Puolue otettiin uusien isäntien haltuun, kun vanha isäntä päästi pellot kesannolle ja lähti naapurin peltoja raivaamaan.

Jos tämä "sumuinen tulevaisuus" saa kerätyksi 5000 kannattajakorttia, jotka oikeuttavat osallistumaan valtakunnassa järjestettäviin vaaleihin, niin minulle ei ainakaan ole vielä tullut selväksi, että minkälaisilla teemoilla he kuvittelevat saavansa äänestäjiltä valtakirjan Arkadianmäelle.

- ( ei kortin kirjoittaminenkaan ole tae äänestämisestä.)

Ja ei varmasti vanhojen puolueiden kannattajista ja heitä äänestäneistä tule tähän Soinin poppooseen hyppääviä ja olen täysin vakuuttunut siitäkin, että niinkutsutut liikkuvat äänestäjätkin liikkuvat kyllä muiden puolueiden välillä, kun lähtevät kyseistä hillotolppapuoluetta tukemaan valtakirjallaan.

Tämä Soinin marionetti Elokin toitti, että kunhan saamme puolueen rekisteriin, niin persuista alkaa joukkopako heidän leiriinsä, mutta  toivossa on hyvä elää sanoi lapamatokin ja enpä usko väärässä olevani kun sanon, että virta venhettä tuo kyllä takaisin kotisatamaan niilläkin, jotka lähtivät merta edemmäksi kalaan ja eräs Ruohokin luuli ruohon olevan hänelle vihreämpää kokoomuksen ruiskukkavainioilla.

Mitäs rahattomien markkinoista ja kun on vapaaehtoisesti lähdetty huutolaiseksi, niin turhaa siitä on kotiväkeä lähteä syyllistämään ja kuten sanonta kuuluu, että kyllä se routa porsaan kotiin ajaa, niin nyt taitaa talossa ollakkin sellainen isäntä. että porsaat joutuvatkin Itikan valintaan, näin kielikuvaa apuna käyttääkseni.

Katselukerrat: 450

Vogoni kommentoi_ 11. heinäkuu 2017 14:21
Kovin uskottavalta tuo sinisten uuvattien näkyvien johtohahmojen tanssahtelu kukkakedoilla ei varsinaisesti ole näyttänyt.
Heikki Karjalainen kommentoi_ 11. heinäkuu 2017 14:34

Väiski

... no juu, mutta sillä nimellä esiinnyit joskus US:n palstoilla. Täällä taas niitä nimim. on useampia !

Neuvos kommentoi_ 11. heinäkuu 2017 16:10

Halla on tahallaan väärin ymmärretty varsinkin valtaa pitävien taholta koska hän on pelottava kilpailija nykymenolle.

arvi matias marjamäki kommentoi_ 11. heinäkuu 2017 16:16

Neuvos osui asian ytimeen taas.

Heikki Karjalainen kommentoi_ 11. heinäkuu 2017 16:28

Halla on todella vaara yhteiskunnalle äärirasistisena umpimielisennä hitlerimäisenä  kansallissosilaistisella aatteellaan. Kohta täällä huudettaisiin Ah hallaa, ah hallaa ! 

Ja Eerolat huhtasaarineen keksisivät uuden käsimerkin. Totesimme muuten, että Eerola oli kolme vuotta Pääsiäisen aikaan Mannheimin juna-asemalla Saksassa jotkut natsitunnukset asussaan.

Kumotkoon Eerola, jos olen väärässsä.

Seppo Muurinen kommentoi_ 11. heinäkuu 2017 16:30

No,jos minäkin hiukan sohaisen tätä nk.kupletin juonta että sanonta...ei kai tämä ole vielä rasismia " se parhaiten nauraa joka viimeksi nauraa " kun verrataan - ilon että toivon liikettä - perussuomalaisiin,sukua kun ollaan niin tietyt kismat saattavat nostaa hetulaa.

Iloa ja Toivoa ... että siellä hymyillään kuin Naantalin auringossa ja Hangon keksissäkin... ottamatta kantaa - tässä tienhaarassa että kumpaan "viäntyy" maaliviivoilla.

Terho ei kestänyt tappiota - ihan oikeesti - mutta yhtään mollaamatta,sillä siihen ovat täällä jo muut kunnostautuneet. Elo taas on kuin iloinen Robin Hood veljeksineen mutta ennakoiden ei tiettävästi pääse maaliin saakka. Kuiva analyyttisyys asiatiedoilla on hyvä ase tiukoissa paikoissa. Yleensä sloganit kuin ripustautuminen "messiaaksi" - käy ylpeyden edelle että sen minkä taakseen jättää - sen edestään löytää.

Vai otinko jo kantaa ... ?

Heikki Karjalainen kommentoi_ 11. heinäkuu 2017 16:44

Elo eikä Terho tule viemään uv:a nousuun. Kas kummaa, Timo Soini astuu kuvioihin kuin uudesti syntyneenä vähän vain eläkettä nuolaisseena. Uskokaa nyt, että näin käy.

arvi matias marjamäki kommentoi_ 11. heinäkuu 2017 18:20

Tämä Heikin kommentti osoittaa, että hän on huumor miehii.

Make kommentoi_ 11. heinäkuu 2017 22:23

Eihän Halla-aho tule tynkäpuoluettaan suuriin voittoihin johtamaan. Perusrasistinen asenne ja näennäisälykäs koppava  sarkasmi tuskin ovat ne suuren voiton avaimet. 

Muut puolueet eivät vain tule hallitukseen änkyröiden kanssa, niin yksinkertaista se on. Aikanaan nuokin sen tajuavat ja alkavat siistiä rivejään.

Mika Helasvuo kommentoi_ 11. heinäkuu 2017 23:44

"Elo eikä Terho tule viemään uv:a nousuun. Kas kummaa, Timo Soini astuu kuvioihin kuin uudesti syntyneenä vähän vain eläkettä nuolaisseena. Uskokaa nyt, että näin käy"

No ei kai tätä parane kyseenalaistaa? 

Kommentoi

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot