Jäsenen blogi (106)

Rukkous Sipilän puolesta!

Jos sulle Jumala soppii, anna pääministerille rohkeutta tehä oiken!

Sipilä sooloili liian vähän ministereitä, jopa oikeusministeriksi sinänsä hyvän tyypin, muttei lainoppinutta?

Pakolaisten pallautuksia selvästi ittekki ihmettellee ja sano, ettei oikeustajunsa hyväksy läppejä vankilassa oottamassa pallautuksia?

Sipilä välilä toimii tavan mukhaan, välilä omapäisesti, eiköse oikeasti uskalla tehä niinko sen pää ja syän sannoo, anna Jumala sille näkökykyä nähä, mitä…

Jatkuu...

Kirjoittaja: Hilkka Laronia (26. huhtikuu 2017 at 06:30) — 18 kommenttia

Aamufilisooffi äänessä!

Huomenta kaikile, elinvoimiensa lähtheillä, ja tääläki Aamulehen plokeissa met rapsutelhaan toisiamme, kumartelema pikkusta ja isoa tietoa ja oikeita mielipitheitä, viissautta, vuoroin sie minua ja mie sinua, tämon semmonen rakkauen rakentamismaailma tämäki tämä virtuaalitoellisuus, tai sitte ei, helei, jess!

Ja mielelle kaikki on mahollista, hygienisiä ajatuksia ja mielenrauhaa kaikile, Oulussa sattaa vettä pimpeli pompeli pom, eikä elämä joka suhtheessa ole duuria eikä…

Jatkuu...

Kirjoittaja: Hilkka Laronia (22. huhtikuu 2017 at 07:00) — 11 kommenttia

Joko some kesytti minut?

Kesyttääkös somettaminen minut vänggälläki?

Miehän nyt kesytän koiranpentuani Herttaa, ideani on tietenki, että se ellää minun johdolla ja on sopiva koira mulle ja silti sillä on oma vaphautensa ja ois ilonen ja tyytyväinen. Hertasta 6 kk on jo kauan nähny, että se yrittää koko ajan tehä oiken ja olla oiken, mulle, minun mielestä hyvin eli toivon, että käyttäytys ennakoidusti ja sovituissa raameissa, no kyllä siittä tullee maailman paras ja viishain kunnon hurtta, mulle.

Mutta…

Jatkuu...

Kirjoittaja: Hilkka Laronia (21. huhtikuu 2017 at 08:00) — 48 kommenttia

Suomi on rasistinen maa

Ja Suomi ensin ja Rajat kiini ja MV:t saastuttaa minun mieltä, niitten puhheet painuu johonki verkkokalvolle, en viitti tuhlata enkä usko, että se auttaskhaan mithän, tuhlata elämänvoimiani semmosella tietosuuella, olisin toivonu, jos kerta olhan turvallisuuesta puhumassa, niin viranomaiset ois puuttunheet, mutta feispuukissaki on semmosia ryhmiä ja sivuja, etten käsitä, kuinka ne saa jatkaa toimintaansa ja puhua sillain.

Nyt mulle tuli Aamulehen plokillaniki semmosta tekstiä ja…

Jatkuu...

Kirjoittaja: Hilkka Laronia (19. huhtikuu 2017 at 13:49) — 51 kommenttia

Alama kohtelheen turvapaikan hakijoita hyvin

Olenkos mie käsittäny ja kuullu oiken, Nigeriassa syntyy joka vuosi 7 miljoonaa (tämän korjasin klo 14,27 ko oli nolla liikaa, seittemän miljoonaa) vauvvaa ja aika äkkiä non 15-20 vuotta ja jossei afrikkalaisten ryöstäminen ja hyväksikäyttö muutu heän auttamiseksi, niin mitä sitte? Kyllä sieltä kattoen meän kolkka näyttää varmasti aika tyhjältä, tillaa ja hyvinvointia on?

Rajat kiini ja Suomi ensin -porukat ei taijja miettiä kovin laaja-alasesti maailman menoa, meän rajat ja jopa…

Jatkuu...

Kirjoittaja: Hilkka Laronia (17. huhtikuu 2017 at 09:30) — 56 kommenttia

Rauhottukkaa!

Sillon 100v sitte ihmiset pelkäs ja oistu kuka mihinki porukhaan, tullee tästä meän hommasta miehleen.

Mei ees tiijetä kuka Ruottissa teki pahohjaan ja syytelhään... Kai tet muistatta suomalaiset kouluamp... Entä Norjan Breivik...

Enkä kannata Niinistöä pressaksi, se puhhuu outoja Syyrian kaasusyyllisistä, vaikkemmä met voi tietää...

Kauheaa tosiaan ois jäähä rajojen sisäle Rajat kiini ja Suomi ensin -kiihkoilijoitten kans, eijjois hauskaa…

Jatkuu...

Kirjoittaja: Hilkka Laronia (8. huhtikuu 2017 at 08:30) — 11 kommenttia

Iloksi kaikile!

Kirjoittaja: Hilkka Laronia (4. huhtikuu 2017 at 07:15) — 3 kommenttia

Teemä karua velkaa!

En usko, että opiskelut noppeutuu tai anakhaan paranee yliopistomaksuilla, Etlat ja Eekoot on syämmettömiä ja vanhanaikasesti ylhäältä alaskattovia autoritäärisiä äijjänruppanaköörejä.

Ihan niinko meän huippupolitiikot hallituksessa, finanssiraharikas ukkeli tai valtahimokas akkeli voi olla ihmisenä köpönen ja ymmärrykseltään heikko - ja seuraukset on karua nähtävvää ja koettavvaa!

Ei oppiminen oikeasti parane ees arvioimalla eikä työnteko…

Jatkuu...

Kirjoittaja: Hilkka Laronia (31. maaliskuu 2017 at 05:57) — 13 kommenttia

Kela ei hoijja hommaansa

Monien ihmisten toimeentulo estyny, jonottavat tuntikausia? Eikö tähän saaha apua, kukhan ei vastuussa?

Oikeasti kukhaan ei ole vastuussa. Asioita ei kirjaa kukhan minnekkään, mutta ootappako joku pikkuihminen tekkee virheen Kelan kans, sieltä pesee armottomia ratkasuja!

Lääkärit on mukana tässä, eivät nouse puolustaan ihmisiä, joitten lääkehommissa monia uusia ongelmia, lääkärit taipuu niinko Yleki, ihminen ei keskiössä, vaan…

Jatkuu...

Kirjoittaja: Hilkka Laronia (25. maaliskuu 2017 at 08:00) — 3 kommenttia

EUrostoliiton Suomi100v putoaa alas puusta

Ja vaikka kuulostaa hurjalta, niin aamurukkoukseni oli, että hajokhoon koko hyvinvointi vai onko tämä hyvän kauhniin ja oikeuenmukasen Suomiätin arvosta, että molema kehittänheet verotuksen, joka koskee enämpi köyhiäkö rikhaita. Harmaa tallous on pyhä lehmä, jotei uskalleta siivota. Vakuutusteltat ja Paratiisisaaret suojelee rikhaitten rahoja?

On iso systeemi, joka kiusaa kippeitä ja vanhuksia, jokkon houkuteltu lääkebisneksen syövereihin. Laitokset…

Jatkuu...

Kirjoittaja: Hilkka Laronia (9. maaliskuu 2017 at 09:32) — 7 kommenttia

Rauhanliike ja vappaa-ajattelijat heräkkää!

Hoksasin puolestani aatellakko meilä vain ääripäät keskustellee ja tavaliset tolkun ihmiset ei viitti eikä jaksa, niin äkkäsin yhtäkkiä, että tosiaan rauhanliike tai joku vappaa-ajattelijat ei kuulu eikä näy!Sotahullut persut täyttää lööpit ja some kähisee, rasismia vaiko ei, mutta on paljon muitaki mielenkiintosia tahoja ja yhistyksiä ja puolueita, joista mie ainaki haluaisin kuulla ja nähä eri asiayhteyksissä. Että puhusivat ja sanosit ajatuksiaan ja näkökulmiaan.Ja… Jatkuu...

Kirjoittaja: Hilkka Laronia (19. helmikuuta 2017 at 15:24) — 9 kommenttia

Hyvä saattohoito ja kuolevan itte halutessa - armahus!

Saattohoito on aivan erityishomma, sei onnistu piikkukunnan terveyskeskuksessa, koska lähtevä on täysin pääosassa ja lääkärihoitajan pitäs osata pyssäyttää oma virkaminänsä ja kyeta syvästi palvelleen lähtevää.

Ei pitäs häiritä lähtevää ihmistä turhilla sanoilla. ei tyhmiä kysymyksiä, pelkkää elläytyvvää kuuntelemista, jotei normi-hoitajalääläri tajua, josson oman tietämisensä ja käypähoitokouluksen sokasema.

Joku Tornion terveyskeskus hoitaa vanhuksia ja dementikkoja ja se…

Jatkuu...

Kirjoittaja: Hilkka Laronia (15. helmikuuta 2017 at 08:00) — 10 kommenttia

Minun ystävyyteni!

Jokhaisella on oma ystävyytensä, minun ystävyys eijjole kauppatavaraa eikä mikhän kakku eikä sitä jaeta eikä sitä niitetä eikä ees kerätä kasoihin.Minun ystävyys on täysin ykspuolista eikä mithän vuorovaikutusleikkiä, ettäkö sie sanot näin, mie sanon nuin, eihei, minun ystävyytteessä voi tänä vuona sanoa hei ja ens vuona toinen vastata, jos niin tapahtuu ja jossei ikinä vastaa, ei haittaa.MInun ystävyyessä ei loukkaannuta eikä olle vihassa…

Jatkuu...

Kirjoittaja: Hilkka Laronia (14. helmikuuta 2017 at 10:10) — 5 kommenttia

Muka ihmiskunnasta huolehtimista

Tullee miehleen turvallisuus-huumesota-teollisuus-bisnes ja sotateollisuus, maailman issoin bisnes, siis pelotellun ihmiskunnan muka turvaksi.

Ihmiset, meitä pelotelhaan koko ajan isokenkästen toimesta ja kattokaapa niitä pelottelijoita ja aatelkaa itte, ei minuakhaan tietekkään kannata uskoa, aateleppa ite!

Muka olhan niin pyyteettömiä ja huolehittaan muka muista ihmisistä ja oman maan kansalaisista ja ääritaphauksessa lähettämällä oman maan kansalaisia sottaan!

Ja…

Jatkuu...

Kirjoittaja: Hilkka Laronia (3. helmikuuta 2017 at 10:35) — 11 kommenttia

Päivänsäe

Ensin mie ihmettelen, kumpi meistä on hullu

No lähen kulkheen sen päivänsätheen kans

 

Se sannoo ittehään päivänsätheeksi ja luulee olevansa jotaki

Mutta sitte sanon sille, ettet sie mikhän päivänsäe ole

 …

Jatkuu...

Kirjoittaja: Hilkka Laronia (2. helmikuuta 2017 at 15:00) — 6 kommenttia

MItähän meistä jälkheen jää

Trumppi on amerikkalaisten ihan itte äänestämä diktaattoripresidentti ja meilon meän ihan itte äänestämä eurosilmänen trio, jonka trion hallussa on meän oiken ihan itte eriksheen maksama Yle?

Mitähän meile jälkheen jää, taitavat sen viimisen suomalaisen köyhän ja kipeän isoäitinki viimisen hoitosuunnitelmalaulunsa kans myyä ylikansalliselle yhtiölle, läpit uhrattaan digi-varhaiskasvatus-tehtaalle, työttömät kulkee yhtiöitettyjä teitä pitkin kuulustelija-bisnesmiehen tyköä toisen…

Jatkuu...

Kirjoittaja: Hilkka Laronia (26. tammikuu 2017 at 08:12) — 37 kommenttia

Onnea Trump ja amerikkalaiset

Mie toivotin onnea ja siunausta Trumpille ja amerikkalaisille enkä jaksanu kattoakko Yle vaikersi ja vihjaili alentuvasti ja net kökkökeskustelut, joissa toimittaja tukki sanoja haastateltavien suuhun omilla töks-kysymyksillä... Älä Yle tee tuota Suomen kansalle, antakaa ihmisten itte luua näkemyksensä, pysykää itte asioissa nollatusti ja hygienisesti, jos kerta syytättä toisia just nuitten puutteesta.

No Trumppi, mutta ei ees Sipilä määrää minun…

Jatkuu...

Kirjoittaja: Hilkka Laronia (21. tammikuu 2017 at 15:30) — 33 kommenttia

Mie villasukat kuoin

Eikä mennykkö pari-kolme vuotta siittäkö ostin langan ja nyt non valhmiit! Ja ihan ohjeen mukhaan, silmukoita laskin ja jee, hyvä mie ja mukavaa päivää ja viikonloppua maailma ja Aamulehen ihmiset, pitäkää jalat ja syän lämpimänä ja pää kylmänä! t.…

Jatkuu...

Kirjoittaja: Hilkka Laronia (20. tammikuu 2017 at 07:00) — 11 kommenttia

Sipilällä on kansa hukassa

Sanokaa tosiaan, mitä Suomessa tapahtuu, valtion ommaisuus mennee systeemeihin, jokkei ole ees eduskunnan käsissä vaan joittenki, tällä hetkellä sipiläläisten kässiin, sitte jos mennee niinko eurostolliittolaisten idea on, niin sitte sen EUrostoliittovaltion käsissä eikä siis ees meän eduskunnan käsissä vai?

Ja nyt Sipilä laittaa toimikunnan, että löyvvettään net, jokkei pärjää ja joila mennee tosi huonosti? 

Eli Sipilällä on kyllä meän miljardit löytöpaikassa ja hallittee net…

Jatkuu...

Kirjoittaja: Hilkka Laronia (18. tammikuu 2017 at 09:30) — 11 kommenttia

Pikkupuhe itteksheen

Mitä mie itteltä ootan tänä vuona!

No sitä mie vain, että mie en ole ihminen, jonka kannattaa varsinaisesti tehä uuenvuenluppauksia tai aarrekarttoja, en ole usseinkkaan osanu toivoa sitä, mikä mulle on parasta, minun paras tullee mulle kait ittesthään, niinko tapahtumien kulun jumalallisen viissauen…

Jatkuu...

Kirjoittaja: Hilkka Laronia (1. tammikuu 2017 at 08:30) — 7 kommenttia

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot