Olen joskus ohimennen vilkaissut Ville Haapasalon matkoja ja mielestäni hän sopii oikein hyvin Venäjän maaseudulle ryyppäämään votkaa ja hoilaamaan kasakkalauluja sikäläisten maatuskojen kanssa, mutta Venetsiaan hän ei sovi.

Villen punainen naama, risuparta ja musta myssy sekä naurunrähäkät eivät kerta kaikkiaan sovi Venetsiaan, sikäläiseen  -  turisteista putsattuun  -  hienostuneeseen ilmapiiriin.

Kuka muuten maksaa nämä tämän Villen matkat ympäri maailmaa?

Katselukerrat: 490

Heikki Karjalainen kommentoi_ 10. tammikuu 2017 18:58

Sekin riittää, kun menee Lokan tekoaltaalle metsien kautta moottorikelkalla, käy laskemassa verkot. Menee yöpymään maakammiin, jossa nuotio keskellä lämmittää. Ottaa kunnon tujaukset lapin miehen kossupullosta ja nukahtaa lavitsalle, Ja aamulla kokemaan verkot, jotka ovat siikoja täynnä.

Sitten perataan porukassa ja tehdään 10 litran kattila soppaa. Se on elämää se, eikä pikkupakkanen -30  C haittaa. Ja sitten taas kossuhömpsyt.

Pentti Tuominen kommentoi_ 10. tammikuu 2017 18:59

"turisteista putsattuun "

Miten niin putsattuun?

Juuri hiljan siellä oli kanaalit putsattavissa, kun niissä ei ollut vettä, mutta turisteja siellä kyllä on putsattavana.

Hieno paikka sinänsä, varsinkin Markuksen tori ja kirkko, viimeksi torilla oli vettä puoleenväliin polvea. Myöskin Muranon ikivanha taidelasitehdas, sieltähän kaikki on lähtöisin. Viereisellä saarella meren- elävä ravntola, ei ollut kiva syödä niitä itikota ja mustekala toljotti suoraan silmiin lautasen reunalla.

Harmi vaan, kun edelleen vajoaa pohjattomaan laguuniin, ei ihan heti keksitä keinoa sen pelastamiseksi.

Useamman kerran olen käynyt minäkin ja saatan käydä vieläkin.

teuvomast kommentoi_ 10. tammikuu 2017 19:44

Norjan vuonoilla olen käynyt muutaman kerran kalassa,  ja se on elämys jos mikä .

Kuka noille tekojärville menee lapissa mulla on aina ollut nuot joet joita siellä virtaa ja niistä voi joskus iskee oikea koukkunokkakin terv tepivaari 

Timo Lennart kommentoi_ 10. tammikuu 2017 20:12

Lygnenin vuonolla on komeat maisemat.

teuvomast kommentoi_ 10. tammikuu 2017 20:42

Niin on ja aika lailla ne kaikki on maisemallisesti komeita ja karuja ja varmaan vielä tulen niillä käymään  . terv tepivaari 

Juhani Putkinen kommentoi_ 10. tammikuu 2017 21:04

Paul: "Kuka muuten maksaa nämä tämän Villen matkat ympäri maailmaa?"

Ehkäpä Kreml.

Juhani Putkinen kommentoi_ 10. tammikuu 2017 21:07

Vesivoimaloiden tekoaltaat ovat tunnetusti erinomaisia kalastuspaikkoja. Joku matkailualan yritys voisi alkaa myymään niihin kalastusmatkoja. Toki hyvät majoituspalvelut ja sitten myös mahdollisuus itse nauttia omasta saaliistaan gourmet-ruokana.

Suomeen pitää rakentaa Vuotos ja Kollaja.

teuvomast kommentoi_ 10. tammikuu 2017 21:20

No itse menen joille enkä tekoaltaille .

ja mun puolesta voi tehdä mutta maista on saatava kunnon korvaus ja puut pitää alueilta korjata pois ennenkuin tehdään mitää tekojärveä . terv tepivaari 

Juhani Putkinen kommentoi_ 10. tammikuu 2017 21:52

Teuvo, ne "puut" tekojärvissä tekevät tekojärvistä paratiiseja kaloille.

Norppa kommentoi_ 11. tammikuu 2017 00:24

Kerran olen käynyt Venetsiassa ja se riittää, luultavasti. Aivan täynnä turisteja, ei liikkumaan mahdu. Ihan hieno paikka varmaan, jos pitää tuollaisesta kanavien täyttämästä paikasta. Verona lähietäisyydellä on minusta hienompi ja ennen kaikkea viihtyisämpi, koska se ei ole täynnä turistimassoja. Veronassa on mm. vanha amfiteatteri.

Villen matkoja kyllä katsoo ajankuluksi, mutta ei enää Venäjälle, se on jo koluttu.

Kommentoi

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot