Jäsenen blogi (316)

Jari Niemelä.

Koitan vain - onko Alehden viha kunnon Tre-toimittajaa kohtaan niin syvä että ko. " ilmaisukin" on kielletty!?

Kirjoittaja: Pertti "V" Virtanen (15. kesäkuu 2017 at 08:25) — 2 kommenttia

Wau! Ei ihme että YLEkin uutisten mukaan " tutkivan Journalismin-osaston" aikoo perustaa. Entäs muu "lastensatuilu-media"?!

Taas totuus - toimittajat lähinnä " ei tiedä mistään mistään". Harhauttavat ja niin edelleen...

Kirjoittaja: Pertti "V" Virtanen (13. kesäkuu 2017 at 17:00) — 4 kommenttia

Lakeudun Lukko/ TV-1 / upeeta voimautta - körttiläistä ihmisyyttä! Etelä-pohjanmaa for ever / takaperä Pohjanmaan orjalauma ihan eri /Sipilän fundikset

Edes nykytoimittajat notta eivät osaa erottaa "erees Pohjanmaita" - puhumattakaa mafia-arktisesta "sipilyydestä" tutkien tiedottaa?

Kirjoittaja: Pertti "V" Virtanen (13. kesäkuu 2017 at 14:00) — Ei kommentteja

Jumala? Äitini omaishoidon ja sairauteni häpäisseen nousukastaren Marinin alasajo alkoi heti ( sisäpiiritieto) - vielä pari A-lehtitoimittajatarta totuuskouluun kiitos.

Valeen valta on nyky-Suomessa hämmästyttävä. Ilmeisesti Jumala uskoo ( yhä) minuun, vaikken itse niin - kovasti. Kiitos.

Kirjoittaja: Pertti "V" Virtanen (13. kesäkuu 2017 at 12:00) — 3 kommenttia

Suomi 100: " fundamentaaliuskovaisett ja raharikkaat perversoivat vielä demokratiankin" - toki surkean median avustuksella.

Kohta joku - toimittajakin - herää!? Saivatko työpaikkoja jotka YLEstä uskalsivat lähteä?
Toki Timokin " katolisena piti "omiaan" orjinaan"?

Kirjoittaja: Pertti "V" Virtanen (13. kesäkuu 2017 at 09:30) — Ei kommentteja

Psykologina: "Elekieleltäänkin 2 valepukkia - isoinraha puhuu!" Löytyisikö Suomesta edes yksi Toimittaja joka uskaltaisi sanoa sen mikä näkyy?

Isoinraha - suurin vale - syyttää arvopohjaa! Lestadillemme syyttää fundamentalistina vapaamielisiä suomalaisia. Näihin kahteen poliittisen muovi-idiotismiin verrattuna jopa leimatuin suomalainen mediassa - Jussi - on
ihminen.

Kirjoittaja: Pertti "V" Virtanen (12. kesäkuu 2017 at 17:00) — 2 kommenttia

Toivottavasti KEPU tekee "elämänsä mokan" - 'huoraamalla taas RKP:tä" - jolloin Kokoomuksen nuorsuomalaiset lopulta nousevat!!

Suomi on täysin kypsä " putoamaan RKP:n korruptiosäätiöiden käsiin" . En edes kehtaa kertoa miksi pohjois-Suomessa kaikki sallitaan RKP-Kepulla. Kyseinen " liitto" sallitaan isoimmalla rahalla ja fundis-uskolla. Miksei Suomessa enää ole ns. tutkivaa journalismia?

Kirjoittaja: Pertti "V" Virtanen (12. kesäkuu 2017 at 11:51) — 3 kommenttia

Toteutuuko (uus)Fasismin idea EU-Suomessa? "Demokratia-käsitteenkin" perversoiden. Ääriuskovaisten, raharikkaiden ja mediavallan kaapanneiden Kepu-Kok-RKP- ja " Kristilliset " unelma.

En edes viitsi kommentoida kuinka " tyhmää " toimittajat potkujenpeloissaan näyttelevät. Muuallakin kuin YLEssä.

Kirjoittaja: Pertti "V" Virtanen (12. kesäkuu 2017 at 07:30) — 7 kommenttia

Lempäälä - rahasairas kaikista? Missä oikeat vihreät. Sorarekat koululaisten 7:män suojatien päälle.

Vaikka luovuinkin - en luovuta! Lempäälä jonka uskomattomia metsiä hakataan maantasalle on sallimassa - 7:n suojatien - pienalueen läpi kulkevan sorarekkarallin vieläpä Kunnanjohto " Supertasolta".

Eli kun rautatien viertä vievä tie liikennevaloihin on n. 400 metriä pidempi - ja suoraan moottoritielle - niin Lempäälän "rahapahapäättäjät" ikimetsienhakkureineen ovat uskotelleet että koululaisia, suojateitä, liikenneympyröitä ja koulunviertä nouseva rinne on - halvempi reitti! Näin vihreät… Jatkuu...

Kirjoittaja: Pertti "V" Virtanen (7. kesäkuu 2017 at 13:07) — 1 kommentti

Kunnanjohtaja-pomo/ Lempäälästä: "Jätetetään luonnolle ja ja eläimille reitit!" Näin satuili minulle.

Lempäälä - "tulkaa halavalla korottomasti asumaan"! Toki ydinkeskusta suunnitelma toimii - mutta miksi ko. koko Pirkanmaahan vaikuttava ilmeisen tietämätön leidi johtaa koko kauneuden ja elänkirjon tuhoa?

Kirjoittaja: Pertti "V" Virtanen (7. kesäkuu 2017 at 13:00) — 2 kommenttia

Gustafson ja Alatalo/ "heti-poistujien kärki"! Marin suojeli omiaan ja leimasi omaishoitajajuudesta, äidinkuolemasta ja muutenkin jo sairastuneen

On sääli että Aamulehden nykypäätoimittaja on eilisen AamuTV:n mukaan Atte Jääskeläisen ystävä. Sääli siis kunnon Tampereen kannalta.
Ps. Tilastot nyky-valtuustosta voi kuka tahansa - toimittaja ainakin hankkia.

Kirjoittaja: Pertti "V" Virtanen (31. toukokuu 2017 at 09:22) — 5 kommenttia

Miksi en haastanut Marinia enkä Aamulehden toimittajaa oikeuteen!?

Yksinkertainen neuvo - sekä yksityiseltä että poliittiselta lakimiestuttu tahoilta oli: " Ei kannata! He ajavat puoluekoneisto- ja yritystaholakimiehineen sinut konkurssiin - yksinkertaisesti pitkittämällä prosessia."Ainoa keino yksityisen ihmisen tultua valeellisesti leimattua on - yrittää saada varsinkin media oikaisemaan ja korjaamaan juttunsa. Mutta, mutta - Julkisen sanan neuvosto - on lähes yhtä tyhjän kanssa. Kestää ikuisuuden ja mitä sitten?Nykyaikana valeiden… Jatkuu...

Kirjoittaja: Pertti "V" Virtanen (30. toukokuu 2017 at 07:30) — 5 kommenttia

Vaikea on ollut "rukoilematta kostoa" - Aamenlehden äitini omaishoidon ja "Marinin( isojenpoikien (yllävä tieto V-Muurarit taholta) suhdetar " toimittajalle.

"Olen ollut hiljaa koska jo Vanha Testamentti osasi tajuta lauseella: " Älä vastusta pahaa!" Että siitä se Lehti ja nuori-Louhi vaan yltyy.

Kuitenkin oma ja tuttujeni taholta tullut vaatimus nousta - Marinin äitini omahoitajuus-häpäisyä ja minun sairauteni halveksuntaa kohtaan on ollut - ilman asian minkäänlaista korjausta kohtaan - hätkähdyttävän ilkeä ja tuhoisa.

Kerrankin jopa pari " kristillistä tahoa " on ottanut yhteyttä.

Kirjoittaja: Pertti "V" Virtanen (21. toukokuu 2017 at 16:00) — Ei kommentteja

YLE:n Suomihalveksunta 100-kunniaksi: "loistava Ruotsi/ Venäjä jne..." Siis Suomen elvyttämisiksi - mikä nyt porukka pitäisi " hoidella" YLE?

Suomi nousi - lähes sukupuuttoon tapettuna - sekä Ruotsin ja varsinkin Venäjän taholta! Monia sukuheimojamme on viime vuosinakin tapatettu. Silti YLE ' huoraa' RKP-Ruotsi- historian totuutta - miksi! Atte. Miksi isot puoleet "vihaa" suomalaista Suomea?

Matti Klinge uskalsi - Suomen yhtenä parhaimmista - jopa englanniksikäännettynä - kyseenalaistaa RKP/YLE vaalimaan " sonnan". Missä on - YLEn ja muun median " tutkiva nyky-journalismi"?!

Nykyalas-ajo on suorastaan sairasta.

Kirjoittaja: Pertti "V" Virtanen (21. toukokuu 2017 at 15:30) — 1 kommentti

Marin valehtelee taas - että olisi voitu säätää EU: n vastainen laki!?

Mikä vale Tretta riivaa! Ja miksi Aamulehti tukee? Vain raha? Vai miksi?

Kirjoittaja: Pertti "V" Virtanen (18. toukokuu 2017 at 21:33) — 3 kommenttia

Sipilä - Jääskeläinen - Pentikäinen -"Triangeli" & RKP:n superrahastot 'ääriuskon' nimissä? Suomen " sadatuksessa" - kerran nousseen kansan alasajossa.

Sisäpiireissä ( lähes) kaikki tiesivät ko. "Kytkyn". Ja koska niin vahva jopa Perus-äSsää saivat - "usko nyt - uskonnon" pimeällä varjolla. Kyse ei ole mistään "vapaamuurareiden eikä rotareiden" 'poikaleikeistä' vaan äärimmäisestä sensuuri- ja vääristelykulttuurista tosi-isoraha sisäpiireissä.Pentikäinenhän oli Hesarin ylipomo vuosia - käsittämätön valinta jota ei kukaan tajunnut. Nyt Suomi on "ansoitettu" lähes kokonaan - lähes kuin Erdoganin Turkissa - YLE/ Yrittäjät/ Hallitus!… Jatkuu...

Kirjoittaja: Pertti "V" Virtanen (18. toukokuu 2017 at 13:30) — 6 kommenttia

Aamulehti valehteli minusta - pahemminkin kuin YLE: n Atte / olin YLEn Hallintoneuvoston jäsen vuosia

Psykologina totean vain - katsokaa " elekieltä". Aamulehti on "sairastuttanut Treen" helposti - YLEä tukien.

Kirjoittaja: Pertti "V" Virtanen (17. toukokuu 2017 at 21:00) — 13 kommenttia

Vihreät MIEHET ryhdistäytyvät? Yrttipiha Hesan-Pispalan akka-akselilla ei enää riitä nyky- metsien vihahakkuita vastaan!

Tampereen seudun vanhojen metsien hakkuu on järkyttävää! Miljoona pönttöä - mihin - ja mistä talviruoka ja -suoja?

Homous on tärkeämpää kuin Hömöys - tiaisista ja muista kuusien varjelemista puhuttaessa. Ja sisäpiirisesti nimenomaan Etelä-Suomen lesbous homohyväksynnässä.Onneksi miehet alkavat - puhua - toki kohta ei ole vanhoja kuusia kuin "rikkaiden sienipaikoilla" RKP-Suomessa?Ps. Olen yhä indepent/ 'itsenäinen' kielillä - ja meinaan oksentaa Kepu/YLE -… Jatkuu...

Kirjoittaja: Pertti "V" Virtanen (17. toukokuu 2017 at 16:00) — 1 kommentti

Huh! Nyt Atte YLEssä - ja änkkä-RKP-YLe-johto oikein " tunteja keskus-kus-teli"? Ja pakko-Ruotsin kielteinen vaikutus kielivalintojen estäjänä paljastuu!

Kiitos - jumala!?

Jotain on tapahtumassa, heti kun häivyin. Toki Suomi on pudonnut reilussa kymmenessä vuodessä Euroopan keskivälille. Vielä kun koko " kuntakorruptiivinen media-kytköksellisyys" paljastuu niin - A Vot!

Kirjoittaja: Pertti "V" Virtanen (16. toukokuu 2017 at 16:00) — 7 kommenttia

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot