Päivitys 13.12.2016:  Ajattelemisen aihetta herättää kysymys:

Onko muusikko ja alkoholi suositeltava yhdistelmä?

Päivitys 18.11.2016:  Ajattelemisen aihetta herättää kysymys:

Onko tässä kysymys maahanmuutosta vaiko miehityksestä?

2200 maahantunkeutujaa saapuu Münchenin asemalle, joukossa ei yhtään naista tai lasta. Kaikki "sota-alueelta" pakenevia nuoria miehiä, aseet jälkitoimituksena?

Päivitys 23.10.2016:  Ajattelemisen aihetta antaa: (kiitos linkistä, Mika)

Kokemäkeläinen-lehti ei ole tehnyt muiden lehtien tavoin nyyhky-uutisia turvapaikanhakijoiden matkatarinoista tai elämästä vastaanottokeskuksessa ”huonosta” ruokatarjoilusta puhumattakaan.

Vuoden alussa poliisikin tunnusti, että rikostilastot turvapaikanhakijoiden osalta oli suuressa kasvussa Lounais-Suomessa sekä muuallakin maassa.

Nyt voimme todeta, että tuo rasistiseksi leimattu kirjoitus olikin oikeassa.

Minullakin on unelma. Unelma maasta, jossa saa sanoa, mitä ajattelee ilman pelkoa joutua lynkatuksi. ”Rasismin” ei pitäisi riittää selitykseksi sananvapauden nujertamisesta.

Viherpiipertäjät ja maahanmuuttajat ovat saaneet aikaan sen, missä Kommunismi ja Fasismi epäonnistuivat. He ovat onnistuneesti ja vielä kansan tuella rajoittaneet sanavapautta rasismi-kortin nojalla.

Kokemäkeläisen pääkirjoitus 19.8.2015

Nyt taas hallitus on tiukentamassa mielipidelakeja. Rasismi on koventamisperuste rikoksissa. Kansanryhmää vastaan kiihottaminen on niin laaja rikosnimike, että lähes mikä tahansa kirjoitus voidaan oikeusistuimesta riippuen tuomita. Perustuslain kirjesalaisuutta ollaan muuttamassa ja suojelupoliisille ollaan antamassa lisää valtuuksia, jotta toisinajattelijat saadaan hiljennettyä.

Tervetuloa Pohjois-Koreaan.

Päivitys 24.7.2016: 

Ajattelemisen aihetta antaa EU:n suunnitelma lisätä rikkautta Suomessa kuin suokuokalla. 
Valtaosa eli 57 miljoonaa uutta maahantulijaa mahtuu Brysselin mukaan tänne muka....

http://www.verkkouutiset.fi/ulkomaat/turkki_pakolaiset-53150


Nyt voitaneen palauttaa mieliin, mikä oli tilanne itärajallamme lähes neljännesvuosisata sitten, kun ensimmäiset somalit ryntäsivät sen yli Suomeen. Wikiquotesta löytyi tällaisia Mauno Koiviston julkaistuja lausuntoja (vahvennukset meikäläisen):

  • "Somalialaiset on syytä pysäyttää rajalle. Otetaan nimet ylös ja luvataan harkita. Todetaan, että Neuvostoliitto on turvallinen maa. Jos joku on eri mieltä, niin sitten riidellään. Sanoin, että ellei näitä pysäytetä, miten sitten muitakaan."[8]
(Kommentissaan 29.11.1990 sisäministeri Jarmo Rantaselle ja ministeriön kansliapäällikkö Juhani Perttuselle.)
  • "Tulisi määritellä raja, johon asti annetaan tulla ja sitten poikki. Jottei tulisi tarpeettomia hankaluuksia, pakolaisia ei tulisi sijoittaa paikkakunnille, joilla on tuntuvaa vastustusta." [9]
(Muistiinpanossaan 7.1.1991.)
  • "Minua rasittaa, että on joku eliitti, joka kertoo mitä mieltä kansan pitäisi olla ja antaa tuomioitaan ja hyväksymistään sen mukaan. Täytyy tunnustaa, että minua aika lailla rasittaa sekin, kun sanotaan, että katsokaa muita maita ja kuinka me kehtaamme niiden edessä olla. Aivan kuin meidän historiamme, yhteiskuntamme tai saavutuksemme olisivat sellaisia, että pitäisi jotenkin madella muiden ihmisten edessä." [10]
(Kommentti Suomen harjoittamasta pakolaispolitiikasta Ilta-Sanomien haastattelussa 10.1.1991.)

https://fi.wikiquote.org/wiki/Mauno_Koivisto

Katselukerrat: 11298

Mika Helasvuo kommentoi_ keskiviikkona
Mika Helasvuo kommentoi_ keskiviikkona
Mika Helasvuo kommentoi_ keskiviikkona

"I dag mildras flera av Malmös problem med stöd från resten av Sverige. När staden plågas av en mordvåg som har dränerat hela Skåne på erfarna utredare kommer hjälp från andra polisdistrikt. Och kommunen får fem miljarder kronor i utjämningsbidrag varje år, en fjärdedel av budgeten.

Om resten av Sverige blir som Malmö, vem ska då betala?"

http://www.expressen.se/ledare/patrik-kronqvist/vem-ska-betala-om-s...

Harri Rautiainen kommentoi_ keskiviikkona
"Lopettakaa nyt tuo uikuttaminen islamin hyökyaallosta ja opetelkaa uimaan!"

https://fi.m.wikiquote.org/wiki/Arja_Alho
Mika Helasvuo kommentoi_ keskiviikkona

"Mitä järkeä on asua Euroopassa, jos haluaa islamilaisen yhteiskunnan?"

http://blogit.iltalehti.fi/alan-salehzadeh/2017/01/10/ketka-ulkomaa...

Orwell kommentoi_ keskiviikkona

Alho - demari, "suvaitsevainen" ja siirtää vastuun aina muille.

Harri Rautiainen kommentoi_ keskiviikkona
Mika, kerrankin järkevä blogi Iltalehdessä, ja vieläpä uusisuomalaisen kirjoittamana.
Harri Rautiainen kommentoi_ keskiviikkona

Helsingin Sanomat paperittomista, laittomista: ”Inhimillisesti ajatellen on kamala tilanne, kun lähdet etkä tiedä, mihin mennä." 
Pauli Vahtera Facessa: "Kyllä routa porsaan kotiin ajaa. Miten olisi lähteä sinne, mistä on tullutkin. Helpompaa uuden paikan löytyminen Irakista on kuin Suomesta, jos edellytyksenä on oman elämän hallinta. Jos halutaan elää loppuelämä mitään tekemättä, toki Suomi on siihen paras paikka."

HR: Kulttuuriin kuuluva kasvojen menettämisen pelko on yhtenä syynä. Suku on kerännyt 10.000€ salakuljettajille, ja siitä piti saada elinikäinen elatus koko laajennetulle perheelle. Ja nyt sankar'poika joutuisikin tulemaan tyhjin käsin takaisin.

Seppo Muurinen kommentoi_ keskiviikkona

Voidaanko kysyä tai vastata " että onko tilanne hallinnassa jne..." ?

Esim.Saksassa alkaa mitta täyttyä mitä tulee sieltä kantautuviin uutisiin ns.monikulttuureisista valtioista - Ei euroopasta vaan mm.Afrikasta,Lähi-Idästä kuin Aasiastakin.

Vuonna 2015 Saksan viranomaiset tekiväy 695 000 päätöstä pakolaishakemuksiin. Niistä 60 % hakijalle myönnettiin joko pakolaisasema tai sai alemmantason turvapaikan.

Samaisena vuonna turvapaikkahakemuksen tehneistä 268 000 oli Syyriasta 127 000 Afganistanista ja 97 000 Irakista.

Saksan sisäministerin mukaan vapaaehtoisesti lähti pois 55 000 turvapaikanhakijaa ja 25 000 karkotettiin.

Eikä mm.varmaankaan Ruotikaan heitä voi ottaa mielinmäärin kuin linjakin kiristynyt. Puhumattakaan omasta maastamme ns.laittomiin/-paperittomiin ymv.joihin kiinnitetään toivon mukaan erityistä huomiota - perussuomalaisten voimin - mitenkään ei voida hyväksyä jotka eivät tule saamaan laillista turvapaikkaa jäisi maahamme nk.oleilemaan jonkun syynä nojalla.

Ei puhuta rasismista vaan lakien/- säädöksien noudattamisesta kuin muutoinkin meitä oman maan kansalaisia vaaditaan niiden mukaan elämistä. Suomen kantokyky ei todellakaan kaikkeen riitä,saati pitää yllä " maan alla elämistä verorahoin tai muutoin kyseenalaisin keinoin" - luovia.

Harri Rautiainen kommentoi_ keskiviikkona

"Suomen kantokyky ei todellakaan kaikkeen riitä,saati pitää yllä " maan alla elämistä verorahoin tai muutoin kyseenalaisin keinoin" - luovia."

Näinhän se on. Kuitenkin Sebastian Tynkkynen istui tänään oikeudessa, kun vaati laittominen palautusta.

Kommentoi

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot