Jäsenen blogi (296)

Aamulehti ei oikaise valeitaan! Nyt se poistaa kirjoituksenikin!?

Mistä moinen viha?

Kirjoittaja: Pertti "V" Virtanen (8. huhtikuu 2017 at 13:47) — 11 kommenttia

NCIS/ Les(boys) Tamperes / tierottaa: "Ruattalaiset poliisit saaneet jo - Rekkarin ulos - sorgen - ylös!" Uptagen nääs?!

Silti kauheeta, yhä lähempänä.

Kirjoittaja: Pertti "V" Virtanen (8. huhtikuu 2017 at 13:30) — Ei kommentteja

Sairaus - Eduskunnassa tai työpaikoilla - ei ole "poissaolo"/ Vain Tampere sallii lehdistön valehdella ja rinnastaa sen muihin poissaoloihin.

Asia on työsuojelullisestikin harvinaisen selvä. Silti Aamulehden yhden toimittajan vääristely osaltaan johti siihen, että minut sairastuneena syyllistettiin sekä äitini pitkäaikaisesta omhoidosta että sairauteni pahenemisesta. Al ja muut " niputtaa " poissaolot. Täysin lain ja ihmisoikeuksien vastaisesti.

Kirjoittaja: Pertti "V" Virtanen (6. huhtikuu 2017 at 00:10) — 4 kommenttia

Sanna Ukkolan YLE-ohjelma - nimimerkkien itsemurhiin ja -tuhokierteisiin ajavuudesta - on A-lehdessä unohdettu - miksi?

Euroopan laajuinen tutkimus oli monta päivää esillä - ihme kyllä - YLEssä - muttei ollenkaan näkyvissä Aamulehdessä?

Mikä vihan palvonta ja nimimerkkien sallivuus julmuudessaan riivaa Tamperetta?

Romanttinen vale? Upeasta ihmis-citystä!?
Muuaalta tulleiden ja nuorten opiskelijaidealistittarien kosiskeluksi?

Kirjoittaja: Pertti "V" Virtanen (5. huhtikuu 2017 at 23:00) — 5 kommenttia

Ihme että RKP: n ja Vihreiden ylisaastuttama mediamme - osa siitä - reagoi ko. puolueiden valeisiin.

Alkaakohan lopulta muuallakin kuin YLEssä osa toimittajista " saada tarpeekseen" liiallisesta poliittisesta komennosta?
Onhan suomalaiset toimittajat - ne oikeammat ilman poliittisia ohareita - maailman parhaiten korkeakoulutettuja alalleen.

Toki valitettavan suuri osa nuorista - ja maahanmuuttajista - uskoo ko. puolueiden - suhteisiin ja lompakon paksuuteen?

Kirjoittaja: Pertti "V" Virtanen (5. huhtikuu 2017 at 11:00) — 13 kommenttia

"Tumma rehti 'Sydan' pelasti heti alkuun TV-1 Vasemmistoillan - toki Liin " panettavuutta" med kärlek - unohtamatta.

Yllätyin "ujon rohkeasta" tummaihoisen tajusta! Maustellen sanoja hakiessaankn hän oli - tosi läsnä. Tuli mieleen äitini lempparipoika "JJ" - nyky 'orjavihreä' - jonka äitini kehut vanhana " Härmälänpoikana" tietysti levitin.
Muka "luontoasuojeleville vihreille" - jotka tuhoavat kaiken vanhan puuston - lintujen elinympäristön - ympäri Pirkanmaan - säälimättä Tamperettakaan.

Kirjoittaja: Pertti "V" Virtanen (22. maaliskuu 2017 at 20:00) — 7 kommenttia

Ja Sipilän KEPU-illan uusinnan " puhtauden" jatkoksi: Ja maailman puhtainta paskaa!

Toki vihreät ovat estäneet vuosikymmeniä jopa " hevon-paskan" polton energiaksi.
Ja kuten eräskin " Hevos-lehden päätoimittaja" - juuri uusinnassa toteaa: " Tämä olisi voinut yhtä hyvin voinut olla Ville Niinistön puhe".

Kirjoittaja: Pertti "V" Virtanen (22. maaliskuu 2017 at 14:54) — 2 kommenttia

Pj. Marin eilen valtuustossa - antoi minun kertoa totuuden. Silti ko. viha-kirjoittelun aiheuttanut lehti ei ole korjannut vale-versiointiaan- miksi?

Sain ihme kyllä kertoa - lyhyen ajan rajoissa - kuinka yksi viha-Some kaltaisesti editoitu lehtijuttu teki pj. Marinistakin uhrin. Hän kun "uskoi" lehtijuttuun - eikä vaatinut minulta mitään selvitys vaikka ko. Lehden otsikko niin väitti.( ps. Kuinka paljon hänen juttuun 'editoitiin'?)Päinvastoin selvisi " enemmänkin syntisiä" - enemmän minuakn lähes heti poislähtijöitä jne.Jopa se että olen vähiten "valtuustosta 'rahastanut'".Miksei ko. lehti ole julkaissut… Jatkuu...

Kirjoittaja: Pertti "V" Virtanen (21. maaliskuu 2017 at 15:30) — 13 kommenttia

Kuinka tyhmiä olemme: "Jokainen perussuomalainen on suomalainen, mutta jokainen suomalainen ei ole perussuomalainen!" Tämä on siis - tuomioistuinten logiikalla - 'rasistista' Suomi-vihaa

Miksei lakikaan enää toimi Suomessa? Liikaa helpolla päässeitä RKP-opiskelijoita - kuten YLEssä n. 30 % - ja heidän säätiöidensä rahoittamia vanhanvallan pitäjiä?Loukkaan siis otsikko-lauseella - rasistisvihaavasti suomalaisia.

Tampereen yliopistossa sai 70-luvulla aikoinaan filosofiaa opiskella hivenen - logiikkaa - abroon. Raili Kauppi meitä muutamaa harvaa muistaakseni opetti?Kysynkin nyt " miksei toimittajat - miksi maailman parhaiten koulutetut (iso osa heistä)… Jatkuu...

Kirjoittaja: Pertti "V" Virtanen (14. maaliskuu 2017 at 07:30) — 13 kommenttia

Aamulehti/ nimimerkki vihakirjoittelun salliva - päämedioissa viimeinen pesäke -- pohjois-Euroopassa.

Aamulehti sallii viha-valekirjoittelun/ viimeisenä jopa Norjan kannanottoihin asiasta. Eli miten edistyksellinen - ennen niin upea Tampere huijaa - muualtatulevienko hööpötyksen tähden?

Kirjoittaja: Pertti "V" Virtanen (8. helmikuuta 2017 at 17:00) — 4 kommenttia

Mistä armoton viha Virtaseen! Äidin kuoleman jälkeen - ja sairastumiseni myötä valeet, panettelu ja häpäisy vain pahentunut!

On kuin joku Trolliporukka haluaisi ajaa ihmisen sairauksineen vielä sairaammaksi. Toki sukujen kesken moinen on arkipäivää mutta että pelkästään blogi-viha ajojahti!?
Tutkikaa nyt ne vaikka viimeiset 2 vuoden "keskenmenot" - sokean vihanne sijaan!?
Ja kun muilla työpaikoilla todetaan "poissaolot" - niin olen luultavasti ainoa valtuustossa joka sairaudestaan huolimatta n " jaksanut edes yrittää .

Kirjoittaja: Pertti "V" Virtanen (7. helmikuuta 2017 at 10:32) — 6 kommenttia

Marin: n.10 000 € Valtuuston Puheenjohtajana / Kaupunginhallitus ainakin n. 3 ooo € - molemmista aina kokouspalkkiot Kansanedustapalkan ja etuiisuuksien lisäksi leimasi minut - miksi!?

Hoidin äitiäni 6 vuotta - joka päivä kotiin joko Toijalan tai Tampereen kautta. Omalla asemalle parkkeeretulla Sitikallani tai taxsilla.

Minut leimattiin " taxinkäyttäjäksi Tampere-mediassa vaikka turhanpäiväiset hesalaiset käyttivät ylivoimaisesti enemmän . Ja tamperelaisetkin edustajat "rahastivat " oman autonkäytöstä jota en itse edes kehdannut tehdä.Sitten iski Marin! Aamulehden toimittajattaren "vääristelyin" kimppuuni! Kun luovuin - kun äitini kuoleman jälkeen väsyin -… Jatkuu...

Kirjoittaja: Pertti "V" Virtanen (6. helmikuuta 2017 at 19:30) — 10 kommenttia

RKP/ Kepu-ylimielisyyden huippu: "Vihaministeri Berner"? Vanhemmalta suomalaisuudelta kaikki luotto pois - vielä härskimmin kuin Tampereella.

Ääriuskovaisuuden ja ison rahan liitto näkyy pahimmillaan ko. ministerittären säälimättömässä jyräämisessä. Kepu antoi aikoinaan " vain rahan tähden" RKP:lle pakkoruotsin.

Nyt RKP ylipapitar jyrää Suomea - ikääntyneiden Suomen rakentaneiden ihmisten Suomea kuin tornado!Kepu - bisnes-ääriuskovaisuus-osasto ( omiaankin kiristämällä - paljasta Paavo!) valitsi hänet tähän sekä luonnon että tajuavampien ikä-ihmisten lähes kaiken suomalaisuuden "häpäisyyn"Astrid… Jatkuu...

Kirjoittaja: Pertti "V" Virtanen (18. tammikuu 2017 at 17:00) — 9 kommenttia

Sääli - että edes yritin - lopetan! Media/ Kepu / YLE ok. Kiitos riitti.

Tampereen "rahakusetus tunneliliittymissä " on pientä verrattuna Suomi-inhoon sisäpoliittisen... Let it be ..

Kirjoittaja: Pertti "V" Virtanen (12. tammikuu 2017 at 17:13) — 1 kommentti

Pentikäinen-Sipilä/ Hesari/YLE - äärilestadiolaisuuden "lapsiin törkeyksien pimitys", RKP:n lakimiehin ja säätiötuin pakkoruotsista ja

Ja nyt paljastuu "yritystukien pitkäaikainen korruptio". Suomi 100.
Osa mediasta - lähinnä poliittisesti sairastettu YLE - myös osaltaan " liian uskovaista". Islamilaisuuden "pyhä sota" kauneimmillaan on henkisyydessään - täysin eri asia kuin Suomen - pohjoisesta pääkaupunkiseudinkin vallannut "paha sota".

Ja Suomi muka " vähiten korruptoitunut". Nyt tietty ylimielinen ylivalta näkyy - toki "räpätädit vasemmistosta varsinkin Tamperetta myöden" - ovat osa ongelmaa.

Kirjoittaja: Pertti "V" Virtanen (11. tammikuu 2017 at 18:16) — 5 kommenttia

Suomalaiset vihaleimattu: "Kaikki suomalaiset eivät ole Perussuomalaisia - mutta kaikki Perussuomalaiset ovat suomalaisia!" . Ja jopa viisaat nykyään hiljaisia vai tyhmiä?

Looginen ajattelu on helppoa - yksinkertaista. Mutta jos lainoppineet alkavat olla poliittisesti ennakkoluuloisia niin kuinka voi enää 100 v. Suomen alamäkeä muuten päätellä - kuin tahallisella sisäpoliittisella mädännäisyydellä ja tahallisella jatketulla mediavaleella? Yksikään toimittaja ei ole puuttunut - tähänkään.

Kuinka oikea logiikkakin voi olla - nykyään väärin!?

Kirjoittaja: Pertti "V" Virtanen (4. tammikuu 2017 at 17:00) — 17 kommenttia

Suomen sairastuttanut hengettömyys - vuosikkausien poliittiset valeet ja valtamedian vihatoimittajat - näkyy pahimmillaan kun " henki ei kanna edes mäkimiehiä".

Kun olin muutaman vuoden henkisenä valmentajana - voitosta voittoon - niin ainoa joka yhä tuntuu olevan TV-ruudun kautta "hengessä" on Lepistön Hannu.Ilveksen nousukkaiden "inho" - Kojonkosken rahastus Norjaan jne..." vei kaiken tieto-taidon/ jopa voiman pois Suomesta?!

Kanerva ja Arhinmäki "nauroivat minulle " - peloissaan paskansivat päälleni.

" Väärä puolue" - siis jo Ekologinen!P. Nykky sentään kävi ennen ensimmäistä Suomen Sälli-bändy MM:mestaruutta pari… Jatkuu...

Kirjoittaja: Pertti "V" Virtanen (30. joulukuu 2016 at 19:04) — 6 kommenttia

Väärin - niin väärin - viha - ja väärä kaupunki!?

Joskus käy näin - psykologina ( mies/ muuten nykyään 98% naisia) voin " hivenen" ...tajuta?! Toki nyt " lapsia ja nuoria pelotelllaan". Miksi?

Eli viha ja poliittinen inho median kautta - tätäkin näin täysin väärin.

Kirjoittaja: Pertti "V" Virtanen (4. joulukuu 2016 at 17:22) — 8 kommenttia

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot