Jäsenen blogi (470)

Jää hyvästi aamulehden blogit

Tämä olkoon viimeinen avaukseni tänne. Kiitos kaikille yhteisistä vuosista ja kaikkea hyvää elämän saralla. Kommentoin vielä täällä kanssablogistien avauksia niin pitkään kun tämä toimii, mutta siis omia avauksia en enää tee tämän jälkeen tänne.

Kirjoittaja: Timo Lennart (25. heinäkuu 2017 at 19:00) — 5 kommenttia

Kolibakteeri

Lahden ankkurin uimarannalla(sibeliustalon kupeessa) on havaittu kolibakteeri, eikä siellä uimista nyt suositella. Syy on vesilintujen runsas määrä ja se että tuuli on sekoittanut vettä rantapohjasta.

No, meikään tuo ei vaikuta, kun en mene uimaan alle 21 asteiseen veteen ja saattaa jäädä talviturkki heittämättä tänä kesänä, jos ei ilmat kunnolla lämpene loppukesää kohden.

Kirjoittaja: Timo Lennart (20. heinäkuu 2017 at 15:11) — 4 kommenttia

Miten pirkan blokeihin tehdään omia avauksia.?

Osaan kirjautua sisään ja kommentoida muiden avauksia, mutta en löydä sieltä kohtaa omille blokiavauksille.

???

Kirjoittaja: Timo Lennart (19. heinäkuu 2017 at 17:50) — 7 kommenttia

OLi työntäyteinen viikonloppu

Rakennettiin mökille kota ja koko viikonloppu siinä meni. Lopputuloksena tuli komea ja maisemaan hyvin sulautuva kota, vaikka itse kehunkin. Nyt on reporanka olo ja juon pari iltaolutta ja sitten tutimaan.

Kirjoittaja: Timo Lennart (16. heinäkuu 2017 at 22:57) — 3 kommenttia

Eroan kirkosta

Voin liittyä uudestaan sitten, kun piispat ; Mäkinen ja Askola eroavat, erotetaan tai kuolevat (ihan sama)

Kirjoittaja: Timo Lennart (14. heinäkuu 2017 at 17:14) — 3 kommenttia

Oli mukava sessio eilen ystävien kanssa.

Ensin Herrasmanniin puulämmitteiseen saunaan, sitten baarikierrokselle keskustaan muistelemaan vanhoja. Amarillossa käytiin syömässä. Itse tilasin kanansiipiä tulisella kastikkeella litran oluttuopin kera. Olivat hyviä, eivätkä ystävänikään valittaneet ruuan tasosta, kun nälkä lähti kaikilta. Puoliyöhön asti kartsalla viihdyttiin, sitten iski väsy. Ei enää jaksa samaan tapaan, kuin joskus 25-vuotiaana. 

Kirjoittaja: Timo Lennart (9. heinäkuu 2017 at 14:47) — 2 kommenttia

Maahanmuuttovirasto perui osallistumisensa pride-tapahtumaan saamansa kritiikin vuoksi.

Lähde: MTV3 uutiset

Olisi mielenkiintoista tietää mistä suunnalta tuota kritiikkiä on maahanmuuttovirastolle tullut, vaikka silti minulle tuo pride-tapahtuma kuuluu sarjaan; evvk. 

Kirjoittaja: Timo Lennart (1. heinäkuu 2017 at 20:00) — 1 kommentti

Hyvää yöttömän yön juhlaa kaikille.

Ostin grilliherkkuja ja laatikon karhun Aata. Vietän tällä kertaa jussin rauhallisesti kotosalla. Vähän viileetä on ulkosalla , mutta onneksi ei kuitenkaan sada.

Kirjoittaja: Timo Lennart (23. kesäkuu 2017 at 15:17) — 7 kommenttia

Kiljua sano...

Eilen tuota tuli otettua kun kaverillani oli sitä iso tonkka ja huolella tehtyä. Kävi päähän kuin olisi lyöty metrihalolla. No sitten tänään olon korjailu on ollut kellosepäntyötä ja vessanpöntöllä tullut istuttua jo monta kertaa tänään.

Kirjoittaja: Timo Lennart (13. kesäkuu 2017 at 13:15) — 1 kommentti

Uunikylkeä

Sain naapuriltani yli kilon rasian Kivikylän maustettua grillikylkeä. Naapurini ei uskaltanut itse käyttää, kun lihassa oli viimeinen käyttöpäiväys 2.6. 

Annoin olla tasalämpöisessä uunissa 175 asteessa 1 h 15 minuuttia. Sitten käärin lihan alumiinifolioon ja laskin uunin lämpötilan 75 asteeseen ja annoin muhia siinä pitkään. 

Lopputulos oli herkullista ja mureaa uunikylkeä.

Kirjoittaja: Timo Lennart (6. kesäkuu 2017 at 17:52) — 9 kommenttia

Lääkkeet ja rasva-aineenvaihdunta

Monet lääkkeet, varsinkin psyykenlääkkeet hidastavat rasva-aineenvaihduntaa. Meikäläinen pyrkii harrastamaan paljon liikuntaa, lähinnä pyöräilyä ja lenkkeilyä, jotta pysyn nykyisissä painomitoissa. Ja lisäksi pyrin syömään monipuolisesti, vaikka välillä hemmottelen itseäni niinsanotulla "roskaruoalla" ja suklaalla ja makeisilla. Joskus sekin on sallittua.

Kirjoittaja: Timo Lennart (4. kesäkuu 2017 at 14:03) — Ei kommentteja

Lenttismiehet MM-kisoihin

Asia 

Kirjoittaja: Timo Lennart (28. toukokuu 2017 at 22:28) — 2 kommenttia

Lenttismiehet MM-kisoihin

Asia 

Kirjoittaja: Timo Lennart (28. toukokuu 2017 at 22:28) — Ei kommentteja

Kimi voi voittaa.

Monte Carlon (Monacon) gran prixistä voi olla montaa mieltä. Jotkut jopa ovat halunneet poistaa tuon kisaohjelmasta, koska ohittaminen tuolla katuradalla on käytännössä mahdotonta ja ratkaisut tapahtuvat varikkopysähdysten ja keskeytyksien aikana. Jokatapauksessa Monacon gran prix on formula ykkösten kruununjalokivi ainakin minun mielestä. 

Aikoinaan menetin rahaa, kun näin unen , että Olivier Panis voittaa tuon kisan, mutta en uskonut tuohon uneen, enkä lyönyt vetoa. No, Panis voitti…

Jatkuu...

Kirjoittaja: Timo Lennart (27. toukokuu 2017 at 19:54) — 4 kommenttia

" James Bond"

Brittinäyttelijä Roger Moore menehtyi 89-vuotiaana . Hänet saatetaan haudan lepoon Monacossa, yksityisessä tilaisuudessa. Siitä ollaan montaa mieltä kumpi oli oikeampi Bond, hän vai Sean Connery.

Kirjoittaja: Timo Lennart (23. toukokuu 2017 at 19:55) — 3 kommenttia

Narsistinen surkimus

Sellainen ihminen, joka ei löydä muista ihmisistä ja mistään asiasta mitään hyvää, vaan kuvittelee olevansa itse täydellinen ja aina oikeassa. Muutama tuollainen on tullut vastaan elämäni aikana.

Muttei niistä lisää tässä sen enempää. 

Kirjoittaja: Timo Lennart (21. toukokuu 2017 at 21:20) — 3 kommenttia

"Talousmuikkua"

Paistoin pannulla salakoita voissa. Ei ollut yhtään pahanmakuista, vaikka tuota salakkaa karsastetaan roskakalaksi. Naapurin pieni poika antoi niitä pussillisen minulle, kun oli käynyt pikku-vesijärvellä kalassa.

Kirjoittaja: Timo Lennart (21. toukokuu 2017 at 19:58) — 3 kommenttia

Valmentaja Marjamäki ja NHL-vahvistukset

Ruotsilla noita oli joukkue pullollaan, mutta Suomella ainoastaan Waltteri Vilppula ja Sebastian Aho ja pari AHL-pelaajaa. Jostain syystä kieltäytymisiä kisakutsusta oli paljon. Olisi kaivattu muunmuassa Mikko Koivua, Mikael Granlundia, Rasmus Ristolaista, Tuukka Raskia, Leo Komarovia, Patrik Lainetta ja muita. Noilla avuilla oltais tosissaan pystytty haastamaan Ruotsi. 

Kuitenkin kaikki kunnia leijonille, jotka taistelivat mitalipeleihin ennakkoon kovempia vastustajia vastaan.

Kirjoittaja: Timo Lennart (21. toukokuu 2017 at 16:44) — 10 kommenttia

Fobioista

Olen seurannut jonkin verran tuota tv nelosen sarjaa; -kummalliset kammot-

Viime jaksossa siinä oli neulapelkoisia.

Itselläni on kaksi fobiaa(kammoa) ; Araknofobia ja klaustrofobia, eli kammoan hämähäkkejä ja ahtaita , suljettuja paikkoja. Hämähäkit, olkoovat kuinka hyödyllisiä tahansa, eivät ole minulle tästä maailmasta.

Kuitenkin tuo suljetunpaikan kammo, on minulle vielä pahempi. 

Sen sijaan pidän korkeista paikoista. Jo pienenä lapsena olin kova kiipeilemään…

Jatkuu...

Kirjoittaja: Timo Lennart (17. toukokuu 2017 at 15:29) — 4 kommenttia

Maailman paras paikka minulle.

Kesämökin rantasauna Kuhmoisten Iso-Järven rannalla. En vaihtaisi siellä saunomista ja saunan terassilla istumista mihinkään etelänmatkaan. Viime kesänä yhtenä päivänä saunoin yli 7 tuntia putkeen ja katselin kuikan sukeltelua. Joka kerran pintaan noustessaan sillä oli salakka suussa. Valitettavasti en osaa linkittää tänne kuvia, mutta kiinnostuneille tiedoksi, että meitin mökkijärvestä löytyy tietoa ja kuvia googlettamalla : Isojärven kansallispuisto.

Kirjoittaja: Timo Lennart (16. toukokuu 2017 at 20:25) — 8 kommenttia

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot