Jäsenen blogi (2,276)

Voiko olla arvotalo kun hoito on retuperällä

Jos talossa on sädesientä ja samaalla kerrotan sen olevan arvo talo voimme kyllä kysyä onko se sellanen .

Ja samalla voimme kysyä miksi talon omistajat ovat talonsa päästäneet sädesienen hyökkäyksille alttiiksi .

Onko vaan nyt näin että tuossa ns arvotalossa onkin asunut sellasta porukkaa joka on huollon puolella mennyt halvinta kaavaa noudattaen .

Nyt kun sitten onkin ns paketti tullut pöksyyn kailotaan tää on arvotalo,  onhan se voinut olla mutta toimillanne olette sen…

Jatkuu...

Kirjoittaja: teuvomast (17. tammikuu 2017 at 07:32) — 9 kommenttia

Suomi ei tulevassakaan ole Natomaa

Syynä aivan selvä asia meille ei tule oleen siitä mitään hyötyä eikä turvaa natosta, vaan menoja lisäävää tuo jäsenyys olisi meille .

On aivan turhaa selitellä viidennellä artiklalla,  koska sille ei ole katetta mihinkään,  jos jollain on luulo että Nato tulisi suomea puolustamaan se on aikamoinen haave kuva .

Totta siinä ei sitten ole edes siteeksi,  saatikka totuutta joka olisi vakavasti otettavissa .

Ja nyt emme kukaan vielä tiedä mitä yhdysvaltojen tuleva päämies…

Jatkuu...

Kirjoittaja: teuvomast (16. tammikuu 2017 at 18:34) — 8 kommenttia

Tarviikos Tampereella maasturia

No eipä sellasta tarvii jos keskustorilta asiaa katsoo,  mutta kun sitten mennään maantieteelisen cityyn silloin se on oiva kalu mitä tulee kulkemiseen .

Jospa ensin kerrottas se missä se on oikeasti maantielleeinen city sehän ei ole keskustori vaan se on pitkällä tuolla Teiskon puolella .

Tarkemmin se on ns Eerolan suoralla,  aika lähellä kämmenniemeä jos sen tuntevat paremmin,  ja muutoinkin tuo Teiskon alue on melkoisen iso .

Mutta sen maasturin tarve on jo ennen sitä…

Jatkuu...

Kirjoittaja: teuvomast (15. tammikuu 2017 at 08:00) — 6 kommenttia

Hämeenkatu ja sen avaaminen

Kun kysymys on muka ruuhkien purkamisesta,  mitä se siihen sitten vaikuttaa ei sitten yhtään mitään, on vain haju ero ajetaanko tuo nyt kapea ränni tukkoon,  vai annetaanko asian olle entisenlaisena .

Sillä ruuhkien purkuun siitä hämeenkadun itäpäästä ei enää ole,  ja tuskinpa sitä pariksi kk levennetään turhaa mikä turhaa .

Kun siellä on kaiken sen lisäksi kapeita katuja muitakin ne kun ovatkin muka hienoja ja saadaan yksityisautojen määrä laskuun .

Paheiden summa on…

Jatkuu...

Kirjoittaja: teuvomast (13. tammikuu 2017 at 07:16) — 9 kommenttia

Onkohan nyt kaikilla selvä asia mitä tarkoittaa sananvapaus

Olen kyllä sitä mieltä etteivät kaikiki kyllä tunne koko sananvapautta,  ja onko siinä liitossa myös sellanen asia kun sananvastuu .

Ja aina on ollut sellanen asia,  jota ei sitäkään taideta tuntea että ei minkään instituutin ei tarvii sivuistoillaan ihan kaikkia julkistaa .

Noin ne menee oikeasti,  ja jos esim parjaa jotain toista kirjoittajaa henkilö tasolla,  taikka kirjoittelee muutenkin panettelevaa tekstiä .

Sellasia ei tarvii julkistaa kenenkään,  ja siksi  on mm…

Jatkuu...

Kirjoittaja: teuvomast (12. tammikuu 2017 at 15:30) — 3 kommenttia

Teetkö töitä vapaalla

No millä tavalla tuonkin lukee,  ja varsinkin tulkitsee,  ja mikä kellekkin on työtä,  onko sitä esim harrastus pohjalla olevat toiminnat .

Minulle ne ei ole työtä,  vaan se on työtä josta joku maksaa minulle myös palkkaa,  kaikki muu on harrastusta .

Mutta joillekkin kait on työtä nekin jossa valitaan eduskuntaan,  ei sekään mitään työtä ole, vaan se on lähinnä luottamus toimi neljäksi vuodeksi .

En tee itse töitä vaikka olenkin monessa vielä mukana,  ja syy tuollaseen…

Jatkuu...

Kirjoittaja: teuvomast (10. tammikuu 2017 at 21:16) — 10 kommenttia

Aika ihme juttuja alkoholin kulutukseen

Olen hämmästynyt siitä kun ensin kerrotaan kuinka pienillä asioilla saadaan Eestistä  alkoholin tuontia väheneen,  no eihän siinä mitään .

Mutta kun sitten kerrotaan että kun Eestin tuonti laskee,  niin se ostetaan Suomn alkosta,  ja eiköhän olisi parempi että saatas alkoholin kulutusta laskemaan .

eikä vaan siirrellä sitä mistä sen hankkii .

Tuo alkon kulutus on nyt jo niillä lukemilla jossa kansan terveys on vaarassa,  ja paljonko niistä koituu yhteiskunnan puolelle…

Jatkuu...

Kirjoittaja: teuvomast (10. tammikuu 2017 at 18:18) — 22 kommenttia

Forttumi pelastajana

Lähes päivittäin tulee julkisuuteen niitä joita sipilä toivoisi olevan piilossa ne ei vaan ole sellasia joita voisi piilottaa .

Tuo ennen sipilän osittain omistma chempolis on jo vuodesta 1997 saanut valtiolta tukea useitä miljoonia silti sen tuotteet ei ole missään teollisessa taikka kaupallisessa tuotannossa .

Minne ovat menneet valtion tuet vois hyvällä syyllä kysellä,  ja minne menee forttumin rahat nyt kun se pelasti talousvaikeuksissa olleen chempolisin .

Meniköhän…

Jatkuu...

Kirjoittaja: teuvomast (10. tammikuu 2017 at 15:30) — 7 kommenttia

Katselkaapa dokumentti sodan murtamat

Paljon on maailmassa tuosta asiasta puhuttu,  paljon kirjoitettukkin, vaan onko kukaan huomannut tuota mitenkä voi häpeäkin olla  julmaakin .

Kun on tulee eteen sodan murtama ihminen,  niin mikä siinä on sellasta jota pitää hävetä, kaikki ihmiset ei kestä samalla mitalla henkisiä paineita .

Jotenka toisille menee tuo raja paljonkin alemmalla tasolla,  ja sitä emme varmaan ota vieläkään tarpeeksi vakavasti .

Siitä on aivan viime aikoina tapahtuneet joukkomurhat muualla,…

Jatkuu...

Kirjoittaja: teuvomast (10. tammikuu 2017 at 07:40) — 24 kommenttia

Hyviäkin uutisia alkaa tippumaan

En ole yhtään yllättynyt kun Sandviikki asioita ilmoittaa ottavansa työvoimaa lisää lukumääristä en voi sanoa mitään mutta aika isoja määriä on Turun seudulle luvassa .

Mutta tuskinpa tuo asia jää peklkästään lastari puolelle,  kyllä niitä varmaan tulee muillekkin yksiköille kunhan nyt katsotaan .

Mutta onhanTampere nytkin jo palkannut lisä väkeä,  että eiköhän sielläkin olla menossa pois laman kourista .

Siihen  ei ole hallituksen teot olleet auttamassa missään kohtaa,…

Jatkuu...

Kirjoittaja: teuvomast (8. tammikuu 2017 at 08:14) — 2 kommenttia

Tuleekos blokista yksipuolinen

Noinhan on varmuudella ja vaikka sensuuri on blokin pitäjälle mahdollista,  itse en ole sellasta enää käyttänyt .

En nyt muista milloinka lopetin oman sensuurini,  mutta taitaa olla aika lähellä kahta vuotta,  siitä kun viimeksi poistin jonkun kommentin .

Pyrin myös vastaan aina kelle hyvänsä,  tosin on toki niitä jotka ei  kuuntele kun omaa ideolokiaansa vastaan silti aina heillekkin .

Pidän sensuuria kuitenkin sellasena,  jolla ei ole hyvää sanottavaa vaan bloki…

Jatkuu...

Kirjoittaja: teuvomast (7. tammikuu 2017 at 19:12) — 8 kommenttia

Meidän hallitus vastuulliset ja valtion velka

Meillä on hallitus vastuun kantajat olleet v 2003 kepu ja kokoomus kun herra kataisen hallitus aloitti valtion velkaa oli tuolloin n 60 miljardia .

Eikä valtion velka suinkaan nyt kun se onkin n 100 miljardia ole kertynyt n 20 vuodessa paitsi tuon n 60 mijardin osalta .

N neljäkymmentä miljardia sai aikaan kataisen hallitus neljässä vuodessa aika hyvä saavutus, ei toki suotavaa puuhastelua .

No ilmankos lähti karkuun rysseliin kun alkoi maa polttaan kinttujen alla liikaa…

Jatkuu...

Kirjoittaja: teuvomast (5. tammikuu 2017 at 20:18) — 22 kommenttia

Pääministeri ja valinta

En pidä tuota nykyistä pääministerin valinta perustetta oikeana lainkaan missä suurinpuolue valitsee pääministerin vain silloin kun joku puolue saa 51 % äänistä se vois olla mahdollista .

Mutta kun suomessa on kannatukset tuossa n 23 % kaikilla isoilla puolueilla se ei riitä mihinkään .

Mielestäni presidentin toimiin tuo valinta kuuluu,  eikä ole puolueen asia ja määriteltävissä lainkaan samoin presidentti sanoo milloinka erota .

koskapa eivät nuot mihinkään itse eroa,…

Jatkuu...

Kirjoittaja: teuvomast (5. tammikuu 2017 at 19:08) — 4 kommenttia

Kun valitaan vuoden urheilijaa

Olisin melkoisen iloissani jospa meillä valittas sellanen kun kymppi tanssin maailman mestarit koskapa sellanenkin on nyt suomessa vihdoinkin .

Tuon tempun tekijät Taina Savikurki ja Jaak Vainomaa teki mahdottomasta mahdollisen kiitos heille .

Raskas mutta antoisa laji kokonaan jossa ei kaikki ole kiinni itsestä vaan kumppani on siinä osa lajin vaíkeutta seommoro Kirjoitti Teuvo Mast 

Kirjoittaja: teuvomast (5. tammikuu 2017 at 17:00) — 4 kommenttia

Varmuudella tiesi ja nyt julki tuotu selvitys kertoo millä tasolla Suomen asioita hoidellaan

Vaikka eräistä henkilöistä ei saisi sanoa mitään nekatiivistä,  voinen silti tuoda esiin sen että kyllä eräät piirit tiesi sidokset ja kaupat aivan takuu varmaan .

En usko selonteossa sanaankaan jossa kerrotaan,  etten tiennyt että katera steel ja terrafame,  tekivät kauppoja .

Olen asiasta niin varma että laitan selitykset suoraan mappi ööhön,  ja nyt olis jo korkein aika tunnustaa tietoisuus tuossa asiassa .

Kun sen on huomannut jo koko kansakin,  ja eräiden piirien…

Jatkuu...

Kirjoittaja: teuvomast (4. tammikuu 2017 at 06:38) — 8 kommenttia

Itserakkaus on valloittamassa Suomea

Kun sanotaan että kaikki pitää huolen itsestään,  on sen sanominen helppoa, mutta entä kun tuon asian kääntyessä itserakkaaksi asiaksi .

Olemmekos enää lainkaan oikealla tiellä,  vaan katsomalla omaa etua,  taikka pikkuryhmien etuja voitaneen sanoa emme ole lähelläkään ihmisyyttä .

Mutta noinhan ne asiat on menneet nyt liiankin pitkän aikaa,  toisilla on onkelmia vaikka alkoholin käytössä toisilla taas onkelmat on jotain muuta .

Mutta kuinka on kun katsotaan tuo mulle…

Jatkuu...

Kirjoittaja: teuvomast (3. tammikuu 2017 at 19:57) — 3 kommenttia

Presidentin puheet aina puheen aiheena

Eipä niitä presidentin puheita montaakaan ole jota olis kiitetty kautta linjan,  meillä on nyt oikeasti presidentti jota voi koko  kansa lähestyä määrätyin säännöin tietysti .

Mutta ne puheet joita menneet presidentit ovatkin pitäneet ei suurimalti osin ole kansaa miellyttänyt,  ja siksi kait nytkin nähdään Saulin puhekkin taas huonona .

Sitähän se ei ollut vaan se oli laaja kantoisella tasolla,  jossa koko kansaa kiitettiin,  jos myöskin oltiin unilukkarina joka ei ole paha…

Jatkuu...

Kirjoittaja: teuvomast (1. tammikuu 2017 at 18:49) — 16 kommenttia

Ärsyttävin mainos

Suoraan sanottuna mitäpä se mulle kuuluu mutta kun maksan tuotakin mainosta yle veroissa en siedä sitä hokemaa .

"Minullakkin on"  no olkoot ei sitää tarvii hokee  koko kansalle, enkä aio sellasta tehdä voin siis sanoa minulla ei ole eikä tule . seommoro  tepivaari  Kirjoitti Teuvo Mast  

Kirjoittaja: teuvomast (1. tammikuu 2017 at 17:00) — Ei kommentteja

Nyt kun vuosi taittuu

Olemme vuoden taitteessa,  vuosi 2016 oli monella tapaa synkkä vuosi, mutta niitä en aio katsella jälki jätöllä mitenkään .

Mennyt vuosi oli pelkkää synkkyyttä täynnä,  myös Suomessa jossa elämme suur työttömyyden kourissa,  mutta Suomi nousee ei tosin nyky halituksen voimin .

Siinä tarvitaan aivan muut konstit joita hallitus käyttää,  ne ei tulosta tuo mihinkään .

Hyvää tulevaa vuotta koko Suomen sata vuotiaalle suomi neidolle,  ja sen sitkeälle kansalle  .

Hyvää…

Jatkuu...

Kirjoittaja: teuvomast (31. joulukuu 2016 at 05:00) — 4 kommenttia

Betoni ja sen lujuus

Nyt on sitten kaksi purkutyömaata Suomessa,  jossa betonin lujuus on todettu huonoksi,  jotenka onko noin että tuo  sama firma on toimittanut kemijoen siltaan betonin .

Onkos tuolla firmassa tehty erilaista betonia,  jossa murtumis piste on pienempi kun mitä ennen oikean betonin aikana on ollut .

Olis muuten hyvä tietää,  ettei ole Suomessa muita paikkoja jossa tuota samaa murtuvaa betonia olisi käytetty .

Montako siltaa montako taloa on sortumis vaaran alla,  ne olis…

Jatkuu...

Kirjoittaja: teuvomast (30. joulukuu 2016 at 15:23) — 5 kommenttia

Kuukausiarkistot

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot