heinäkuu 2016 - blogikirjoitukset (256)

Niittymaa voitti, uusi kilpailu alkaa

Niittymaa voitti

vakiokilpailun

Längelmäellä asuva Jyrki Niittymaa voitti kierrokset 27-30 käsittäneen Aamulehden vakiokilpailun.

Jyri Nääjärvi sai saman tuloksen 29, mutta neljän yksittäisen kierroksen toiseksi paras tulos oli hänellä heikompi kuin Niittymaalla.

Niittymaa ei ole 2010-luvulla ollut lehtiveikkaajana.

Kierroksen 30 paras oli 10 oikein veikannut Ville…

Jatkuu...

Kirjoittaja: Aamulehden vakioveikkauskilpailu (31. heinäkuu 2016 at 23:22) — Ei kommentteja

K 18

Tuolla jossakin päin netissä oli neuvoja miten avioseksin saa tuunattua aivan uudeksi.

 Hiljattain jossakin lehdessä oli jokin tutkimustulos jonka mukaan savon murre on suomenkielessä kaikkein seksikkäintä. Siispä opettelemaan savoa.

 Jonkin tutkimuksen mukaan savolaiset hallitsevat ns. esileikin täydellisesti.…

Jatkuu...

Kirjoittaja: A.I. (31. heinäkuu 2016 at 22:11) — Ei kommentteja

"Antifasistiset" terroristit voimannäytössä...

http://www.aamulehti.fi/maailma/soldiers-of-odin-ja-aarivasemmisto-nujakoivat-tukholmassa/"Norrmalmin poliisin asemapäällikön mukaan AFA:n jäsenet hyökkäsivät maahanmuuttovastaisen Soldiers of Odinin katupartion kimppuun.

 Poliisi pidätti tapaukseen liittyen 21-vuotiaan miehen epäiltynä törkeästä pahoinpitelystä ja aselakirikoksesta."

 

Siis mitään rikosta…

Jatkuu...

Kirjoittaja: Orwell (31. heinäkuu 2016 at 17:13) — 3 kommenttia

Uskonto ja USAn pressanvaalit

Demokraatteihin salaa kallellaan oleva Pew Research teki perinteisen tutkimuksen siitä, kuka aikoo äänestää ketä USAn presidentinvaaleissa uskontonsa perusteella. Ja perinteisesti parin merkittävän uskontokunnan edustajat sensuroitiin ainakin julkisista tuloksista.

Julkaistu tutkimus toteaa, että evankeliset protestantit ovat Trumpin taskussa. Samoin…

Jatkuu...

Kirjoittaja: Tarmo Leinonen (31. heinäkuu 2016 at 12:25) — 2 kommenttia

Tällaiset joukkiotko kelpaavat suvaitsevaisille?

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001230467.html"Oulun poliisi kaipaa vihjeitä pahoinpitelystä ja ryöstöstä, jotka sattuivat lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Linnansaaressa.Noin kello yksi 20-vuotiaalta mieheltä anastettiin Linnansaaressa omaisuutta väkivaltaa käyttäen. Teosta epäillään poliisin mukaan ulkomaalaistaustaista 10–15 henkilön seuruetta.Puoli tuntia myöhemmin samalla…

Jatkuu...

Kirjoittaja: Orwell (31. heinäkuu 2016 at 11:24) — 11 kommenttia

Veronmaksajien rahat turhaan Digitalle

Veronmaksajat maksavat kahteen kertaan YLE:n lähetystekniikasta. Vanha digiverkko on käynyt tarpeettomaksi. Siitä maksetaan kallista ylihintaa Digitalle, joka tuottaa muhkeita voittoja. YLE-Areena korvaa perinteisen lähetysverkon kokonaan ja tarjoaa enemmän toiminnallisuutta. Kanavat ohjelmakarttoineen pitäisi olla ainoastaan siellä. Vanha digiverkko kehitettiin muokkaamalla analogista verkkoa. Netti-TV oli jo silloin esillä vaihtoehtona. Se ei kelvannut. Analogisen verkon digitalisoiminen… Jatkuu...

Kirjoittaja: Jorma Nordlin (31. heinäkuu 2016 at 10:21) — 13 kommenttia

Ollila pelasti Nokian - Kallasvuo tuli valmiiseen pöytään saadessaan toimitusjohtajan pestin 2006

Lukekaahan kirja nimeltä "Mahdoton menestys". Ken lukee enemmän, hän tietää enemmän ja luulee vähemmän.

Kirja on hyvä katsaus Nokiaan aikavälillä 80-luvun loppupuoli - 2010. Ollila käy tarkkaan lävitse Nokian muodonmuutoksen monialayhtiöstä matkapuhelinten markkinajohtajaksi. Ollila tilittää kirjassa estoitta niin menestystä…

Jatkuu...

Kirjoittaja: al1947 (31. heinäkuu 2016 at 08:00) — 13 kommenttia

Ihmisten tulokset voivat olla vaikka satakertaisia jopa enenmän. Samasta työstä.

Teollisessa työssä yksilöiden väliset tuottavuuserot olivat pienet. Verstaan paras tekijä saattoi saada aikaan esimerkiksi tuplasti pahimpaan "kuhnuriin" verrattuna. Sinikaulusten vaihtuessa valkokauluksiin ja huppareihin mekanismi on kuitenkin muuttunut.Työelämän ja palkitsemisen pelisäännöissä teeskentelemme silti periaatteen yhä toimivan, vaikka jokainen pystyy havainnoimaan, että digitaalisessa tietotaloudessa tuottavuuserot voivat olla satoja tai jopa tuhansia prosentteja… Jatkuu...

Kirjoittaja: Ahti Pontinen (31. heinäkuu 2016 at 07:31) — Ei kommentteja

Sananvapaus ja MV-lehti

Olihan meillä Suomessa niitä sananvapauden puolustajia, mutta nyt MV-lehden pakkosulkemisen jälkeen näitä ei tunnu löytyvän mistään edes pienellä haulla.Voivatko ne kaikki olla kesälomilla?

Olihan joku Sananvapauden puolesta ry:kin olemassa, mutta senkin nettisivut ovat nyt suljetut. Ai niin, se puolusti vain Jussi Halla-Ahon sananvapautta. Tosin Jussi Halla-aho vastusti itse…

Jatkuu...

Kirjoittaja: Tarmo Leinonen (30. heinäkuu 2016 at 20:02) — 10 kommenttia

”Vahvemman laki” – onko sitä, ja miten se keksittiin?

... Hyytävä ennakoinnin paikka ~…

Jatkuu...

Kirjoittaja: Ilkka Luoma (30. heinäkuu 2016 at 19:07) — 4 kommenttia

Mikä on yksityisyytesi hinta?

 

(S-ryhmä rehdisti ilmoitti, että aloittaa bonuskorttinsa eli korttiasiakkaidensa ostokäyttäytymistietojen hyödynnöksen omassa liiketoiminnassaan syksystä 2016 alkaen)

[ … kansalainen Erkki kerää mieluusti jälkikäteisbonuksia ostoksistaan ja näin sidotuttaa itseään…

Jatkuu...

Kirjoittaja: Ilkka Luoma (30. heinäkuu 2016 at 18:55) — 5 kommenttia

Hillary Clinton - Kremlin kellokas

Magneettimedia kirjoitti suomeksi jutun amerikkalaisesta kirjasta, joka kertoo clintoneiden korruptiosta liittyen Venäjään. Clintoneiden kassaan kilahti 145 miljoonaa dollaria.

Myöhemmin Venäjän hallitus tahtoi ostaa Uranium Onen itselleen. Tähän tarvittiin kuitenkin Obaman hallituksen lupa uraanin strategisen merkityksen vuoksi. Kun ulkoministeriö harkitsi päätöstään,…

Jatkuu...

Kirjoittaja: Tarmo Leinonen (30. heinäkuu 2016 at 14:51) — 3 kommenttia

Jorma Ollila: Jokainen on oman onnensa seppä?

Eilen filosofi Esa saarisen vieraana oli Jorma Ollila. Kun Ollila kertoi lapsuuden kodistaan ja siellä omaksumistaan opeista kuten että ”Jokainen on oman onnensa seppä”, olin tukehtua pullaani. Eikä filosofi Saarinen puuttunut tähän lausuntoon mitenkään?

Tämä profetia onnesta on…

Jatkuu...

Kirjoittaja: Mauri Sirén (30. heinäkuu 2016 at 14:46) — 12 kommenttia

Vanhusten hoidon laiminlyönnit arkipäiväistyneet

Tehyn pääluottamusmies Esa Kanerva on tänään kirjoittanut Aamulehden mielipidesivulle erittäin suorasanaisen ja rehellisen kuvauksen vanhusten hoidon laiminlyönneistä. Kannattaa lukea. Kaikki osapuolet (päättäjät, johtavat virkamiehet, omaiset) vain syyttelevät toisiaan vanhusten hoidon laiminlyönneistä.

Kanerva toteaa osuvasti: "Joka puolella on tehty virheitä. Väitän, että tuhansia vanhuksia kuolee kotiinsa laiminlyöntien johdosta. Tällainen laajamittainen vanhusten hoidon…

Jatkuu...

Kirjoittaja: markku ahovainio (30. heinäkuu 2016 at 14:01) — 2 kommenttia

Ovatko viranomaiset menettäneet pakolaisasioiden hallinnan?

Suomeen tuli viime vuonna 30-40.000 turvapaikan hakijaa. Kukaan ei tiedä tarkkaa lukua, kun tilanne ei ollut viranomaisten hallinassa ainakaan alkuaikoin, kun pakolaisia alkoi tulvia Ruotsista Suomeen.

Itse asiassa Suomen ei olisi pitänyt päästää yhtäkään pakolaista Ruotsista Suomeen, sillä EU:n sopimukset kielsivät sen.

Nyt on menossa "jyvien erottelu akanoista" eli nyt katsotaan ja tutkitaan kuka saa turvapaikan ja kuka ei. On arvioitu, että vain kolmannes turvapaikan…

Jatkuu...

Kirjoittaja: Väinö Okaruusu (30. heinäkuu 2016 at 09:33) — 8 kommenttia

Venäjän-asioiden Lappeenrannan_"rohvessyörin" Neukkulan_"matematiikkaa"...

PROFESSORIEN JA MUIDEN TIEDEYLIOPISTOTUTKIJOIDEN PERUSTEHTÄVÄ ON EROTTAA TOSI JA OIKEA TIETO OMALLA ALALLAAN EPÄTODESTA JA VÄÄRÄSTÄ KAIKKIEN MUIDENKIN KUTEN POLIITTISTEN PÄÄTTÄJIEN, VAL- TION (BYROKRATIAN), SPESIALISTIEN, MUIDEN OPPILAITOSTEN, FIRMOJEN JA YKSITTÄISTEN KANSALAISTEN PUOLESTA.YLIOPISTO, JOKA EI TÄSSÄ ONNISTU, EI ONNISTU MISSÄÄN MUUSSAKAAN.TOISET ONNISTUVAT PAREMMIN, TOISET HUONOMMIN. PARHAITEN MAKSE- TAAN NIILLE, JOTKA…

Jatkuu...

Kirjoittaja: Risto Juhani Koivula (30. heinäkuu 2016 at 09:00) — 2 kommenttia

Onko Anttilan johto syyllistynyt petokseen?

On pyöritetty verkkokauppaa tietoisena ettei osa asiakkaista saa tuotteita eikä rahoja. Jos yksityishenkilö tekee saman, niin se on petos. Konkurssilainsäädäntö ei saa mahdollistaa petoksen tekemistä. Johdon olisi pitänyt sulkea verkkokauppa heti, kun olivat tietoisia milloin konkurssi tapahtuu. Jos kyseessä on petos, konkurssipesän saamat rahat tietääkseeni kuuluvat valtiolle. Kuluttajajärjestöt voivat joukkokanteella puolustaa vääryyttä kärsineitä kuluttajia.

Kirjoittaja: Jorma Nordlin (29. heinäkuu 2016 at 23:18) — 6 kommenttia

On harmillista että Englanti lähtee EUsta

Olisi ollut parempi että Ranska, Italia ja Kreikka olisivat lähteneet EUsta.

No, me emme voi asiaan vaikuttaa. Meidän velvollisuutemme on kuitenkin vetää tilanteesta objektiiviset johtopäätökset ja toimia sen mukaan Suomen etu huomioiden. Meillä pienenä kansana ei ole varaa jäädä muiden jalkoihin.

Kirjoittaja: Juhani Putkinen (29. heinäkuu 2016 at 21:36) — 53 kommenttia

Verikosto ja verkkopalvelut

Voin todeta olleeni ilahtunut lukiessani MV-lehden sulkemisesta, sen verran paksua roskaa se on ollut. Toisaalta, tietotekninen minäni tietää että sivu palaa pian tulille eikä sitä käytännössä voida sulkea jos sitä ylläpitää halutaan. Lisäksi kyyninen minäni arvelee, että päivänvaloa kestävää ratkaisua sivuston sulkemiseen oikeusteitse ei ole olemassa - eikä tarvitsekaan olla.

Valheiden julkaisu ei ole…

Jatkuu...

Kirjoittaja: Kyuu Eturautti (29. heinäkuu 2016 at 20:33) — 5 kommenttia

Kuukausiarkistot

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2006

2005

2002

2001

1999

1995

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot