Entä oletko kokeillut syyttää ongelmistasi maahanmuuttajia?

"-Mitähän tässä pitäisi miettiä, kun ovat jo vuosia myöntäneet täyttä asumistukea 328,80 euroa/kk, ja nyt alentavat tukea syyskuusta lähtien 16 euroa/kk. Taitaa joka penni mennä haittamaahamuutton kuluihin.

Aina kun näen tällaisen päivityksen sosiaalisessa mediassa, niin tunnen syvää turhautuneisuutta. Tekisi mieli kommentoida, että tukeasi alennetaan siksi, että olet köyhä ja sinulle voi tehdä mitä tahansa. Erityisesti sinulle voi tehdä mitä tahansa siksi, että olet myös poliittisesti tietämätön, ja päättäjät tietävät sen. He tietävät sinun joka tapauksessa syyttävän kaikesta maahanmuuttoa. Vahingossakaan et tule miettineeksi kuka ja miksi sinun tukeasi on alentanut. Sinut on aivopesty syyttämään maahanmuuttoa ihan kaikesta.

Jos vähänkään viitsisit etsiä tietoa, niin olisit jo löytänyt selityksen tukesi alennukseen. Siitä kerrottiin kyllä jo tammikuussa, mutta luultavasti sinulla oli silloin liian kiire roikkua netin valeuutissivuilla ja kauhistella maahanmuuton hirveyksiä."

mamu

http://blogit.apu.fi/uuninpankkopoikasakutimonen/?_ga=1.201984531.3...

Ajatuksia herättää Pentti Haanpää, "Köyhyys ei jalosta, vaan se päinvastoin tekee ihmisestä tympeän ja vastenmielisen olennon, joka on valmis kaivamaan sormimutkalla leipäpalan toisen köyhän suusta."

Katselukerrat: 817

al1947 kommentoi_ 15. heinäkuu 2017 15:59

Jotkut typerykset ovat kyselleet, missä Mosulin miehet? Samaiset ovat  tietävinään, että ovat kaikki elintasopakolaisina Suomessa repimässä taikaseinästä rahaa.

Ajatuksia herättää artikkeli ja kuva Aamulehdessä 17.7.2017

Lasse Kallo kommentoi_ 15. heinäkuu 2017 17:54

Monikulttisuus on rikkaus, josta massiviset muuttoliikkeet tekevät tasapaksua mössöä. - Eero Paloheimo (joka erosi vihreiden jäsenyydestä vuonna 2010).

Kari Rönkä kommentoi_ 15. heinäkuu 2017 20:02

Ja tietenkin Mosulista on paettava tuhansien kilometrien päähän Suomeen. Esimerkiksi pääkaupunki Bagdad on niin vaarallinen paikka, että sinne ei ole Helsingistä lentoyhteyttäkään kuin kahdesti päivässä.

Orwell kommentoi_ 15. heinäkuu 2017 20:33

"Jotkut typerykset ovat kyselleet, missä Mosulin miehet? Samaiset ovat  tietävinään, että ovat kaikki elintasopakolaisina Suomessa repimässä taikaseinästä rahaa."

Joku typerys jatkaa typerehtimistään esittämällä typeriä väitteitä.

Koita nyt -47 löytää sellainen suhteellisuudentajun alkeiskurssi.

Lasse Kallo kommentoi_ 16. heinäkuu 2017 11:40

On aika lailla merkillistä, että näiltä siirtolaisilta ja turvapaikanhakijoilta passit tippuvat Välimereen, mutta iPhonet pysyvät turvallisesti omistajansa taskussa kohdemaahan, vaikkapa Suomeen, asti.

al1947 kommentoi_ 16. heinäkuu 2017 11:55

On esitetty sellainenkin teoria, että iPhonen voisi ostaa Verkkokauppa.comista, kadonnutta passia ei.

Lasse Kallo kommentoi_ 16. heinäkuu 2017 13:00

Miten ostaa IPhonen verkkokaupasta tai muualtakaan, jos on köyhä ja pakolainen. - "Köyhyys ei jalosta, vaan se päinvastoin tekee ihmisestä tympeän ja vastenmielisen olennon, joka on valmis kaivamaan leipäpalan toisen köyhän suusta."

Jk. Kuinkahan moni liki miljoonasta köyhyysrajan alapuolella elävistä suomalaisista suunnittelee tänäkin sunnuntaina: minäpä taidan heti huomenissa ostaa iPhonen tyttärelleni/pojalleni, se kun niin haluaa sitä.

Orwell kommentoi_ 16. heinäkuu 2017 13:41

Menee 2 kk asumistuki tuohon - tai sitten "joku" maksaa...

al1947 kommentoi_ 16. heinäkuu 2017 14:23

Kuka on sanonut, että kaikki pakolaiset olisivat köyhiä? Toki niitäkin on pakolaisten joukossa, mutta sotaa, vainoa ja kelvottomaksi käyneitä elinolosuhteita (= ihmiskunnan vauhdittaman ilmastonmuutoksen aikaansaannoksia) paetaan.

Orwell kommentoi_ 16. heinäkuu 2017 15:20

Köyhimmät eivät kykene elintasopakolaisuuteen.

Ilmastonmuutos ei ole aiheuttanut toistaiseksi minkään luotettavan tahon mukaan merkittävää pakolaisuutta, vaikka -47 ja muut ilmastohihhulit eivät sitä myönnäkään.

Ilmastonmuutoksen aikaansaama aavikoiden reunojen vihertyminen päinvastoin on parantanut elinolosuhteita, mitä -47 ei näytä ymmärtävän.

YK:n mukaan 70% tulijoista on elintaso"pakolaisia" huolimatta "suvaitsevaisten" muista väitteistä.

Kommentoi

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot