Monikulttuurisuus - ihmisoikeusrikkomusko?

Onko monikulttuurisuuden tunkeminen kansakuntiin ja ihmisten mieliin ihmisoikeusrikkomus?

Ainakaan monikulttuurisuus ei ole onnistunut missään tunkemismenetelmällä. Luonnollisen kehityksen kautta näyttäisi onnistuvan (vrt. juutalaiset, tataarit, aasialaiset kansat Suomessa).

Monikulttuurisuus pakkolanseerauksella aiheuttaa ongelmia kaikkialla. Suomessa viranomaisten on toisinaan pakko peitellä tapahtumia ja ongelmia taikka vähätellä todellisuutta. Viranomaisten on pakko kääntyä suomalaisia vastaan ja jopa tuomita heitä, jos esittävät vähänkin poikkipuolista todellisuutta. Miksi meille on pakko opettaa valhetta monikulttuurisuuden nimissä ja miksi viranomaiset pakotetaan "vainoamaan" kantaväestöä? Tällainen pakkovalta aiheuttaa vain vaikenemista eivätkä ongelmat pääse purkautumaan rauhanomaista reittiä. Patoutumat kun AINA purkautuu ennenpitkää tavalla tai toisella. 

Lisäksi maahantulijoille aiheutetaan heidän elämässään paljon ongelmia. Eivät ehkä koskaan enää saa elää normaalia elämää omassa lämpimässä maassaan sukulaistensa ja vertaistensa parissa äidinkieltään käyttäen. Täällä vaistomaisesti tuntevat alemmuutta, kun eivät ymmärrä tapoja, ei kieltä, ei smalltalkia, ei ruokia eivät ymmärrä yhtään mitään aidosti. Tästä vähitellen kehittyy vastakkainasettelua ja uskonnollisia riitoja ja noidankehä on valmis. Tämä noidankehä ei oikene koskaan. Sulautuminen olisi ainut vaihtoehto ja ehkä joidenkin kohdalla se onnistuu, mutta sitten he saavat vihat päälleen oman kansansa keskuudessa. Oli masentavaa kuunnella saksalaisen tutkijan raporttia, joka kertoi että Saksassa monikulttuuri ja integrointi on perusteellisesti epäonnistunut. Uskon, että Saksassa yritys on ollut parhainta ja perusteellisinta maailmassa. 

Sanalla sanoen miksi tuodaan ratkaisemattomat ongelmat tulomaan asukkaille ja tulijoille? Kenenkään elämä ei ns. oikene enää koskaan heidän elinaikanaan. Onko tässä kyse vaan liberaalin kansan ja suvaitsevaisten omasta poliittisesta pelistä ja egon nostamisesta kantaväestön ja tulijoiden kustannuksella?

Katselukerrat: 178

Mika Helasvuo kommentoi_ 17. maaliskuu 2017 09:56

Angela Merkel:

”Monikulttuurisuus johtaa rinnakkaisiin yhteisöihin ja siksi se on ’elämän valhe’”

Paul Tiililä kommentoi_ 17. maaliskuu 2017 10:47

Suuren enemmistö n joukossa olevat "rinnakkaisyhteisöistä" itsestään riippuu, miten he omaksuvat enemmistön tavat eläen maassa maan tavalla rauhallisesti omaa kulttuuriaan kunnioittaen, kuten maassamme jo pitkään eläneet tataarit, juutalaiset ja mustalaiset. Heistä mallia kaikille uusille.

Orwell kommentoi_ 17. maaliskuu 2017 11:57

Ei mene nykytulokkaille perille varsinkaan, kun "suvaitsevaiset" vaativat kanta-asukkaita sopeutumaan tulokkaiden sijaan.

Kalle kommentoi_ 17. maaliskuu 2017 12:02

Paul Tiililän ja Hessun kanssa aivan samaa mieltä. Hyviä kommentteja, kiihkottomia ja asiallisia.

Juhani Putkinen kommentoi_ 17. maaliskuu 2017 13:25

Virossa on tapana sijoittaa yksi pakolaisperhe yhdelle paikkakunnalle, toinen toiselle, kolmas kolmannelle, jne. Ei tehdä slummeja, joissa tulokkaat seurustelevat vain keskenään eivätkä integroidu.

Ismo Kaukonen kommentoi_ 17. maaliskuu 2017 19:22

Putkisen kanssa samaa mieltä. Jos maahamme otetaan liikaa turvapaikanhakijoita ja sijoitetaan ne omille alueilleen ei integraatiota tapahdu juurikaan. Silloin ei tavoiteta myöskään monikulttuurisuuden ihannetta. Pahimmillaan seurataan Ruotsin jälkiä.

Liika turvapaikanhakijoiden paapominen pitää lopettaa. Jos täällä pärjääminen on sitä, että odottaa viranomaisten ratkaisevan kaiken, voidaan sanoa, ettei kyseinen henkilö täällä pärjää. Kun tulijoita autetaan vain alkuun ja pakotataan ne töihin tai kursseille aivan kuin suomalaisetkin, on heidän pakko oppia pärjäämään omillaan. Osa tulijoita tajuaa tämän viranomaistoiminnasta huolimatta, osa ei. Ne jotka eivät jaksa edes yrittää, hengailevat vain omien joukossa ja vihaavat Suomea.

 

Smoke

Kyuu Eturautti kommentoi_ 17. maaliskuu 2017 22:15

Jokaisella aikakaudella on ollut joku ehdoton aate, jonka mahtavuus on vaan niin suurta ettei sitä voi kyseenalaistaa, eikä ainakaan faktoilla.

Joka aikakaudella myös media on valinnut jonkun aatteen, jota eivät myöhemmin tahdo myöntää ajaneensa. Tuleepa mieleen vaikkapa äärimmäinen homoviha mitä jokunen vuosikymmen sitten oli lehdissä tulvillaan. Eivät enää mediat ylpeile sillä miten toimivat mielipidevaikuttajina tuolloin.

Mutta onneksi voimme lohduttautua sillä tiedolla, että ihmiskunta ei ikinä opi. Ei ikinä.

Kommentoi

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot