Jäsenen blogi (421)

Uneni

Olen lähes joka yö nähnyt unta, että olen armeijassa sotaharjoituksissa. Sikäli outoa, että viimeisestä kertausharjoituksestani on kulunut jo kauan aikaa. Unissani ei ole varsinaista sotatilaa, mutta rynkyn lippaassa on kovat patruunat , eikä räkäpäitä. Viimeksi viime yönä näin unen että sotaharjoittelin panssarijoukkojen yhteydessä, vaikka palvelin oikeassa elämässä ilmatorjuntarykmentissä.

Joku unitulkitsija varmasti osaisi selittää....

Kirjoittaja: Timo Lennart (15. tammikuu 2017 at 20:34) — 2 kommenttia

Robotiikka peruskoulun oppiaineeksi

Oppilaat saavat rakennella robotteja ja ohjelmoida niitä suorittamaan yksinkertaisia tehtäviä, kuten esineiden siirtämistä paikasta toiseen. Jatkossa myös tullaan järjestämään kilpailuja robotiikassa eri koulujen koululaisten välillä.

Mielenkiintoista.

Lähde: Hämeen uutiset

Kirjoittaja: Timo Lennart (13. tammikuu 2017 at 18:35) — 3 kommenttia

Juttunen

 Eräs mies tykkäsi käydä lauantaisin pelaamassa golfia. Sattui aina niin, että naapurin nainen oli samaan aikaan golfkentällä pelaamassa. Sattui myös aina niin, että naapurin nainen pelasi aina reikää miestä edellä, eli kun mies pelasi h*** ykköstä niin naapurin nainen pelasi h*** kakkkosta ja kun mies pelasi reikää 3, niin naapurin nainen oli nelosella ja niin edelleen.

Kerran pelin jälkeen mies meni tekemään tuttavuutta naisen kanssa golfklubilla.

Mies ja nainen juttelivat…

Jatkuu...

Kirjoittaja: Timo Lennart (3. tammikuu 2017 at 20:26) — 1 kommentti

111 kiloa

 On elopainoni nyt, kun punnitsen itseni digivaa,alla kelteisilläni. Noin reilu puolivuotta sitten lähdin pudottamaan 143 kilosta, joka oli silloin huippulukemani. Tuolloin kengännauhojen sitominenkin oli jonkinmoinen urheilusuoritus kun oli niin paljon "etureppua"

Tavoitteeni on tasan 100 kiloa, enkä ole siitä enää kovin kaukana, vaikka joulumässäily toi vähän takapakkia muutaman kilon. Alle satakiloista ei minusta saa, enkä edes haluaisi. Silloin olisin kuin kuivan kesän riutunut…

Jatkuu...

Kirjoittaja: Timo Lennart (29. joulukuu 2016 at 19:01) — 44 kommenttia

Steve McQueen

On minun mielestäni aikojen paras toimintaelokuvien näyttelijä.Ainakin yksi parhaista.

Steve ei huolinut stuntmiehiä , vaan näytteli itse takaa-ajokohtaukset autoilla ja moottoripyörillä.

Esim elokuvassa bullit, joka on takaa-ajokohtauksiltaan ollut esikuva monille tuoreemmille toimintaelokuville, Steve ajoi San Franciscon töyssyisillä ja mäkisillä kaduilla Ford Mustangilla sivuikkunat auki. Auton Ikkunoiden piti olla auki, kun McQueen vaati niin, että katsojat näkisivät että…

Jatkuu...

Kirjoittaja: Timo Lennart (24. kesäkuu 2016 at 16:50) — 2 kommenttia

Nyt ne sitten alkaa

Jalkapallon EM ,mät.  Turvajärjestelyt ovat ennennäkemättömän mittavat terrorismiuhan vuoksi. OLisi hienoa jos pienet arvokisojen ensikertalaiset Albania, Islanti, Wales menestyisivät, mutta tuskimpa.

Kirjoittaja: Timo Lennart (10. kesäkuu 2016 at 21:58) — 12 kommenttia

Ravintola Heinolassa toimii lain mukaan.

Heinolalaisravintolasta on noussut kohu, kun se on evännyt sisäänpääsyn nuorilta turvapaikanhakijoilta.

Ravintola ei saa evätä sisäänpääsyä ja anniskelua etnisen taustan perusteella, mutta nuorilla turvapaikan hakijoilla ei ole ollut esittää lainmukaista dokumenttia (Ajokortti, passi) . Minkäänlainen helposti väärennettävissä oleva todistus ei kelpaa, eikä pidäkään kelvata. Sillä, eikös yksiselitteinen sääntö ole, että ravintola menettää pitkäksi aikaa anniskeluoikeudet, jos selviää…

Jatkuu...

Kirjoittaja: Timo Lennart (6. kesäkuu 2016 at 20:56) — 8 kommenttia

Muhammad Ali

Lapsena 1970-luvulla ulkomaalaisista urheilijoista ne jotka opin ensimmäisenä tietämään olivat Niki Lauda (F 1) , Anton Innauer (mäkihyppy), Valeri Harlamov (jääkiekko) , Pele (jalkapallo).... ja tietysti Muhammad Ali (nyrkkeily)

Kirjoittaja: Timo Lennart (4. kesäkuu 2016 at 19:38) — 9 kommenttia

Vaikka ei huomenna tulisi kultaa, niin muistettakoon...

Suomella on eniten mitaleja jääkiekossa, jos lasketaan kisat Naganon olympialaisista, joissa oli ensi kertaa kaikkien maiden kaikki parhaat. Mielestäni tuota asiaa pitäisi arvostaa enemmän Suomessa, vaikka helposti vain mestaruudet muistetaan.

Kirjoittaja: Timo Lennart (21. toukokuu 2016 at 23:40) — 4 kommenttia

A-olut

Tykkään, että tulee ruokakauppoihin. Niin tulevat myös gini-pohjaiset lonkerot, joita ei siis ole valmistettu käymisteiste, vaan lantattu väkevään viinaan. Niistä en kuitenkaan perusta, vaan tuo vahvempi olut on minun juttu. Alkon hinnoissa A-oluen kohdalla ei ole ollut mitään järkeä. Toivottavasti nyt lähitulevaisuudessa saadaan hinnatkin järkevämmälle tasolle.

Kirjoittaja: Timo Lennart (21. toukokuu 2016 at 21:38) — 3 kommenttia

Mukavat naapurit minulla.

 Naapurini ovat alkaneet ruokkia minua. Monesti grillateessaan ovat tuoneet minulle annoksen herkkuja suoraan kuumasta pihagrillistä. Eilen vappupäivänä ja tänään. Lisäksi tänään pakastimeeni paljon ruisleipää, toi naapurin Minna. Olen tosi kiitollinen vähemmästäkin. 

Muutenkin meidän rapussa toimii hyvin naapurisuhteet, eipä ole valittamista. Milloin ovat aamutupakat, tai vaikkapa kahvinpurut ja sokeri itsekultakin loppu, niin ollaan jeesailtu puolin ja toisin. Ja annettu…

Jatkuu...

Kirjoittaja: Timo Lennart (2. toukokuu 2016 at 22:05) — 7 kommenttia

Moottorisahan ajokortti.

Ruotsissa tuo on ollut pakollinen niille jotka käyttävät moottorisahaa työssään jo vuodesta 2012.

Nyt tuo sama juttu on rantautumassa Suomeen.

Ajokortti Ruotsissa ei kuitenkaan koske yksityisiä metsänomistajia ja/tai polttopuun tekijöitä, jotka sahaa käyttävät, vaan vain niitä jotka käyttävät moottorisahaa työkseen. (mm: metsurit ja rakennusmiehet.)

Lähde: Maaseudun Tulevaisuus

Tulee tässä vaan mieleen, kun kerran näin jonglöörin joka jonglööresasi…

Jatkuu...

Kirjoittaja: Timo Lennart (25. huhtikuu 2016 at 22:54) — 24 kommenttia

Rock - historian jättihitti plagioitu ?

Led Zeppelinin Stairway to Heaven on kuulemma plagioitu Spirit - yhtyeen  Taurus-kappaleesta ja nyt Spiritin edustaja on haastanut Zeppelinin keulahahmot Jimmy Pagen ja Robert Plantin oikeuteen.

MTV 3 uutiset.

Miksiköhän vasta nyt?, kun jos en väärin muista niin Zeppelinin Stairway to Heaven levytettiin 1972 (siis muistaakseni) Kyllähän biiseissä paljon samankaltaisuutta on ja jokainen voi käydä kuuntelemassa molemmat youtubessa. Missähän sitten meneekin raja, että katsotaan…

Jatkuu...

Kirjoittaja: Timo Lennart (12. huhtikuu 2016 at 18:34) — 4 kommenttia

Kävin pyytämässä anteeksi

Olin viime yönä känniääliö ja haukuin rumin sanoin maahanmuuttajataustaisen portsarin joka ei päästänyt minua sisään keskustan ravintolaan.

Aamulla herätessäni minulla oli tosi paskamainen olo krapulan lisäksi, eli tunsin itseni tosi paskaksi ihmiseksi.

Lähdin varta vasten tänään tuohon ravintolaan pyytämään anteeksi. Tuo portsari ei ollut nyt päivällä paikalla, mutta kivan näköinen tarjoilijanainen lupasi välittää anteeksipyyntöni ja sanoin vielä että anteeksipyyntöäni ei ole…

Jatkuu...

Kirjoittaja: Timo Lennart (9. huhtikuu 2016 at 16:45) — 10 kommenttia

Yllättäjä yhä lähempänä mestaruutta.

Aikoinaan juttelin tuon seuran kannattajan ja seuran kotikaupungista kotoisin olevan englantilaismiehen kanssa Lahden sataman olutterassilla. Silloin seura pelasi vielä mestaruussarjassa, eikä valioliigassa, niinkuin nyt. Leicester tarvitsee vielä 12 pistettä loppupeleistä mestaruuden varmistamiseen. Lähin uhkaaja, Tottenham , on nyt 7 pisteen päässä toisena ja heti sen perässä Arsenal.

Tänäänkin Leicester taikoi sen tarvitsemansa yhden voittomaalin ottelussa Southamptonia vastaan.…

Jatkuu...

Kirjoittaja: Timo Lennart (3. huhtikuu 2016 at 22:30) — Ei kommentteja

Kysymys metsästäjille ja aseharrastajille.

Voisiko alilataus edes teoriassa rikkoa aseen, esim haulikon hengenvaarallisesti ampuessa?

Vai onko se pelkkä tussahdus mikä silloin aseen piipun suusta tulee.?

Muistaakseni ERÄ-lehden Pekka Suuronen teki asiasta joskus tutkimuksen, mutta minulla ei ole tuota lehteä enää tallella, kun se oli joskus 90-luvulla.

Itse en ilmakivääriä ja -pistoolia järeämpää omista, mutta asia kiinnostaa muuten.

Kirjoittaja: Timo Lennart (8. maaliskuu 2016 at 14:28) — 25 kommenttia

Päijät-Hämeen keskussairaala menettämässä ympärivuorokautisen päivystyksen kielipoliittisista syistä?

Tulevassa linjauksessa tullaan keskittämään ympärivuorokautinen erikoisalan päivystys 12 sairaalaan ja Vaasan keskussairaalaa ollaan laittamassa PHKS n edelle  uudistuslinjauksessa. Ja näin tulevassa uudistuksessa PHKS ei tulisi kuulumaan tuohon ryhmään.

Kansanedustajista esim. Ville Skinnari (sd) ja Martti Talja (keskusta) ovat järkyttyneitä suunnitelmasta.

Tuo PHKS on kaikista Suomen sairaaloista seitsemänneksi suurin ja kaikki kustannukset laskien niistä kaikkein…

Jatkuu...

Kirjoittaja: Timo Lennart (23. helmikuuta 2016 at 18:17) — 13 kommenttia

"Tami" Tamminen on oikeassa.

..Sanoessaan, että suomalaiset eivät ole urheiluhullua, vaan menestyshullua kansaa.

Salppurin kisat tekevät rajusti persnettoa, mutta tuo Juhani Tammisen teesi sopii kaikkeen urheiluun Suomessa. Jos esim jääkiekko- tai jalkapalloseura on tappioputkessa, kannattajista suuri osa äänestää nopeasti jaloillaan ja seuraavissa otteluissa on katsomossa paljon vajetta, kunnes taas peräkkäisiä voitto-otteluita tulee. 

Toisin on monessa muussa maassa. Esim Briteissä kannattajat eivät…

Jatkuu...

Kirjoittaja: Timo Lennart (22. helmikuuta 2016 at 08:30) — 15 kommenttia

Kevennys viikonloppuun

Joku itsetunto-ongelmien kanssa paininut mies oli tilannut netistä peniksen suurentajan jolla luvattiin hyviä tuloksia. Kun mies sitten avasi postiennakkona lunastamansa paketin, niin paketista paljastui ...

...suurennuslasi.

Jos juttu on tosi, niin on pakko onnitella netti-huijareita räävittömästä huumorintajusta.

Kirjoittaja: Timo Lennart (30. tammikuu 2016 at 00:34) — 2 kommenttia

Kuinkahan "teinin" käynee ?...

Pääministerillemme 17-vuotiaaksi esittäytynyt maahantulija Fahad Firas on kuulemani mukaan vetänyt herneen nenuunsa ja haastanut vapaaottelija Makwan Amirkhanin ottelemaan kanssaan.

Kuulin tämän tutultani, joka valmentaa muunmuassa vapaaottelijoita ja myös turvallisuusalalla työskenteleviä ja muita...

Kirjoittaja: Timo Lennart (25. tammikuu 2016 at 18:52) — 7 kommenttia

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot