Jäsenen blogi (428)

Mitali on mitali, mutta.....

Olin kisamontussa katsomassa kun Sami Jauhojärvi ja Iivo niskanen hiihtivät pronssia, mutta epäonni vei varman kultamitalin. Myös yhdistetyn miehet hiihtivät hienosti, ottaen huomioon lähtökohdat. Siinä on tulevaisuuden tekijöitä, jos ei nestoria; Hannu Mannista oteta lukuun. Toivottavasti hänkin jatkaa kilpailu-uraansa vielä pitkään.

Tunnelma oli hyvä ja katsomot täynnä . Ja se perinteinen kisamakkara piti nauttia.

Kirjoittaja: Timo Lennart (26. helmikuuta 2017 at 17:42) — 12 kommenttia

Ollaan ihmisiksi toisillemme, eikös je.

Eilen täällä oli melkoinen kukkotappelu myöhäiseen iltaan asti, joka muistutti tunnelmaltaan erään nakkarijonon nyrkkipeijaisia aikoinaan.

Itse en viitsinyt tuohon paljon heittää kommentteja, vaan seurasin taustalla ihmetellen.

Hyvää viikonloppua kanssablogisteille. Sunnuntaina menen seuraamaan MM-kisoja paikanpäälle, kun sain naapuriltani ilmaislipun kisoihin.

Kirjoittaja: Timo Lennart (24. helmikuuta 2017 at 17:27) — 5 kommenttia

Istuminen on vaarallista.

Yhdysvalloissa iäkäs nainen oli sammaloitunut sohvaan kiinni. Kirkon työntekijän, joka oli nyt vasta hälyttänyt apua, mukaan nainen oli istunut samassa tuolissa ylös nousematta yli vuoden. Pelastustyöntekijöiden mukaan asunnossa oli niin karmea haju, että se tuli kadulle asti ja nainen oli yltäpäältä ulosteen peitossa.

ILTALEHTI

Kirjoittaja: Timo Lennart (21. helmikuuta 2017 at 17:21) — 5 kommenttia

Pitkästä aikaa katsomisen arvoinen western.

Coen-veljesten ohjaama -Kova kuin kivi (True grit, 2010) sisältää kaikki hyvän länkkärin ainekset. Alkuperäisestä samannimisestä westernistä , 1969, John Wayne sai näyttelijäuransa ainoan oscarinsa, mutta muuten näitä teoksia ei juurikaan voi verrata keskenään.

Ja eikun nojatuoli mukavaan asentoon ja neloselle klo 21:30

Kirjoittaja: Timo Lennart (19. helmikuuta 2017 at 19:21) — 12 kommenttia

LAHTI MM 2017 Mäkihyppy

Olin katsomassa sekä vuonna 1989, että vuonna 2001 mäkihypyn joukkuekisaa kisamontussa. yleisöä oli molemmilla kerroilla lähes 90 000. Mitenhän nyt kun suomalaiset mäkihyppääjät pääsevät hädin tuskin toiselle kierrokselle. Voisiko tulla persnettoa lipunmyyntiin.?

Tällä kertaa olen ajatellut mennä katsomaan ladun varteen miesten ja naisten viestejä, sekä yhdistetyn hiihtoa. Myös paraatimatka, miesten 50 kilometrin hiihto kiinnostaa.

Kirjoittaja: Timo Lennart (4. helmikuuta 2017 at 17:32) — 8 kommenttia

Maailman kallein neste

1. Skorpionin myrkky . Litrahinta 9,5 miljoonaa euroa.

Joka kerta, kun skorpioni iskee piikkinsä saaliiseen, se ruiskuttaa noin 14 euron arvoisen myrkkyannoksen. Vaikka annos hyvin pieni, vain 1,5 litran miljoonasosaa, se riittää ottamaan useimmat saaliseläimet hengiltä. 9,5 miljoonan euron litrahinnallaan skorpioninmyrkky on maailman kallein neste.

Suolainen hinta johtuu siitä, että myrkyssä on lääkkeeksi sopivia aineosia, joita käytetään muunmuassa ms-taudin ja syövän…

Jatkuu...

Kirjoittaja: Timo Lennart (31. tammikuu 2017 at 21:54) — 9 kommenttia

Uneni

Olen lähes joka yö nähnyt unta, että olen armeijassa sotaharjoituksissa. Sikäli outoa, että viimeisestä kertausharjoituksestani on kulunut jo kauan aikaa. Unissani ei ole varsinaista sotatilaa, mutta rynkyn lippaassa on kovat patruunat , eikä räkäpäitä. Viimeksi viime yönä näin unen että sotaharjoittelin panssarijoukkojen yhteydessä, vaikka palvelin oikeassa elämässä ilmatorjuntarykmentissä.

Joku unitulkitsija varmasti osaisi selittää....

Kirjoittaja: Timo Lennart (15. tammikuu 2017 at 20:34) — 2 kommenttia

Robotiikka peruskoulun oppiaineeksi

Oppilaat saavat rakennella robotteja ja ohjelmoida niitä suorittamaan yksinkertaisia tehtäviä, kuten esineiden siirtämistä paikasta toiseen. Jatkossa myös tullaan järjestämään kilpailuja robotiikassa eri koulujen koululaisten välillä.

Mielenkiintoista.

Lähde: Hämeen uutiset

Kirjoittaja: Timo Lennart (13. tammikuu 2017 at 18:35) — 3 kommenttia

Juttunen

 Eräs mies tykkäsi käydä lauantaisin pelaamassa golfia. Sattui aina niin, että naapurin nainen oli samaan aikaan golfkentällä pelaamassa. Sattui myös aina niin, että naapurin nainen pelasi aina reikää miestä edellä, eli kun mies pelasi h*** ykköstä niin naapurin nainen pelasi h*** kakkkosta ja kun mies pelasi reikää 3, niin naapurin nainen oli nelosella ja niin edelleen.

Kerran pelin jälkeen mies meni tekemään tuttavuutta naisen kanssa golfklubilla.

Mies ja nainen juttelivat…

Jatkuu...

Kirjoittaja: Timo Lennart (3. tammikuu 2017 at 20:26) — 1 kommentti

111 kiloa

 On elopainoni nyt, kun punnitsen itseni digivaa,alla kelteisilläni. Noin reilu puolivuotta sitten lähdin pudottamaan 143 kilosta, joka oli silloin huippulukemani. Tuolloin kengännauhojen sitominenkin oli jonkinmoinen urheilusuoritus kun oli niin paljon "etureppua"

Tavoitteeni on tasan 100 kiloa, enkä ole siitä enää kovin kaukana, vaikka joulumässäily toi vähän takapakkia muutaman kilon. Alle satakiloista ei minusta saa, enkä edes haluaisi. Silloin olisin kuin kuivan kesän riutunut…

Jatkuu...

Kirjoittaja: Timo Lennart (29. joulukuu 2016 at 19:01) — 44 kommenttia

Steve McQueen

On minun mielestäni aikojen paras toimintaelokuvien näyttelijä.Ainakin yksi parhaista.

Steve ei huolinut stuntmiehiä , vaan näytteli itse takaa-ajokohtaukset autoilla ja moottoripyörillä.

Esim elokuvassa bullit, joka on takaa-ajokohtauksiltaan ollut esikuva monille tuoreemmille toimintaelokuville, Steve ajoi San Franciscon töyssyisillä ja mäkisillä kaduilla Ford Mustangilla sivuikkunat auki. Auton Ikkunoiden piti olla auki, kun McQueen vaati niin, että katsojat näkisivät että…

Jatkuu...

Kirjoittaja: Timo Lennart (24. kesäkuu 2016 at 16:50) — 2 kommenttia

Nyt ne sitten alkaa

Jalkapallon EM ,mät.  Turvajärjestelyt ovat ennennäkemättömän mittavat terrorismiuhan vuoksi. OLisi hienoa jos pienet arvokisojen ensikertalaiset Albania, Islanti, Wales menestyisivät, mutta tuskimpa.

Kirjoittaja: Timo Lennart (10. kesäkuu 2016 at 21:58) — 12 kommenttia

Ravintola Heinolassa toimii lain mukaan.

Heinolalaisravintolasta on noussut kohu, kun se on evännyt sisäänpääsyn nuorilta turvapaikanhakijoilta.

Ravintola ei saa evätä sisäänpääsyä ja anniskelua etnisen taustan perusteella, mutta nuorilla turvapaikan hakijoilla ei ole ollut esittää lainmukaista dokumenttia (Ajokortti, passi) . Minkäänlainen helposti väärennettävissä oleva todistus ei kelpaa, eikä pidäkään kelvata. Sillä, eikös yksiselitteinen sääntö ole, että ravintola menettää pitkäksi aikaa anniskeluoikeudet, jos selviää…

Jatkuu...

Kirjoittaja: Timo Lennart (6. kesäkuu 2016 at 20:56) — 7 kommenttia

Muhammad Ali

Lapsena 1970-luvulla ulkomaalaisista urheilijoista ne jotka opin ensimmäisenä tietämään olivat Niki Lauda (F 1) , Anton Innauer (mäkihyppy), Valeri Harlamov (jääkiekko) , Pele (jalkapallo).... ja tietysti Muhammad Ali (nyrkkeily)

Kirjoittaja: Timo Lennart (4. kesäkuu 2016 at 19:38) — 9 kommenttia

Vaikka ei huomenna tulisi kultaa, niin muistettakoon...

Suomella on eniten mitaleja jääkiekossa, jos lasketaan kisat Naganon olympialaisista, joissa oli ensi kertaa kaikkien maiden kaikki parhaat. Mielestäni tuota asiaa pitäisi arvostaa enemmän Suomessa, vaikka helposti vain mestaruudet muistetaan.

Kirjoittaja: Timo Lennart (21. toukokuu 2016 at 23:40) — 4 kommenttia

A-olut

Tykkään, että tulee ruokakauppoihin. Niin tulevat myös gini-pohjaiset lonkerot, joita ei siis ole valmistettu käymisteiste, vaan lantattu väkevään viinaan. Niistä en kuitenkaan perusta, vaan tuo vahvempi olut on minun juttu. Alkon hinnoissa A-oluen kohdalla ei ole ollut mitään järkeä. Toivottavasti nyt lähitulevaisuudessa saadaan hinnatkin järkevämmälle tasolle.

Kirjoittaja: Timo Lennart (21. toukokuu 2016 at 21:38) — 3 kommenttia

Mukavat naapurit minulla.

 Naapurini ovat alkaneet ruokkia minua. Monesti grillateessaan ovat tuoneet minulle annoksen herkkuja suoraan kuumasta pihagrillistä. Eilen vappupäivänä ja tänään. Lisäksi tänään pakastimeeni paljon ruisleipää, toi naapurin Minna. Olen tosi kiitollinen vähemmästäkin. 

Muutenkin meidän rapussa toimii hyvin naapurisuhteet, eipä ole valittamista. Milloin ovat aamutupakat, tai vaikkapa kahvinpurut ja sokeri itsekultakin loppu, niin ollaan jeesailtu puolin ja toisin. Ja annettu…

Jatkuu...

Kirjoittaja: Timo Lennart (2. toukokuu 2016 at 22:05) — 7 kommenttia

Moottorisahan ajokortti.

Ruotsissa tuo on ollut pakollinen niille jotka käyttävät moottorisahaa työssään jo vuodesta 2012.

Nyt tuo sama juttu on rantautumassa Suomeen.

Ajokortti Ruotsissa ei kuitenkaan koske yksityisiä metsänomistajia ja/tai polttopuun tekijöitä, jotka sahaa käyttävät, vaan vain niitä jotka käyttävät moottorisahaa työkseen. (mm: metsurit ja rakennusmiehet.)

Lähde: Maaseudun Tulevaisuus

Tulee tässä vaan mieleen, kun kerran näin jonglöörin joka jonglööresasi…

Jatkuu...

Kirjoittaja: Timo Lennart (25. huhtikuu 2016 at 22:54) — 24 kommenttia

Rock - historian jättihitti plagioitu ?

Led Zeppelinin Stairway to Heaven on kuulemma plagioitu Spirit - yhtyeen  Taurus-kappaleesta ja nyt Spiritin edustaja on haastanut Zeppelinin keulahahmot Jimmy Pagen ja Robert Plantin oikeuteen.

MTV 3 uutiset.

Miksiköhän vasta nyt?, kun jos en väärin muista niin Zeppelinin Stairway to Heaven levytettiin 1972 (siis muistaakseni) Kyllähän biiseissä paljon samankaltaisuutta on ja jokainen voi käydä kuuntelemassa molemmat youtubessa. Missähän sitten meneekin raja, että katsotaan…

Jatkuu...

Kirjoittaja: Timo Lennart (12. huhtikuu 2016 at 18:34) — 4 kommenttia

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot