Jäsenen blogi (303)

Vaikea on ollut "rukoilematta kostoa" - Aamenlehden äitini omaishoidon ja "Marinin( isojenpoikien (yllävä tieto V-Muurarit taholta) suhdetar " toimittajalle.

"Olen ollut hiljaa koska jo Vanha Testamentti osasi tajuta lauseella: " Älä vastusta pahaa!" Että siitä se Lehti ja nuori-Louhi vaan yltyy.

Kuitenkin oma ja tuttujeni taholta tullut vaatimus nousta - Marinin äitini omahoitajuus-häpäisyä ja minun sairauteni halveksuntaa kohtaan on ollut - ilman asian minkäänlaista korjausta kohtaan - hätkähdyttävän ilkeä ja tuhoisa.

Kerrankin jopa pari " kristillistä tahoa " on ottanut yhteyttä.

Kirjoittaja: Pertti "V" Virtanen (21. toukokuu 2017 at 16:00) — Ei kommentteja

YLE:n Suomihalveksunta 100-kunniaksi: "loistava Ruotsi/ Venäjä jne..." Siis Suomen elvyttämisiksi - mikä nyt porukka pitäisi " hoidella" YLE?

Suomi nousi - lähes sukupuuttoon tapettuna - sekä Ruotsin ja varsinkin Venäjän taholta! Monia sukuheimojamme on viime vuosinakin tapatettu. Silti YLE ' huoraa' RKP-Ruotsi- historian totuutta - miksi! Atte. Miksi isot puoleet "vihaa" suomalaista Suomea?

Matti Klinge uskalsi - Suomen yhtenä parhaimmista - jopa englanniksikäännettynä - kyseenalaistaa RKP/YLE vaalimaan " sonnan". Missä on - YLEn ja muun median " tutkiva nyky-journalismi"?!

Nykyalas-ajo on suorastaan sairasta.

Kirjoittaja: Pertti "V" Virtanen (21. toukokuu 2017 at 15:30) — 1 kommentti

Marin valehtelee taas - että olisi voitu säätää EU: n vastainen laki!?

Mikä vale Tretta riivaa! Ja miksi Aamulehti tukee? Vain raha? Vai miksi?

Kirjoittaja: Pertti "V" Virtanen (18. toukokuu 2017 at 21:33) — 3 kommenttia

Sipilä - Jääskeläinen - Pentikäinen -"Triangeli" & RKP:n superrahastot 'ääriuskon' nimissä? Suomen " sadatuksessa" - kerran nousseen kansan alasajossa.

Sisäpiireissä ( lähes) kaikki tiesivät ko. "Kytkyn". Ja koska niin vahva jopa Perus-äSsää saivat - "usko nyt - uskonnon" pimeällä varjolla. Kyse ei ole mistään "vapaamuurareiden eikä rotareiden" 'poikaleikeistä' vaan äärimmäisestä sensuuri- ja vääristelykulttuurista tosi-isoraha sisäpiireissä.Pentikäinenhän oli Hesarin ylipomo vuosia - käsittämätön valinta jota ei kukaan tajunnut. Nyt Suomi on "ansoitettu" lähes kokonaan - lähes kuin Erdoganin Turkissa - YLE/ Yrittäjät/ Hallitus!… Jatkuu...

Kirjoittaja: Pertti "V" Virtanen (18. toukokuu 2017 at 13:30) — 6 kommenttia

Aamulehti valehteli minusta - pahemminkin kuin YLE: n Atte / olin YLEn Hallintoneuvoston jäsen vuosia

Psykologina totean vain - katsokaa " elekieltä". Aamulehti on "sairastuttanut Treen" helposti - YLEä tukien.

Kirjoittaja: Pertti "V" Virtanen (17. toukokuu 2017 at 21:00) — 13 kommenttia

Vihreät MIEHET ryhdistäytyvät? Yrttipiha Hesan-Pispalan akka-akselilla ei enää riitä nyky- metsien vihahakkuita vastaan!

Tampereen seudun vanhojen metsien hakkuu on järkyttävää! Miljoona pönttöä - mihin - ja mistä talviruoka ja -suoja?

Homous on tärkeämpää kuin Hömöys - tiaisista ja muista kuusien varjelemista puhuttaessa. Ja sisäpiirisesti nimenomaan Etelä-Suomen lesbous homohyväksynnässä.Onneksi miehet alkavat - puhua - toki kohta ei ole vanhoja kuusia kuin "rikkaiden sienipaikoilla" RKP-Suomessa?Ps. Olen yhä indepent/ 'itsenäinen' kielillä - ja meinaan oksentaa Kepu/YLE -… Jatkuu...

Kirjoittaja: Pertti "V" Virtanen (17. toukokuu 2017 at 16:00) — 1 kommentti

Huh! Nyt Atte YLEssä - ja änkkä-RKP-YLe-johto oikein " tunteja keskus-kus-teli"? Ja pakko-Ruotsin kielteinen vaikutus kielivalintojen estäjänä paljastuu!

Kiitos - jumala!?

Jotain on tapahtumassa, heti kun häivyin. Toki Suomi on pudonnut reilussa kymmenessä vuodessä Euroopan keskivälille. Vielä kun koko " kuntakorruptiivinen media-kytköksellisyys" paljastuu niin - A Vot!

Kirjoittaja: Pertti "V" Virtanen (16. toukokuu 2017 at 16:00) — 7 kommenttia

Aamulehti ei oikaise valeitaan! Nyt se poistaa kirjoituksenikin!?

Mistä moinen viha?

Kirjoittaja: Pertti "V" Virtanen (8. huhtikuu 2017 at 13:47) — 11 kommenttia

NCIS/ Les(boys) Tamperes / tierottaa: "Ruattalaiset poliisit saaneet jo - Rekkarin ulos - sorgen - ylös!" Uptagen nääs?!

Silti kauheeta, yhä lähempänä.

Kirjoittaja: Pertti "V" Virtanen (8. huhtikuu 2017 at 13:30) — Ei kommentteja

Sairaus - Eduskunnassa tai työpaikoilla - ei ole "poissaolo"/ Vain Tampere sallii lehdistön valehdella ja rinnastaa sen muihin poissaoloihin.

Asia on työsuojelullisestikin harvinaisen selvä. Silti Aamulehden yhden toimittajan vääristely osaltaan johti siihen, että minut sairastuneena syyllistettiin sekä äitini pitkäaikaisesta omhoidosta että sairauteni pahenemisesta. Al ja muut " niputtaa " poissaolot. Täysin lain ja ihmisoikeuksien vastaisesti.

Kirjoittaja: Pertti "V" Virtanen (6. huhtikuu 2017 at 00:10) — 4 kommenttia

Sanna Ukkolan YLE-ohjelma - nimimerkkien itsemurhiin ja -tuhokierteisiin ajavuudesta - on A-lehdessä unohdettu - miksi?

Euroopan laajuinen tutkimus oli monta päivää esillä - ihme kyllä - YLEssä - muttei ollenkaan näkyvissä Aamulehdessä?

Mikä vihan palvonta ja nimimerkkien sallivuus julmuudessaan riivaa Tamperetta?

Romanttinen vale? Upeasta ihmis-citystä!?
Muuaalta tulleiden ja nuorten opiskelijaidealistittarien kosiskeluksi?

Kirjoittaja: Pertti "V" Virtanen (5. huhtikuu 2017 at 23:00) — 5 kommenttia

Ihme että RKP: n ja Vihreiden ylisaastuttama mediamme - osa siitä - reagoi ko. puolueiden valeisiin.

Alkaakohan lopulta muuallakin kuin YLEssä osa toimittajista " saada tarpeekseen" liiallisesta poliittisesta komennosta?
Onhan suomalaiset toimittajat - ne oikeammat ilman poliittisia ohareita - maailman parhaiten korkeakoulutettuja alalleen.

Toki valitettavan suuri osa nuorista - ja maahanmuuttajista - uskoo ko. puolueiden - suhteisiin ja lompakon paksuuteen?

Kirjoittaja: Pertti "V" Virtanen (5. huhtikuu 2017 at 11:00) — 13 kommenttia

"Tumma rehti 'Sydan' pelasti heti alkuun TV-1 Vasemmistoillan - toki Liin " panettavuutta" med kärlek - unohtamatta.

Yllätyin "ujon rohkeasta" tummaihoisen tajusta! Maustellen sanoja hakiessaankn hän oli - tosi läsnä. Tuli mieleen äitini lempparipoika "JJ" - nyky 'orjavihreä' - jonka äitini kehut vanhana " Härmälänpoikana" tietysti levitin.
Muka "luontoasuojeleville vihreille" - jotka tuhoavat kaiken vanhan puuston - lintujen elinympäristön - ympäri Pirkanmaan - säälimättä Tamperettakaan.

Kirjoittaja: Pertti "V" Virtanen (22. maaliskuu 2017 at 20:00) — 7 kommenttia

Ja Sipilän KEPU-illan uusinnan " puhtauden" jatkoksi: Ja maailman puhtainta paskaa!

Toki vihreät ovat estäneet vuosikymmeniä jopa " hevon-paskan" polton energiaksi.
Ja kuten eräskin " Hevos-lehden päätoimittaja" - juuri uusinnassa toteaa: " Tämä olisi voinut yhtä hyvin voinut olla Ville Niinistön puhe".

Kirjoittaja: Pertti "V" Virtanen (22. maaliskuu 2017 at 14:54) — 2 kommenttia

Pj. Marin eilen valtuustossa - antoi minun kertoa totuuden. Silti ko. viha-kirjoittelun aiheuttanut lehti ei ole korjannut vale-versiointiaan- miksi?

Sain ihme kyllä kertoa - lyhyen ajan rajoissa - kuinka yksi viha-Some kaltaisesti editoitu lehtijuttu teki pj. Marinistakin uhrin. Hän kun "uskoi" lehtijuttuun - eikä vaatinut minulta mitään selvitys vaikka ko. Lehden otsikko niin väitti.( ps. Kuinka paljon hänen juttuun 'editoitiin'?)Päinvastoin selvisi " enemmänkin syntisiä" - enemmän minuakn lähes heti poislähtijöitä jne.Jopa se että olen vähiten "valtuustosta 'rahastanut'".Miksei ko. lehti ole julkaissut… Jatkuu...

Kirjoittaja: Pertti "V" Virtanen (21. maaliskuu 2017 at 15:30) — 13 kommenttia

Kuinka tyhmiä olemme: "Jokainen perussuomalainen on suomalainen, mutta jokainen suomalainen ei ole perussuomalainen!" Tämä on siis - tuomioistuinten logiikalla - 'rasistista' Suomi-vihaa

Miksei lakikaan enää toimi Suomessa? Liikaa helpolla päässeitä RKP-opiskelijoita - kuten YLEssä n. 30 % - ja heidän säätiöidensä rahoittamia vanhanvallan pitäjiä?Loukkaan siis otsikko-lauseella - rasistisvihaavasti suomalaisia.

Tampereen yliopistossa sai 70-luvulla aikoinaan filosofiaa opiskella hivenen - logiikkaa - abroon. Raili Kauppi meitä muutamaa harvaa muistaakseni opetti?Kysynkin nyt " miksei toimittajat - miksi maailman parhaiten koulutetut (iso osa heistä)… Jatkuu...

Kirjoittaja: Pertti "V" Virtanen (14. maaliskuu 2017 at 07:30) — 13 kommenttia

Aamulehti/ nimimerkki vihakirjoittelun salliva - päämedioissa viimeinen pesäke -- pohjois-Euroopassa.

Aamulehti sallii viha-valekirjoittelun/ viimeisenä jopa Norjan kannanottoihin asiasta. Eli miten edistyksellinen - ennen niin upea Tampere huijaa - muualtatulevienko hööpötyksen tähden?

Kirjoittaja: Pertti "V" Virtanen (8. helmikuuta 2017 at 17:00) — 4 kommenttia

Mistä armoton viha Virtaseen! Äidin kuoleman jälkeen - ja sairastumiseni myötä valeet, panettelu ja häpäisy vain pahentunut!

On kuin joku Trolliporukka haluaisi ajaa ihmisen sairauksineen vielä sairaammaksi. Toki sukujen kesken moinen on arkipäivää mutta että pelkästään blogi-viha ajojahti!?
Tutkikaa nyt ne vaikka viimeiset 2 vuoden "keskenmenot" - sokean vihanne sijaan!?
Ja kun muilla työpaikoilla todetaan "poissaolot" - niin olen luultavasti ainoa valtuustossa joka sairaudestaan huolimatta n " jaksanut edes yrittää .

Kirjoittaja: Pertti "V" Virtanen (7. helmikuuta 2017 at 10:32) — 6 kommenttia

Marin: n.10 000 € Valtuuston Puheenjohtajana / Kaupunginhallitus ainakin n. 3 ooo € - molemmista aina kokouspalkkiot Kansanedustapalkan ja etuiisuuksien lisäksi leimasi minut - miksi!?

Hoidin äitiäni 6 vuotta - joka päivä kotiin joko Toijalan tai Tampereen kautta. Omalla asemalle parkkeeretulla Sitikallani tai taxsilla.

Minut leimattiin " taxinkäyttäjäksi Tampere-mediassa vaikka turhanpäiväiset hesalaiset käyttivät ylivoimaisesti enemmän . Ja tamperelaisetkin edustajat "rahastivat " oman autonkäytöstä jota en itse edes kehdannut tehdä.Sitten iski Marin! Aamulehden toimittajattaren "vääristelyin" kimppuuni! Kun luovuin - kun äitini kuoleman jälkeen väsyin -… Jatkuu...

Kirjoittaja: Pertti "V" Virtanen (6. helmikuuta 2017 at 19:30) — 10 kommenttia

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot