Venäläisten ei tarvitse enää vakoilla Yhdysvaltoja, he voivat kysyä tietoja suoraan presidentti Trumpilta, joka lörpöttelee erittäin salaista tietoa

Washington Post: Trump lörpötteli venäläisille huippusalaisia tietoja

Lehden lähteiden mukaan Trump kertoi venäläisille asioita, jotka Yhdysvallat oli pitänyt salassa jopa läheisiltä liittolaisiltaan ja useimmilta Yhdysvaltojen omassa hallinnossa työskenteleviltä.

...

Erään lähteen mukaan Trump vaikutti kertoneen asiasta kehuskellakseen venäläisille tiedoillaan.

–  Minä saan mahtavaa tiedustelutietoa. Mahtavat ihmiset kertovat minulle mahtavaa tiedustelutietoa päivittäin, hän sanoi.

https://www.aamulehti.fi/maailma/washington-post-trump-lorpotteli-v...

Ajatuksia herättää, että kuinkahan pitkään lörppö saa istuu virassaan, ja missä istuu seuraavaksi. Ajatuksia herättää myös, että missä lörpön tähänastiset saavutukset presidenttinä? Kaikki on samaa sarjaa, lopputili hänen venäjäkytköksiään tutkineelle FBI-pomolle, sairasvakuutuksen lakkauttamisyritykset kansalta, Pariiisin ilmastosopimuksesta irtautumispyrkimykset, muurihaaveet ja sen maksatushaaveet Meksikolla, ...

Katselukerrat: 265

PetrusK kommentoi_ 16. toukokuu 2017 12:20

Kuvio on mennyt ehkä näin, että Trump oli kertonut jotain lievästi harhaanjohtavaa venäläisille kuten valtioitten johtajat aina tekevät. Tällä kertaa vaan vuotajat huomasi mahdollisuutensa näpäyttää Trumpia ja laskivat uutisen äärimmäisen pahantahtoiselle medialle, joka julkaisi asian ikäänkuin totena. Trump on tässä siinä mielessä ansassa, että ei oikein voisi tuoda tosiasiaa esiin, että kyseessä oli vain normaali harhaanjohtamis yritys, koska tämä taasen paljastaisi tämän ikivanhaisen käytännön taktiikat ja rajat. Itse Trumpin tilalla puhuisin suuni puhki mistä oli kyse ja samalla paljastaisin vuotajien ja median likaisen jopa maanpetoksellisen pelin. Kuinka paljon tämä sitten sotkisi USA:n poliittista elämää ja mediakenttää, niin se sitten olisi toinen juttu. Ihmiset kun ymmärtäisivät, että koko mediatouhu perustuu valheelle. 

al1947 kommentoi_ 16. toukokuu 2017 12:30

Trump tuli paljasteneeksi "vasikoijat", joiden mukaan läppäripommit lentokoneissa ovat seuraava uhka.

Taitamaton Trump töppäsi samalla pahemman kerran ja varmisti, että vasikointi loppuu.

John kommentoi_ 16. toukokuu 2017 13:11
Huomaa että täälläkin uskotaan kaikkea mitä Trumpista kirjoitetaan.
Heikki Karjalainen kommentoi_ 16. toukokuu 2017 13:12

Trump on maailmanvaara n:o 1. Kim Ung vasta pitkällä sen jälkeen. 

Ahti Pontinen kommentoi_ 16. toukokuu 2017 15:43
Huomaa todellakin etyä kaikki mitä Trumpista vaaan on negatiivista uskotaan täällä ja iltapaskalehdissä. Uskomaton ajojahti.

Journalismia ei Suomessa enää ole.
Heikki Kärpänen kommentoi_ 16. toukokuu 2017 16:22

Trump twiitissään:

  2 t2 tuntia sitten

  1. As President I wanted to share with Russia (at an openly scheduled W.H. meeting) which I have the absolute right to do, facts pertaining....
    ...to terrorism and airline flight safety. Humanitarian reasons, plus I want Russia to greatly step up their fight against ISIS & terrorism.

Kari Rönkä kommentoi_ 16. toukokuu 2017 20:49

"Trump tuli paljasteneeksi "vasikoijat", joiden mukaan läppäripommit lentokoneissa ovat seuraava uhka."

Olivatkohan ne niitä samoja toimittajia, joiden aiheesta kirjoittamat jutut levisivät mediassa jo kuukausia sitten? Tämä uhka on uutisoitu jo useampaan kertaan, joten mitään uutta siinä ei ole.

Kari Rönkä kommentoi_ 16. toukokuu 2017 20:51

Tässä esimerkkiuutinen maaliskuulta: "Syyksi [läppäri]kieltoihin kerrotaan USA:n tiedusteluviranomaisten havainnot. Niiden mukaan uhka siitä, että terroristit yrittäisivät vielä koneisiin esimerkiksi läppäreihin kätkettyjä räjähteitä, on kasvanut."

Risto Juhani Koivula kommentoi_ 17. toukokuu 2017 00:35

Tämä linkki on ainakin koneen mukaan mennyt pimeäksi FB-jaossa. Äkkiä talteen.

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201705162200140721_ul.shtml

" Venäjän ulkoministeriön tiedottaja Trumpin möläytysuutisesta: "Älkää lukeko amerikkalaisia sanomalehtiä"

Tiistai 16.5.2017 klo 14.27

Laatulehdet kertoivat Donald Trumpin lörpötelleen tulenarkoja tietoja venäläisviranomaisille.

Maria Zaharova kutsui amerikkalaislehtiä
Maria Zaharova kutsui amerikkalaislehtiä "vahingollisiksi ja vaarallisiksi". (EPA / AOP)

Venäjän ulkoministeriön tiedottaja on kommentoinut Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin viimeisintä kohua sanomalla "älkää lukeko amerikkalaisia sanomalehtiä".

Washington Post ja New York Times kertoivat maanantaina, että Trump olisi vuotanut venäläisille niin huippusalaisia tietoja, ettei niitä ole jaettu edes USA:n liittolaisille. Lehtien mukaan Trump lörpötteli tiedusteluasioista Valkoisessa talossa Venäjän ulkoministeri Sergei Lavroville ja Venäjän suurlähettiläs Sergei Kisljakille.

- Oletteko lukeneet taas amerikkalaisia sanomalehtiä? Älkää lukeko niitä, Venäjän ulkoministeriön tiedottaja Maria Zaharova kirjoitti Facebookissa Reutersin mukaan.

- Niistä voi ola monenlaista hyötyä, mutta niitä ei pitäisi lukea. Viime aikoina se ei ole ollut vain vahingollista vaan myös vaarallista, Zaharova jatkoi.

Myös Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on usein haukkunut New York Timesia, CNN ja Washington Postia "valeuutisista". "

Kukas tietää mitä venäläiset ovat pelkätään Trumpille jakaneet?

Jos joku luulee, ettei Putinilla ja Syyrian desanttisotatoimia organisoineella Tsheteshenian presidentti Ramzan Kadyrovilla ole paikkansapitävää tietoa ISISistä niin varmasti erehtyy.

Donald ei "lörpöttele", vaan tekee diilin.

Tai ehkä hän saattaa kohta "lörpötellä" CNN:N ja kauheata persemäkeä luitelleenm New York Timesin toimiluvasta, jos mitään protia tarjontaan ei muuten saada.

PetrusK kommentoi_ 17. toukokuu 2017 09:22

"Washington Post ja New York Times kertoivat maanantaina, että Trump olisi vuotanut venäläisille niin huippusalaisia tietoja, ettei niitä ole jaettu edes USA:n liittolaisille. Lehtien mukaan Trump lörpötteli tiedusteluasioista Valkoisessa talossa Venäjän ulkoministeri Sergei Lavroville ja Venäjän suurlähettiläs Sergei Kisljakille."

Trump on torpannut monia amerikkalaisia medioita ja nyt nämä suoltavat ihan sairasta valhetta äärimmäisessä paniikkitilanteessa kostoksi. Tässä on kyse liberaalin median valheen torjunnasta mihin Trump on lähtenyt ja näköjään kaikki keinot ovat nyt sallittuja liberaalien kohdalla tässä taistelussa. Valheen koko arsenaali alkaa olla täysillä käytössä. On vaarallista, että USA:n liberaali lehdistö käyttää turhautuneita demokraattisia virkamiehiä hyväkseen tällaisessa maanpetoksellisessa toiminnassa mikä todennäköisesti tulee lopulta koitumaan koko maapallon tuhoksi. Demokraateilla on nyt sellainen moodi päällä, että mitä väliä 7 miljardista ihmisestä kunhan vaan saavat kostonsa. 

Kommentoi

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot