Pohjois-Korea säilytti kasvonsa, kirjoittaa tunnettu Putin-trolli:

"Uutisointi kertoi Pohjois-Korean epäonnistuneen ohjuskokeilussaan – painotuksella ”epäonnstui” - media ei oivaltanut ottaa huomioon itämäistä viisautta säilyttää kasvot ja itsenäisen päätösvallan räjäyttää."

Onpa media tyhmää. Epäonnistuminen on vissiin sitä parasta kasvojen säilyttämistä.

Katselukerrat: 628

Timo Gottlieb kommentoi_ 17. huhtikuu 2017 13:39

Henkilö joka palvoo entisiä itä-blogin maita ja vastaavaa, elää todellakin menneisyydessä.

Heikki Kärpänen kommentoi_ 17. huhtikuu 2017 14:18
"Tämä nimittelyagenda näyttää sen kun jatkuvan."

Niin kauan kun puhutaan asiasta, sallin sen jatkuvan. Vihapuheelle olen vihainen kuin rakkikoira.
Kalervo ilmari Pohjola kommentoi_ 17. huhtikuu 2017 14:29

Putkiselle tiedoksi; olen monesti vieraillut (moottoripyörällä kulkien) Titon Jugoslaviassa. Titolla oli vahva kannatus nuorisonkin keskuudessa ja jugoslaavit pääsivät melko vapaasti matkustamaan länteen jos rahaa oli. Minä nyt puhun omakohtaisesta kokemuksesta ja keskusteluista tav allisten ihmisten kanssa.

Kalervo ilmari Pohjola kommentoi_ 17. huhtikuu 2017 14:57

TG; vaikka nyt avaus onkin P-Korea, en ole puhunut puoltakaan sanaa minkään maan yhteiskuntajärjestyksestä ihannoidakseni vaan kanssakäymisestäni tavallisen kansan kanssa.

Putkinen; tarkistappas historiantietojasi. Titolla ei ollut minkäänlaisia vaikeuksia liittovaltiossaan, pl Kosovo. Kosovosta minullakin on jonkinlaista kokemusta kun miliisi pidätti minut lähellä Pristinaa tien varteen; siinä teltassa yövyin ja aamusella käskivät jatkaa matkaa. NL:nkin kanssa Titolla oli melko viileät välit. Edelleenkin, en puhu yhteiskuntajärjestelmästä vaan tavallisesta kansasta.

P-Koreasta jo mainitsinkin, vaikka pienen ripauksen aasialaista ajatuksen juoksua sain tuta; aika vaikeata kuitenkaan hahmottaa, paitsi hitlermäinen Kim jong un.

Tito muuten loi Jugoslavian liittotasavallan, partisaanikomentaja. Kroaatti syntyjään.

Juhani Putkinen kommentoi_ 17. huhtikuu 2017 15:20

Jugoslavia oli nimenomaan kansojen vankila (aivan kuten neukkulakin). Esimerkiksi kroaatit eivät suinkaan halunneet elää samassa valtiossa serbien kanssa. Serbit joukkomurhasivat kroaatteja Titon kaudellakin.

Kalervo ilmari Pohjola kommentoi_ 17. huhtikuu 2017 15:36

Kuules nyt Putkinen; minun tietoni eivät ole googlesta vaan ympäriinsä Jugoslaviaa kulkeneen omatoimimatkailija kokemuksia. Liittovaltiorajojen ylittäminen ei ollut kuin muodollisuus.  Onko vankila sellainen, josta esim Triesten kautta pääsi melko mutkattomasti Italiaan. Pohjoiseen, Itävaltaan samoin, puhumattakaan Unkarista ja Tsekkoslovakiasta; viisumitkin sai rajalta.

Vasta Titon kuoleman jälkeen 1980 alkoi Jugoslaviassa sekasorron aika ja sitä on oikeastaan jatkunut lähes nykypäiviin.

Kalervo ilmari Pohjola kommentoi_ 17. huhtikuu 2017 15:44

Tuo P-Korea linee valtio, johon en kovinkaan mielelläni halua edes tutustua.

Heikki Kärpänen kommentoi_ 18. huhtikuu 2017 06:00
Takaisin Pohjois-Koreaan; maan johto osoitti olevansa juuri niin typerää kuin odottaa saattoi. Ohjuskoe varapresidentti Pencen Etelä-Korean vierailun alla osoitti typeryyttä, jota osattiin odottaa. Tosin Trump oli jokin aika sitten ilmoittanut, että Pohjois-Korean ongelma tullaan hoitamaan, joten asia on jo hoidossa eikä äsken epäonnistuneella ohjuskokeella ollut juuri merkitystä. Voidaan vain korkeintaan todeta, että Kim naulasi juuri viimeisen naulan arkkuunsa.
Heikki Kärpänen kommentoi_ 21. huhtikuu 2017 14:28

Kommentoi

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot