Jäsenen blogi (1,388)

Ihmeidennäkijän ihmeelliset siekailut.

Sipilä sanoo, että vuoden kuluttua hän arvioi, että toteuttako hän TULOS tai ULOS uhkauksensa. Mutta kyllä tämä suomen henkinen kantokyky on ajettu hänen päsmäröinneillään jo sellaiseen takalukkoon, että pareet olisi tämä uhkaus ( harras toiveeni ) panna toteutukseen.

Kyllä hän varmasti nepotismissaan voikin olla tyytyväinen kolttosiinsa ja kaippa tämä taloudenkin velkaruisku jossain vaiheessa jonkun euron palauttaa kotimaahammekin, mutta tämä suomalaisuuden syvimmän olemuksen ja…

Jatkuu...

Kirjoittaja: arvi matias marjamäki (22. maaliskuu 2017 at 07:21) — 2 kommenttia

Protestoi tässä nyt sitten, kun kaikki ovat kuin "veljet keskenään".

Kyllä kansalaiset ovat niin kurkkua myöden täynnä tätä poliittisten puolueiden yli hallintorajojen menevää sulle mulle ja mulle kans kähmintää, että lähtevät uurnille näyttämään muutoksen tarpeen myös kuntavaaleissa ja äänestävät.......

Kepua

Kokoomusta ja Sosialidemokraatteja.

Tätä kolmiyhteisöä ei mikään kaada eikä horjuta ja parin jytkyn jälkeen porsaat palailevat hiljaksiin noloina näiden kolmen muskettisoturin sapelinkantajiksi ja laulavat, että antaa mennä kun on…

Jatkuu...

Kirjoittaja: arvi matias marjamäki (21. maaliskuu 2017 at 07:22) — 6 kommenttia

Että vielä tamäkin piti kokeman.

Lukaisin tuossa lehdestä, että ensi viikolla vietetään maassamme rasisminvastaista viikkoa.

No voi pyhä jyssäys, minusta olisi jo korkea aika siirtyä viettämään suvakkien vastaista viikkoa, sillä sieltä tämä rasisminkylvö suomalaiseen maaperään pannaan itämään ja jos erehdyt arvostelemaan näiden rasismikyttääjien totuuksia, niin  menetät "kansalaisluottamuksesi", mitä se sitten tarkoittaakaan näiden "hurskaiden" arvomaailmassa.

Että näille totuuden torvensoittajille vielä…

Jatkuu...

Kirjoittaja: arvi matias marjamäki (19. maaliskuu 2017 at 06:08) — 65 kommenttia

Kyllä pönttö pöntön tuntee.

Jälleen on käsillä aika, jolloin Suomeen saapuu sadoin tuhansin "maahanmuuttajia" ja nämä tulijat toivotan sydämmestäni tervetulleeksi.

Itse olen näille tulijoille rakentanut koteja jo noin puolen sataa ja tavoitteenani on saada sata täyteen näin maamme satavuotisen taipaleensa kunniaksi ja tokihan näihin koteihin joita olen tehnyt, ovat myös "kantasuomalaiset" oikeutettuja perheitään perustaa.

Se on pieni kustannus mitä tämä kämppien teko tulee maksamaan ja niihin saapuvat…

Jatkuu...

Kirjoittaja: arvi matias marjamäki (18. maaliskuu 2017 at 05:53) — 9 kommenttia

On suoraselkäisiä ja on "vääräselkäisiä".

Muistelin tässä poliittisten puolueidemme lähihistoriaa siltä osin, miten toimivat syrjäytetyt puoluejohtajat uuden puheenjohtajan tullessa remmiin.

Ensimmäinen esimerkki tulee Sosiaalidemokraateista, kun Rinne syrjäytti Urpilaisen.  Valintansa jälkeen Rinne tarjosi Urpilaiselle hallituksesta ministerinpaikkaa, mutta Urpilainen päätti siirtyä rivikansanedustajaksi, eikä ottaa nöyryytettynä vastaan "almua" ja antoi Rinteen aloittaa ikäänkuin puhtaalta pöydältä. (hatunnosto Urpilaiselle…

Jatkuu...

Kirjoittaja: arvi matias marjamäki (17. maaliskuu 2017 at 06:17) — 5 kommenttia

....arvon mekin ansaitsemme Suomen maassa suuressa.....

Kun Jussi Halla-aho päätti ryhtyä tavoittelemaan perussuomalaisten puheenjohtajuutta, niin kenellekkään ei varmasti tullut yllätyksenä se, että vasemmisto-vihreät aloittivat kitalaki punaisen- vihreänä huutamaan, että Jussi Halla-ahon johtamien perussuomalaisten kanssa ei tehdä minkäänvaltakunnan yhteistyätä.

Mutta olipa sitten persupuheenjohtajana kuka hyvänsä, niin kovin heikkoa yhteistyön saralla on tälläkin hetkellä, kun rasismi ja natsi kortit heitetään aina kehiin, kun…

Jatkuu...

Kirjoittaja: arvi matias marjamäki (16. maaliskuu 2017 at 05:41) — 8 kommenttia

Ongelma ei ole mistä johdetaan, vaan miten johdetaan.

Hallituspuolueiden puheenjohtajat kokoontuvat pitkin viikkoa ja on tärkeää, että myös perussuomalaisten puheenjohtaja on näissä neuvotteluissa mahdollisimman paljon mukana PUOLUSTAMASSA PUOLUEEN LINJAA IHAN SIITÄ SYYSTÄ, ETTÄ MEIDÄN TAVOITTEITA EI NEUVOTTELUISSA JYRÄTÄ.

Näitä sanoja Terho käytti, kun hän otti kantaa Halla-ahon aikeista jäädä EU-parlamentaarikoksi, jos tulee valituksi kesäkuussa puoleensa puheenjohtajksi. ( Terho terhakoituu, vaikka paidanhelma on…

Jatkuu...

Kirjoittaja: arvi matias marjamäki (15. maaliskuu 2017 at 05:04) — 15 kommenttia

Sampo Terho valeht....eiku puhuu muunneltua totuutta.

Olen ihmetellyt tätä kokoomuksen ja kepun "äänenkannattajien" yht`äkkistä persujen kehumista sivuillaan ja että kuinka heidän toimestaan on hallitus kiristänyt näiden elintasoshoppailijoiden ja turvapaikkarallin ehtoja ja selvisihän se minulle lopulta, mistä tämä ylistys johtui.

Sillä nyt on se vaara, että persujen tuloksellinen harjaus ja puhtaaksi peseminen saatta loppua ennen aikojaan kun on hyvään alkuun päästy ja Soinille ja hänen "manttelinperijöilleen" ja perässäkontaajilleen…

Jatkuu...

Kirjoittaja: arvi matias marjamäki (28. helmikuuta 2017 at 10:04) — 19 kommenttia

Samaa pastaa, mutta eri paketissa.

Yrittäjäsanomien tekemässä Luottamuspuntari 2017 kyselytutkimuksessa Pääministeri Sipilään luotti kansalaisista ainoastaan 20%

Ja eipä ne prosentit olleet Soininkaan kohdalla juurikaan sen kehuttavammat 21%

Kokoomuksen Orpo sai kansalaisilta 30% luottamuksen

Mutta mikä kummallisinta, niin kyselytutkimuksessa suurimman oppositiopuolueen ja Gallupeiden harjalla keikkuvan puolueen puheenjohtaja Rinne saa näitä SOS veijareitakin heikomman luottamuksen kansalaisilta…

Jatkuu...

Kirjoittaja: arvi matias marjamäki (25. helmikuuta 2017 at 06:26) — Ei kommentteja

Ruskaa pakkasella.

Perussuomalaisten kansanedustaja Tiina Elovaaran omantunnon herättivät Homot, mutta ei ole omaatuntoa juurikaan kolkuttanut hallituksen heikompiosaisten, sairaiden ja työttämien ruoskinta.

Hän sanoo olevan omantunnon asia, kun äänesti Aito Avioliitto- kansalaisaloitetta vastaan.

Voi pyhä jyssäys, kyllä se eduskunta olisi vielä nykyisyydestäänkin suurempi sirkus, jos kansaedustajat tomisivat aina kuten Elovaara, että kun jokin asia ei miellytä, niin otetaan se omantunnon kortti…

Jatkuu...

Kirjoittaja: arvi matias marjamäki (24. helmikuuta 2017 at 04:46) — 23 kommenttia

Kaksi korppia nyt ainakin pitää erottaa kansakunnan silmiä puhkomasta.

Jotkut joutuvat ministerinsalkustaan luopumaan siksi, kun "puutarhanhoito" on vienyt liiaksi aikaa varsinaiselta virkatoimelta ( kaikki muu on turhaa paitsi puutarhanhoito )

Jotkut joutuvat ministerinsalkustaan luopumaan siksi, kun ovirempasta jäi verokarhun vesileima puuttumaan.

Jotkut saavat jatkaa ministereinä, vaikka veronmaksajien rahoja on lähes 40 miljoonaa mennyt kankkulan kaivoon osaamattoman ministerin ohjauksessa.

Harvoin olen samaa mieltä vasemmiston kanssa,…

Jatkuu...

Kirjoittaja: arvi matias marjamäki (23. helmikuuta 2017 at 06:04) — 14 kommenttia

Mihinkäs nyt kumarretaan, vai pitäsiköhän jo vihdoinkin kiittää ja kumartaa itselle.

Kaikilla on varmasti vielä hyvin muistissa Neuvostoliiton savijalkojen romahtaminen muutama vuosikymmen sitten.

Tällä Suomessakin oltiin presidentti Koivistonkin tapaan siinä uskossa, että CCCP on ikuinen ja ennen suo sulaa ennekuin kurki kuolee.

Mutta ne jotka tämän romahtamisen olivat aistineet olevan väistämätön, niin he eivät varmasti uskoneet ja osanneet ennakoida sitä, että se tapahtuu lähes verettömästi.

Suomenkin kuviteltiin olevan vaaravyöhykkeessä, kun…

Jatkuu...

Kirjoittaja: arvi matias marjamäki (22. helmikuuta 2017 at 05:52) — 21 kommenttia

Sdp, "kommunistit", vihreät ja Rkp, auta armias suojelemaan maatamme näiltä.

Kyllä on ylimielisyys tapissaan, kun pari vuotta on vielä aikaa seuraaviin eduskuntavaaleihin, niin punavihreät puppugeneraattorit yhdessä ankkalammikon polskuttelijoiden kanssa ovat jo kilvan huutamassa kitapurjeet punaisena, että perussuomalaisten kanssa ei tehdä minkäänvaltakunnan yhteistyötä ensi vaalikaudella.

Mutta voiko perussuomalaiset enään parempia vaalivankkureidensa vetäjiä mistään saadakkaan, kun ovat nämä maamme henkisen mädättämisen arkkitehdit ja…

Jatkuu...

Kirjoittaja: arvi matias marjamäki (21. helmikuuta 2017 at 06:01) — 56 kommenttia

Hopea varma ja kultakin mahdollinen.

Kyllä se nyt olisi Kaisankin pareet, niin suomen kuin itsensäkkin kannalta mennä Lahden sijaan lajinsa Mailman-cupkilpailuihin Etelä-Koreaan, siilä ei se Kaisan mukanaolo Lahdessa tuo lisäarvoa meidän menestymisellemme.

Ja kun nyt on viestinhiihto jatkuvasti pramilla ja arvuutellaan sen osallistujia ja hiihtojärjestystä, niin minä puolestani sanon, että viestiä ei voiteta koskaan avausosuudella, mutta sillä se voidaan hävitä.

Joten pitää lähteä "terävä pää"…

Jatkuu...

Kirjoittaja: arvi matias marjamäki (20. helmikuuta 2017 at 14:13) — 28 kommenttia

Käki kukkuu siellä kun kevät on, vie sinne mun kaiho.......

Maassamme vallitsee niin saatanallinen sodalla uhkailu, että oksat pois.

Tuntuu kuin meneillään olisi jo yleinen liikekannallepano, jossa pohjanmaanpoikia on jouduttu jo sitomaan puuhun liiallisen innostuksen seurauksena.

Mutta mitäs tässä odottelemaan paidat hampaissa ryssän aikeita maatamme kohtaan, eikös sitä aina hoeta, kuinka hyökkäys on paras puolustus.

Mennään tuon itä-rajan yli että heilahtaa ja otetaan takaisin ne alueet, jotka ryssä meiltä väkivalloin…

Jatkuu...

Kirjoittaja: arvi matias marjamäki (18. helmikuuta 2017 at 06:02) — 10 kommenttia

Pelle Hermanni.

Nyt pitäisi kiireesti herätellä uudelleen henkiin televisioon Veijo Pasasen aikaisemmin roolittama hahmo Pelle Hermanni.

Nyt kun Pasasen paikalle olisi hyvä ehdokaskin vapaana, kun hänen oma aikansa pressiklubissa päättyy.

Kirjoittaja: arvi matias marjamäki (17. helmikuuta 2017 at 13:11) — 2 kommenttia

Suomi 100 vuotta, vaan ei suotta.

Kolmen kruunun orjina me, vuosisadat elettiin, lahden yli taalereita, kuninkaille kärrättiin.

Hakkaa päälle kaikui huudot, halki laajan Euroopan, palkkioksi sotilaille, kartanot nuo komeimmat.

Etuvartioina oltiin, suojelimme herraamme, että saivat Tukholmassa, säätää lait rahvaalle.

Lopulta sen kolmen kruunun, valta vaihtui "Iivanaan", taisteluitta suomipoika, ryssille näin annettaan.

Orjan osa eipä muutu, vaikka valta vaihtuikin, kaksipäiseen kotkaan taipuu,…

Jatkuu...

Kirjoittaja: arvi matias marjamäki (17. helmikuuta 2017 at 05:32) — 12 kommenttia

Kenen sauna lämpiää kesäkuussa ja kenen pysyy kylmänä.

Sen ainakin tiedän, että perussuomalaiset eivät ainakaan hajoa Jussi Halla-ahon puheenjohtajuuden myötä, vaan se yhtenäistyy ja puolueen keskeisimpien tavoitteiden esiinnostaminen, kirkastaminen ja terävöittäminen saa puolueen hampaattomuuteen suivaantuneetkin palaamaan takaisin harharetkiltään.

Ja senkin tiedän, että olipa puolue sitten hallituksessa tai oppositiossa, niin nuttu ei käänny uhkailujen eikä myöskään houkutusten saattelemana kuten nykyään.

Nyt ovat jo politiikan…

Jatkuu...

Kirjoittaja: arvi matias marjamäki (16. helmikuuta 2017 at 06:50) — 28 kommenttia

Havuja perkele nyt ainakin, ne nautitaan ulkoisesti.

Nyt on tosiaan herkkua tarjolla hiihdon ystäville mahan täydeltä, kun parhaillaan kisataan ampumahiihdon MM-kisoja ja heti perään pyörähtävät käyntiin hiihdon MM-kotikisat Lahdessa.

Hiihto ja ampumahiihto ovat lähes ainoat urheilumuodot joita television välityksellä ja tiedoituskanavilta seuraan ja vaikka nyt Doubingin ympärillä käydäänkin jatkuvaa kissa ja hiiri leikkiä, jossa mitalit ja saavutukset vaihtuvat testitulosten kehittyessä ja vuosienkin takaa arvometallit siirtyvät…

Jatkuu...

Kirjoittaja: arvi matias marjamäki (15. helmikuuta 2017 at 06:52) — 12 kommenttia

Mieluimmin kiitos ja näkemiin kuin HYVÄSTI.

Kun nyt näyttää persupolitiikan ympärillä olevan ilma sakeana monenkirjavaa luuloa ja "tietoa" puolueen tulevaisuudesta median ja "liikkuvien äänestäjien" toimesta, niin näin ex- jäsenenä laitan vähän omaa "sisäpiiritietoani" ja katkon huhuilta siivet.

Aluksi, kun puolueen hajoamisesta on vallalla yleinen käsitys, että jos Jussi Halla-aho tulee valittua uudeksi puheenjohtajaksi, niin se tarkoittaisi automatiota persupuolueen kahtiajakautumiselle, mutta sen verran tunnen ja tiedän…

Jatkuu...

Kirjoittaja: arvi matias marjamäki (14. helmikuuta 2017 at 05:47) — 26 kommenttia

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot