whiic
Jaa

Jäsenen Whiic ystävät

  • Tarmo Leinonen
  • Ahti Pontinen
  • Oula Lintula
  • Kyuu Eturautti

Jäsenen whiic ryhmät

Uusimmat tapahtumat

whiic kommentoi blogikirjoitusta 'Uhkasiko diakonissalaitos Suomea terrori-iskuilla?'
"Muna vai kana lienee huono rinnastus, koska varmasti taustalla on molempia yhtä aikaa ja molemmat vaikuttavat toisiinsa. Syrjäytyminen on taatusti yksi suuri elementti terrorismin aiheuttajana, mutta ei kannata unohtaa, että nuorten…"
eilen
whiic kommentoi blogikirjoitusta 'Veikkaus....tuleeko sota...?'
"USA:n vinkkelistä on toki helppo todeta, että suotta uhoaa, ei P-Korea voi mitään tehdä... mutta P-Korea pystyy yltämään ohjuksillaan E-Koreaan ja Japaniin. Tämän lisäksi E-Korean suurin…"
perjantai
whiic kommentoi blogikirjoitusta 'Veikkaus....tuleeko sota...?'
"Eipä taida tulla sotaa, koska USA tekee "ei-sotatoimia" ilman sodanjulistuksia. Sodan julistaminen vaatisi kongressin hyväksyntää. Todennäköisemmin USA toimii "neutraalina pommittajana", leikkii…"
perjantai
whiic kommentoi blogikirjoitusta 'Eikö kotia saa puolustaa?'
"al1947: "Jos vanha(kin) ihminen säilyttäisi jalokivennäisensä ja ampuma-aseensa pankkiholvissa, ei kenelläkään olisi houkutusta tunkeutua kotiin." Koska ikinä asuntomurroissa ei haluta varastaa muuta…"
perjantai
whiic kommentoi blogikirjoitusta 'Uhkasiko diakonissalaitos Suomea terrori-iskuilla?'
"@Karjalainen Pitäisikö minun sanoa siis "vittuun islam, vittuun hiekkaneekerit" vain koska lyhyempi on parempi ja tilanteen analysointi ei ole hyvästä? Sori, en tule lyhentämään kommenttejani niin…"
perjantai
whiic kommentoi blogikirjoitusta 'Uhkasiko diakonissalaitos Suomea terrori-iskuilla?'
"@Kyuu Juu, ei se Alan ollut asian suhteen ainakaan täysin vihjeetön - toisin kuin se ruotsalaisia kollegoita apinoiva poliisisetä. Islamiterrorismi johtuu pitkälti Lähi-Idän epästabiiliudesta ja epästabiili…"
perjantai
whiic kommentoi blogikirjoitusta 'Uhkasiko diakonissalaitos Suomea terrori-iskuilla?'
"Alan olisi hyvinkin voinut osata sanoa jotakin konkreettista "radikalisoitumisesta", mutta hänen ei annettu lukea paperista tai pitää pidempää puheenvuoroa. Hänellä varmaan olisi ollut paljonkin…"
torstai
whiic kommentoi blogikirjoitusta 'Media ja Sipilä'
"Suomi voi olla sananvapauden ykkösmaa vain jos tarkastellaan median mahdollisuutta vastuuta ottamatta puhua paskaa poliitikoista ja kansalaiista, tai koko kansakunnasta ja heidän ominaispiirteistään. Kun mennään…"
torstai
whiic kommentoi blogikirjoitusta 'JIHUU!!! YLE:N PUOSKARI- JA HAISTAPASKANTIEDEOHJELMA PRISMA STUDIO LOPETTI!!!'
">AINA MENI VAAN SKITSOMMAKSI JA SKITSOMMAKSI!!! Kuten menee erään AL-bloggarin jututkin."
torstai
whiic kommentoi blogikirjoitusta 'Miksi haetaan syyllistä jos nuoret ei alkoholiin koske'
"@Koivula Viina on vitsi, hamppu ei ole? Mitä argumentointia tuo on? Lisäksi, jos viinaa voi ottaa ihan vahingossakin, olisi enemmän perusteita kieltää viina. On kamala ajatus, että ihmiset täysin…"
keskiviikko
whiic kommentoi blogikirjoitusta 'Miksi haetaan syyllistä jos nuoret ei alkoholiin koske'
""Hamppu on huume, jolla on haittoja ja riski johtaa kovempiin huumeisiin." Sokeri on tie vahvempiin huumeiseen. Jokainen heroinisti on käyttänyt sokeria, kaikki eivät ole kokeillutkaan hamppua. Divetymonoksidi on kanssa…"
keskiviikko
whiic kommentoi blogikirjoitusta 'Mikä on poliisin kannalta epäedullisen haalarikameramateriaalin kohtalo?'
""Uusi Suomi kaunistelee poliisin haalarikameroiden käyttöä. Ei sanota suoraan, että tarkoitus on kerätä todistusaineistoa käräjiä varten. Juuri tähän perustuu kameroiden…"
tiistai
whiic kommentoi blogikirjoitusta 'Suomen Rahapajan 100-vuotis juhlaraha'
""Kolikon tekijä on ehkä halunnut jonkinlaisia itseruoskinta-syyllisyys kolikoita "juhlan kunniaksi"." Todennäköisesti. Siihen se hukkunut siirtolaislapsikin viittaa. Suomen haaste on siis Kreikan rannikolle…"
tiistai
whiic kommentoi blogikirjoitusta 'Suomen Rahapajan 100-vuotis juhlaraha'
"Helasvuo: "En kyllä ymmärrä myöskään juhlarahaa, jossa on Kreikan edustalla hukkunut siirtolaislapsi. Samaa kuvaa levitettiin kiivaasti ympäri somea, kunnes lapsen isää epäiltiin…"
tiistai
whiic kommentoi blogikirjoitusta 'Suomen Rahapajan 100-vuotis juhlaraha'
"Itseäni ihmetyttää se, että kohua aiheutti kaikista poliitikoista Li Andersson, eikä joku kokoomuslainen. Kolikossahan valkoinen terrori oli asetettu virheellisesti kolikon "haaste"-puolelle, eikä…"
tiistai
whiic kommentoi blogikirjoitusta 'Miksi haetaan syyllistä jos nuoret ei alkoholiin koske'
"Jos Orwell vielä sanoisi mikä haitta on hampun käytöstä niin olisi jotakin asiasisältöä. Verokertymästä ei liene kyse, koska alkoholista ja tupakasta hamppuun siirtyminen aiheuttaa tasan saman…"
tiistai
 

WHIIC @ Aamulehden blogit

YLISTÄKÄÄ KEKIÄ!

Jäsenen blogi

Olli Lehtonen (ps, kunnallisvaaliehdokas) surmattu Raisiossa

(4. huhtikuu 2017 at 21:44) — 10 kommenttia

http://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/3459311/Raisiossa+surmattu+oli+Perussuomalaisten+kuntavaaliehdokas

Olli Lehtonen (ps, kunnallisvaaliehdokas) surmattu Raisiossa sunnuntaiaamuna 2.4.

Medialla sekä poliisilla vaikuttaisi olevan jonkinasteinen uutissulku päällä. Tähän aikaan mennessä (yli kaksi vuorokautta surmateosta) oltaisiin jo järjestämässä "rasisminvastaista" marssia, vaikka uhri olisikin kantasuomalainen vasurianarkisti ja narkkari... mutta uhri oli kunnallisvaaliehdokas vaalien lähestyessä, mutta persu, joten mitäpä sitä mieltä osoittamaan kun media ei edes tahdo kertoa uutista, jotta sitä voisi paheksua. Oliko tämä poliittinen murha?

Persut eivät voi aiheella spekuloida, koska he eivät tiedä varmuudella muuta kuin se hyvin vähä mitä poliisi on kertonut. Spekulointi yli sen, jos tekee virheellisiä olettamia tai vaikka tekisi oikeitakin olettamia, mutta ilman todisteita, kostautuisi. Poliisi tietää, mutta istuu asiakirjojensa päällä. Totuus julki ennen vaalipäivää!

NAISTEN ASIALLINEN PUKEUTUMINEN

(15. maaliskuu 2017 at 17:00) — 3 kommenttia

Miehille on aika paljon pukukoodia. Pientä pintaraapaisua toi esille Paul Tiililä blogauksessaan "MIESTEN ASIALLINEN PUKEUTUMINEN". Hänen tähdensä tämäkin blogi on ALLCAPS, koska en haluaisi syyllistyä seksismiin.

Miten on naisten pukukoodin laita? Siis katsokaa nyt tätä täyskatastrofia:

Miehet pukeutuvat kuin pingviinin hautajaisiin, musta puvuntakki, kauluspaita, kravatti, ja silti Maria Lohela sättii miesten pukeutumista, kun on muka niin ala-arvoista.

Naisilla taas on järjestelmällisesti päällään kirjavia muotipaitoja, villapaitoja, roikkuvia paitoja, T-paitoja, kaulaliinoja sisätiloissa. Miehet napittavat paidan ylös asti ja laittavat päälle krakan (tai kiristävät kauluksen ylänapin sijasta krakalla), naiset taas voivat kulkea ylänapit auki ja ilman krakoja, jos edes viitsivät laittaa päälle kauluspaitaa lainkaan. Itseänsä ei tarvitse kuristaa eikä tarvitse ilmastoimattomiin tiloihin ylipukeutua ja pakotettuna käyttää takkia sisätiloissa. Mitään rajoitetta ei ilmeisesti voida asettaa, kunhan nyt sen verran naisillekin, että jos eivät kulkisi olkapäät paljaana.

Kaikki pukukoodi miehille... naisille taas (naisen käskemänä), että jos ette olisi täysiä lutkia siellä täysistuntosalissa... ja asetelma on pedattu sille, että Suomeen saadaan feministipuolue, joka itkee "slutshamingia" eli lutkan häpäisemistä, koska naisilla pitäisi olla täysi vapaus itsensä ilmaisemiseen... ja, että tämä on patriarkaattia ja miesten sortoa naisia vastaan (Maria Lohelasta tulisi siis kunniamies vähintäänkin näiden syytöksien esittämisen ajaksi).

Voisiko yhteiskunta ottaa kollektiivisen päänsä ulos perseestään?

Talvirengaspakko, ja oikeus nastoihin

(15. maaliskuu 2017 at 16:30) — 18 kommenttia

Bernerin liikenneministeriö on täysin tuuliajolla: kun syksyllä uutisoitiin, että talvirengaspakko ehkä poistuu (tai kiinteä aika poistuu ja valvonta muuttuu tilannekohtaiseksi), pari kuukautta myöhemmin suunnitelmat olivat sitten täysin päinvastaiset eli talvirengaspakon poistumisen sijaan se lisättiin raskaalle liikenteelle.

Ja nyt kun talvirengaspakko laajenee ja henkilöautojen talvirengaspakko on täten todennäköisesti sementoitu ja sen purkamismahdollisuus katoaa vaihtoehdoista, alkaa näemmä keskustelu tiekohtaisesta nastarengaskiellosta. Tarvitsemme siis todennäköisesti kolme settiä renkaita: kesä, kitka ja nastat. (Vielä syksyllä taisi olla ajatus siitä, että siellä missä ei ole kunnon talvea, voisi ajaa säävarauksella vaikka kesärenkailla vuoden läpi.)

Tämä on ollut jo ongelma autolla ulkomaille lähdettäessä, koska eri maissa on eri talvirengaspakolliset aikakaudet. Jos esim. Suomessa on talvirengaspakko joulukuusta helmikuuhun (vapaaehtoinen käyttö ennen ja jälkeen tämän kelin mukaan tai kuukausi ennen pakon alkua ja keväällä pääsiäisen jälkeiseen maanantaihin), kun taas esim. Bosniassa pakko ulottuu 15.11 - 15.4. eli pakko on päällä liki yhtä pitkään kuin Suomessa on oikeus vapaaehtoiseen nastarenkaiden käyttöön. Toki vaikka siellä on talvirengaspakko melkein puoli vuotta, nastarenkaat ovat ympäri vuoden kielletty eli heidän talvirengaspakko on kitkarengaspakko ja kitkoja ei tarvi pitää kuin vetävillä pyörillä. (Nytkin Suomeen raskaalle liikenteelle tulee talvirengaspakko vain vetäville pyörille, eli ilmeisesti raskasta liikennettä ei tarvi ohjata, ainoastaan saada liikkeelle.)

Pistää vaan kysymään, täytyykö nyt välttämättä rakentaa samanlaista kaaosta Suomen sisälle, mikä vallitsee jo entuudestaan EU:n sisällä, että joudut matkalle kuin matkalle ottamaan kitkarenkaat alle, vaikka normaalisti…

Jatkuu...

Vault 7 - Year Zero (Wikileaks)

(9. maaliskuu 2017 at 14:01) — 3 kommenttia

Kais olette jo tietoisia Wikileaksin viimeisimmistä vuodoista?

Olen melko laiskalla tuulella, joten suosittelen katsomaan Sargon of Akkadin pintapuolisen raapaisun mistä on kyse. Lisää vuotoja tulossa varmasti lähitulevaisuudessa Wikileaksiltä. CIA:n päivät ovat luetut.

Kommenttitaulu (1 kommentti)

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

19. kesäkuu 2012 kello 23:15 Tuomo Isotalo sanoi...

OLUESTA  VIELÄ

Itselläni on keliakia, eli Laitilan Kukko  ja Koffin Ligh Beer ovat ainoita joita voin joskus nauttia. Ja jotka maistuvat oluelle. Mikään oluen ystävä en ole kuitenkaan koskaan ollut. Mutta alkoholipolitiikka kokonaisuutena kiinnostaa. Ja nyt olut on asialistalla.

terveisin mestarikokki..

 
 
 

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot