Jäsenen blogi (291)

"Tumma rehti 'Sydan' pelasti heti alkuun TV-1 Vasemmistoillan - toki Liin " panettavuutta" med kärlek - unohtamatta.

Yllätyin "ujon rohkeasta" tummaihoisen tajusta! Maustellen sanoja hakiessaankn hän oli - tosi läsnä. Tuli mieleen äitini lempparipoika "JJ" - nyky 'orjavihreä' - jonka äitini kehut vanhana " Härmälänpoikana" tietysti levitin.
Muka "luontoasuojeleville vihreille" - jotka tuhoavat kaiken vanhan puuston - lintujen elinympäristön - ympäri Pirkanmaan - säälimättä Tamperettakaan.

Kirjoittaja: Pertti "V" Virtanen (22. maaliskuu 2017 at 20:00) — 7 kommenttia

Ja Sipilän KEPU-illan uusinnan " puhtauden" jatkoksi: Ja maailman puhtainta paskaa!

Toki vihreät ovat estäneet vuosikymmeniä jopa " hevon-paskan" polton energiaksi.
Ja kuten eräskin " Hevos-lehden päätoimittaja" - juuri uusinnassa toteaa: " Tämä olisi voinut yhtä hyvin voinut olla Ville Niinistön puhe".

Kirjoittaja: Pertti "V" Virtanen (22. maaliskuu 2017 at 14:54) — 2 kommenttia

Pj. Marin eilen valtuustossa - antoi minun kertoa totuuden. Silti ko. viha-kirjoittelun aiheuttanut lehti ei ole korjannut vale-versiointiaan- miksi?

Sain ihme kyllä kertoa - lyhyen ajan rajoissa - kuinka yksi viha-Some kaltaisesti editoitu lehtijuttu teki pj. Marinistakin uhrin. Hän kun "uskoi" lehtijuttuun - eikä vaatinut minulta mitään selvitys vaikka ko. Lehden otsikko niin väitti.( ps. Kuinka paljon hänen juttuun 'editoitiin'?)Päinvastoin selvisi " enemmänkin syntisiä" - enemmän minuakn lähes heti poislähtijöitä jne.Jopa se että olen vähiten "valtuustosta 'rahastanut'".Miksei ko. lehti ole julkaissut… Jatkuu...

Kirjoittaja: Pertti "V" Virtanen (21. maaliskuu 2017 at 15:30) — 13 kommenttia

Kuinka tyhmiä olemme: "Jokainen perussuomalainen on suomalainen, mutta jokainen suomalainen ei ole perussuomalainen!" Tämä on siis - tuomioistuinten logiikalla - 'rasistista' Suomi-vihaa

Miksei lakikaan enää toimi Suomessa? Liikaa helpolla päässeitä RKP-opiskelijoita - kuten YLEssä n. 30 % - ja heidän säätiöidensä rahoittamia vanhanvallan pitäjiä?Loukkaan siis otsikko-lauseella - rasistisvihaavasti suomalaisia.

Tampereen yliopistossa sai 70-luvulla aikoinaan filosofiaa opiskella hivenen - logiikkaa - abroon. Raili Kauppi meitä muutamaa harvaa muistaakseni opetti?Kysynkin nyt " miksei toimittajat - miksi maailman parhaiten koulutetut (iso osa heistä)… Jatkuu...

Kirjoittaja: Pertti "V" Virtanen (14. maaliskuu 2017 at 07:30) — 13 kommenttia

Aamulehti/ nimimerkki vihakirjoittelun salliva - päämedioissa viimeinen pesäke -- pohjois-Euroopassa.

Aamulehti sallii viha-valekirjoittelun/ viimeisenä jopa Norjan kannanottoihin asiasta. Eli miten edistyksellinen - ennen niin upea Tampere huijaa - muualtatulevienko hööpötyksen tähden?

Kirjoittaja: Pertti "V" Virtanen (8. helmikuuta 2017 at 17:00) — 4 kommenttia

Mistä armoton viha Virtaseen! Äidin kuoleman jälkeen - ja sairastumiseni myötä valeet, panettelu ja häpäisy vain pahentunut!

On kuin joku Trolliporukka haluaisi ajaa ihmisen sairauksineen vielä sairaammaksi. Toki sukujen kesken moinen on arkipäivää mutta että pelkästään blogi-viha ajojahti!?
Tutkikaa nyt ne vaikka viimeiset 2 vuoden "keskenmenot" - sokean vihanne sijaan!?
Ja kun muilla työpaikoilla todetaan "poissaolot" - niin olen luultavasti ainoa valtuustossa joka sairaudestaan huolimatta n " jaksanut edes yrittää .

Kirjoittaja: Pertti "V" Virtanen (7. helmikuuta 2017 at 10:32) — 6 kommenttia

Marin: n.10 000 € Valtuuston Puheenjohtajana / Kaupunginhallitus ainakin n. 3 ooo € - molemmista aina kokouspalkkiot Kansanedustapalkan ja etuiisuuksien lisäksi leimasi minut - miksi!?

Hoidin äitiäni 6 vuotta - joka päivä kotiin joko Toijalan tai Tampereen kautta. Omalla asemalle parkkeeretulla Sitikallani tai taxsilla.

Minut leimattiin " taxinkäyttäjäksi Tampere-mediassa vaikka turhanpäiväiset hesalaiset käyttivät ylivoimaisesti enemmän . Ja tamperelaisetkin edustajat "rahastivat " oman autonkäytöstä jota en itse edes kehdannut tehdä.Sitten iski Marin! Aamulehden toimittajattaren "vääristelyin" kimppuuni! Kun luovuin - kun äitini kuoleman jälkeen väsyin -… Jatkuu...

Kirjoittaja: Pertti "V" Virtanen (6. helmikuuta 2017 at 19:30) — 10 kommenttia

RKP/ Kepu-ylimielisyyden huippu: "Vihaministeri Berner"? Vanhemmalta suomalaisuudelta kaikki luotto pois - vielä härskimmin kuin Tampereella.

Ääriuskovaisuuden ja ison rahan liitto näkyy pahimmillaan ko. ministerittären säälimättömässä jyräämisessä. Kepu antoi aikoinaan " vain rahan tähden" RKP:lle pakkoruotsin.

Nyt RKP ylipapitar jyrää Suomea - ikääntyneiden Suomen rakentaneiden ihmisten Suomea kuin tornado!Kepu - bisnes-ääriuskovaisuus-osasto ( omiaankin kiristämällä - paljasta Paavo!) valitsi hänet tähän sekä luonnon että tajuavampien ikä-ihmisten lähes kaiken suomalaisuuden "häpäisyyn"Astrid… Jatkuu...

Kirjoittaja: Pertti "V" Virtanen (18. tammikuu 2017 at 17:00) — 9 kommenttia

Sääli - että edes yritin - lopetan! Media/ Kepu / YLE ok. Kiitos riitti.

Tampereen "rahakusetus tunneliliittymissä " on pientä verrattuna Suomi-inhoon sisäpoliittisen... Let it be ..

Kirjoittaja: Pertti "V" Virtanen (12. tammikuu 2017 at 17:13) — 1 kommentti

Pentikäinen-Sipilä/ Hesari/YLE - äärilestadiolaisuuden "lapsiin törkeyksien pimitys", RKP:n lakimiehin ja säätiötuin pakkoruotsista ja

Ja nyt paljastuu "yritystukien pitkäaikainen korruptio". Suomi 100.
Osa mediasta - lähinnä poliittisesti sairastettu YLE - myös osaltaan " liian uskovaista". Islamilaisuuden "pyhä sota" kauneimmillaan on henkisyydessään - täysin eri asia kuin Suomen - pohjoisesta pääkaupunkiseudinkin vallannut "paha sota".

Ja Suomi muka " vähiten korruptoitunut". Nyt tietty ylimielinen ylivalta näkyy - toki "räpätädit vasemmistosta varsinkin Tamperetta myöden" - ovat osa ongelmaa.

Kirjoittaja: Pertti "V" Virtanen (11. tammikuu 2017 at 18:16) — 5 kommenttia

Suomalaiset vihaleimattu: "Kaikki suomalaiset eivät ole Perussuomalaisia - mutta kaikki Perussuomalaiset ovat suomalaisia!" . Ja jopa viisaat nykyään hiljaisia vai tyhmiä?

Looginen ajattelu on helppoa - yksinkertaista. Mutta jos lainoppineet alkavat olla poliittisesti ennakkoluuloisia niin kuinka voi enää 100 v. Suomen alamäkeä muuten päätellä - kuin tahallisella sisäpoliittisella mädännäisyydellä ja tahallisella jatketulla mediavaleella? Yksikään toimittaja ei ole puuttunut - tähänkään.

Kuinka oikea logiikkakin voi olla - nykyään väärin!?

Kirjoittaja: Pertti "V" Virtanen (4. tammikuu 2017 at 17:00) — 17 kommenttia

Suomen sairastuttanut hengettömyys - vuosikkausien poliittiset valeet ja valtamedian vihatoimittajat - näkyy pahimmillaan kun " henki ei kanna edes mäkimiehiä".

Kun olin muutaman vuoden henkisenä valmentajana - voitosta voittoon - niin ainoa joka yhä tuntuu olevan TV-ruudun kautta "hengessä" on Lepistön Hannu.Ilveksen nousukkaiden "inho" - Kojonkosken rahastus Norjaan jne..." vei kaiken tieto-taidon/ jopa voiman pois Suomesta?!

Kanerva ja Arhinmäki "nauroivat minulle " - peloissaan paskansivat päälleni.

" Väärä puolue" - siis jo Ekologinen!P. Nykky sentään kävi ennen ensimmäistä Suomen Sälli-bändy MM:mestaruutta pari… Jatkuu...

Kirjoittaja: Pertti "V" Virtanen (30. joulukuu 2016 at 19:04) — 6 kommenttia

Väärin - niin väärin - viha - ja väärä kaupunki!?

Joskus käy näin - psykologina ( mies/ muuten nykyään 98% naisia) voin " hivenen" ...tajuta?! Toki nyt " lapsia ja nuoria pelotelllaan". Miksi?

Eli viha ja poliittinen inho median kautta - tätäkin näin täysin väärin.

Kirjoittaja: Pertti "V" Virtanen (4. joulukuu 2016 at 17:22) — 8 kommenttia

Atte J. - pahin perus-persujen vihaaja ja vääristelijä! Haukuin äijän kerran - ja päin in naamaa!

Kysyinen " vale" on Alatalo-kepulais-toimittajien. - paras esimerkki!
Suosivasta vihasta!
Suosivasta julmuudesta demokratiaa kohtaa!
Kyseisen löyhkän takia - jouduin lopulliseen epäsuosioon!
Enkä ole ainoa.
Nuolee jopa - demareita " uuden voiton toivossa".

Ja eikö muka - itseään saisi puolustaa!?

Toimittajat!a.

Kirjoittaja: Pertti "V" Virtanen (2. joulukuu 2016 at 20:00) — 10 kommenttia

Hanhiemo/ Haitankki - " Syrjien ( Emon) perintö hukattu" TV:ssä: "Naarasleijona / Leijonanluola" - tahallista suomen kielen vihaa'!?'

Suomessa ei saa olla enää edes -perinnetietoisuutta? Että lapset eivät saisi tajuta historiaa - eikä omaa kieltään?

Joka kääntäjäsönkkö läpsii " leijonia" jopa ajatusyhteydeltään vääriin paikkoihin.
Ei ihme että RKP vie...tuhatkin pesästä?

Kirjoittaja: Pertti "V" Virtanen (1. joulukuu 2016 at 23:00) — 3 kommenttia

Vasemmisto-RKP:n taktisesti vuosien varrella miehittämä ( naisittama) YLE lähes maanpetoksellisesti häpäisi Suomen maailmalle

Ollessani YLEn hallintoneuvostossa usein totesin " vääristelyn ja sensuurin" ko. puolueiden ylimiehityksen( naisituksen) takia. Minun kohdallani ja edustamani puolueen kohdalla se johti jatkuvaan valehteluun - ja ennen kaikkea sensuuriin. Mitään vastinetta en saanut läpi.
Toki Aamulehdelläkin on ikävä kyllä samoja taipumuksia - joista toimittajat sitten syyttää oikeuksiaan vaativia uhreja.

Kirjoittaja: Pertti "V" Virtanen (1. joulukuu 2016 at 16:30) — 6 kommenttia

Miksi Lempäälä? Taas tapetaan vanhan kuusimetsän eläimet nälkään talven ja juuri Joulun alla!

Joulu - jouluilo! Eläimet pienimmistä ovat keränneet varastonsa täyteen . Jo harvinaiseksi käyneet Töyhtö-, hömö- kuusi- ja muut tunnettuimmat ovat keränneet talvivarastonsa!Mitä tekee Lempäälän kunta - alkaa hakkauttaa ikivanhaa metsää tässä vaiheessa vuotta! Täysin piittaamattomasti - kai pannen vanhan kuusen kuin "poikkisahatun" pyhyyden kunniaksi torilleen!?Alue on lähes harvinaisinta " Pirunvuoren ympäristöä länsipäästään" Naavakuusia - lajistoja ja tietty täynnä… Jatkuu...

Kirjoittaja: Pertti "V" Virtanen (21. marraskuu 2016 at 19:00) — 15 kommenttia

Mielen korruptio - suomeksi "itsensä-raiskaava-ruostuttava" poliittinen sairaus.

Tampere on esimerkki esim. "Poliittisen kok-viher-elitismin "demokratian myrkyttämisestä" ( osan ja osaltaan itsepetoksellisen vasen-valta-stalinistisen helppoHeikkien ja -Liisojen avulla) ja ennen kaikkea alueen pää-median avulla - -sen sensuurilla ja törkeydellä.Kaukana ei ole jutut ko. yhteisen median jo 100-vuotisesta perinnekirjoittelusta - jutut "kuinka punaiset nylkivät elävinä pappeja Tampereen ympäristökunnissa ".Toki nämähän on unohdettu - uusien… Jatkuu...

Kirjoittaja: Pertti "V" Virtanen (8. marraskuu 2016 at 11:00) — 3 kommenttia

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot