Jäsenen blogi (2,323)

Kalsannäköinen tuhto

Katselin tuota steriiliä ravintoaa ehkä toisin silmin,  mutta kalseen tuntuinen se silti on, eikä minuun vetoa oikeasti mikään .

Ja onko jollain uni vaikeuksia kun syö pippuripihvin,  no sittenpä nukkuu loppu ajan konsertista,  mutta ravintola taso ei tuolla konseptilla kyllä parane .

Liekkö peräti että se jopa laskee entisestä surkeasta,  siitäkin alemmalle tasolle ABC tasolle josta ei ravintolaa saa edes tekemällä .

Ruoka jota tarjotaan on sen lisäksi aivan sellasilla…

Jatkuu...

Kirjoittaja: teuvomast (25. helmikuuta 2017 at 05:00) — 2 kommenttia

Suomen kansa osaa mitä vaan

Suomen kansa osaa mitä vain eikä ole lainkaan huonoja millään alalla,  jos joitakin asioita on missä emme ole mukana, ne  ovatkin sitten sellasia joissa ei meidän tarviikkaan olla mukana .

Kansan syvistä riveistä on nuot meidän muka suuret päättäjätkin valittu,  kansan äänin 

Me kaikki teemme työtä suomen eteen, ja toiset ovat tehneet,  meillä on tunnettua sanan vapaus kansan piirissä,  jos sitä koitetaan laittaa pois nousee möly .

Ketään ei pidä halveksia Suomessa on…

Jatkuu...

Kirjoittaja: teuvomast (24. helmikuuta 2017 at 16:00) — Ei kommentteja

No oli siinä yhdistetty

Saksaan  meni sitten neljä sijaa voiko tuollasta porukka voittaa viestissä kukaan tuskinpa voi oli se silti yllätys asia sinänsä .

Mutta kyllä tuo suomi pojilta ihan  hyvin meni ettei tarvii ihan suruunkaan tuossa vaipua seommoro tepivaari Kirjoitti Teuvo Mast 

Kirjoittaja: teuvomast (24. helmikuuta 2017 at 14:09) — 4 kommenttia

Kuka kylvää myrkkyä luontoon koirien saataville

Tämä asia on sinänsä sellanen josta on kirjoitettu ennenkin, mutta nyt aamulehdessä olleen koiran kuoleman johdosta sen tuon esiin .

Ensin osanottoni Eddien pois menon johdosta,  onko nyt myrkyn kylväjä onnellinen kun sai koiran  tapettua hykertelet varmaan onnesta .

Mutta tulikos mieleen että se koiruus onkin  monessa perheessä oikeasti rakas,  joka on osa perhettä vaikka ei sillä ääni oikeutta olisikaan .

Voisit myös miettiä mitä surua loitkaan,  kun et jättänyt…

Jatkuu...

Kirjoittaja: teuvomast (24. helmikuuta 2017 at 08:11) — 7 kommenttia

No ei ole edes pakko asettaa presidentti ehdokasta

Kyllä meillä on nyt ollut hyvä presidentti jota ei varmaan monikaan voi suuresti edes moittia ja kun pitää mielessä että ei hänkään voi kaikkia mielyttää saa mieleensä rauhan tuossa asiassa .

Ja noin vaan on etteipä minkään puolueen ole pakko asettaa omaa ehdokasta,  aina voi mennä vaikka toisenkin puolueen ehdokkaan taakse .

Jota nyt pidän parempana vaihtoehtona muutoinkin meillä alkaa oleen vaaleja liian kanssa,  lähes joka vuosi jokin tulossa on uutena maakunta vaali…

Jatkuu...

Kirjoittaja: teuvomast (24. helmikuuta 2017 at 07:23) — 22 kommenttia

Yli 50 Siwaa taikka Valintataloa on sulku listalla

Noinhan siinä kävi ja monasti se siwa on ollut tienoon ainoa kauppa no eihän tuossa mitään sanomista voi olla, mutta  monet valitsee nyt uuden kauppa ketjun .

Jossa sulkija saa sitten muihinkin puoteihinsa pois kävelyä sen toki vasta aika näyttää mihinkä suuntaan ne menee .

Ja vanhemmalle väelle tuossa sitten onkin vain se että he kulkevatkin joko sote taksilla taikka palin linjoilla .

Joista molemmista tulee kunnalle kuluja jossain muodossa onko se sitten se tulevan…

Jatkuu...

Kirjoittaja: teuvomast (24. helmikuuta 2017 at 06:30) — 8 kommenttia

Mihinkä tarvitaan näitä ns vaalikoneita

On aika lailla selvä näyttö sille etteivät nuoret ole nykypäivänä kiinnostuneita politiikkaan,  syynä voi olla monia asioita joita nämät istuvat politiikot ovat päättäneet .

Nuot ns vaalikoneet ova suunnan muokkaajia,  ja onko se sitten hyvä asia lainkaan tuleeko siinä puoueiden ns oa linja liian paljon hallitsevaksi linjaksi .

Noin kun katsoo ei ole enää lainkaan vakuuttunut koko vaali koneeseen,  vaan se onkin joidenkin puolueiden käsissä oleva kone  .

Kun kuitenkin…

Jatkuu...

Kirjoittaja: teuvomast (23. helmikuuta 2017 at 21:30) — Ei kommentteja

Hyvä käytös on aina paikallaan

Olen tästä asiasta ollut koko ajan tuossa sitä mieltä ettei pidä loukata ketään,  jotka kirjoittaa bloki avauksia taikka sitten kommentoi niitä .

Nimittely eikä halveeraminen ei  blogi sivuille kyllä kuulu, pitää kunnioittaa toista blokistia että jättää nimikkeet jonnekin missä kirjoittaa vain itse .

Kyllä eriävän mielipiteen,  voi tehdä siistillä jopa terävällä kielen käytöllä,  tuskinpa niistä kukaan ottaa nokkaansa .

Noilla kun menee ei ole huonosti mitkään asiat,  ja…

Jatkuu...

Kirjoittaja: teuvomast (23. helmikuuta 2017 at 19:00) — Ei kommentteja

Paljon puhuttava eutanasia

Onko siinä kyse vain oma hyväisyydestä kun  on vaatimassa lääkäriltä sellasta johon lääkärin pitää asennoitua,  ja jota jopa henkinen paine lääkärillä sen myötä myös kasvaa .

Muuten siinä on monella lääkärillä taistelu kenttää kerrakseen,  kun tuon yläpuolella on aina tuo lääkärin valakin,  joka taas sanoo että hän taistelee aina elämän puolesta .

Toisaalta onko jollakin oikeus vaatia tuollaseen tekoon,  jossa voi tulla jopa henkinen sairus toiselle,  onko tuota puolta kukaan…

Jatkuu...

Kirjoittaja: teuvomast (22. helmikuuta 2017 at 22:00) — 3 kommenttia

Miksi sulkisin oman blogini kommenteilta

Miksi kirjoitat blokia julkisen lehden blogi sivuille kun et anna niitä  mitenkään kommentoida   .  seommoro tepivaari Kirjoitti Teuvo Mast 

Kirjoittaja: teuvomast (22. helmikuuta 2017 at 15:30) — 15 kommenttia

Vaalilupaukset on veteen piirretty viiva

Voihan eräät piirit sanoa mitä sylki suuhun tuo,  eri juttu on se että ne eivät yleensä pidä mistään kohtaa ja jos joku sanoo ettei leikata,  voi vaan odottaa mikä se kohde seuraavana onkaan .

Itse en luota noihin mistään kohtaa,  enkä niiden mukaan ääntäni anna,  mutta toivon että menette silmät avoinna ja korvat kuulevina,  ja koitatte ymmärtää mitä valetta voikaan maailmaan mahtua .

En ole vietävissä,  enkä ole kahleissa mihinkään puolueeseen,  vaikka en sitä salaa kuka saa…

Jatkuu...

Kirjoittaja: teuvomast (20. helmikuuta 2017 at 19:30) — Ei kommentteja

Kraft Heinz ja Unileverin kihlauksesta ei sitten tullut totta

Noin siinä kävi kun kihlaraha  oli morsiamen mielestä liian pikku summa,  no voihan sitä sellasena pitää,  eihän se summa ollut kun kaksi kertaa suomen vuosi budjetti .

Ja siitäkin olis vielä jäänyt taskurahat yli muutama miljardi,  mutta kaikki on mahdollista mammuttienkin maailmassa .

Mutta katsotaan nyt tuskinpa tuo sulho morsiantaan noin vaan eroonkaan päästää,  sehän varmaan nähdään lähi tulevassa . seommoro tepivaari Kirjoitti Teuvo Mast

Kirjoittaja: teuvomast (20. helmikuuta 2017 at 13:49) — 4 kommenttia

Onkohan nyt ihan oikea asia tonttienkaan vuokrissa

Taas ollaan korotuksien parissa ja kun nousua on jopa 520 %,  voi sanoa että onko nyt ihan oikeaa asiaa vai onko jokin muu asia tuossa mukana .

No sille 520 % korotukselle ei voi sanoa muuta nimikettä kun ahneus,  joka on kunnan nostossa takana ei ole perustetta tuolle nousulle .

Kun nyt ottaa vertailuun vaikka petsamossa olevan ok talon entisen vuokran ja tulevan eipä ole minkään laista perustetta

Ennen vuokra oli 492,24,  tuleva onkin sitten 3428 euroa Tohlopista…

Jatkuu...

Kirjoittaja: teuvomast (20. helmikuuta 2017 at 07:00) — 16 kommenttia

Mikä tuosta Kallesta vielä tuleekaan

Noin se on mutta oliskos syntymä geeneissä saanut  sellasen perimän että autoa viedään maaliin asti ja kovilla kierros luvuilla .

Mihin tuolla taidolla vielä pääsee kunhan pitää pään maan pinnalla, kuten itsekkin jo julki toi,  no taitaa isä jäädä pojalleen .

Mutta ei se vanha viisaus minnekkään ole kadonnut, pojasta polvi paranee,  mulla piti kyllä leikata polvi ennen kuin parani,  sanoi eräs työtoverini aikanaan .

Mutta kovia kisoja Kallelle nyt kun saat ajaa…

Jatkuu...

Kirjoittaja: teuvomast (19. helmikuuta 2017 at 07:17) — 11 kommenttia

Mitä Suomi sinulle merkitsee

Nyt kun  maamme tulee täyttämään sata vuotta voitaneen kysyä mitä merkitsee maa nimeltä Suomi sinulle joka tätä luet .

Onko se pelkästään veron perijä onko se turvallinen kaikkine vikoineen,  vaikka eihän kait täydellistä maata olekaan .

Mutta aina vois pyrkiä parempaan siitä kait ei ole epäselvyyttä kellään vai onko oma etu aina muidenkin etujen edellä .

Mutta mietitkös koskaan niitä ihmisiä joilla nytkin on sota omassa kotimaassaan,  ja tehden siellä tuhoa ja kuolemaa…

Jatkuu...

Kirjoittaja: teuvomast (18. helmikuuta 2017 at 22:30) — 15 kommenttia

Mitä rajaa meidän pitäisi pelätä eniten

Meillähän on rajaa moneenkin maahan, ja vain yksi raja olisi se jota pitää pelätä miksi sellasta pitää tuoda julkisesti esiin .

Kellekkään ei pidä tuoda julki että juuri teitä ja teidän rajaa me pekäämme eniten,  koskpa se että me muka pelkäämme on heille heikkouden merkki 

On selvä asia suomi puolustaa alueitaan joka suuntaan  mielestäni liikutaan vaarallisella alueella, jos muuta väitetään  ja se ei ole suomen etujen mukaista .

Mutta mikä raja sitten on vaarallisin,  …

Jatkuu...

Kirjoittaja: teuvomast (17. helmikuuta 2017 at 20:00) — 21 kommenttia

blogien kirjoittaminen ja muka turhan päivästenasioiden kirjoittaminen

On selvä asia kun kirjoitat blokin tai toisenkin,  alkaa oleen selvä että minä tuon erittäin tärkeää asiaa esiin,  eihän sitä kukaan kirjoita sellaista joka olisi turhan päivästä asiaa .

Monasti tuossa on unohtunut se joka tuosta kirjoitus oikeudesta tulee,  siinä pitää olla myös sanan vastuu sitä ei pidä kenenkään unohtaa .

Itse kirjoitan nykyisin kolmeen blogi alustaan aamulehden ollessa aina kuitenkin se johon eniten kirjoitan koskapa se onkin kotiseutuni suurin äänen…

Jatkuu...

Kirjoittaja: teuvomast (17. helmikuuta 2017 at 19:13) — 6 kommenttia

Eihän siihen kukaan osaa varautua

Hyvin harva ihminen osaa varautua siihen että puoliso kuolee,  ainakin itselleni se tuli kun puuntakaa yllättäen minut kyllä housut kintuissa .

Ja kaippa siinä syynä on  se että aina ihminen toivoo ja uskoo että ei nyt vielä,  vaimonikin kuoli 55 v  kuka sellasta tajuaa ennen kuin se on itsellä edessä .

Ja eipä siinä ensin tule raha mieleen,  jos tuo ihminen kuten pitääkin olla se ainoa, jonka kanssa jakaa elämänsä surut ja ilot .

Teeveen uutisin asti ihmettelyksi tänään…

Jatkuu...

Kirjoittaja: teuvomast (16. helmikuuta 2017 at 08:00) — 17 kommenttia

Mikä urheilu on

Päivän kysymys ?

Mikä laji onkaan kyseessä kun siellä ei voittaja saa koskaan ruusuja voiton kunniaksi  terv tepi 

Kirjoittaja: teuvomast (15. helmikuuta 2017 at 17:56) — 9 kommenttia

Neuvon antaja eroaa

Valtio neuvoston turvallisuusneuvon antajan Michael Flynnin eroaminen on taas uusi asia,  mutta kun hän sitten olikin muka puhunutkin Venäjän pakotteista .

Vaikka ei vielä ollutkaan vielä virassaan,  onko tuo nyt syy vai onko tuossa demokratiassa aukko maassa joka kertoo olevansa vapaa maa ja demokraattinen maa .

Mutta silti yksityishenkilö ei voi kertoilla ulkoplitiikasta, aika koominen juttu kun miettii Suomessa tilannetta jossa voi kirjoitella ja puhua ulkopolitiikasta…

Jatkuu...

Kirjoittaja: teuvomast (14. helmikuuta 2017 at 08:30) — 15 kommenttia

Kuukausiarkistot

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot