Jäsenen blogi (2,387)

Tampere menee nyt eri raiteilla ja ei ole kolinaa enää menossa

Suunta viitta meni nyt vasemmalle puolelle,  jotenka katsotaan nyt missä oikea Tamperelainen on ja osaakos hän johtaa kaupunkimme pois umpikujasta .

Sillä Lyly on meidän kotikaupunkimme kasvatti,  vaikka tuolla Helsinkissä menikin melkoisen monta vuotta .

Eipä tainnut tulla Hesalaista silti,   no nyt oman kylän mies tekee meille parempaa kaupunkia elää ja jossa on kaikille jotain hyvääkin .

Menneet pimeät vuodet on ollut kuntalaisille pelkkää irvistelyä,  jossa rahaa on…

Jatkuu...

Kirjoittaja: teuvomast (23. huhtikuu 2017 at 18:11) — 9 kommenttia

Taitaa haikeus olla rahan haikeutta

Varmaan noin tuon haikeuden vois mitata, mutta kyllä se haikeutta tuo kun menee n 230 000 tonnin vuosi tulot jotenka aika lailla siinä voi olla rahan haikeus mielessä .

Itse en haikeudella häntä muistele,  ja  en ole nähnyt kyseistä henkilöä toimi kaudellaan kertaakaan kaupunkilla,  enkä tosin missään muussakaan paikassa .

Lehdissä olen nähnyt kuvia muttei,  ne paljon lämmitä,  toivotan hänet synkkien muistojen albuumiin,  joka ei saanut aikaan oikeasti mitään .

Hajuton…

Jatkuu...

Kirjoittaja: teuvomast (23. huhtikuu 2017 at 06:52) — 36 kommenttia

Tänään on nääs ronssi ottelun aika, finaali pelit jatkuu Tapparan ja Kalpan välillä

On meinaa tainnut alkaa jo saas nähdä mennekös ronsii Jyväskylään vai Helsinkiin .

Oma veikkaus on että menee Jyväskylään maalein 3-1 terv tepivaari 

Kirjoittaja: teuvomast (21. huhtikuu 2017 at 18:30) — 17 kommenttia

Kilpailu viraston kummat toimet

Määrätessään K kaupan myymään osan ostamistaan Siwa kaupoista tuo virasto loppujen lopuksi sai aikaan n 200 työtöntä suomeen lisää .

Noista myyntiin määrätyistä siwa kaupoista kun ei saatu myytyä kun kymmenkunta kauppaa niinpä K kauppa sulkee ne loput .

Olishan ne voinut sulkeutua ilman tuon kilpailu viraston määräystäkin mutta olis ne voinut jäädä K marketeiksikin .

Mutta nyt niistä suljetaan isoin osa ja työttömiä tulee lisää noin 200 henkilön verran,  kenen määräys…

Jatkuu...

Kirjoittaja: teuvomast (20. huhtikuu 2017 at 17:15) — 6 kommenttia

On se vaan nääs komeeta

Kyähän se asia on noinkin, mutta ketä noin paljon rasittaa kun paikallinen osuuskauppa nääs onkin muuttanut nimensä .

Ja laittaa nimekseen sellasen jota me Tamperelaiset taidetaan käyttää valta osin itte en oo mennyt koskaan mihinkään prismaan,  kyllä ne reissut on ollut aina menoja rismaan nääs .

No meillä nyt on yks kauppa sitten todennu ton käytännön,  ja kyllä se komeelta kalskahtaa Tamperelaisen korvaan kun kuule jonkun sanovan mennäänkös rismassa käymään .

Siinä…

Jatkuu...

Kirjoittaja: teuvomast (20. huhtikuu 2017 at 08:30) — 2 kommenttia

No eihän tuo Hyhkyn talo ilo silmälle ole

Mutta ketä syytellä kun talo on tuossa jamassa,  oikeasti sormella ei voi siinä osoitella kun omistaja tahoa,  joka on monet hienot rakennukset päästänyt samaan tilaan .

Eipä ole kaupunkin taholta mitenkään ainut laatuista,  ja paljon komeeempiakin taloja on saatu siihen tilaan etteipä ole kun purku edessä .

Niitä voisin Tampereelta sanoa montakin kohdetta,  ja aika moni on ollut jopa pääkatumme varressa mutta on näitä toki monia muitakin paikkoja .

Ja kun miettii…

Jatkuu...

Kirjoittaja: teuvomast (20. huhtikuu 2017 at 07:30) — 2 kommenttia

Jääkiakon finaali pelit lähestyy

Vastakkain on tuo savonmaan ihme kalpa ja Tampereen Kirves rinnat saas nähdä mitenkä kalakukot sekoittaa kirvesrintojen peliä .

No aika näyttää mutta pelit alkaa ja seitsemän pelin jälkeen lasketaan mittarista voitot maalien lukumäärä ei ratkaise mitään .

Mukavaa jännitystä peleissä  kaikille seommoro tepivaari Kirjoitti Teuvo Mast 

Kirjoittaja: teuvomast (17. huhtikuu 2017 at 19:13) — 8 kommenttia

Oliskos aika alkaa tekeen nyt kaikille parempaa suomea

On ollut liian pitkään sellasta tekemistä jossa kansalle on vain annettu laskuja,  joihin heillä ei ole ollut osaa eikä arpaa .

Toisille on annettu aivan ihan mitä vaan he ovat kehdanneet valtiolta kerjätä,  ja se summa on sellasilla lukemilla jossa kalpenee kaikki .

Nyt olis aika alkaa tehdä sille n 80 % kansan osallekkin edes siedettävää elämää,  toisien osalta se on painunut jo aika päiviä kipu rajasta alapuolelle ja paljon .

Nyt on eduskunnalla vielä kaksi vuotta…

Jatkuu...

Kirjoittaja: teuvomast (17. huhtikuu 2017 at 18:35) — 18 kommenttia

Siinä ne taas meni kerran

Nimittäin  pääsiäinen en tiedä millä lailla se pitäisi viettää,  vai onko vaan ihan tavallisia päiviä kun muutkin kalenteriin merkityt .

En mitenkään siihen kiinnitä huomiota,  en laita mitään erityistä ruokaa,  yhden mämmi ropposen ostan ja joka vuosi sanon hyi piip kun on aivan yhtä pahaa kun viime pääsiäisenä .

Lampaasta en ole myöskään pitänyt,  ja karitsan lihaan en koske,  mulla oli pikku poikana karitsa ja sitten se yks päivä oli vaan kadonut .

Mulle ei kerrottu…

Jatkuu...

Kirjoittaja: teuvomast (17. huhtikuu 2017 at 16:41) — 24 kommenttia

Millasena pidän hyvää blogi avausta

No eipä siinä moniakaan vaiheita ole, mutta ne joissa väännetään blogi sisällöstä vaikka kovempaakin kunhan ne ei mene henkilö tasolle .

Silloin ne ei muistuta enää hyvää tasoa,  vaan ovat jotain aivan muuta eivät myöskään enää hyvää tasoa ole jossa asioista ollaan kaikkien osalta samaa mieltä . 

Silloin voi kysyä mikä blogi sellanen onkaan,  vai onko kirjoittaja jokin sellanen jota voi pitää diktaattorina mene ja tiedä .

Mutta hyvää sellanen myötäily,  ei ole jos joku…

Jatkuu...

Kirjoittaja: teuvomast (15. huhtikuu 2017 at 21:00) — 5 kommenttia

Oma kotiko muka paras

Kyllä noinkin voi sanoa mutteipa sille oikeasti katetta kyllä löydy,  jospa ihmiselle se onkin kurjuuteen kuolemista yksin kaikkien hylkäämänä .

Onko sellanen oikea tapa, en ole sellasesta en ole samaa mieltä ollut,  enkä tule oleen,  voimmeko olla noin julmia ihmisille joista valta osa on tehnyt yhteiskuntaamme pitkänkin työsaran .

Mutta minne sitten laittaa,  kun eräät piirit onkin romuttanut toimillaan meidän toimivia yhteiskunnallisia toimia palveluja .

Yksityinen…

Jatkuu...

Kirjoittaja: teuvomast (15. huhtikuu 2017 at 18:16) — 4 kommenttia

Noin meni Tampereella

Noinhan se meni mutta olikohan se yllätys kellekkään,  ei minusta ollut, nyt on kuitenkin aika kiikun kaakun tampereen valtuuston paikka jako .

Mutta nyt voikin olla että ei monikaan huomaa vaara tekijöitä joita valtuustoon nytkin sisältää,  on turhaa olla sini silmäinen kun eroa on vain yksi  paikka suurimman SDPeen ja toiseksi suurimman kokoomuksen välillä  

Mutteipa tuokaan ole aivan uutta,  meillä tuo on ollut jo pitkään noin vaihtaen noilla kahdella vaan johto…

Jatkuu...

Kirjoittaja: teuvomast (14. huhtikuu 2017 at 18:32) — 4 kommenttia

Viides finaali pelihän sieltä tuli

On se aika kova taso ero noilla porukoilla kun joitakin vastaan joutuu pelaan noin vaan 7 peliä ja toisia vastaan riittää viis peliä .

Mutta se on kivaa kun Tamperelaiset on jälleen finaalissa mukana sen aika sitten näyttää tuleeko vastaan savolainen kalakukko vai jyväskyän piparin syöjät .

Mutta mestaruus tulee jos on tullakseen Tampereelle seommoro tepivaari kirjoitti Teuvo Mast 

Kirjoittaja: teuvomast (13. huhtikuu 2017 at 07:17) — 13 kommenttia

Vaalit on sitten jo ohi

Ja ainostaan se on varmaa ettei vaalitulos ole koskaan sellanen että se miellyyttäs kaikkia, mutta kansan valisemaan on kyllä tyytyminen .

Varmaan moni sanoo ett kansa valitsi väärin,  ei se niinkään mene kulunut jonkin asteen väittämä vailla todellisuus pohjaa .

Mutta nuot kaikki kansalliset vaalit olis hyvä niputtaa,  ettei tarvitse spekuloida niillä kuten nyt on tehty pari vuotta .

Näissä vaaleissa oli ainakin Tampereelle merkitystä,  vaikka ei ne silti mennyt…

Jatkuu...

Kirjoittaja: teuvomast (11. huhtikuu 2017 at 21:58) — 10 kommenttia

Kaleva on vihreä

En suuresti sitä vihreyttä kummastele se on mielestäni aika lailla selviö,  kun miettii paljonko Toas omistaa alueella asuntoja .

Olis se aika kumma juttu jos eivät vaikuttaisi vihreyteen Toasin asunnoissa kun asuu meidän opiskelijoita jotka näitä vihreitä ovat .

Eikä siitä tarvii sanoa että se paha asia olisi,  mutta ei se mikään suuri ihmekkään  ole,  mutta ennen siellä asui muita kun nyt asuu .

No nyt eletään noilla mutta sellasta se . seommoro tepivaari Kirjoitti…

Jatkuu...

Kirjoittaja: teuvomast (11. huhtikuu 2017 at 08:08) — 37 kommenttia

No eipä tullut paljon vaali propakandaa

Kun miettii paljonko sitä roskaa tuli vielä eduskunta vaaleissa, on tapahtunut melkoinen vähennys onko rahat vähissä myös puolueilla .

Voihan se olla että niiden painatus on kalliimpaa kun ennen,  mutta mulle tuli vielä tänään pari vaali mainosta ja sen jälkeen kun olin jo käynyt puuro saappaani piirtämässä .

Minä kun oli nytkin jo klo  09,05 antanut ääneni ja nuot tuli n klo  10,00 no enpä noista olisi ketään äänestänytkään ja mulla oli siinä vaiheessa asia jo ohi . seommoro…

Jatkuu...

Kirjoittaja: teuvomast (9. huhtikuu 2017 at 15:09) — 8 kommenttia

On se meinaa halpaa vai onko jo kiskomista

Kirjoittaja: teuvomast (9. huhtikuu 2017 at 10:40) — 23 kommenttia

On se helppoa

On meinaan helppoa tuo vaali touhu, ovella on numero josta näkee vaali piirinsä, ei muuta kun lappu kourassa rohkeesti vaalivirkailijan luo .

Se sitten katsoo ootkos sää listalla,  sitten lappu kourassa sermien suojaan numero lappuun ja leima lappuun .

No tiätysti se on vaikeeta,  jos siitäkin tekee vaikeen, vaikeeta se ei kuitenkaan ole pankaas kalossit kinttuun ja menkää sinne vaalipaikalle .

Äänestäkää ja sitten kotiin ja keitätte kunnon vaali soropit nisusen kera,…

Jatkuu...

Kirjoittaja: teuvomast (9. huhtikuu 2017 at 09:48) — 2 kommenttia

Missä luuraa kuntavaali ehdokkaat

Nyt kun onkin vain kuunneltu puolueiden johto ihmisiä,  ja ei niistä kaikki ole kunta vaaliehdolla silti heitä nyt haastatellaan .

Olis kyllä aivan asiaa kun nekin jotka ovat todellisia ehdokkaita,  olisi mukana,  nyt kun kuitenkin on kyseessä pelkästään kuntavaalit,  eikä eduskunta vaalien esivaalit .

Monikaan ei sinne esim Tampereella mene keskustorille heitä kuulustelemaan,  ja kyseleen mitä kukin katsoo tarpeelliseksi .

Noinko se olisikin oikea suunta näin…

Jatkuu...

Kirjoittaja: teuvomast (7. huhtikuu 2017 at 18:21) — 12 kommenttia

Vaalit pelasti eteläpuiston

Voihan tuonkin sadun uskoa kuka haluaa, itse katselen tuotakin asiaa että katsotaan vaalien jälkeen kuinka monen perperi kääntyy toisin päin .

Tuossa asiassa on nuot tekemässä vain kuntavaali propakandaa,  en usko tuollaseen lainkaan kunhan nuot vaalit on ohitse,  tulee kyllä tuossa asiassa peruutus .

Onko noin siitä vois lyödä vaikka vetoa, ettei tuollaset puheet tule pitämään, vaan mikään puolue ei uskalla eteläpuiston kohtaloa tuoda esiin,  muuta kun tuolla linjalla jota…

Jatkuu...

Kirjoittaja: teuvomast (6. huhtikuu 2017 at 06:58) — 13 kommenttia

Kuukausiarkistot

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot