whiic
Jaa

Jäsenen Whiic ystävät

  • Ahti Pontinen
  • Oula Lintula
  • Kyuu Eturautti

Jäsenen whiic ryhmät

Uusimmat tapahtumat

whiic kommentoi blogikirjoitusta 'Melkoisia jytkyvelikultia, ja voi sitä taputusten määrää'
"Eipä tuo Hillarykään päästä väärinajattelijoita vaalitilaisuuksiinsa:"
eilen
whiic kommentoi blogikirjoitusta 'MITÄ EUTANASIASTA SEURAISI'
"Risto: "Yksi asia, mitä tässä yhteydessä ei pidä unohtaa, ovat ne, jotka jäävät kumminkin henkiin, heräävät jostakin vuosien koomasta, elävät täysipainoista…"
eilen
whiic kommentoi blogikirjoitusta 'MITÄ EUTANASIASTA SEURAISI'
"Juutas: "Minä oikeastaan kaipaisin uskontopohjaista puheenvuoroa mukaan. En mielestäni ole nähnyt yhtään. Miksi uskovaisten pitäisi olla hiljaa?" Koska uskovaisilla ei pitäisi olla oikeutta pakottaa…"
eilen
whiic kommentoi blogikirjoitusta 'MITÄ EUTANASIASTA SEURAISI'
"Aikamoinen kafka-ansa, jos argumentteina armokuolemaa vastaan on toisaalta ajatus, että rasite omaisille painostaisi kärsivää hyväksymään armokuoleman vastentahtoisesti... mutta toisaalta suremaan…"
eilen
whiic kommentoi blogikirjoitusta 'HILJAISET MONOPOLIT'
"Jaskarin avustajan kirjoittamasta blogauksesta korvaan eniten särähtää väittämä: "Lentoliikenteestä voi tulla Suomelle uutta vientiliiketoimintaa." erityisesti kontekstissa, jossa…"
eilen
whiic kommentoi blogikirjoitusta 'Perussuomalaiset homoliitoista'
"Joudun tippaamaan fedoraani (nahkainen, eikä ole hipsteri-trilby) Ville Taviolle, Tiina Elovaaralle ja Arja Juvoselle rohkeudesta käydä vastaan puoluekuria. Perussuomalaiset kuitenkin haluavat profiloitua populistisena puolueena,…"
perjantai
whiic kommentoi blogikirjoitusta 'Venäjä perustaa kuin perustaakin infosotajoukot!'
"Muutenkin "vastapropaganda" ei ole varsinaisti "propagandaa vastaan" vaan "propagandaa" itsessäänkin. Joissakin tapauksissa varmasti myös propagandaa todellisuutta vastaan, koskus varmasti potaskan…"
keskiviikko
whiic kommentoi blogikirjoitusta 'Venäjä perustaa kuin perustaakin infosotajoukot!'
"En ole Venäjä-fani (minkä varmasti moni tietääkin entuudestaan, koska kutsun heitä RYSSÄKSI ja roistovaltioksi), mutta joidenkin propagandayksiköiden perustaminen (tai aiempien epäformaalien rakenteiden…"
keskiviikko
whiic kommentoi blogikirjoitusta ''Russia Today' -kanava EU-barometrina - Trump'
"Kärpänen: "Suoranaisesta vaalituloksen manipuloinnista ei ole mitään todisteita, enkä minäkään sitä usko." Vaalitulokseen vaikuttamisyritykset propagandalla on tavanomaista. Moni muukin…"
tiistai
whiic kommentoi blogikirjoitusta 'Halla-ahon persut - tieteen vastaisku?'
"PetrusK puolustelee täällä infraääniä (subwoofer-taajuuksia ja sen alapuolelle meneviä) ja sotkee niitä samalla ultraääniin (kuulokynnyksen yläpuoliseen ininään, jota…"
tiistai
whiic kommentoi blogikirjoitusta 'Halla-ahon persut - tieteen vastaisku?'
"J-P Vuorela taas tyypillisessä double-down moodissansa: persuja pitää boikotoida silloinkin jos Halla-ahoa ei valita. Mitäs vihervasemmisto olikaan aikoinaan mieltä, kun persut ilmaisivat haluttomuuttaan…"
tiistai
whiic kommentoi blogikirjoitusta 'Donaldin uusi, lehdissä "ylistetty" turvallisuuspoliittinen neuvonantaja ei ole sen mieleisempi kaikille kuin edellisetkään'
"Muutenkin absurdia, että kyseessähän oli vain Obaman viimeisten pakotteiden kumoamisesta ja sitä edeltävistä keskusteluista. Se uutisoitiin, että Trump päästää Venäjän kuin…"
tiistai
whiic kommentoi blogikirjoitusta 'Donaldin uusi, lehdissä "ylistetty" turvallisuuspoliittinen neuvonantaja ei ole sen mieleisempi kaikille kuin edellisetkään'
"Minä en ymmärrä miksi se olisi edes tavoiteltavaa että nykyisessä ilmapiirissä joku on "mieleinen" saati sitten "kaikille". Flynnissäkään mitään vikaa ja se koko kohu oli…"
tiistai
whiic kommentoi blogikirjoitusta 'Last night in Sweden'
"@Eemeli Itsepuolustus, metsästys, urheiluammunta, maanpuolustus, yms. Toki myös USA:n perustuslaillinen syy aseiden omistamiselle: kansan voimaannuttaminen oman hallintonsa kaatamiseen, eli sen estäminen, että hallinto ei voi…"
tiistai
whiic kommentoi blogikirjoitusta 'Sdp, "kommunistit", vihreät ja Rkp, auta armias suojelemaan maatamme näiltä.'
"En oikein usko, että uskonnon ylentäminen politiikassa tulisi auttamaan millään tavoin maatamme tai perussuomalaisia vallantavoittelussa. Uskonnon tunnustaminen kansakunnan arvoksi on tähänkin asti luonut mahdollisuuden…"
tiistai
whiic kommentoi blogikirjoitusta 'Last night in Sweden'
"USA:n henkirikollisuus (siis se toiseen eikä itseensä kohdistettu) on muutenkin vahvasti keskittynyttä slummeihin. Vaikka al1947 mieltä lämmittää esittää tilastoja aseiden lukumäärän ja…"
tiistai
 

WHIIC @ Aamulehden blogit

YLISTÄKÄÄ KEKIÄ!

Jäsenen blogi

Mikä suvaitsevaistoa risoo Halla-ahossa?

(16. helmikuuta 2017 at 13:24) — 31 kommenttia

Tämä Halla-ahon vihaaminen punavihertäjissä kertoo hyvin paljon siitä minne heidän sydämensä sykkii. EU:sta ja euro-valuutasta ei ole kyse, koska Soini on ollut Halla-ahoa kovaäänisempi niitä vastaan. Vähemmistötkö tässä painaa?

Mitä vähemmistöä Halla-aho on kritisoinut muslimeiden lisäksi? Ottakaa huomioon, että ei-perussuomalaiset ovat ottaneet soinilaiset "homot pitää ajaa Ahvenanmaalle" ja "naisen paikka on keittiössä" -persoonat mukaan hallitukseen, onko pelkkä islam-kriittisyys oikeasti se ainut mikä punavihertäjälle särähtää korvaan? Minusta on syvästi ironista, että H-A on olevinaan kaiken pahan alku ja juuri, vaikka halla-aholaiset ovat olleet persujen liberaalisiipi, kannattamassa sekulaaria lainsäädäntöä ja sananvapautta sekä oikeutta kritisoida uskontoja (asia jota punavihertäjät itse olivat suorittamassa suurella innolla silloin, kun islam ei ollut vielä rantautunut ja kohteena oli kristityt).

Samaa ilmiötä nähtiin nyt USA:ssa, jossa punavihertävä kansanosa kannatti esivaalien aikoihin Ted Cruzia, joka toisin kuin Trump, vastusti kovaäänisesti homoavioliittoa (myös rekisteröityä parisuhdettakin), kannabiksen laillistamista, yms., asioita joihin Trump ei toki ole voinut republikaaniehdokkaana olla avoimesti eri mieltä, mutta joista hän ei kuitenkaan ole viitsinyt pitää mitään meteliä.

Tämä uutisklippi siis ajalta ennen kuin media koki ainoaksi "journalistiseksi" tehtäväkseen tuoda esille, että Trump on Hitler, koska kannatti rajamuuria (samoin kuin Hillary) ja koska ei kovaäänisesti kannattanut homojen oikeuksia vaan kohautteli vaan harteitaan todeten, että että homoavioliitto on laillinen ja kuollut asia taistella vastaan (kun häntä vastaan oli Hillary, joka oli historiassa kuitenkin taistellut homoavioliittoa vastaan - mitä Trump ei ole ikinä…

Jatkuu...

Meanwhile in Murricah (paskapostaus-kollaasi)

(8. helmikuuta 2017 at 08:30) — 21 kommenttia

[2017-02-08]

Vasemmisto, mukaanlukien ns. vasemmisto... "koomikot", panostivat kaikkensa Atlanta Falconsin voittoon. Trump uskoi Patriotsin voittoon. Falcons oli liigan mustaihoisin joukkue, Patriots oli paitsi isänmaallisin (by definition) ja myös valkoihoisin.

Moni Superbowlin yhteydessä esitetyissä mainoksista koski (jo entuudestaan potaskaksi todistettuja väittämiä) naisten dollarista tai demonisaatiota Trumpin Muurista.

Peli alkoi Falconsien kerätessä pisteitä ja vasemmisto tunki laimoittain sosiaaliseen mediaa ilkkuen Trumpin kannattaessa haviävää tiimiä. Olisiko tämä oleva todiste Trumpin erehtyväisyydestä, vihdoinkin? Merkki siitä, että muurikin jäisi rakentamatta ja feminismille olisi luvassa pari vuosikymmentä lisäaikaa mellestää ilman todellisuustarkistusta heidän esittämilleen väittämille?

Lopputulos:

Kyllä. Patriots voitti. Maailmankirjat eivät muuttuneet. Vasemmisto on yhä katkera, täynnä kommunisteja, ja feministit ovat yhä anaaliyhdynnän tuotoksia. Imekää sitä. Felch it.

[2017-02-03]

Ei komediaa lainkaan, mutta en viitsi tehdä aiheesta erillistä blogaustakaan:…

Jatkuu...

Tämän Viikon Trumpismit (ei-niin-paskapostaava kollaasi)

(6. helmikuuta 2017 at 09:30) — 17 kommenttia

Sargon of Akkad saa kertoa minun puolestani, sillä en muistaakseni ole promotoinut hänen Youtube-kanavaansa vielä:

Ja ihan oikeasti suosittelen katsomaan videon läpi, oli sitten samaa mieltä tai eri mieltä. Itse olen esimerkiksi eri mieltä tästä "Muslim ban" -jutusta. Viimeistään siinä vaiheessa kun homma tuli kyseenalaistetuksi, että jo myönnetyt maahantuloluvat mitätöidään, olisi voinut ottaa askeleen taaksepäin ja todeta, että uusia ei toistaiseksi myönnetä... ja vielä fiksumpi olisi kirjoittanut presidentin asetuksen alusta alkaenkin fiksummin, ettei täytyisi ottaa askelia taakse päin (jos se käy niin vahvasti egon päälle). Tosin se, että Trump on pistänyt valituksen toisten tuomareiden arvioitavaksi ei ole väärin sekään... ehkä tosin pieni määrä diplomatiaa olisi ollut paikallaan ja olisi voinut jättää tuomarin nimittelemisen sikseen.

Se mikä minua todella ärsyttää on se, että Trumpin "Muslim ban", viralliselta nimeltään "Protecting The Nation From Foreign Terrorist Entry Into The United States", on aiheuttanut kamalan metelin maan sisällä ja kansainvälisesti, vaikka Obama on pedannut koko kiellon valmiiksi, ja vaikka matkustusrajoitus ei ole (ainakaan yksikäsitteisesti) perustuslain vastainen.

Sen sijaan Obama laati aikoinaan asetuksen, joka tunnetaan nimellä "Dear Collegue Letter", joka osoitettiin kaikille maassa toimiville oppilaitoksille, käskien heidän hoitaa raiskaus- ja ahdistelusyytökset oppilaitoksen sisäisesti, viemättä asiaa poliisille, ja käyttää tuomitsemiseen 50,1% kriteeriä (Proponderance of Evidence) rikostuomioistuimessa käytetyn Without Reasonable Doubt kriteerin sijaan, tuomiten lukuisia määriä syytömiä hallinnollisiin toimenpiteisiin (esim. koulusta erottamiseen) ilman vahvaa näyttöä rikollisuudesta. Lisäksi syyttävä osapuoli…

Jatkuu...

Mitä tapahtui Quebecissä? Kysymys ei ole retoorinen, eikä minulla ole vastausta.

(4. helmikuuta 2017 at 19:00) — 4 kommenttia

Osaako kukaan teistä varmuudella sanoa mitä tapahtui Quebecissä, jossa ammuskeltiin moskeijassa, johtaen 6 ihmisen kuolemaan?

Aluksi uutinen sisälsi silminnäkijöiden mukaan 2 ampujaa ja "Allah akbar" kuultiin huudettavan ammuskelun aikana. Poliisi julkaisi tiedon, että heillä on kaksi epäiltyä kiinni Alexandre Bissonnette ja Mohammed Belkhadir (joka monessa uutisessa oli väärinkirjoitettu Khadir).

Myöhemmin Mohammed Belkhadir julistettiin ei-epäillyksi ja silminnäkijäksi, mutta hän oli kuitenkin koko päivän kiinniotettuna, mikä ei taida olla tavanomaista silminnäkijän käsittelyä. Mohammed oli ilmeisesti lähtenyt pakoon poliisia.

Uutinen muuttui. Enkä tarkoita, että aiempia uutisia oltaisiin korjattu tai olisi julkaistu lisäyksiä aiempaan vaan maininnat Belkhadirista, 2 ampujasta, "Allah akbarista"... tätä ei ikinä tapahtunut. Mitään ei ikinä julkaistu. Kanadasta lähetettiin jopa rajan taakse FoxNewsillä pyyntöjä poistaa "väärät uutiset" (vaikka aiempi uutisointi oli tasan sitä mitä Quebecin poliisi sanoi tapahtuneen, tätä ei olisi saanut uutisoida). Kaikki menee alas muistireiästä, aiempia uutisia ei voida edes tunnustaa virheellisiksi, sitä vaan ei tapahtunut. Meno on ihan 1984.

____

Belkhadir on siis ulos kuvioista tästä eteenpäin. Hänen nimeänsä ette löydä mistään "luotettavasta" julkaisusta edes ajalta ennen kuin poliisi vapautti hänet epäilyistä. Seppo Roth saattaa poistaa tämän koko blogin pelkästä namedropista vaikka en esitä väittämää siitä, että hän olisi ollut ampuja... olkoonkin, että lyhyen aikaa jopa Quebecin poliisikin sitä epäili... mutta sitä ei tapahtunut. Pois se ajatus. Nämä ovat vääriä uutisia.

Bissonnette on ainut epäilty ja silminnäkijähavainnot muuttuvat täsmäämään poliisilla hallussa olevaa epäiltyä. Ei ole toista ampujaa, ei sen enempää Belkhadir kuin joku tunnistamaton uusnatsi jossakin…

Jatkuu...

Kommenttitaulu (1 kommentti)

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

19. kesäkuu 2012 kello 23:15 Tuomo Isotalo sanoi...

OLUESTA  VIELÄ

Itselläni on keliakia, eli Laitilan Kukko  ja Koffin Ligh Beer ovat ainoita joita voin joskus nauttia. Ja jotka maistuvat oluelle. Mikään oluen ystävä en ole kuitenkaan koskaan ollut. Mutta alkoholipolitiikka kokonaisuutena kiinnostaa. Ja nyt olut on asialistalla.

terveisin mestarikokki..

 
 
 

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot