Kaikki blogit (41,896)

Kalsannäköinen tuhto

Katselin tuota steriiliä ravintoaa ehkä toisin silmin,  mutta kalseen tuntuinen se silti on, eikä minuun vetoa oikeasti mikään .

Ja onko jollain uni vaikeuksia kun syö pippuripihvin,  no sittenpä nukkuu loppu ajan konsertista,  mutta ravintola taso ei tuolla konseptilla kyllä parane .

Liekkö peräti että se jopa laskee entisestä surkeasta,  siitäkin alemmalle tasolle ABC tasolle josta ei ravintolaa saa edes tekemällä .

Ruoka jota tarjotaan on sen lisäksi aivan sellasilla…

Jatkuu...

Kirjoittaja: teuvomast (25. helmikuuta 2017 at 05:00) — Ei kommentteja

Eihän Finavia/Deloitte/Berner juttua voi jättää siihen mihin se jätettiin eduskunnassa

Eihän Finavia/Deloitte/Berner juttua voi jättää siihen mihin se jätettiin eduskunnassaYlen taloustoimittaja kirjoittaa näin:" Eduskunnassa kipakkaa keskustelua käytiin liikenne- ja viestintäministeri Anne Bernerin (kesk.) osuudesta valtionyhtiö Finavian johdannaiskauppojen selvittelyyn.Berner on nostettu asiassa tikun nokkaan, vaikka hänellä ei ole osaa eikä arpaa varsinaisten tappioiden syntyyn. "Väärin - Berner mahdollisti tappioiden…

Jatkuu...

Kirjoittaja: Jussi Vaarala (25. helmikuuta 2017 at 03:10) — Ei kommentteja

Maailman huonoin mäkihyppääjä

'Ei ollut venezuealan poika mikään uranuurtaja vaikka aloittelija hiihdon alalla olikin.

Muistatteko vielä tyypin Eglannista Eddie Edwads joka  yhtä hyvin valloitti sympatiat huonoudellaan mäkihypyssä. Oli melkoinen urheija, vaikka juuri ja juuri pääsi hyppyrin nokan yli, aika pian kuitenkin tipahtikin alamäkeen.Suritushan sekin, tuskin meistä kukaan lähtisi häntä haastamaan, jo pelkkä alamäki on ainakin minulle kammottan suuri mäki.

Koskaan hänestä ei tullut kilpailijaa…

Jatkuu...

Kirjoittaja: Pentti Tuominen (24. helmikuuta 2017 at 19:53) — 5 kommenttia

Ollaan ihmisiksi toisillemme, eikös je.

Eilen täällä oli melkoinen kukkotappelu myöhäiseen iltaan asti, joka muistutti tunnelmaltaan erään nakkarijonon nyrkkipeijaisia aikoinaan.

Itse en viitsinyt tuohon paljon heittää kommentteja, vaan seurasin taustalla ihmetellen.

Hyvää viikonloppua kanssablogisteille. Sunnuntaina menen seuraamaan MM-kisoja paikanpäälle, kun sain naapuriltani ilmaislipun kisoihin.

Kirjoittaja: Timo Lennart (24. helmikuuta 2017 at 17:27) — 5 kommenttia

Luulin jo kaiken nähneeni, kokeneeni

Verkkouutiset tänään SDP:n pressaehdokkaasta:

IS: Sdp:n päättäjä ehdottaa Irja Askolaa presidenttiehdokkaaksi

JUHA-PEKKA TIKKA

(päivitetty 7 tuntia ja 37 minuuttia sitten)

Puoluehallituksen jäsenen mukaan Helsingin piispa "jakaa sosialidemokraattisen…

Jatkuu...

Kirjoittaja: Heikki Kärpänen (24. helmikuuta 2017 at 16:12) — 10 kommenttia

MITÄ EUTANASIASTA SEURAISI

Neuvos teki alustuksen niin tärkestä aiheesta, että  teen vielä toisen otsikoinnin. Jospa keskustelua syntyisi enemmän kahden täyn kautta.

On ongelmallista, jos tästä asiasta tehdään päätös vain siltä pohjalta, että on kansalaisaloite ja on kuntavaalit, joita varten täytyy miellyttää suurta yleisöä.  Päätöstä ihmisen elämän lopettamisesta on harkittava monesta näkökulmasta.

Kunnoltaan heikkenevä ihminen kohtaa oman katoavaisuutensa. Hän kohtaa myös kuntonsa heikkenemisen ja…

Jatkuu...

Kirjoittaja: Juutas (24. helmikuuta 2017 at 16:05) — 23 kommenttia

Suomen kansa osaa mitä vaan

Suomen kansa osaa mitä vain eikä ole lainkaan huonoja millään alalla,  jos joitakin asioita on missä emme ole mukana, ne  ovatkin sitten sellasia joissa ei meidän tarviikkaan olla mukana .

Kansan syvistä riveistä on nuot meidän muka suuret päättäjätkin valittu,  kansan äänin 

Me kaikki teemme työtä suomen eteen, ja toiset ovat tehneet,  meillä on tunnettua sanan vapaus kansan piirissä,  jos sitä koitetaan laittaa pois nousee möly .

Ketään ei pidä halveksia Suomessa on…

Jatkuu...

Kirjoittaja: teuvomast (24. helmikuuta 2017 at 16:00) — Ei kommentteja

Joko nyt jo riittää?

Mitähän ne vielä keksii mihin rahoja tuhlata?

Omat korotukset istumatyöhön jo tehtiin ei tullut lakkouhkausta.

No eipäs tietenkään.

Mistähän ne lakkoilisi?

Liian vähän lomaa,ei ole torkkupeitoja?

Eivät ole vielä hokaneet vaan aika nostaa ne kohta esiin.

Kirjoittaja: Maarit Suonsivu (24. helmikuuta 2017 at 14:50) — Ei kommentteja

No oli siinä yhdistetty

Saksaan  meni sitten neljä sijaa voiko tuollasta porukka voittaa viestissä kukaan tuskinpa voi oli se silti yllätys asia sinänsä .

Mutta kyllä tuo suomi pojilta ihan  hyvin meni ettei tarvii ihan suruunkaan tuossa vaipua seommoro tepivaari Kirjoitti Teuvo Mast 

Kirjoittaja: teuvomast (24. helmikuuta 2017 at 14:09) — 4 kommenttia

HILJAISET MONOPOLIT

Suomessa on edelleen uskomattoman paljon kilpailua rajoittavia sääntöjä ja käytäntöjä. Niitä tupsahtaa esiin kuin sieniä sateella,kun hiukan alkaa pöyhiä asioita. Monopolit tulevat veronmaksajille kalliiksi ja estävät uusien luovien ideoiden syntymistä maahamme. Nyt hallitus on kuitenkin mielestäni aika päättäväisesti alkanut purkamaan kilpailua estävää lainsäädäntöä.

Tällä viikolla talousvaliokunta antoi lausuntonsa maankäyttö- ja rakennuslaista. Nykyisessä lainsäädännössä kaupalle…

Jatkuu...

Kirjoittaja: Harri Jaskari (24. helmikuuta 2017 at 13:24) — 3 kommenttia

Modernin taiteen sanoma?

Ymmärrän kyllä että tämän Aamulehden keskeisiin aiheesiin kuulu taide, ei ainakaan kuvanveisto. Kirjoitan nyt kumminkin kun minua surettaa oma vajavuuteni, en pysty ymmärtämään, sisäistämään saati nauttimaan modernista kuvanveistotaiteesta. Olen sitä ihmetellyt että onko kyseessä synnynäinen vajavuus mille mitään ei…

Jatkuu...

Kirjoittaja: Hapan Kaali (24. helmikuuta 2017 at 11:26) — 5 kommenttia

Yhteiskunnallisiin ongelmiin kantaa ottava blogisti, jonka kirjoituksia poliittinen kenttä seuraa laidasta laitaan osittaisesta kommentointisulusta huolimatta

http://www.image.fi/uuninpankkopoika-saku-timonen

Ajatuksia herättävät Aamulehden blogisivujen lukuisat avaukset parin viime päivän aikana. 

Ottamatta kantaa puolesta tai vastaan, kyllä blogeja luetaan kommentointisuluista huolimatta, mutta vain jos niissä on väkevää asiaa. Määrä ei ratkaise, vaan ajankohtaisuus ja/tai yhteiskunnallinen merkittävyys.…

Jatkuu...

Kirjoittaja: al1947 (24. helmikuuta 2017 at 10:00) — 2 kommenttia

Murtomaahiihto!

Kansainvälinen murtomaahiihto, mennyttä aikaa! Hyväksyn vielä kansalliset hiihtokisat ja jopa seuraan niitä, mutta kansainvälisiä en enää seuraa kuin väljästi. Tänään aamulla TV1:n Jälkiviisaissa Matti Apunen totesi lakonisesti tyyliin, että mitä järkeä on kun aikuiset kiertää metsässä hiihtäen ympyrää huulirasvan voimalla ja sitten lopulta norjalaiset voittaa. Itse en näe tuossa touhussa mitään järkeä.

Yksi keino on kieltää kaikenlaiset lääkkeet, varsinkin astmalääkkeet hiihtäjiltä.…

Jatkuu...

Kirjoittaja: PetrusK (24. helmikuuta 2017 at 09:42) — 5 kommenttia

Suomen kansa ei ole oppinut keskustelemaan eikä nyt tajua ettei sitä osaa

Suomen kansa ei ole oppinut keskustelemaan eikä nyt tajua ettei sitä osaa

Yksi syy miksi some-keskustelu on niin luokatonta on varmaankin se että Suomen kansa ei ole oppinut keskustelemaan.Kouluthan olivat taannoin sellaisia että siellä pahemmin keskusteltu.Ja nyt kun intenetin myötä on avautunut estoton väylä omille ajatuksille ja tunteille niin tilanne on ryöpsähtänyt käsistä - ja on syntynyt se tasoltaan luokaton some-mylly joka on myös populismin…

Jatkuu...

Kirjoittaja: Jussi Vaarala (24. helmikuuta 2017 at 09:00) — Ei kommentteja

Eutanasiakeskustelu

Kansalaisaloite eutanasiasta kerännyt taakseen kannatusta jopa edustajiemme taholta.

Itse pidän vastenmielisenä koko ajatusta - eikö lääkärin tehtävä ole elämän ylläpito ja hyvä hoito?

Eilinen tv -keskustelu puolesta ja vastaan - jäi pelko kaltevalle pinnalle menemisen vaara, jos eutanasia toteutuu? Se voi myös johtaa säästötoimiin hoitojen sijaan - onko se enää sivistysvaltion mukaista?

- Toivon tähän yhteyteen kantaa ottavaa keskustelua!

Kirjoittaja: Neuvos (24. helmikuuta 2017 at 08:55) — 4 kommenttia

On oman bloginsa tason vaalimista estää kommentointi

Somen suurinpia ongelmia on tällä hetkellä on se että keskustelu on aivan luokatonta. Ja etenkin se että netissä voi liikkua identiteetittömänä joka mahdollistaa vieläkin enemmän kaikenlaisen sonnan syytämisen.

Toinen ongelma on se että omien blogieni suhteen AL-blogeissa ja myös taannoin Uuden Suomen puheenvuorossa kirjoitettuani tärkeistä asioista blogin käy niin että aivan triviaaleihin asioihin tartutaan ja ne tärkeimmät pointit jätetään ihan huomiotta - joko ymmärryksen…

Jatkuu...

Kirjoittaja: Jussi Vaarala (24. helmikuuta 2017 at 08:35) — 1 kommentti

Kuka kylvää myrkkyä luontoon koirien saataville

Tämä asia on sinänsä sellanen josta on kirjoitettu ennenkin, mutta nyt aamulehdessä olleen koiran kuoleman johdosta sen tuon esiin .

Ensin osanottoni Eddien pois menon johdosta,  onko nyt myrkyn kylväjä onnellinen kun sai koiran  tapettua hykertelet varmaan onnesta .

Mutta tulikos mieleen että se koiruus onkin  monessa perheessä oikeasti rakas,  joka on osa perhettä vaikka ei sillä ääni oikeutta olisikaan .

Voisit myös miettiä mitä surua loitkaan,  kun et jättänyt…

Jatkuu...

Kirjoittaja: teuvomast (24. helmikuuta 2017 at 08:11) — 7 kommenttia

No ei ole edes pakko asettaa presidentti ehdokasta

Kyllä meillä on nyt ollut hyvä presidentti jota ei varmaan monikaan voi suuresti edes moittia ja kun pitää mielessä että ei hänkään voi kaikkia mielyttää saa mieleensä rauhan tuossa asiassa .

Ja noin vaan on etteipä minkään puolueen ole pakko asettaa omaa ehdokasta,  aina voi mennä vaikka toisenkin puolueen ehdokkaan taakse .

Jota nyt pidän parempana vaihtoehtona muutoinkin meillä alkaa oleen vaaleja liian kanssa,  lähes joka vuosi jokin tulossa on uutena maakunta vaali…

Jatkuu...

Kirjoittaja: teuvomast (24. helmikuuta 2017 at 07:23) — 22 kommenttia

Yli 50 Siwaa taikka Valintataloa on sulku listalla

Noinhan siinä kävi ja monasti se siwa on ollut tienoon ainoa kauppa no eihän tuossa mitään sanomista voi olla, mutta  monet valitsee nyt uuden kauppa ketjun .

Jossa sulkija saa sitten muihinkin puoteihinsa pois kävelyä sen toki vasta aika näyttää mihinkä suuntaan ne menee .

Ja vanhemmalle väelle tuossa sitten onkin vain se että he kulkevatkin joko sote taksilla taikka palin linjoilla .

Joista molemmista tulee kunnalle kuluja jossain muodossa onko se sitten se tulevan…

Jatkuu...

Kirjoittaja: teuvomast (24. helmikuuta 2017 at 06:30) — 8 kommenttia

Jussi Vaaralan "kommenttisulku" on paras kiertää tekemällä omat avaukset hänestä- tässä yksi.

Jussi on mennyt nyt ihan pöpelikköön toiminnallaan ja kommenteillaan. Suljettu oman totuuden julistaminen on trumpismia ja diktatuuriin pyrkimistä, jossa mediaa ja mielipiteitä yritetään vaientaa.

Miten Trump on Jussiin tartuttanut tuon taudin ?

Näinhän se voidaan kiertää, jos haluatte eli kommentoikaa:…

Jatkuu...

Kirjoittaja: Heikki Karjalainen (24. helmikuuta 2017 at 05:00) — 17 kommenttia

Kuukausiarkistot

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2006

2005

2002

2001

1999

1995

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot