ry:n kantelu Julkisen sanan neuvostolle YLE:n virheellisestä uutisoinnista Malediivien hukkumista koskien, tai se, että Malediiveille rakannetaan jatkuvasti uusia lentokenttiä ja loistohotelleja, jotka olisivat melko huono investointi, jos ne olisivat jäämässä veden alle. - -"

Lainaus: Pasi Matilaisen blogi 13.12.2013, Uusi Suomi Puheenvuoro, blogin otskko sama kuin tässä.

Orwell kommentoi_ 16. heinäkuu 2017 21:44

Ei kelpaa tosiasiat ilmastouskovaisille, vaikka miten esittäisi.

IPCC:n sadut ja ilmastohysteerikkojen valheet pyörittävät edelleen poliittisia elimiä sokeasti.

al1947 kommentoi_ 17. heinäkuu 2017 07:44

Teiskon peräkulmilla "tiedetään" asiat YK:ta , Punaista Ristiä ja IPCC:tä paremmin. Lapissa "tiedetään" Sitran ilmastoraportinkin olevan mielikuvistusta.

Ihmekös tuo kun tukijoina ovat 67 miljoonaa dollaria ilmastonmuutos-denialistien rahoittamiseen vuodesta 1997 alkaen syytäneet Kochin veljekset. 

Sieltä "tieto" kumpuaa. 

67 miljoonaa dollaria ilmastonmuutos-denialistien rahoittamiseen vuodesta 1997 alkaen

al1947 kommentoi_ 17. heinäkuu 2017 07:45

"Helsingin Sanomissa luki, että öljymiljardöörit Kochin veljekset maksoivat Amerikassa ilmastoskeptikoille kymmeniä miljoonia, jotta he syöttivät päätä sekoittavia vasta-argumentteja ja tutkimuksellista harhatietoa yleisölle ilmastonmuutoksesta.

Kumpaa oli helpompi uskoa? Tuomiopäivän ennustajia vai mukavan elämän jatkumisen lupaajia? Ilmastonmuutokseen reagointi hidastui traagiset kymmenen vuotta.

Öljystä hyötyvien kannattaa tietysti väittää, ettei fossiilisten polttoaineiden käytölle ole todellista vaihtoehtoa. Niin he tekevätkin."

https://www.kirkkojakaupunki.fi/-/kolumni-kaikelle-on-vaihtoehto

Kommentoi

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot