Lukaisin tuossa lehdestä, että ensi viikolla vietetään maassamme rasisminvastaista viikkoa.

No voi pyhä jyssäys, minusta olisi jo korkea aika siirtyä viettämään suvakkien vastaista viikkoa, sillä sieltä tämä rasisminkylvö suomalaiseen maaperään pannaan itämään ja jos erehdyt arvostelemaan näiden rasismikyttääjien totuuksia, niin  menetät "kansalaisluottamuksesi", mitä se sitten tarkoittaakaan näiden "hurskaiden" arvomaailmassa.

Että näille totuuden torvensoittajille vielä kaiken kukkuraksi oma nimikkoviikkokin että kyllä on aikoihin eletty, kun tätä suvakkirasismia muutenkin joutuu 24/7 kokemaan ja kuuntelemaan joka niemessä, notkelmassa ja saarelmassa läpi vuoden.

Itse olen saanut periä kasvatuksessani kunnioituksen suomalaisuuden syvimpään olemukseen ja sen historiallis/kulttuuristen erityispiirteiden tuomaan henkiseen turvaan, jota on jouduttu jopa aseiden kanssa puolustamaan ja nyt, kaikki suomalaisuuden puolustaminen ja kansallisylpeys onkin rasismia ja oikeistopopulismia ja jopa fasismia.

En yhtään ihmettelisi kun lukee ja kuuntelee mediaa, että nämä avoimen vihan kyllästämät "hyvät ihmiset" vielä pykäisivät houreissaan pystyyn Halla-ahon vastaisen viikonkin, jossa voisivat kivittää pahvi-Jussia silmät kiiluen, mutta jos se heidän pahaa oloaan helpottaa, niin siitä vaan kivittämään koraanin oppien mukaisesti.

Suomalainen on pitkäpinnainen, mutta jossain se raja kulkee ja nyt tämä rasismivouhotus menee kansalaisten oikeustajun ulottumattomiin, jossa kohta jo pelkkä ajatteleminenkin suomalaisuuden puolustamiseksi luetaan rikolliseksi toiminnaksi.

Katselukerrat: 763

August Alakönni kommentoi_ 19. maaliskuu 2017 22:35

Kyllä mainitsemasi hyvinvointiyhteiskunnan alasajo vain tätä kaikkea tarkoittaa.

August Alakönni kommentoi_ 19. maaliskuu 2017 22:39

Ei täällä kukaan ole istumassa ja odottamassa. Tuo on turhaa puhetta. Kehotan opiskelemaan talous- ja sosiaalihistoriaa. Sieltä voi oppia seurauksista joita voi seurata ajamastasi mallista se voi tulla kalliiksi. Onneksi viime lamasta on edes hieman opittu.

Toni Lahtinen kommentoi_ 19. maaliskuu 2017 22:41
Samaan aikaan on hyvä pohtia, mihin johtaa järjestelmän ylläpito velaksi.
August Alakönni kommentoi_ 19. maaliskuu 2017 22:44

Kuten totesin sosiaali- ja taloushistorian kertaus voisi avartaa.

August Alakönni kommentoi_ 19. maaliskuu 2017 22:46

Yleismaailmallisesti velka on ongelma. Jos se lävähtää totaalisesti käsiin on aivan silloin oliko Suomella velkaa vai ei. Seuraukset on samat. Tuho on laaja ja monen maan velat tulevat nollautumaan.

Kommentoi

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot