toukokuu 2014 - blogikirjoitukset (464)

Idiootti on oikeassa

http://www.voice.fi/audiovideo/iltapaiva/58/13042

5 promillesta huolimatta kaveri on täydellisen oikeassa. Valehtelijaorganisaatio. Samoin tehnyt paljon, moni ei mitään siihen verrattuna. Kateellisia riittää. Kun kerran tämä kaveri pystyy täytyy ihmetellä miten kaikki fiksummat ei pysty. Edes työllistämään itseään. Käsittämätöntä.

Kirjoittaja: Ahti Pontinen (31. toukokuu 2014 at 21:24) — 4 kommenttia

Kroko, päivän homo politicus

Alaviite on komedia akateemisesta narsismista, juonittelusta ja ihmisen jaloudesta ja häijyydestä.* Ajankohtaisesti leffa kuvaa sitä, mitä samaa on vaaleissa ja viranhaussa. Näissä kahdessa kuviossa nousee pintaan ihmisen ja yhteisön alhaisuus. Parhaissa komedioissa on aina vähintään puolet tragediaa, niin nytkin. Israelilainen huippuleffa osaa ridentem dicere verum,…

Jatkuu...

Kirjoittaja: Katriina Kajannes (31. toukokuu 2014 at 21:12) — Ei kommentteja

Puhdastako?

  En suostu enää syömään suomalaisista metsistä aasialaisten poimijoitten poimimia marjoja, kun olen vähän kuullut, että hirvien, ahmojen, susien ja karhujen lisäksi niihin kuseskelevät jotkut helevetin kaukaa kotoisin olevat muslimit.

  Jotain rajaa sentään.

Kirjoittaja: A.I. (31. toukokuu 2014 at 20:22) — 1 kommentti

Oliskos taas aika varoittaa linkeistä

Taitaa olla sellanen aika jolloin on sanottava varokaa muuten noita viattomia linkkejä, sitä ne ei ole oikeasti ja millä erotat kun avaat sellasta josta sulle on vaaraa se yleensä aukeaa hitaasti .

Peruuttakaa silloin tuon avaaminen vaikka se oliskin vain turvllisuus minkä vuoksi,  siellä saattaa kuitenin olla mitä lienee Itse en avaa mitään vaan ensin katson sen linkin muualta ja tutkin sen vaarat .

Kun olen asian tutkinut voin sen avatakkin mutten siinä sivulla jolla se mulle…

Jatkuu...

Kirjoittaja: teuvomast (31. toukokuu 2014 at 20:04) — 8 kommenttia

Vaikuttavia kuvia tunnelityömaalta

East Side Access -projekti etenee:

http://www.tested.com/tech/456510-most-awe-inspiring-photos-new-yorks-second-avenue-subway-construction-project/?icid=maing-grid7|responsive-test1|dl3|sec1_lnk3%26pLid%3D482659

Kirjoittaja: Jari-Pekka Vuorela (31. toukokuu 2014 at 18:22) — 6 kommenttia

Presidentti Niinistön suusta totuus Ukrainasta

Yhdysvallat, EU ja länsimedia ovat mellastaneet Ukrainassa ja Ukrainan kriisin ympärillä kuin raatokärpäset helteeseen kuolleen rotan ympärillä.

Harvoin olen nähnyt yhtä tökerösti peiteltyä pyrkimystä sotkeutua toisen maan sisäisiin asioihin.

EU:lla ja Yhdysvalloilla ei voi olla minkäänlaisia taloudellisia päämääriä Ukrainassa, koska valtio on käytännössä konkurssikypsä, ja sen päätuotteita ovat aseet  - ja niiden kohdalla ainoa asiakas on Venäjä.

USA:n ja EU:n toimet ja…

Jatkuu...

Kirjoittaja: Pekka Siikala (31. toukokuu 2014 at 14:36) — 14 kommenttia

Olemmeko pakanoitten sukua?

  Siirsin tämän aloitukseksi, vaikka kai vähän sopimatonta:

  Mitä pakanuus on?  Muinaissuomalaiset eivät olleet pakanoita eivätkä ateisteja. He vain uskoivat, vähän toisella tavalla kuin ne jotka toivat tänne sen rakastavan, armahtavan, lempeän kristinuskon, kirveen kanssa.

  Ruotsalaiset ovat siis kulttuurivähemmistöä. Ihmeesti he vain pystyvät suomenkielisten suomalaisten kulttuuriluopioitten avustuksella ylläpitämään…

Jatkuu...

Kirjoittaja: A.I. (31. toukokuu 2014 at 11:59) — 3 kommenttia

Kerrankin kiihkotonta puhetta kahdelta Herras mieheltä

Sitä ei voinut sanoa fanatismiin menneeltä eräältä vähemmän herrasmieheltä, mutta kaksi oli asia linjalla kokonaan jos siellä oli jotain piilossa hyvin oli .

Muttei tuolla yhdellä ollut mitään ns piilossa muttei myöskään asia pohjalla, ja sellasta keskustelua emme tarvitse mitä tulee turvallisuus politiikkaan .

Suomi ei ole tuon lajin luvattu maa ja jossa vois sanoa jos et ole puolelamme olet meitä vastaan, mutta sellasen kuvan sai kun kuunteli tuon yhden kiihko puhetta…

Jatkuu...

Kirjoittaja: teuvomast (31. toukokuu 2014 at 11:45) — 8 kommenttia

Yleinen etu ja yritysten etu - immateriaaliokeudet

Yleinen etu ja yritysten etu - immateriaalioikeudet

 

 

Kenen edut ovat julkisen vallan etusijalla. Ajatus, että julkinen valta olisi kansalaisten etuja ajava on käytännössä harhaanjohtava sekä mahdoton.

 

Maan etu on talouden elpyminen niin, että yritystoiminta ja investoinnit ovat kannattavia ja lisäävät työpaikkoja maahamme.

 

Kansan edusmiehen asema on hämärä. Yritykset ovat voimakkaasti ajaneet läpi ajatusta, että yritysten etu on…

Jatkuu...

Kirjoittaja: Jussi Kalervo Keskinen (31. toukokuu 2014 at 10:47) — 2 kommenttia

Oodi Nils Torvaldsille

Oodi – Wikipedia

Sikäli kuin oikein ymmärrän, kuuluu Nils sukunimensä perusteella ylijumalan valitun sakkiin.

Nils itse tuli valtituksi EU -parlamenttiin paitsi häntä äänestäneiden niin myös Christina Gestriniä äänestäneiden äärifreudentalistien äänillä. Myös Jörni teki puolipölhöpopulistiseen tyyliinsä ansiokkaan työn äänien keräämiseksi henkilölle, joka oli RKP:n ehdokkaista kaikkein…

Jatkuu...

Kirjoittaja: Markku Savikivi (31. toukokuu 2014 at 10:00) — 11 kommenttia

Viihde on hyväksi?

 

Erehdyin käymään kaupallisella kanavalla eräs ilta ja huomasin kuinka TV5 mainosti itseään tuon otsikon mukaan – viihde on hyväksi. Mitä sitten tapahtui kun itse ohjelmaan päästiin? Mukavaa viihdettäkö kuten kanava itseään mainosti?

 

Minäpä kerron. Heti muutaman minuutin jälkeen katseltuani ”viihdyttävää” elokuvaa alkoi silmitön aseiden pauke, veri lensi…

Jatkuu...

Kirjoittaja: Hannu Tiainen (31. toukokuu 2014 at 09:35) — 4 kommenttia

Äärioikeisto on vain haukkumasana

Esitin arvelun otsikon päätelmästä jo Ylen meppigalleria-tentissä. Olen edelleen päätynyt samaan johtopäätökseen seurattuani jälleen sanan inflatorista käyttöä vaalituloksen selvittyä.

Äärioikeiston noususta Euroopassa öyhöttää usea median edustaja. Moni on valmis myös nimeämään äärioikeistolaisia puolueita; listalla on niinkin kirjavaa seurakuntaa kuin Ranskan FN, Alankomaiden PVV, Ruotsin SD, Unkarin Jobbik ja Kreikan Hrisi Avgi. Sveitsin SVP/UDC ei…

Jatkuu...

Kirjoittaja: Oula Lintula (30. toukokuu 2014 at 23:02) — 15 kommenttia

Valitettavan harva on tarpeeksi yritteliäs

Vaikka yritteliäitä ihmisiä löytyy paljon, heitä pitäisi saada lisää.

Ikävä kyllä harmillisenkin moni ei osoita yritteliäisyyden merkkejä käytännössä, ajatuksen tasolla oleminen kun ei sitä ole. Liian moni on muuta kuin suorittaja ja ei nimikään vastuussa itsestään vaan yhteiskunta on kuulemma vastuussa heistä tai aina joku muu kuin itse oli kyse sitten työpaikan tarjoamisesta toimeentulosta, ties mistä fyysisistä ja henkisistä korvauksista ja ylipäätään mistä vain.Ei siis ole ihme että… Jatkuu...

Kirjoittaja: Ahti Pontinen (30. toukokuu 2014 at 22:41) — 6 kommenttia

Taivaan pienet linnut

Mikä onkaan kauniimpaa kun taivaan linnun lento,

vai onko se meille harhaa vai unta suloista ja rauhoittavaa,  nitä seuraan mä joka ilta .

Ne taivaalla vapaana lentää saa itse pinnalla  maan  taivallan saappaani sateessa kastuu,

Miksi voisi ollakaan mustaa maata kun tallustan ja toiveita täynnä on pää .

Senpä vuoksi ystävät rakkaat pitäkää huoli  siitä pienestä linnusta joka teidän matkassa jatkaa .

Mistä voisikaan kukaan ihminen sitä tietää ja tajuta kuka…

Jatkuu...

Kirjoittaja: teuvomast (30. toukokuu 2014 at 22:29) — 6 kommenttia

Karenssi työttömälle on pahoinpitelyä kovempi rangaistus

Työttömän päivät on yhtä piinaa,  p...kele, olen työtön, lauloi aikoinaan Pelle Miljoona.

 

Nykyinen te-toimiston ihmisarvoa alentava asiakkaiten kohtelu ei ainakaan paranna tilannetta. Pirkanmaan te-toimistoa on moitittu monistakin eri syistä asiakaspalvelun eri saroilla. Nykyisin työttömiä ei enää juurikaan kohdata kasvotusten, vaan kaikki pakotetaan nettiin tai puhelinpalveluun kasvottomien byrokraattien armoille. Osa asiakkaitten saamista palautteista, lausunnoista jopa…

Jatkuu...

Kirjoittaja: HannuT Hakala (30. toukokuu 2014 at 22:15) — 4 kommenttia

Tietotekniikan visiointia

Aluksi mainittakoon, että tämä on arjen tietotekniikan käyttäjän näkemys asiasta, ei alan asiantuntijoiden.

Oikeastaan pitäisi kirjoittaa nykyisyydestä, sillä mitä nyt myydään, on arjen tulevaisuutta.

Pöytämallin tietokone on siirtymässä imperfektiin jokakodissa, ammattikäytössä se toki pysyy pöydillä*1).  Tästä seuraa, että sekä pöytälaitteiden että  niiden ohjelmistojen ostajakunnat ja sitä kautta rahamäärät kehittää hupenevat.  Siitä seuraa ohjelmien keskittyminen.

Tabletti ja…

Jatkuu...

Kirjoittaja: Cato (30. toukokuu 2014 at 21:02) — Ei kommentteja

NE TULOO JA JYRÄÄ MEITIT !

Kuinkas nyt suu pannaan.

Perussuomalaiset enään reilun 1% päässä piikkipaikasta.

Alkakaahan kiireesti rustaamaan erillislakia Perussuomalaisten eristämiseksi, tai muuten ne tulee ja jyrää meitin.

On se nyt yhtä helevettiä, että näitä rasisteja ja impivaaralaisia ei saada oppimaan eurooppalaisille tavoille ja juomaan viiniänsä pikkusormi pystyssä.

Kirjoittaja: arvi matias marjamäki (30. toukokuu 2014 at 17:00) — 41 kommenttia

Onko Ruotsinkin ilmapuolustus tuuliajolla ?

 Viime päivinä Suomen ilmapuolustusta testanneet venäläiset  kuljetus- ja rahtikoneet (signaalitiedustelijat) eivät olleet ainutlaatuinen tapaus Suomenlahdella ja Itämerellä. Nyt venäläisten testilento tehtiin vanhalla kalustolla, mutta niin ei ollut vuosi sitten, kun venäläisosastolla oli käytössään nykyaikaiset koneet ja kohteena Ruotsin rannikko.

 Svenska  Dagbladetin mukaan kuusi nopeaa kohdetta lähestyi Suomenlahden yläpuolella kohti Ruotsin rannikkoa. Tavallisesti koneet…

Jatkuu...

Kirjoittaja: Lautamies (30. toukokuu 2014 at 15:30) — 27 kommenttia

Monikulttuuri:

 Afrikassa (onneksi) muslimit tappavat toisiaan ja kristittyjä pommein ja kaikin muinkin keinoin, kidnappaavat koulutyttöjä ja ajavat sharialakia siinä sivussa kaikin voimin.

Eivät taida osata muuta. Koraani ei siihen kehota, mutta onhan se nähty, laki, koraani ja raamattu ovat niin kuin ne luetaan

 Tätähän mekin haluamme, sitä sanotaan monikulttuuriksi. Kyllähän tämä länsimainen Suomen…

Jatkuu...

Kirjoittaja: A.I. (30. toukokuu 2014 at 15:00) — 16 kommenttia

Missä menee pimeän taksin raja?

Otin huoltoasemalta kyytiin pariskunnan, joka tuli kysymään kyytiä. No, ei siitä minulle vaivaa ollut, kun matkani oli suunnilleen samaan suuntaan. Lopuksi he maksoivat kyydistä suunnilleen puolet siitä, mitä taksi olisi maksanut samalle matkalle.(En pyytänyt mitään)..

Syyllistyinkö pimeään taksikuljetukseen vai oliko se niin, että kuuluihan minun vähän bensarahaa saadakin........

Kirjoittaja: Timo Lennart (30. toukokuu 2014 at 14:43) — 28 kommenttia

Kuukausiarkistot

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2006

2005

2002

2001

1999

1995

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot