Kaikki blogit (36,883)

Lainapopoilla palkintopallille - Suomi avasi mitalitilin sotilaiden maailmankisoissa

Sotilaiden maailmankisat, Yecheon-gun, Korean ilmavoimien 16. havittajalennosto.

Ilmailu-5ottelun lentokilpailu oli laji, josta Suomi sai ensimmaisen mitalinsa sotilaiden maailmankisoissa Koreassa. Postaus on kirjoitettu korealaisella koneella, joten pohjoismaisia kirjaimia ei tasta nappaimistosta loydy, anteeksi vain.

Ilmailu-5-ottelu aloitettiin lentokilpailulla erinomaisissa saaoloissa. Kilpailukalustona oli Korean ilmavoimien KT-1, koulutuskone, joka on Korean…

Jatkuu...

Kirjoittaja: Veera (4. lokakuu 2015 at 14:50) — Ei kommentteja

Tuleeko maailmalta muuta kun nekatiivista uutisointia

Voi huoletta kyllä tuotakin kysellä kun lukee lehtiä,  taikka avaa jonkun informaatio rasian sieltä ei tule muuta kun kuinka monta hukkui tulviin .

Kuinka monta peittyi mutavyöryyn,  kuinka monta sataa ihmistä hukkui tulviin, taikka välimereen mikä vaikutus noilla on ihmisen psyykkeelle .

Monikohan noita asioita miettii kun uutisoinnissa ei ole positiivisia mainintoja,  ja annetaan vain näitä mustia asioita julki .

Mutta niin se aukeni tämäkin päivä ja noita asioita…

Jatkuu...

Kirjoittaja: teuvomast (4. lokakuu 2015 at 14:00) — Ei kommentteja

Juha Penttilä kärjessä uudessa vakiokilpailussa

Juha Penttilä johtaa

niukasti kilpailua

Vuorentaustassa asuva Juha Penttilä sai 9 oikein vaikealla kierroksella, kun Aamulehden blogeissa alkoi uusi kierrokset 40-43 käsittävä Vakiokilpailu. 

Vakio-osallistujien listan ulkopuolelta mukaan kilpailuun nousivat 7 oikein veikanneet Olli Soini, Sirkka Suosaari ja Aila Törmälä sekä kaksi kuudesta 6 oikein veikanneesta. He olivat kruuna-klaava heitoilla menestyneet Keijo…

Jatkuu...

Kirjoittaja: Aamulehden vakioveikkauskilpailu (4. lokakuu 2015 at 00:59) — Ei kommentteja

Pelkään Suomen viranomaisia!

Pelkään Suomen viranomaisia, koska nyt jokapäivä tulee uusia tapahtumia, jotka todistavat, että Suomen viranomaiset eivät tiedä mitä tekevät tämän hallitsemattoman maahanmuuton suhteen. Nyt rikotaan Suomen kansan sielua oikein lekalla. Emme ole valmiita tällaiseen hallitsemattomuuteen ja sitä seuraavaan raivoisaan mellakointiin, mitä on tänään Helsingissä nähty rasismin vastustajien taholta. Tuohan on anarkiaa jo ja todennäköisesti asialla sama porukka, mikä on riehunut Itsenäisyyspäivinä.…

Jatkuu...

Kirjoittaja: PetrusK (3. lokakuu 2015 at 22:12) — 3 kommenttia

Mutta eikös kukaan muista koko kansan kaatujaa

No tuo on hyvällä sanottuna kysehän Veskusta joka nyt viettää 70 vuotis päiviään jossain Helsinkin yöelämässä.

Toivon mukaan saamme nauttia sun hyvistä ja persoonallisita esiintymisistä vielä pitkään,  ja ehdit Lapista joskus tulet ns eteläänkin .

Onnea 70 vuotiaalle " kloppi pojalle " . seommoro tepivaari Kirjoitti Teuvo Mast 

Kirjoittaja: teuvomast (3. lokakuu 2015 at 21:51) — Ei kommentteja

Nauttikaa samoilusta Suomen ihanassa luonnossa näin syksyllä

Pyöräilin tänään tutulle seudulle ja kävelin luonnossa pitkähkön rengasmatkan. Tarkoituskaan ei ollut kerätä luonnosta mitään talteen vaan vain nauttia elämästä.

Kävellessäni metsässä kuulin haukan huutelevan minulle ja pysähdyin seuraamaan kun se kaartoi uljaasti termiikissä (nouseva ilmavirtaus) kuin purjekone. Se huuteli minulle vähän väliä, että tule sinäkin lentämään tänne vapaana kuin taivaan lintu.

Jatkoin kävelyä ja kun kohdalle sattui saalista, niin keräsin kouraani…

Jatkuu...

Kirjoittaja: Juhani Putkinen (3. lokakuu 2015 at 21:29) — 2 kommenttia

Monikohan miettii mistä sipilän neuvot todellisuudessa tulee

Kun miettii kuka saattas olla noiden muka hienojen pelle  loikkien takana,  ei tarvii miettiä kauaa kun tietää keitä siellä neuvoja antaa .

Ne tulee suoraan Eekoon kerma kastilta jota on aika paljon sekaantunut asioiden kulkuun jopa hallitusta neuvoen mm sipilää .

Onko se oikea asia kun Ay lle sanotaan että se olis muka vaikuttanut hallituksen tekoihin,  ei ole sellasta tehnyt ei tosin aina hyväksy ihan kaikkia mitä se hallitus  eteen tuo .

Noilla Eekoon kerma kastilla…

Jatkuu...

Kirjoittaja: teuvomast (3. lokakuu 2015 at 21:18) — 5 kommenttia

Saksassa on tänään juhlan aika

On juhlan aika kun aita repesi 25 vuotta sitten lopullisesti pois ja kansan kahtia jako loppui nyt se on Saksan synkimmän ajan poistumisen juhla päivä .

Tuo aita jonka Itä - Saksa rakensi väliin, se oli monelle surman loukku kun pyrkivät länteen,  rauha heidän muistolleen 

Onnea Saksalle joka on tuon vapautensa ansainnut seommoro tepivaari Kirjoitti Teuvo Mast 

Kirjoittaja: teuvomast (3. lokakuu 2015 at 18:00) — 2 kommenttia

Suomi on kaunis matkailumaa

Suomi on kaunis matkailumaa, jossa lakeja, eu-sopimuksia ja -asetuksia noudatetaan pilkun tarkasti.

Kiirus on, nyt menee lujaa, jarrua ei paineta. Antaa tulla lisää väkea vaan, päätä tyynyyn ei laiteta. Mittari näyttää kahtasataa, mutta ilman huolen häivää, eletään kuin ei tulisi huomispäivää.

Kiirus on Maahanmuuttovirastolla. Kyse on verorahojen käytöstä. Kaiken kiireen keskellä vastaanottokeskusbisnestä ei kilpailuteta, vaikka niin pitäisi, koska keskusten…

Jatkuu...

Kirjoittaja: elias (3. lokakuu 2015 at 16:30) — 1 kommentti

Mikä on nuorten muslimi-miesten todellinen motiivi tulla Suomeen? Avoin kysymys keskustelijoille.

 On herännyt kysymys, mikä on motiivi tulla Suomeen?  Vain osa saa pakolaisStatuksen. Muut ovat sitten muuta. Hallituksen mukaan työperäistä maahanmuuttoa tms.  Minusta he ovat tavallisia siirtotyöläisiä, kuka rikkaampi; kuka köyhempi. Poissulkien aidot pakolaiset, joita on sopimusten mukaan vastaanotettava sekä huolehdittava. Majoitus sekä saunoitus yms. En millään jaksa usko sitä seikkaa että kaikki turvapaikan hakijat on pakolaisia. Kuten eivät olekkaan. Arkirealismin käyttö ei ole…

Jatkuu...

Kirjoittaja: Sam Raafael (3. lokakuu 2015 at 15:30) — 2 kommenttia

Auton moottorin jakopää - akilleen kantapää autonhankinnassa

Moniko on autoa hankkiessaan kiinnittänyt huomiota moiseen- mikä se on ?

Tuossa allaolevassa selostetaan tarkasti, mikä se on ja mikä sen merkitys on moottorissa.

Suomennan hiukan: se on moottorin etupäässä, kotelossa oleva hihna, ketju tai hammaspyöräkokonaisuus, joka takaa sen, että mäntiä pyörittävä kiertokanki pyörii oikeatahtisesti venttiiletä pyörittävän nokka-akselin kanssa, joidenka pyörimissuhde on erilainen toisiinsa nähden.

Monessa autossa on siirrytty…

Jatkuu...

Kirjoittaja: Heikki Karjalainen (3. lokakuu 2015 at 13:30) — 21 kommenttia

Pirkanmaa - Suomi - tarvitsisi ja nyt äkkiä - Vihreän puolueen!

Ei se että V. Niinistö alkaa kuulostaa "tahallisen väärinymmärryksen Arhimäkeen menneeltä menneisyydeltä" - vaan että Tampereen ja lähikuntien loputkin kunnon metsät hakataan jotta saataisiin ilmaisia asuntoja muualtatulijoille.

"Ilmaisuus" on EU-rahaa lähes ilman korkoa - asuntoja - ja alta pois tuhota suomalainen maisema ja eläimistö!Ps. Kun Aamulehti " ylisti Mänttä-Vilppulaa" siitäkin että on " hyvä että liikutaan kylällä " - niin hyvä niin.Mutta miksei kukaan… Jatkuu...

Kirjoittaja: Pertti "V" Virtanen (3. lokakuu 2015 at 11:26) — 8 kommenttia

Väestönlisäys

Tänään oli Aamulehden ylöisönpalstalla erinomainen nuoren henkilön kirjoitus väestönkasvusta. Toivottavasti moni lukee sen. Ongelma on globaali ja koskee myös meitä. Liikaväestö tulee meillekin, kun ei ole elintilaa omassa maassa. Jos ihmiskunta on järkevä, voimavaroja kohdennattaisiin lisääntymisen estämiseen eikä lisääntymiseen. Niin se vaan on, vaikka kuinka julmalta tuntuu, ettei voi lisääntyä miten tahtoo. Siksi pitäisi kehitysapuakin kohdentaa siihen. Eihän mikään tapahdu hetkessä,…

Jatkuu...

Kirjoittaja: Hannu (3. lokakuu 2015 at 10:58) — 2 kommenttia

Ylelliseen kaupunkilaiselämään tottuneet nuoret irakilaismiehet tulevat pettymään muuhunkin kuin vain ruokaan

Irakilaisten miesten ruokaprotesti saattaa olla vain alkua valitteluille. Ylelliseen kaupunkilaiselämään ja kahvilakulttuuriin tottuneet varakkaat irakilaismiehet tulevat varmasti pettymään vielä usean asian suhteen Suomessa. He niin odottivat pääsevänsä suoraan paratiisiin Suomen rajan ylitettyään, että majoitus kasarmioloissa oli heille raju pettymys.…

Jatkuu...

Kirjoittaja: metsäkeiju (3. lokakuu 2015 at 10:35) — 7 kommenttia

Wannabee-sotilastaktikot.

Tässä nyt ihan tuoreeltaan kommentoitiin Suomen armeijan johtohenkilöitä; korkeasti sotakoulutettuja ja rintamakokemusta omaavia. Ihan 3kk:n ryhmänjohtajakoulutuksen perusteella ja ehkäpä myöskin RUK:n kolmen kuukauden koulutuksen perusteella.

Kuitenkin; jatkosota oli hyvin haastava sotaoperiaatio, toisaalta oikeistopoliitikot, jotka halusivat Suomesta "suurvallan" toisaalta, armeijankin kenraalikunnan reaalititikot halusivan "jäitä hattuun".

Glausewitzin aikojen ovat trategiat…

Jatkuu...

Kirjoittaja: Kalervo ilmari Pohjola (3. lokakuu 2015 at 10:22) — 7 kommenttia

Nyt meni maine!

Presidentti Halosen mukaan Suomen maine on nyt tahriintunut. Syyllinen on lähinnä se yksi älynväläyksen saanut nuorukainen, joka osti lakanan, liimaa ja kartonkia ja väsäsi itselleen Ku-Klux-Klan -asun jäljitelmän ja kävi se päällä heiluttelemassa Suomen lippua turvapaikanhakijoille. Voi voi, kyllä nyt maailmalla ajatellaan, että suomalaiset kannattavat Ku-Klux-Klania! Miltään muulta kansalta tai kansanryhmältä ei tietenkään voi mennä maine yhden tapauksen takia, tokihan me kaikki…

Jatkuu...

Kirjoittaja: Norppa (2. lokakuu 2015 at 23:15) — 22 kommenttia

Rajojensulkemispuuhastelu tulee veronmaksajille kalliiksi - Kourallinen "Rajat kiinni!"-mielenosoittajia ja suurehko määrä poliiseja

Mellakkavarusteiset poliisit valvoivat mielenosoitusta Tampereella

"Voimasuhteet mielenosoituksissa olivat pakolaisten puolustajien hyväksi.– Eipä ole kummoinen tämä maahanmuuttovastainen kerros Tampereella. Heistäkin iso osa on ulkopaikkakuntalaisia, julisti vastakkaisessa leirissä megafonia käytellyt Ville."…

Jatkuu...

Kirjoittaja: al1947 (2. lokakuu 2015 at 23:00) — 62 kommenttia

Ymmärtämättömyyttä ?

En ole rasisti enkä vihaa ulkomaalaisia, heitäkin täällä tarvitaan. Mutta kohtuullisesti.

En kuitenkaan ymmärrä tätä kansaa joka antaa turvapaikanhakijoille tavaraa niin paljon, että on pyydettävä pitämään taukoa antamisessa.

En ymmärrä sitä että turvapaikan hakijoita asutetaan kalliisiin kuntien ja kuntayhtymien tyhjiin asuntoihin; niihin mihin eivät esimerkiksi asunnottomamme eivät saa asettua tai mihin vähävaraisilla ei ole varaa.

En ymmärrä että valtion johto antaa…

Jatkuu...

Kirjoittaja: vanha mestari (2. lokakuu 2015 at 20:18) — 6 kommenttia

Taitaa olla taustalla suuri pelko liittojen yhdistymisestä johtuvia

Ja kyllä sen nyt on huomannut kun itse katselee tuota liittojen haukkumis vimmaa,  jossa ei kokonaisuutena ole järjen hiventä ei sitten missään kohtaa .

Ja kun tuo pelko on näköjään mennyt jopa hallituksen asteelle,  niin  sitä en kyllä käsitä mikä saa noin tulkitsemaan .

Pelkääkös hallitus sitä että kun nuot kolme liittoa menee yhteen,  tulisi Ay n puolelle liian suuri vaikuttaja ei noissa silti tulee hallitukselle vaaraa .

Suurin tuossa on Eekoo jolla ei kovin paljon…

Jatkuu...

Kirjoittaja: teuvomast (2. lokakuu 2015 at 20:16) — Ei kommentteja

Pakolaiset ja kotouttaminen

Kannattaa lukea tämän päivän aamulehden mielipiteet sivulta Saynur Soramiehen mielipide: "Kotouttaminen ei onnistu käskyin". Asiallinen mielipide ja mietittäväksi ongelman ratkaisumalliksi.

Kirjoittaja: markku ahovainio (2. lokakuu 2015 at 20:06) — 2 kommenttia

Blogiaiheet tagien mukaan

Kuukausiarkistot

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2006

2005

2002

2001

1999

1995

© 2015   Perustanut: Aamulehti.

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot