18.6.2017 11:49 Kari Torikka

Kannattaa lukea ja ihan kommentteineen.

Enpä ole pitkään aikaan saanut luettavaksi näin ajatuksia herättelevää mielipidekirjoitusta. Siinä sivalletaan tasapuolisesti kaikkia puolueita, poliitikkojen edesottamuksia viime viikkojen ajalta. Ketään säästelemättä mutta sivistyneesti, ilman nimittelyjä ja solvauksia.

Tuskin mikään kirjoituksessa, sekä kommenteissa särähti korvaani, jopa nykyinen puolustupolitiikkamme ja puolustusvoimamme saivat osansa, puhumattakaan EU-politiikastamme.

Kun nyt tämä blogimme vetelee viimeisiään, täytyy sanoa, että mielestäni tämä siirtymäni oli oikeaan osunut.

Katselukerrat: 364

Neuvos kommentoi_ 19. kesäkuu 2017 17:06

Netti edellä ja paperista kertaus - saunanviriäkin tarvitaan?

Pentti Tuominen kommentoi_ 19. kesäkuu 2017 20:03

Kalle, ei nyt sentään Aamulehti ihan läpyskäkään ole. Riippuu tietysti siitä, mitä nyt itse kukin läpyskällä tarkoittaakin, mutta kyllä sillä monta saunanpesää saa syttymään. Onhan siinä kaupanpäälliseksi vielä luettavaakin, vaikka kovasti tampereen uutisiin keskittyykin.

Minä olen kurkkinut tuonne jo kauan sitten Telian keskustelupiiriin, mikä sitten oikealta nimeltään onkin. Sieltä saa monta hyvää vihjettä toisilta keskustelijoilta ja joskus jopa Telian asiantuntijoilta, ei mene aika ihan hukkaan.

Kalle kommentoi_ 20. kesäkuu 2017 05:48

Joo, Pentti, minä tarkoitinkin tuota Forssan lehteä. Siitä hyvä lehti, että on nopeasti luettu eikä saunan uuniin tule siitä paljon tuhkaa.

Sunnuntain lehdessä muuten paikallinen kulttuuriministeri (kok), tituleerasi tätä PS:n loikkarien farssia isänmaalliseksi teoksi, hmm. No eipä tältä nuorelta rouvalta omia ajatuksia juurikaan ole tarvinnut lueskella; kuin suoraan kokoomuksen puoluetoimistosta.

Kalle kommentoi_ 20. kesäkuu 2017 05:54

Vielä tuosta US:n mielipide-sivustosta; minun mielestäni sen asiallisuutta lisää vielä sekin, että tämmöisiä, täällä nähtyjä älyttömiä kuvakaappauksia ei siellä juurikaan esiinny. Mielestäni se lisää selkeästi kirjoitetun tekstin asiallisuutta.

Pentti Tuominen kommentoi_ 20. kesäkuu 2017 05:55
Sama lehti tulee meillekin, mutta vasta iltapäivällä. Onhan siinä juttua meidänkin kunnasta harvakseltaan, kuten Tammelastakin. Molempia syrjäkylien asioita tulee seurattua.
Pentti Tuominen kommentoi_ 20. kesäkuu 2017 07:34
Minusta se US sivusto tuntuu olevan teidän ja muiden sivistyneiden juttu. Minusta se tuntuu epämukavalta, jonne en todellakaan kuulu.

Nyt täällä tunnistin taas kerran ihan selvän trollin viagramainoksineen, onhan niitä ollut ennenkin, liekö ihan venäläislähtöisiä.
Heikki Karjalainen kommentoi_ 20. kesäkuu 2017 07:42

... siellä on myös "vapaavuoro"- sivusto.

arvi matias marjamäki kommentoi_ 20. kesäkuu 2017 07:46

Yhdyn Pentin näkemykseen.

Kalle kommentoi_ 20. kesäkuu 2017 13:16

Kalle kommentoi_ 4 tuntia sittenPoista kommentti

Pentti; enpä ole koskaan kuulut, että minä(kin) kuuluisin sivistyneistöön. Tosin elämänsivistystä(kokemusta) on tullut hankituksi vuosikymmentenkin ajalta.

Mitä trolleihin tulee, en ole koskaan aprikoinut moista asiaa, minusta keskustelijoita mielipiteineen kaikki. Noista kuvakaappauksista (asiattomista) mielipiteeni olen maininnutkin. Jos minulla kuvia on, pääsääntöisesti omia kuviani olen laittanut.

Kommentoi

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot