Minne Tampereen blogaajat - vastaa kyselyyn!

Jatkan nyt Seppo Rothin uutisten myötä.

Olin toivonut, että Aamulehti olisi voinut ottaa Uuden Suomen blogialustasta oman "forkin" ja tehdä siitä Pirkanmaalaisten blogialustan korvaamaan tätä, poistuvaa alustaa. Näin ei käynyt ja selvähän se on että Aamulehden pitää katsoa euroja.

Kyselyn perusteella leijonaosa Aamulehden aktiiviblogaajia toivoo jatkopaikkaa. Tätä on nyt työstetty jonkin aikaa.

PÄIVITYS 14.6. klo 22.00: Siivosin leipätekstiä. Meillä on ryhmä aktiiveja mutta haluaisin muutaman lisää testaamaan alustaa, joka on nyt täysin käyttövalmis. Ilmoittaudu viestillä minulle, tai sähköpostilla blogaajat@b2.fi osoitteeseen. Kun muutama aktiivi lisää on kasassa, voimme viedä valmistelun loppuun - sopia säännöt, moderaattorit, oikolukea tekstit ja testata tekniikan. Alusta voidaan julkaista vielä kesäkuussa, jos porukkaa saadaan mukaan. Toistaiseksi rahaa on kulunut 9 euroa, joten mitään peruuttamatonta ei ole tehty, jos joku muu optio löytyy.  

Katselukerrat: 1256

Kyuu Eturautti kommentoi_ 14. kesäkuu 2017 18:22

No niin, palvelussa oli hieman sähköpostin kanssa asetussäätöä jolloin kaikki rekisteröintitiedot eivät ole tulleet perille. Lähetin tiedot uudestaan asianomaisille.

Huomaan, että tätä palvelua on jo lähdetty sabotoimaan tiettyjen tahojen puolesta, jotka eivät halua tänne tulla. Hyviä uutisia: ei tarvitse.

Minä lähdin tekemään koska niin toivottiin. Kenenkään ei ole pakko osallistua, tietenkään.

Kyuu Eturautti kommentoi_ 15. kesäkuu 2017 22:39

Tiedoksenne, että poistun viikonlopuksi vapaaehtoishommiin. Kaikille mailanneille on vastattu, testitunnuksia luotu iso pino lisää. Työ jatkuu ja reagoin viesteihin viimeistään maanantaina.

Kommentoi

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot