maaliskuu 2012 - blogikirjoitukset (483)

Jokeri

Yritin viikko sitten viestittää, mitä mahdollisuuksia on pelinpitäjällä käytössään, kun arvotaan Jokerin virallinen numerosarja.

Ei oikein mennyt perille, enkä ole siitä järin yllättynyt.

Väitån, että jos Jokeri muuttuu palloilla perustuvaan arvontaan, hinta tuplaantuu, tai se loppuu.

Kirjoittaja: Reijo Kaleva (31. maaliskuu 2012 at 23:35) — Ei kommentteja

Jussi Lähde: Muutama sana pohjoismaisen yhteistyön arvostamisesta (Puhe 30.3.1012)

Jussi Lähde

Grand Hotel Tammer

30. maaliskuuta 2012

PUHE TAMPEREEN POHJOLA – NORDEN YHDISTYKSEN 70-VUOTISJUHLASSA 

Arvoisat kuulijat

Jokaisessa puheessa tulee olla ajatus, parhaissa niitä on muutama. Suomalainen juhlapuhe on liian usein armelias inventaario, arkistoluettelo päivänsankarin saavutuksista. Tuollainen puhe jää tänään kuulematta, vaikka sille sinällään olisi olemassa kelpo emmeet.

Haluan käyttää leiviskäni toisin. Puhun…

Jatkuu...

Kirjoittaja: Jussi Lähde (31. maaliskuu 2012 at 23:21) — 4 kommenttia

Leppäsen 9 paras kierroksella 13

Leppänen nousi

Heleniuksen rinnalle

Tamperelainen Taisto Leppänen sai vaikealla kierroksella 13 riviinsä 9 oikein Aamulehden kilpailussa ja hän nousi 16 osumalla Markku Heleniuksen rinnalle kärkipaikalle 16 osumalla.

Yhden osuman päässä on kolme veikkaajaa eli taistelu voitosta ja osallistumisoikeudesta Aamulehden Pelit-palstan veikkaajaksi kierroksille 16-19 on tiukkaa.

Kupongilla…

Jatkuu...

Kirjoittaja: Aamulehden vakioveikkauskilpailu (31. maaliskuu 2012 at 22:50) — Ei kommentteja

Eettisen jaoston kokous Kynnyksen Pantterisalissa 23.3, 12

 

 

Kokous todettiin avatuksi

 

Hyväksyttiin 31.1. kokousmuistio korjauksella

 

Esittelykierros Skypeosallistuja Jannalle

 

Ajankohtaisissa asioissa käytiin läpi syksyn Henkilökohtaisen avunpäiviä

 

Keskustelua ja ryhmätöitä sijaustyönantyönantajuudesta.

työnjohtajuus,työnantajuus työnjohtajuus on taas mahdollisuuden tehdä valintoja

Avustajapalvelu itsepalvelu Vammainen työnantajana.

Tuettu…

Jatkuu...

Kirjoittaja: Ulla Topi (31. maaliskuu 2012 at 22:02) — Ei kommentteja

Tässä mennäänSuomalainen  demokratia on rappeutumassa. Hallintoportaissa koulujen johtokuntia ja kunnanhallituksia ja eduskuntaa myöten on  vallalla pääomapiirien sanelupolitiikka. Niinistön valinta presidentiksi edisti oikeistolaisten arvojen kiteytymistä eräänlaiseksi peruuttamattomaksi laiksi. Monia vanhoja piirteitä ja käytäntöjä on yhä voimassa: valtuustot eduskuntaa myöten oli vielä jaettu vanhojen, 1900-luvun alusta periytyvien kaavojen mukaisesti: vasemmisto, keskusta ja oikeisto.…

Jatkuu...

Kirjoittaja: Esko Antero Heikkilä (31. maaliskuu 2012 at 19:00) — 6 kommenttia

Syrjinnän kieltoa rikotaan

Kansainväliset ihmisoikeussopimukset ja myös oma perustuslakimme sisältävät vaatimuksen kansalaistemme yhdenvertaisuudesta ja syrjinnän kiellosta. Tämän pitäisi muodostaa turvallinen perusta kansalaistemme yhdenveroisuuden toteutumiselle.

Näyttää kuitenkin siltä, että miesten ja naisten välistä tasa-arvoa koskevan naamion takaa löytyy feministinen valtapyrkimys, jota toteutetaan suosimalla naisia kiintiöperiaatteen toteuttamisessa. Räikeimmin tämä näkyy tasa-arvosta vastaavan…

Jatkuu...

Kirjoittaja: Esko Aulis Repo (31. maaliskuu 2012 at 16:39) — 10 kommenttia

Taas sähköstä

Olipa hyvä kommentti Kalevi Järviseltä. En ole kuulutkaan aikaisemmin tällaisesta takuujärjestelmästä. Ilmoita se muillekin. Mitä tulee Tampereen sähkölaitokseen niin erotkaa kaikki siitä. Juuri kertoivat Aamulehdessä että hinnat eivät laske vaikka tukkusähköhinta on laskenut. Minulla on Helsingin energian sopimus joka laski sähkön hintaa 17 %.

Palaan vielä kysymykseeni.Mistä se ympäristöystävällinen sähkö oikein tulee. Tuulivoimaa tuetaan miljoonilla ja kaikkien meidän verorahoilla.…

Jatkuu...

Kirjoittaja: kari t (31. maaliskuu 2012 at 15:26) — Ei kommentteja

Taas sähköstä

Olipa hyvä kommentti Kalevi Järviseltä. En ole kuulutkaan aikaisemmin tällaisesta takuujärjestelmästä. Ilmoita se muillekin. Mitä tulee Tampereen sähkölaitokseen niin erotkaa kaikki siitä. Juuri kertoivat Aamulehdessä että hinnat eivät laske vaikka tukkusähköhinta on laskenut. Minulla on Helsingin energian sopimus joka laski sähkön hintaa 17 %.

Palaan vielä kysymykseeni.Mistä se ympäristöystävällinen sähkö oikein tulee. Tuulivoimaa tuetaan miljoonilla ja kaikkien meidän verorahoilla.…

Jatkuu...

Kirjoittaja: kari t (31. maaliskuu 2012 at 15:26) — Ei kommentteja

Genitaaliuskonnon hauskoja sattumuksia.

Vaimo hankki keinotekoisen immenkalvon - mitä teki mies?!

31.3.2012
Asiasanat: immenkalvohymen

Maailmalla on tänään…

Jatkuu...

Kirjoittaja: Tsaimai (31. maaliskuu 2012 at 15:14) — 8 kommenttia

Bittivinkit: histus mitä sontaa!

Noniin, tällä kertaa ei kerrota hyvistä ja huonoista optioista, vaan ainoastaan yhdestä huonosta. Tietokonekäyttöjärjestelmien ykkönen, Windows, on saamassa pian uusimman versionsa 8. Esiversion perusteella luvassa on karmivinta sontaa, mitä alalla on nähty vuosikausiin.

Otetaan testiin

Testailin tuoreinta esiversiota uudesta tuotoksesta muutaman päivän ajan. Tarkoitus oli kokeilla läpi laajalti eri toimintoja. Se ei ollut mukavat pari päivää. Aivan ensimmäisenä tosin…

Jatkuu...

Kirjoittaja: Kyuu Eturautti (31. maaliskuu 2012 at 13:40) — 22 kommenttia

Professori: Dragsvik-laskelmia ei voi salata

Hallinto-oikeuden professori Olli Mäenpää pitää mahdottomana, että Dragsvikiä koskevat kustannuslaskelmat olisivat salaisia, jos lakkautettavista varuskunnista on julkaistu kustannuslaskelmat.

”Pääesikunta on vedonnut siihen, että kaikki puolustusvoimauudistukseen liittyvät asiakirjat ovat ainakin toistaiseksi salaisia.”

[vaan eipä ole kaikki asiakirjat – vain Dragsvikiä koskevat kustannuslaskelmat ]

*

Professori: Dragsvik-laskelmia ei voi…

Jatkuu...

Kirjoittaja: Kimmo (31. maaliskuu 2012 at 11:09) — 2 kommenttia

Velanotto-oikeus perustuslakiin

Perustuslaissamme on kohtalokas puute.  Meillä voi edesvastuuton hallitus eduskunnan yksinkertaisen enemmistön turvin velkaannuttaa maan selvitystilaan.  Sellaisten päätösten teko kuuluisi ilman muuta kuulua perustuslain piiriin.

Ulkomainen velkaantuminen tulee määrittämään Suomen tulevaisuutta ratkaisevasti vähintään seuraavan vuosisadan ajan.  Meidän pikkuisella budjetilla ei kurota umpeen sataprosenttista velkaantumista todellisuudessa, jonka reunaehdon sanelee energian…

Jatkuu...

Kirjoittaja: Cato (31. maaliskuu 2012 at 10:20) — 5 kommenttia

Bryssel, Keskusta ja maajussit

Suomi on varsin pohjoinen maa leipäviljan viljelyyn. Saattaa olla pohjoisin. Kuitenkin maata on viljelty niin kauan kuin suomalaisia on täällä ollut.

.

Ihmisten siirryttyä yhä lukuisempina joukkoina asutuskeskuksiin ja kaupunkeihin alkoi vastakkain asettautuminen, varsinkin aikoina jolloin ruuasta alkoi olla puutetta.

Maanveljeilijöillä näytti aina menevän…

Jatkuu...

Kirjoittaja: Karhila (31. maaliskuu 2012 at 09:48) — 1 kommentti

Bensan hinta noussut pilviin!

 

Luin äsken Taloussanomien juttua jossa oli tehty hintavertailua EU maiden bensanhinnan kehityksestä. Suomi sijoittui vertailussa keskivaiheille, mutta miksi ihmeessä tällainen vertailu? Onko kenties tarkoitus rauhoitella kansalaisia, että emme suinkaan aja kaikkein kalleimmalla polttoaineella Euroopassa ja muissa maissa asiat ovat vieläkin huonommin?…

Jatkuu...

Kirjoittaja: Hannu Tiainen (31. maaliskuu 2012 at 08:41) — 30 kommenttia

Hei, Me vaikutetaan! II

 

Vuoden 2012 kulttuurimäärärahat on jaettu: Kokonaista 5,1 miljoonaa euroa. Jakajana tällä kertaa oli vasemmiston oma kulttuuriminsteri Paavo Arhinmäki, joka osallistuu hallitukseen siksi, että siellä voidaan vaikuttaa. On siis ihan eri asia vaikuttaa…

Jatkuu...

Kirjoittaja: Kaija Olin-Arvola (31. maaliskuu 2012 at 08:30) — 3 kommenttia

Sairasvuoteelta Saariselälle

Entinen AKT:n kohu-tiedottaja Hilkka Ahde, on kokenut ihmeparantumisen, vain vähän aikaa sitten hän virui sairasvuoteella ja nyt hymyilee hohtavilla hangilla. "Raakalaismainen" miesjoukko pahoinpiteli puolustuskyvytöntä naista vuosikausia, kun tämä teki kaikkensa AKT:n yhteisenedun nimissä.

Hilkka Ahde on pitkään jatkuneen pahoinpitelyn "uhri", näin väittää media, eikä hän ole oikaissut näitä väitteitä. Yleensä henkisenväkivallan uhriksi joutuvat, eivät toivu nopesti, mikäli tilanne…

Jatkuu...

Kirjoittaja: aki lintunen (31. maaliskuu 2012 at 08:20) — 12 kommenttia

Näin Suomessa.

Kirjoittaja: Maalarimestari Honkanen. (30. maaliskuu 2012 at 22:11) — 34 kommenttia

"Pyhäkoulu alkaa" ensi sunnuntaina

"Pyhäkoulu alkaa" ensi sunnuntaina

Talouspolitiikassa tapahtuu tänään hyvinkin nopeita käänteitä. Rahan ja omaisuuksien globaali liikuttelu on saanut ennen näkemättömät mittasuhteet. Kaikille ei ole enää selvää mikä on rahaa ja tavaraa. Nuoret eivät marxilaisen taloustieteen keskeisiä väittämiä tunne ja iäkkäämmät meistä ovat ne unohtaneet. Syntyy ryhmiä, jotka alkavat ohi marxilaisen taloustieteen kehitellä omia "nykymaailman ilmiöitä selittäviä omia teorioitaan".

Kansan äänen…

Jatkuu...

Kirjoittaja: Kalevi Wahrman (30. maaliskuu 2012 at 21:52) — 2 kommenttia

Ruotsi karkotti ruandalaisen sotarikoksiin syyllistyneen Sylvere Ahorugeze ’in kotimaahasa tuomittavaksi

Ruotsi karkotti ruandalaisen sotarikoksiin syyllistyneen Sylvere Ahorugeze ’in kotimaahasa tuomittavaksi. European Court of Human Rights (ECHR) mukaan karkotuksella ei ollut esteitä. Se katsoi että syytetty saisi asianmukaisen oikeuskäsittelyn kotimaassaan.

 …

Jatkuu...

Kirjoittaja: Kimmo (30. maaliskuu 2012 at 21:35) — 7 kommenttia

Uudet vastuut Suomelta

Valtiovarainministeri kävi tänään Kööpenhaminassa neuvottelemassa meille Suomalaisille lisää velkaa ?? Oikeasti mikä hiivatti siinä on, että meidän pikkuruisen kansan pitää kantaa huomattavasti suuremmat vastuut rahallisesti muiden Eurooppalaisten veloista ja elintasosta, kuin suurten ja mahtavien verrattuna väkimääräisesti !! Jälleen kerran meidän valtiovarainministerimme onnistui kasvattamaan meidän vastuitamme miljardeilla ilmeenkään värähtämättä. Ymmärrän sen, että eihän kyseisen…
Jatkuu...

Kirjoittaja: Kimmo Toroska (30. maaliskuu 2012 at 21:24) — 3 kommenttia

Kuukausiarkistot

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2006

2005

2002

2001

1999

1995

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot