Lukaisin tuossa lehdestä, että ensi viikolla vietetään maassamme rasisminvastaista viikkoa.

No voi pyhä jyssäys, minusta olisi jo korkea aika siirtyä viettämään suvakkien vastaista viikkoa, sillä sieltä tämä rasisminkylvö suomalaiseen maaperään pannaan itämään ja jos erehdyt arvostelemaan näiden rasismikyttääjien totuuksia, niin  menetät "kansalaisluottamuksesi", mitä se sitten tarkoittaakaan näiden "hurskaiden" arvomaailmassa.

Että näille totuuden torvensoittajille vielä kaiken kukkuraksi oma nimikkoviikkokin että kyllä on aikoihin eletty, kun tätä suvakkirasismia muutenkin joutuu 24/7 kokemaan ja kuuntelemaan joka niemessä, notkelmassa ja saarelmassa läpi vuoden.

Itse olen saanut periä kasvatuksessani kunnioituksen suomalaisuuden syvimpään olemukseen ja sen historiallis/kulttuuristen erityispiirteiden tuomaan henkiseen turvaan, jota on jouduttu jopa aseiden kanssa puolustamaan ja nyt, kaikki suomalaisuuden puolustaminen ja kansallisylpeys onkin rasismia ja oikeistopopulismia ja jopa fasismia.

En yhtään ihmettelisi kun lukee ja kuuntelee mediaa, että nämä avoimen vihan kyllästämät "hyvät ihmiset" vielä pykäisivät houreissaan pystyyn Halla-ahon vastaisen viikonkin, jossa voisivat kivittää pahvi-Jussia silmät kiiluen, mutta jos se heidän pahaa oloaan helpottaa, niin siitä vaan kivittämään koraanin oppien mukaisesti.

Suomalainen on pitkäpinnainen, mutta jossain se raja kulkee ja nyt tämä rasismivouhotus menee kansalaisten oikeustajun ulottumattomiin, jossa kohta jo pelkkä ajatteleminenkin suomalaisuuden puolustamiseksi luetaan rikolliseksi toiminnaksi.

Katselukerrat: 742

August Alakönni kommentoi_ sunnuntaina

"Millaisiin tarkoituksiin ja kuinka paljon vallassa olevat sukupolvet voivat mielestänne käyttää tulevien sukupolvien tienaamia rahoja?" Niin että köyhät kyykkyyn?

Toni Lahtinen kommentoi_ sunnuntaina
August, keiden luulet kärsivän eniten, jos me elämme seuraavien sukupolvien työllä? Rikkaiden ja heidän lastensa, vai köyhien ja heidän lastensa? Pahoin pelkään, että suurimmat kärsivät löytyvät köyhien lapsista.
August Alakönni kommentoi_ sunnuntaina

Olen jo useasti ennenkin todennut että valtion velka on eriasia kuin yksityinen velka. Valtion velan kohdalla on kysymys siitä että markkinat uskovat meidän voivamme maksaa velkaa, mutta sitä ei odoteta - päinvastoin. Meillä odotetaan olevan velkaa. Velkataso on pidettävä näissä Eu:n raameissa pitkällä aikavälillä. Se riittää.

Asiasta riittäisi enemmänkin kirjoittamista, mutta täytyy jatkaa Freddie Kingin Hideaway biisin treenaamista - se on paljon mielekkäämpää

Eemeli kommentoi_ sunnuntaina

Sanoipa eräs , että kun velanotto loppuu-oli se sitten yksityinen tahi valtio, loppuu myös markkinatalous.

Juha U. Aaltonen kommentoi_ sunnuntaina

Uuninpankkopoika käyttää vanhaa, hyväksi kokemaansa menetelmää. Lainataan vähän aitoa tekstiä ja lisätään siihen sitten omaa kynän jälkeä, niin saadaan asia näyttämään mieleiseltä.

Tuotakin Halla-ahon lausumaa on tuunattu vain yhdellä sanalla, turhana. Lisäämällä tuon yhden sanan on uuninpankkopoika muuttanut Halla-ahon sanoman aivan toisen sävyiseksi. Mutta mitäpä väliä. Uppoaa sokeisiin seuraajiin kuin kuuma veitsi voihin.

Mika Helasvuo kommentoi_ sunnuntaina

"Tuotakin Halla-ahon lausumaa on tuunattu vain yhdellä sanalla, turhana. Lisäämällä tuon yhden sanan on uuninpankkopoika muuttanut Halla-ahon sanoman aivan toisen sävyiseksi. Mutta mitäpä väliä. Uppoaa sokeisiin seuraajiin kuin kuuma veitsi voihin."

Ja kuvittelee, että se uppoaa myös muihin.

Seppo Muurinen kommentoi_ sunnuntaina

Eemeli - kertoo erään totuuden miten maailman kuin yksityisenkin talous pyörittää sitä kuuluisaa "kakkulaa" yhteiskunnanrattaissa-kin.

Ehkä tai varmaankin Halla-ahon koko totuus tulee vielä kaikille selväksi mutta pitää varoa tulkintaa yksittäisistä sanoista/-lauseista "koko totuutta vastoin parempaa käsitystä" - sanojan todellisesta tarkoituksesta "arjenharmaissa".

Orwell kommentoi_ sunnuntaina

"""Halla-aho pitää työttömyysturvaa ja sosiaaliturvaa turhana luksuksena.""

"Missä Halla-aho on näin todennut?"

Esim. täällä: Työttömyys- ja sosiaaliturva kuuluvat Halla-ahon mukaan yhteiskunnan luksustehtäviin.

http://www.iltalehti.fi/politiikka/201703132200084759_pi.shtml?_ga=...

"

Et viitsisi valehdella noin törkeästi -47.

Sitä "turhaa" ei sanonut Halla-aho, vaan jumalasi pankkopelle.

Toni Lahtinen kommentoi_ sunnuntaina
August, kuten jo aiemmassa kommentissani sanoin, ei julkista velkaa välttämättä tarvitsekkaan maksaa pois, mutta korot on jotenkin kuitattava. Ja jos velkaa on paljon, pelkistä korkokuluissta kertyy melkoinen vuosittainen menoerä. Korkokulut voivat myös karata nopeasti käsistä, mikäli markkinoiden luottamus alkaa rapistua suurten velkojen takia, kuten Kreikalle on käynyt.
August Alakönni kommentoi_ sunnuntaina

Nythän korot eivät ole ongelma.

Kommentoi

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot