Jäsenen blogi (436)

Sain mielenkiitoisen jobin (askareen)

Lyijykynäpiirroksia erään helsinkiläisen rock-bändin musiikkivideoon. Yhden vedoksen sain jo piirrettyä ja seuraavat ovat mietinnässä. Aiheeni ovat surrealistisia. En ole mikään Salvador Dalin veroinen, mutta lahjani ovat silti tuon kuvaamataidon puolella. Aikoinaan piirsin sarjakuvia yhden urheiluseuran lehden julkaisuun ja sain siitä vähän rahaakin.

Kirjoittaja: Timo Lennart (29. maaliskuu 2017 at 23:03) — 2 kommenttia

Kanssablogisteille tiedoksi

Viitaten aiempaan blogiini, jossa sanoin että olen ihastunut naiseen , joka on psykiatrian sairaanhoitaja.

Minulla on F21, se ei ole hävittäjä, vaan diagnoosini. Kerron tämän koska haluan olla rehellinen. Toivottavasti ette poista minua kaverilistalta tämän takia, koska en voi sairaudelleni mitään.

Kirjoittaja: Timo Lennart (23. maaliskuu 2017 at 20:49) — 17 kommenttia

Olen suklaalle perso

Ihmettelen aina niitä ketkä vannovat fazerin sinisen nimeen, koska se on mielestäni aika keskivertoa tavaraa , mutta voittaa se sentään maraboun

Parasta suklaata jota olen maistanut, on ollut Pohjois- Italialaisen pienen suklaapuodin tunteella valmistama suklaa. Täytyy sanoa, että kyllä oli suunmukaista. Sitä sain viime jouluna italialaiselta vaihto-oppilaalta joka asusteli siskoni perheen luona.

Toblerone on muuten ihan ok, mutta kovat rakeet joita on sen suklaan kantaosassa…

Jatkuu...

Kirjoittaja: Timo Lennart (13. maaliskuu 2017 at 17:47) — 16 kommenttia

Kävin sodassa kuolleiden sotilaiden hautausmaalla

Samalla kun kävin syömässä, niin oli ylimääräistä aikaa.

Siinä hautakivien kirjoituksia lukiessani tuli oikein paha olo, kun nuorimmat uhrinsa antaneet olivat olleet alle 19-vuotiaita.

Tuli vähän ajateltua kuinka turhanpäiväsistä asioista tulee välillä länkytettyä, kun nuo nuoret miehet antoivat aikoinaan verellään uhrinsa maamme itsenäisyyden puolesta.

Kirjoittaja: Timo Lennart (12. maaliskuu 2017 at 17:37) — 9 kommenttia

No, pitihän viimetingassa yksi runkosarjaottelu käydä katsomassa.

Pelicans - Kärpät

Oli viihdyttävä ja siisti ottelu ilman ylilyöntejä. Harmi vain meidän lahtelaisten kannalta, että Kärpät voitti viime hetken jatkoaikamaalilla.

Tunnelma oli kuitenkin hyvä, sillä halli oli tupasen täynnä jokaista istuma- ja seisomapaikkaa myöten.

Kirjoittaja: Timo Lennart (11. maaliskuu 2017 at 21:23) — 3 kommenttia

Nyt on ainakin ketä äänestää

Veljeni on kuntavaaliehdokkaana kristillisdemokraateissa Sari Essayahin henkilökohtaisesti kutsumana. Myös serkkuni on ehdolla samassa puolueessa. Velipuoleni taasen vasemmistoliitossa. 

Harmi vain, kun voi antaa vain yhden äänen noissa vaaleissa.

Kirjoittaja: Timo Lennart (7. maaliskuu 2017 at 10:04) — 12 kommenttia

Loistavaa Matti !!!

mitali tuli kuninkuusmatkalla. Loistava taistelu Matti Heikkiseltä. Hienoa Matti!!!

Kirjoittaja: Timo Lennart (5. maaliskuu 2017 at 16:19) — 3 kommenttia

Mitaliodotukseni ylittyivät

Veikkasin kolmea himmeämpää mitalia Suomelle koko kisoista. Nyt tuli neljäs ja eilen tuli kultainenkin. Saa nähdä miten huomenna miehet pärjäävät viestissä.

Harmittaa vain , kun tuo kisojen kuninkuusmatka, 50km, hiihdetään yhteislähtönä ja vapaalla. Väliaikalähtö ja pertsa olisi ollut oikeampi tapa.

Kirjoittaja: Timo Lennart (2. maaliskuu 2017 at 16:10) — 6 kommenttia

Mitali on mitali, mutta.....

Olin kisamontussa katsomassa kun Sami Jauhojärvi ja Iivo niskanen hiihtivät pronssia, mutta epäonni vei varman kultamitalin. Myös yhdistetyn miehet hiihtivät hienosti, ottaen huomioon lähtökohdat. Siinä on tulevaisuuden tekijöitä, jos ei nestoria; Hannu Mannista oteta lukuun. Toivottavasti hänkin jatkaa kilpailu-uraansa vielä pitkään.

Tunnelma oli hyvä ja katsomot täynnä . Ja se perinteinen kisamakkara piti nauttia.

Kirjoittaja: Timo Lennart (26. helmikuuta 2017 at 17:42) — 12 kommenttia

Ollaan ihmisiksi toisillemme, eikös je.

Eilen täällä oli melkoinen kukkotappelu myöhäiseen iltaan asti, joka muistutti tunnelmaltaan erään nakkarijonon nyrkkipeijaisia aikoinaan.

Itse en viitsinyt tuohon paljon heittää kommentteja, vaan seurasin taustalla ihmetellen.

Hyvää viikonloppua kanssablogisteille. Sunnuntaina menen seuraamaan MM-kisoja paikanpäälle, kun sain naapuriltani ilmaislipun kisoihin.

Kirjoittaja: Timo Lennart (24. helmikuuta 2017 at 17:27) — 5 kommenttia

Istuminen on vaarallista.

Yhdysvalloissa iäkäs nainen oli sammaloitunut sohvaan kiinni. Kirkon työntekijän, joka oli nyt vasta hälyttänyt apua, mukaan nainen oli istunut samassa tuolissa ylös nousematta yli vuoden. Pelastustyöntekijöiden mukaan asunnossa oli niin karmea haju, että se tuli kadulle asti ja nainen oli yltäpäältä ulosteen peitossa.

ILTALEHTI

Kirjoittaja: Timo Lennart (21. helmikuuta 2017 at 17:21) — 5 kommenttia

Pitkästä aikaa katsomisen arvoinen western.

Coen-veljesten ohjaama -Kova kuin kivi (True grit, 2010) sisältää kaikki hyvän länkkärin ainekset. Alkuperäisestä samannimisestä westernistä , 1969, John Wayne sai näyttelijäuransa ainoan oscarinsa, mutta muuten näitä teoksia ei juurikaan voi verrata keskenään.

Ja eikun nojatuoli mukavaan asentoon ja neloselle klo 21:30

Kirjoittaja: Timo Lennart (19. helmikuuta 2017 at 19:21) — 12 kommenttia

LAHTI MM 2017 Mäkihyppy

Olin katsomassa sekä vuonna 1989, että vuonna 2001 mäkihypyn joukkuekisaa kisamontussa. yleisöä oli molemmilla kerroilla lähes 90 000. Mitenhän nyt kun suomalaiset mäkihyppääjät pääsevät hädin tuskin toiselle kierrokselle. Voisiko tulla persnettoa lipunmyyntiin.?

Tällä kertaa olen ajatellut mennä katsomaan ladun varteen miesten ja naisten viestejä, sekä yhdistetyn hiihtoa. Myös paraatimatka, miesten 50 kilometrin hiihto kiinnostaa.

Kirjoittaja: Timo Lennart (4. helmikuuta 2017 at 17:32) — 8 kommenttia

Maailman kallein neste

1. Skorpionin myrkky . Litrahinta 9,5 miljoonaa euroa.

Joka kerta, kun skorpioni iskee piikkinsä saaliiseen, se ruiskuttaa noin 14 euron arvoisen myrkkyannoksen. Vaikka annos hyvin pieni, vain 1,5 litran miljoonasosaa, se riittää ottamaan useimmat saaliseläimet hengiltä. 9,5 miljoonan euron litrahinnallaan skorpioninmyrkky on maailman kallein neste.

Suolainen hinta johtuu siitä, että myrkyssä on lääkkeeksi sopivia aineosia, joita käytetään muunmuassa ms-taudin ja syövän…

Jatkuu...

Kirjoittaja: Timo Lennart (31. tammikuu 2017 at 21:54) — 9 kommenttia

Uneni

Olen lähes joka yö nähnyt unta, että olen armeijassa sotaharjoituksissa. Sikäli outoa, että viimeisestä kertausharjoituksestani on kulunut jo kauan aikaa. Unissani ei ole varsinaista sotatilaa, mutta rynkyn lippaassa on kovat patruunat , eikä räkäpäitä. Viimeksi viime yönä näin unen että sotaharjoittelin panssarijoukkojen yhteydessä, vaikka palvelin oikeassa elämässä ilmatorjuntarykmentissä.

Joku unitulkitsija varmasti osaisi selittää....

Kirjoittaja: Timo Lennart (15. tammikuu 2017 at 20:34) — 2 kommenttia

Robotiikka peruskoulun oppiaineeksi

Oppilaat saavat rakennella robotteja ja ohjelmoida niitä suorittamaan yksinkertaisia tehtäviä, kuten esineiden siirtämistä paikasta toiseen. Jatkossa myös tullaan järjestämään kilpailuja robotiikassa eri koulujen koululaisten välillä.

Mielenkiintoista.

Lähde: Hämeen uutiset

Kirjoittaja: Timo Lennart (13. tammikuu 2017 at 18:35) — 3 kommenttia

Juttunen

 Eräs mies tykkäsi käydä lauantaisin pelaamassa golfia. Sattui aina niin, että naapurin nainen oli samaan aikaan golfkentällä pelaamassa. Sattui myös aina niin, että naapurin nainen pelasi aina reikää miestä edellä, eli kun mies pelasi h*** ykköstä niin naapurin nainen pelasi h*** kakkkosta ja kun mies pelasi reikää 3, niin naapurin nainen oli nelosella ja niin edelleen.

Kerran pelin jälkeen mies meni tekemään tuttavuutta naisen kanssa golfklubilla.

Mies ja nainen juttelivat…

Jatkuu...

Kirjoittaja: Timo Lennart (3. tammikuu 2017 at 20:26) — 1 kommentti

111 kiloa

 On elopainoni nyt, kun punnitsen itseni digivaa,alla kelteisilläni. Noin reilu puolivuotta sitten lähdin pudottamaan 143 kilosta, joka oli silloin huippulukemani. Tuolloin kengännauhojen sitominenkin oli jonkinmoinen urheilusuoritus kun oli niin paljon "etureppua"

Tavoitteeni on tasan 100 kiloa, enkä ole siitä enää kovin kaukana, vaikka joulumässäily toi vähän takapakkia muutaman kilon. Alle satakiloista ei minusta saa, enkä edes haluaisi. Silloin olisin kuin kuivan kesän riutunut…

Jatkuu...

Kirjoittaja: Timo Lennart (29. joulukuu 2016 at 19:01) — 44 kommenttia

Steve McQueen

On minun mielestäni aikojen paras toimintaelokuvien näyttelijä.Ainakin yksi parhaista.

Steve ei huolinut stuntmiehiä , vaan näytteli itse takaa-ajokohtaukset autoilla ja moottoripyörillä.

Esim elokuvassa bullit, joka on takaa-ajokohtauksiltaan ollut esikuva monille tuoreemmille toimintaelokuville, Steve ajoi San Franciscon töyssyisillä ja mäkisillä kaduilla Ford Mustangilla sivuikkunat auki. Auton Ikkunoiden piti olla auki, kun McQueen vaati niin, että katsojat näkisivät että…

Jatkuu...

Kirjoittaja: Timo Lennart (24. kesäkuu 2016 at 16:50) — 2 kommenttia

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot