Kaikki blogit (36,322)

Ei voi olla totta!

Perussuomalaiset peruu toritapahtumansa – pelkäävät häirintää

Perussuomalaisten työmiehen Matti Putkosen mukaan toritapahtuma perutaan, koska puolue haluaa varmistaa, ettei ensi viikonlopun puoluekokousta häiritä.Turussa järjestettävä puoluekokous on puolueen 20-vuotisjuhlakokous. Puolueen työmiehen Matti Putkosen lähettämässä tiedotteessa kerrotaan, että tilaisuudessa on tarkoitus juhlistaa puolueen menestyksekästä taivalta ja käsitellä ajankohtaisia asioita sekä linjata…

Jatkuu...

Kirjoittaja: Pauli Hemminki (4. elokuu 2015 at 13:00) — 1 kommentti

PS:n puoluekokoukselle eineksiä

Halla-aho on ylläpitänyt vuodesta 2003 blogia nimeltä Scripta – kirjoituksia uppoavasta Lännestä, joka sisältää hänen omien sanojensa mukaan ”pääasiassa maahanmuuttoa, monikultturismia, suvaitsevaisuutta, ilmaisunvapautta ja poliittista korrektiutta käsitteleviä kriittisiä mielipidekirjoituksia”. Blogin lukijamäärä on vaihdellut kolmestatuhannesta kahdeksaantuhanteen päivässä. Halla-aho on todennut kirjoitustapansa olevan…

Jatkuu...

Kirjoittaja: Pauli Hemminki (4. elokuu 2015 at 12:00) — 4 kommenttia

Missä se natsi on?

Nyt kun tuolla Jyväskylässä oli tämä "natsien" riehuminen otsikoissa niin voin todeta lyhyesti ettei siellä ollut yhtään natsia.

Natsit asui aikanaan valtakunnassa  Großdeutsches Reich, (eli Suur-Saksan valtakunta)

Tämä valtio oli olemassa 1933-1945 ja se lakkasi olemasta kun toinen maailmansota loppui.

Natsi Saksan aikaisia natseja jahdattiin ja jahdataan vieläkin, osa…

Jatkuu...

Kirjoittaja: Marko Suutari (4. elokuu 2015 at 10:30) — 19 kommenttia

Tekstinymmärtämisen alkeet

Sitoutumaton Jaakko Häkkinen Tuusulasta taisi ensimmäisenä löytää villakoiran ytimen, mutta asia on syytä vääntää ratakiskosta vielä kertaalleen, niin korkeisiin sfääreihin on paskatsunami tällä kertaa yltänyt.Olli Immosen saaman…

Jatkuu...

Kirjoittaja: K. Martin (4. elokuu 2015 at 10:00) — 15 kommenttia

Sipilän hallitus mafian jäljillä - kiristää ja uhkailee

Sipilän vaatima "yhteiskuntasopimus" ei ole yhteiskuntasopimus. Se on kiristys ja uhkaus palkansaajille ja myös eläkeläisille. Sipilän kiristys ja uhkaus sisältää kaksi vaihtoehtoa. Molemmat ovat vain huonoja palkansaajien kannalta.

Vaihtoehto yksi: on pidennettävä työaikoja ilman lisäpalkkaa, joka tarkoittaa palkan alennusta viidellä prosentilla.

Vaihtoehto kaksi: jos palkansaajat eivät suostu palkan alennuksiin, hallitus suorittaa lisäleikkauksia 1,5 miljardilla eurolla,…

Jatkuu...

Kirjoittaja: Ragge-velho (4. elokuu 2015 at 05:00) — 18 kommenttia

Suomalaisuuden manifesti

Usein ei ole tänne asiaa, mutta jälleen kerran kuppi vuosi yli. Immosen n.s. ”manifesti”. Immonen varmaan itsekin ymmärtää nyt, että ihan kaikkia syvimpiä intohimojansa, aamuyön epätoivossa, on se sitten alkoholin sievittämää tai ei, kannata vuodattaa nettiin. Varsinkaan, jos on taistelumielellä. Tai sitten kannattaa, jos se tuo esiin ja ilmi suomalaisessa yhteiskunnassa piilevän rasismin ja valkoisen rodun ylivallan kannattajien mielipiteen, kuten nyt on tapahtunut Jyväskylässä.

Ei…

Jatkuu...

Kirjoittaja: Minna Tanner (4. elokuu 2015 at 00:30) — 7 kommenttia

Isänmaallisuuden ilmentymä vai huliganismia?

Piiitkän tauon jälkeen alkaa taas tällä jänkijäärällä olemaan hampaankolossa vaikka mitä. Ennenmuuta sitä itseänsä. Nykyisen lehdistön tapa kirjoittaa radikalisoituneesta ja suomalaisen suvaitsevaisuus politiikan luomasta omaan kansakuntaan intohimolla suhtautuvasta kansanosasta ei todellakaan kuvasta sitä näkökulmaa mikä itseni on.

Korostan tässä vaiheessa että mielipiteet ovat omiani, kerätty niin tuoppien äärellä keskustellessa, taukokämpissä työaikana, netin foorumeita…

Jatkuu...

Kirjoittaja: Kalle Hakala (3. elokuu 2015 at 23:30) — 2 kommenttia

Onkohan se oikea tapa asetella kansaa vastakkain mistään asiasta

Ei ole oikea suhtatumis tapa mistään kohtaa asetella kansaa noin typerällä tavalla kahdeksi leiriksi me kaikki maksamme Suomeen veroja kuka euroissa enemmän kuka vähemmän .

Kuitenkin niin mikä kenenkin kanto kyky on ja muuta tapaa ei tuossa voikkaan olla,  meille selvät asiat on veron kiertäjät on maan pettureita olivat keitä hyvänsä .

Katselin näitä lehdestä mitkä maat olis meille kaikille veron kierto maita,  ei niitä ole oikeasti mikään jotenka kun niitä tutkii paremmin…

Jatkuu...

Kirjoittaja: teuvomast (3. elokuu 2015 at 22:52) — 6 kommenttia

Laila Kinnunen - unohdettu Olavi Virta ?

Kaikessa tässä poliittisen keskustelun kiimassa pieni ihminen helposti unohtaa asiat, jotka oikeasti tuottavat sen kovin tarpeellisen hyvänolon tunteen, jota ilman on vaikea jaksaa huomiseen.

Musiikki on ehkä yleismaailmallisesti edellämainituista samaan aikaan sekä yleisin, että tässä ajassa helpoiten tavoitettavissa oleva ilonlähde ihan jokaiselle taatelin tallaajalle.

Kotimainen musiikki, populaarimusiikki tuntee muutamia legendoja, mutta yksi ehkä kaikkein…

Jatkuu...

Kirjoittaja: Mika Helasvuo (3. elokuu 2015 at 22:30) — 13 kommenttia

Mitä oikkuja on kommunistin ja kapitalistin päässä?

Historia: Hrushtshov Amerikassa Ylen Areena:

http://areena.yle.fi/1-2123016

"Nikita Hrushtshovin omien sanojen mukaan hänen vierailunsa Yhdysvalloissa

syksyllä 1959 oli yksi hänen elämänsä kohokohtia. Kuinka amerikkalaiset

kylmän sodan keskellä kommunistijohtajaan suhtautuivat?"

Mielenkiintoinen dokumentti siitä, miten hyvät suhteet ovat tehokkaampia kuin sota, pakotteet, talousboikotit,…

Jatkuu...

Kirjoittaja: Baryton (3. elokuu 2015 at 21:21) — Ei kommentteja

Rauhanpalkinto "rauhan miehelle"

Näin kertoo HS=

Pohjois-Korean diktaattori Kim Jong-un saa syyskuussa rauhanpalkinnon Indonesialta. Palkintokriteereiksi on määritelty rauha, oikeudenmukaisuus ja inhimillisyys.

Kunnianosoitus on herättänyt maailmalla kritiikkiä, mutta Indonesian ensimmäisen presidentin tytär…

Jatkuu...

Kirjoittaja: Eemeli (3. elokuu 2015 at 20:15) — 2 kommenttia

Henkilökohtaista?

Tuollainen tipahti sähköpostiin, vaikka minä olen ihan varma, etten ole laittanut mitään henkilökohtaista ilmoitusta internettiin:

Toivottavasti herra löytää armaansa pian jostain muualta eikä hänen vaimonsa saa tietää…

Jatkuu...

Kirjoittaja: Tarmo Leinonen (3. elokuu 2015 at 19:03) — 4 kommenttia

Eikö mene kaaliin, että rasismin leimakirves on jo tylsynyt

Perussuomalaisia ja heidän kannattajiaan on väen väkisin yritetty jo pitkään leimata rasisteiksi. Nyt kun persut ovat hallituksessa, niin vastoin odotuksia leimaaminen on vain kiihtynyt.

Aiheet leimalkirveeseen tarttumiseen on aina löydetty pikkuasioista ja tapahtumista, joita on sitten suurenneltu ja vääristelty valtamedian suosiollisella avustuksella. Valtamedia lietsoo kohuja ja ylläpitää vielä senkin jälken, kun asia on loppuun kaluttu.

On ihan eri asia kritisoida Suomen…

Jatkuu...

Kirjoittaja: Ragge-velho (3. elokuu 2015 at 18:43) — 2 kommenttia

Väkivallattomia terveisiä Jyväskylästä!

Kuva tämän päivän mielenilmauksesta. Kuvasi Katja M.

Olen pohtinut, mitä sanoa tästä poliittisesta väkivallasta, sen tekijöistä tai poliittisista voimista sen taustalla. Minulla on voimaton ja turhautunut olo. Tuntuu, että tekijöiden ja heidän viestiensä ja motiiveidensa analysointi on yhdentekevää.…

Jatkuu...

Kirjoittaja: Hanna Era (3. elokuu 2015 at 17:32) — Ei kommentteja

Aurinkosähköstä vielä.

Meillä nyt on kiistelty tästä tuulisähköstä mutta unohdettu melko hyvin aurinkosähkö ja pienet aurinkosähköyksiköt.

Suomihan on tunnetusti Euroopan takapajula, joka vieläkin rakentaa ydinvoimaa ja jopa lisää. Ydinvoimasta luopuu maa toisensa jäljestä mutta meillä on toisin.

Ranskalainen toimittaja ei ole vieläkään saanut edes kummoiseenkaan kuntoon viimeistä lisäydinvoimalaa.

Venäjää ja Ranskaa koskee sama lainalaisuus; vain todella kehittymättömät maat ostavat vielä…

Jatkuu...

Kirjoittaja: Kalervo ilmari Pohjola (3. elokuu 2015 at 16:21) — 7 kommenttia

Islam-valtiot, muslimit & alkoholi

Jos joku luulee, ettei missään noissa valtioissa juoda ja pahaksi ongelmaksi asti, niin on samanlainen luulo kuin he siellä lähi-idässä luulisivat, että Helsingin kaduilla tepastelee jääkarhuja.

Yksi Suomeen 25-vuotiaana muuttanut iranilainen sanoi, että --Teidän suomalaisten alkoholiongelma on pienempi, kuin mitä meidän maassamme on. Meillä Iranissa vaan asia halutaan pitää piilossa ja lakaista maton alle, eli asiaa ei mainosteta varsinkaan ulkomaailman tietoon.--

Samaa olen…

Jatkuu...

Kirjoittaja: Timo Lennart (3. elokuu 2015 at 14:33) — 5 kommenttia

Ukrainan sodalle ei ole hyvää diplomaattista ratkaisua

Jotkut poliitikot ainakin kepusta ja vihervasemmistosta puhuvat pakotteita vastaan väittäen että pakotteet eivät ole ratkaisu vaan sota voidaan ratkaista vain diplomatialla. Sellaista kuului esimerkiksi YLEn Ykkösaamussa 3.8.2015. Puhujina oli muistaakseni Sirkka-Liisa Anttila, Pekka Haavisto ja Eero Heinäluoma.

Neuvotteluilla ja diplomatialla sota ratkeaisi kuten Georgian sota vuonna…

Jatkuu...

Kirjoittaja: Juhani Putkinen (3. elokuu 2015 at 13:43) — 38 kommenttia

Nyt kommenttia puoluejohto!

Mediasta poimittua…

Kukaan ei saanut selvää Jyväskylässä toissapäivänä järjestetyn Suomen Vastarintaliikkeen mielenosoituksen mahdollisesta poliittisesta sanomasta. Sen sijaan tämän roskaväen sivullisiin kohdistama väkivalta tuli noteeratuksi. Tällaisen tärkeysjärjestyksen välittyminen oli epäilemättä mielenosoituksen järjestäjien tarkoituskin. Poliisin mukaan mielenosoittajien varusteet osoittavat, että väkivaltaan oli varauduttu. He myös videoivat toimintansa – kenties sisäisiin…

Jatkuu...

Kirjoittaja: Pauli Hemminki (3. elokuu 2015 at 11:46) — 12 kommenttia

Monikulttuurisuuden hintalappu - kuka maksaa?

Monikulttuurisuus ja mamut - näistä asioita on Immoskohun varjolla yritetty reilun viikon ajan kovasti saada aikaiseksi hallituskriisiä. Vihreät ja demarit etunenässä ovat kiivaimmin hyökänneet Perussuomalaisia vastaan yrittäen kammeta persut ulos hallituksesta. Poliittisesta valtataistelusta Immoskohussa on eniten ollut kysymys. Ja on edelleen.

Kun monikulttuurisuudesta ja mamuista puhutaan, on kysymys kuitenkin arkisemmista asioista. On kysymys ennen kaikkea rahasta. On kysymys…

Jatkuu...

Kirjoittaja: metsäkeiju (3. elokuu 2015 at 11:42) — 25 kommenttia

Kyllästyttää ja pahasti.

Jaa, että mikäkö, no tämä jatkuva samantyylinen valtakunnallinen uutisointi tiedotusvälineissä. Sama toistuu täällä ja kaikkialla somessa.Siis persu teki sitä ja persu teki tätä (anteeksi tuo kansankielinen lyhenne). Persujen tekemiset ovat jatkuvasti keskustelussa ja muut tasavallan uutiset tahtovat jäädä sen keskustelun alle. Joskus poikkeuksellisesti haukutaan Sipilä ja Stub.No, demarit on myös aihe, varsinkin galluppien jälkeen, mutta siihen se sitten tahtoo… Jatkuu...

Kirjoittaja: Pentti Tuominen (3. elokuu 2015 at 07:55) — 22 kommenttia

Blogiaiheet tagien mukaan

Kuukausiarkistot

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2006

2005

2002

2001

1999

1995

© 2015   Perustanut: Aamulehti.

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot