Jäsenen blogi (1,406)

Koomikon kyyneleet.

Kun "Beppe Grillo" päätti siirtyä puolueensa puheenjohtajan paikalta kahdenkymmenen vuoden jälkeen sivuun, niin hän asettui kuitenkin uuden valitun puheenjohtajan toivomuksen vastaisesti tappelemaan hillotolppansa puolesta kynnet verillä.

Tässä pääsyy puolueen hajaannukseen. Yhden miehen performarssi asetti koko poliittisen uskottavuutemme kansalaisten silmissä halveksittavaan tilaan ja uskomatonta mutta totta, tätä ratkaisua ylistetään vielä isänmaallisena tekona.

Ja tälle…

Jatkuu...

Kirjoittaja: arvi matias marjamäki (20. kesäkuu 2017 at 05:19) — 25 kommenttia

Kun kotinsa myy, niin seuraavaksi menee pellot.

Haluaisin kysyä Soinilta, ja hänen perässähiihtäjiltään, että kuinka te kehtaatte istua demokraattisesti valitun istuvan hallituksen ministereinä, kun olette itse pyyhkineet pe....änne demokratialla, kun teidän edustamanne linja puoluekokousedustajilta sai täyden tyrmäyksen, mutta kyllä te näemmä kehtaatte.

Varmasti tämä loikkareiden käpykaartilaisuus täyttää lain sallimat puitteet, mutta ainakaan minun moraalini raameihin se ei mahdu ja kaippa minä olen sitten ahdasmielinen, kun en…

Jatkuu...

Kirjoittaja: arvi matias marjamäki (17. kesäkuu 2017 at 04:51) — 27 kommenttia

Arvoilla perustellaan, kun suomea raiskataan liittovaltion muottiin.

Saas nähdä kuinka monta "seteliselkärankaista löytyy persujen eduskuntaryhmästä, jotka haluavat lähteä tukemaan näitä Sipilän ja Orpon isänmaamädättäjiä eduskunnassa.

Elovaarat, Oinoset, "kiket" ja muut, joille demokraattisesti valittu puoluejohto ei käy, niin on vain hyvä että menevät köyhän asiaa ja inhimillisyyttään edistämään johonkin sellaiseen ryhmään, jotka heidän sydämmensä sykkeen ymmärtävät paremmin, mutta jos joku vielä väittää tämän hallituksen olleen köyhän paras ystävä,…

Jatkuu...

Kirjoittaja: arvi matias marjamäki (13. kesäkuu 2017 at 04:30) — 14 kommenttia

Paskahousut päätöksentekijöinä.

Olen vähän huuli pyöreänä seurannut sitä keskustelua ja kommentointia näilläkin palstoilla siitä, että tänne tulleet elintasopakolaiset ja "turvapaikkaevakot" tulisi kaikki kiireen vilkkaa lastata lentokoneisiin ja pudottaa laskuvarjoilla sinne mistä ovat treilaamisensa aloittaneetkin.

Mutta minusta täytyy katsoa, miksi ja minkä johdosta he ovat juuri suomen ottaneet kohteekseen, kun ovat lähteneet halki euroopan tänne pyrkimään.

Ja nyt, jos täältä joitakin tulisi lähettää…

Jatkuu...

Kirjoittaja: arvi matias marjamäki (6. kesäkuu 2017 at 05:35) — 5 kommenttia

Kesä tulollaan ja lumipallo sen ku kasvaa.

Minulla on sellainen olettamus, että Jussi Halla-aho sai jo ykköstavoitteensa toteutettua, kun hän ilmoituksellaan lähteä mukaan tavoittelemaan persujen puheenjohtajuutta, sai Soinin luopumaan omasta jatkostaan, sillä kyllä se Soinikin tiesi, että hän on omilla henkilökohtaisilla mieltymyksillään erkaantunut niin kauaksi jäsenistön toiveista, että häviö Jussille olisi ollut pitkän puheenjohtajuuden nolo loppuhuipennus.

Ja kun muut kuin persukannattajat eivät halua suin surminkaan…

Jatkuu...

Kirjoittaja: arvi matias marjamäki (3. kesäkuu 2017 at 05:32) — 8 kommenttia

Nouseeko muukin kuin aurinko idästä.

Yhdysvallosta ( Trumpista ) on tullut Brysselin kauhukabinetin mukaan jo niinsanottu pahan valtakunta, jota nimitystä on aikaisemmin käytetty lähinnä rautaesiripun takana olevista valtioista.

Ja ei kai kenellekkään ole epäselvää se, kuka tästä selviää kuivin jaloin, maailman ainoa demokraattinen suurvalta, vai epädemokraattinen Brysselin kolhoosi johon suomikin on sitoutettu.

Nyt sitten, kun Trump tekee Amerikka ensin politiikkaansa, niin EU.ssa kuten meilläkin lähdetään…

Jatkuu...

Kirjoittaja: arvi matias marjamäki (2. kesäkuu 2017 at 05:30) — 12 kommenttia

Karjala...eiku puolue takaisin vaikka pullo kerrallaan.

Kuvittelevatkohan persut ihan tosissaan, että tällä alkoholipoliittisella näytelmällä jota kepun kanssa on eduskunnassa viime päivinä käyty, että tahriintunut persupaita, joka on liepeiltään takaa ruskea ja edestä keltainen, että se tällä koomisella näytelmällä puhdistuisi kansalaisten ja jäsenistön silmissä puhtaaksi.

Kun on tähän asti oltu lähinnä kepun iltalypsyjen takuumiehenä ja naisena, niin nyt sitten tällaisessa vähäpätöisessä ( mielestäni ) offensiivissa näytellään puoluetta,…

Jatkuu...

Kirjoittaja: arvi matias marjamäki (1. kesäkuu 2017 at 05:10) — 6 kommenttia

Tuki Saulille ja Jennille suoraan, kirkastaisi persujenkin julkikuvaa

Jussi Niinistö sanoo persujen lähtevän tuleviin presidentinvaaleihin omalla ehdokkaallaan ja he eivät lähde tukemaan istuvaa presidenttiä hänelle perustettavan kannatusyhdistyksen kautta ja persujen nykyinen puoluejohto on yksimielisesti tämän ratkaisun takana.  Ja kukapas muukaan on tähän(kin) jo suostumuksen antanut kuin Terho.

Mutta, sitten tulee se mutta "sotaministerin" suusta, eli hän ei tiedä mikä olisi puolueen kanta siinä tapauksessa, jos puheenjohtajaksi valitaankin Jussi…

Jatkuu...

Kirjoittaja: arvi matias marjamäki (30. toukokuu 2017 at 05:40) — 24 kommenttia

Pian päättyvät piinaviikot parlamentissa ja parlamentin takana.

Onkohan koskaan ollut aikaisemmin minkään poliittisen puolueen puheenjohtajavalinnan ympärillä näin paljon avoimia kysymyksiä , kuin parin viikon kuluttua olevan persupuolueen kohdalla.

Ainoa varma tae nykymenon jatkumolle olisi toisen kärkiehdokkaan voitto puoluekokouksessa.

No sitten, jos voiton nappaa kuitenkin se toinen, jota avoimesti vastustetaan kaikkien puolueiden, myös omien kultapossukerhojen piirissä. niin silloin legot ovatkin kadoksissa kaikilta muilta paitsi itse…

Jatkuu...

Kirjoittaja: arvi matias marjamäki (29. toukokuu 2017 at 05:30) — 13 kommenttia

Niin makaa kuin petaa.

Ennen kuin lähden taas ruotimaan "oman puolueeni" tulevaa puheenjohtavalintaa ja vaikka Gallupit ovatkin vain Galluppeja, niin vihdoinkin kansalaisten silmät ovat avautuneet näkemään suden lammasten vaatteissa, kun kepun eli toisinsanoen Sipilän kannatus on vajonnut pohjalukemiin.

Ja kun Sipilä sanoo, että hallitusohjelmaa ei tule joku Halla-aho piiruakaan muuttamaan, niin luulempa että kepun kenttäväki ja änkyräkaarti pistää jarrut pohjaan omalle ihmeidennäkijälleen ja…

Jatkuu...

Kirjoittaja: arvi matias marjamäki (28. toukokuu 2017 at 04:30) — 1 kommentti

Antaa( ko ) mennä kun on alamäki vaan.....

En tiedä, mutta itseäni ei suuremmin jaksa innostaa mitkään suurvaltapoliittiset kuviot Putineineen, Trumpeineen, Brexiteineen, Macroneineen, Erdokeineen ja muine mailmanpoliittisine napoineen.

-vaan kiinnostuksen aiheeni jos nyt pysytellään tällä politiikan saralla, liittyvät pääasiassa kotimaan parlamenttiin ja siellä liittyvään lainvalmisteluun ja niitä tekevien puolueiden kädenjälkeen.

Siksipä jos nyt taas kerran lähestyn kysymystä persujen tulevan puoluekokousvalintojen…

Jatkuu...

Kirjoittaja: arvi matias marjamäki (26. toukokuu 2017 at 06:30) — 5 kommenttia

Haluan puolueen(ni) takaisin.

Toivon Jussi Halla-ahon valintaa perussuomalaisen puolueen seuraavaksi puheenjohtajaksi siksi, että hän lähtisi puoluetta uudistamaan huipulta käsin, eli laittaisi vanhan puh.joht. kunniakkaalle "eläkkeelle" nykyisestä toimestaan.

Mutta jo halutaan jatkaa edelleen vanhan puheenjohtajan varjo uuden puheenjohtajan yllä, niin silloin valinta ei ole Jussi Halla-aho.

Nyt on tilaisuus rasisteilla valita päärasistikseen sellainen henkilö, joka ei toimisi vain vanhojen puolueiden…

Jatkuu...

Kirjoittaja: arvi matias marjamäki (24. toukokuu 2017 at 06:00) — 14 kommenttia

Kyllä kansa tietää, vai tietääkö sittenkään...

Lukaisin tuossa Taloustutkimuksen tekemän mielipidekyselyn jonka Hesari oli tilannut,. että kuka on perussuomalaisen jäsenistön ( äänestäjien ) suosikki tulevaksi uudeksi puheenjohtajaksi, niin tulos ei ollut ainakaan minulle minkäänvaltakunnan yllätys, päin vastoin.

Jussi Halla-ahohan se siellä keikkuu ylivoimaisena ääniharavana ja muut, myös Terho tulee kaukana perässä kuten muutkin puheenjohtajaehdokkaat.

Mutta Gallupit ovat Galluppeja, sillä kyllä kansa tietää,...ai niin,…

Jatkuu...

Kirjoittaja: arvi matias marjamäki (17. toukokuu 2017 at 05:30) — 16 kommenttia

"Hallan vaara", mutta kenelle ?

Urpilainen ja Stubb osoittivat olevansa henkilöitä, jotka puheenjohtajanuijan menetettyään jättivät pöydän vapaaksi ja puhtaaksi uuden puheenjohtajan tulla tekemään oman näköistänsä politiikkaa, eikä ottaneet vastaan armopaloja joita heille uusi puheenjpohtaja tarjosi, joten hatunnosto heille.

Mutta eräs kesäkuussa puheenjohtajuudestaan luopumaan joutuva ei noudata edellämainitsemieni ex-puheenjohtajien tapaa toimia, vaan haluaa jatkaa kuten ennenkin vielä kaksi vuotta, vaikka…

Jatkuu...

Kirjoittaja: arvi matias marjamäki (16. toukokuu 2017 at 06:45) — 14 kommenttia

Le Pen on jo nyt voittaja, vaikka ei häntä valittaisikkaan.

Lukaisin tuossa lehdestä, että ex-presidentti Obama on lähtenyt antamaan taustatukea Ranskan vaalien ehdokkaalle Macronille ja toivottaa hänelle onnea taistelussaan Kansallisen Rintaman Le Peniä vastaan vaalien toisella kierroksella.

Ajattelin ennen tätä "setä samulin" ulostuloa, että Macron kyllä valitaan Ranskan tulevaksi presidentiksi murskaluvuin, mutta kun nyt tämä kyseinen herra ison veden takaa on lähtenyt sekaantumaan tähänkin taistoon näin näkyvästi, niin tilanne saattaakin…

Jatkuu...

Kirjoittaja: arvi matias marjamäki (5. toukokuu 2017 at 07:44) — 17 kommenttia

Taitaa äänestysprosenttikin jäädä lähemmäksi 50 kuin 60%

Minua ei nämä nyt käytävät "eduskunnan välivaalit" suuresti kiinnosta, kuka sen "pumpulilangan katkaisee ja seuraan lähinnä Jussin ja Sampon keskinäistä äänijakaumaa Helsingissä, josta voi jo jonkinasteisen suoran osviitan vetää kesäkuun puoluekokoukseen.

Kirjoittaja: arvi matias marjamäki (9. huhtikuu 2017 at 06:57) — 26 kommenttia

Ei ole koolla väliä.

Onhan se tietenkin hyvä, että kun hallitus on istunut jo pian puolet virkakaudestaan, niin kansalaiset pääsevät vaalien kautta vähän päästelemään höyryjään vaalikoppiin ja vetämään vaikka "punaisen viivan", osoittaakseen näiden kolmen, "Kasper, Jesper ja Joonatanin rosvouksen "Kaardemumman yössä".

Mutta ei ole "koolla väliä", sanokoon asiantuntiat sitten mitä hyvänsä, sillä olipa marssijärjestys sitten mikä hyvänsä kuntavaaleissa, niin valtakunnanpolitiikkaan ja siellä tehtäviin…

Jatkuu...

Kirjoittaja: arvi matias marjamäki (3. huhtikuu 2017 at 06:00) — 8 kommenttia

Kun oma hillotolppa hävitti marjat puolueen tuokkosesta.

Kun kuuntelin illalla persupuheenjohtajan vuodatusta televisiosta, niin yhä vakuuttuneemmaksi tulin siitä, että lähtö puheenjohtajan paikalta on oikea ratkaisu, mutta vähän sääliksi käy Jussi Halla-ahoa siinämielessä, kun saa johdettavakseen niin puhtaaksi pestyn puolueen, jonka Soini omassa mukavuudessaan ja vallantäyteydessään on jättämässä ja voiko mies enään enempää rakkauttaan hillotolpalleen esittää, kun haluaa vielä jäädä hillotolppaansa syleilemään nuijasta luopumisensa…

Jatkuu...

Kirjoittaja: arvi matias marjamäki (30. maaliskuu 2017 at 06:48) — 17 kommenttia

Ihmeidennäkijän ihmeelliset siekailut.

Sipilä sanoo, että vuoden kuluttua hän arvioi, että toteuttako hän TULOS tai ULOS uhkauksensa. Mutta kyllä tämä suomen henkinen kantokyky on ajettu hänen päsmäröinneillään jo sellaiseen takalukkoon, että pareet olisi tämä uhkaus ( harras toiveeni ) panna toteutukseen.

Kyllä hän varmasti nepotismissaan voikin olla tyytyväinen kolttosiinsa ja kaippa tämä taloudenkin velkaruisku jossain vaiheessa jonkun euron palauttaa kotimaahammekin, mutta tämä suomalaisuuden syvimmän olemuksen ja…

Jatkuu...

Kirjoittaja: arvi matias marjamäki (22. maaliskuu 2017 at 07:21) — 2 kommenttia

Protestoi tässä nyt sitten, kun kaikki ovat kuin "veljet keskenään".

Kyllä kansalaiset ovat niin kurkkua myöden täynnä tätä poliittisten puolueiden yli hallintorajojen menevää sulle mulle ja mulle kans kähmintää, että lähtevät uurnille näyttämään muutoksen tarpeen myös kuntavaaleissa ja äänestävät.......

Kepua

Kokoomusta ja Sosialidemokraatteja.

Tätä kolmiyhteisöä ei mikään kaada eikä horjuta ja parin jytkyn jälkeen porsaat palailevat hiljaksiin noloina näiden kolmen muskettisoturin sapelinkantajiksi ja laulavat, että antaa mennä kun on…

Jatkuu...

Kirjoittaja: arvi matias marjamäki (21. maaliskuu 2017 at 07:22) — 4 kommenttia

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot