whiic
Jaa

Jäsenen Whiic ystävät

  • Ahti Pontinen
  • Oula Lintula
  • Kyuu Eturautti

Jäsenen whiic ryhmät

Uusimmat tapahtumat

whiic kommentoi blogikirjoitusta 'Tieteellis-analyyttinen MJM-metodi'
""Konkreettisesti se mitä ajoin on siis että kunnan päättäjät toisivat hieman poikittain eri alan ihmisiä yhteen visioimaan, koska tällä hetkellä on turhan korkeita raja-aitoja. Kunta ei voi…"
1 tunti sitten
whiic kommentoi blogikirjoitusta 'Jokaisella TAMPERELAISELLA oikeus järviimme.'
"Kyuu, olet ehkä syyllistynyt myös luvattoman pitkään siirtymään koti- tai työpaikkaseudultasi. Tampere tarvitsee nimenomaan LÄHIvirkistysalueita. En tosin tiedä mikä on tuo…"
1 tunti sitten
whiic kommentoi blogikirjoitusta 'Tieteellis-analyyttinen MJM-metodi'
"MJM-metodi tarvitsee samanlaisia rajoitteita sovellettavuuteen kuin mm. kuntien palveluiden osto ilman kilpailutusta. Jos kunnan puutarhajaostolta hajoaa ämpäri, on fiksumpi hakea se vaikka Tokmannilta kuin järjestää…"
1 tunti sitten
whiic kommentoi blogikirjoitusta 'Tieteellis-analyyttinen MJM-metodi'
"Hmmm... yleensä blogauksesi ovat joko konkreettiset ja asiaan, tai rakentavalla tavalla filosofisia. Nyt nerokkuus ei tällä kertaa minulle aukea. Blogi on kirjoitettu "mitäs jos me" -fraasin ympärille, ja…"
1 tunti sitten
whiic kommentoi blogikirjoitusta 'Jokaisella TAMPERELAISELLA oikeus järviimme.'
"Aiemmin kohkasit rantojen antamisesta sijoittajille eikä virkistyskäyttöön. Nyt valitat, että rannat ovat käyttämättä ja jopa saavuttamattomissa, koska ei ole rakennettu laitureita. Pitäisikö…"
2 tuntia sitten
whiic kommentoi blogikirjoitusta 'Ulkomaalaistaustaiset rikostilastoissa.'
"Putkinen: "Whiic, on muitakin raskaita rikoksia kun vain seksuaalirikokset. Jostakin kummallisesta syystä venäläisiä on aivan suhteettoman paljon vankien joukossa Virossa. Todennäköisesti myös Suomessa -…"
3 tuntia sitten
whiic kommentoi blogikirjoitusta 'Onko YLE tasapuolinen SOTE asiassa'
"Ismo: "YLE ei saisi millään lailla asettua minkään puolueen tai kannan vastustajaksi tai kannattajaksi. Median valta on huima. Ylen rahat on kerätty meiltä kaikilta, joten sen pitäisi kuvastaa meitä…"
3 tuntia sitten
whiic kommentoi blogikirjoitusta 'Lähteekö Suomi mukaan sekoilemaan: Elon Musk huijaa mahdottomalla "aivokaapelitelepatialla"!'
""Siellä on maailman parhaita tutkimustuloksia tehneiden neurofysilogien linkit lähteinä. En minä niitä uudelleen viitsi kirjoitella, kun se ei vaikuttasisi mitään mihinkään." Sinä viittaat…"
3 tuntia sitten
whiic kommentoi blogikirjoitusta 'Lähteekö Suomi mukaan sekoilemaan: Elon Musk huijaa mahdottomalla "aivokaapelitelepatialla"!'
"@Make Ja ajatus siitä, että kovelevyjen ja SSD-tallentimien sijaan käyttäisimme yhä "kasetteja". Mies kuvittelee tietokoneiden lukevan yhä reikäkortteja."
4 tuntia sitten
whiic kommentoi blogikirjoitusta 'Lähteekö Suomi mukaan sekoilemaan: Elon Musk huijaa mahdottomalla "aivokaapelitelepatialla"!'
"Moni tieteen popularisoija on ylioptimistinen aikajänteistä. Unien tallentaminen kovalevylle 10 vuoden sisään. Fuusiovoima 20 vuoden päästä. Nämä lupaukset ovat näitä, joiden ennuste pysyy…"
5 tuntia sitten
whiic kommentoi blogikirjoitusta 'Moniko muuten käyttää?'
"Puuvillasukka on aika perseestä. Kaupasta halpa, mutta aika kärsimätöntä pitää jalassa. Toki ne kesällä menee talon sisällä liikkuessa ilman kenkiä, mutta tämä johtuu vain ja…"
7 tuntia sitten
whiic kommentoi blogikirjoitusta 'Lähteekö Suomi mukaan sekoilemaan: Elon Musk huijaa mahdottomalla "aivokaapelitelepatialla"!'
""Mites sää selität, ettei yhteinen aivokuorikaan, jota molemmat siamilaiset kaksoset käyttävät, takaa tajuntojen "telepatiaa"?" Jaa. Eipä siamilaisia kaksosia ole tarkoituksella yhteen…"
7 tuntia sitten
whiic kommentoi blogikirjoitusta 'Kalenteri määrää ajokelin'
"al1947 Kukakohan on ehdottanut, että päiväsakoista luovuttaisiin tyystin, ja että törkeästä ylinopeudesta ei olisi rikesakon lisäksi mitään muitakaan seurauksia (kuten ajokortin menetys tai…"
8 tuntia sitten
whiic kommentoi blogikirjoitusta 'Lähtekö Suomi mukaan sekoilemaan: Elon Musk huijaa mahdottomalla "aivokaapelitelepatialla"!'
"Jaa... Vaikka en pidä hyvänä sijoituksena panostaa yhtiöihin, jotka tekevät tutkimusta asioilla, jotka eivät tuota taloudellista tulosta varmaan seuraavaan 50 vuoteen (tai ainakaan nämä projektit eivät…"
8 tuntia sitten
whiic kommentoi blogikirjoitusta 'Patriootti, patriotismi.'
"Älä välitä. En minäkään ymmärrä mitä kommarin kynä kirjoittaa eli tunne on molemminpuolinen."
10 tuntia sitten
whiic kommentoi blogikirjoitusta 'Kalenteri määrää ajokelin'
"@Ismo En tiedä kenelle osoitat argumenttisi, mutta jos osoitat ne minulle, kutsun niitä olkiukoiksi. Toki kommenttini ei ollut itse blogiaiheeseen vaan muiden kommentteihin. Moottoritie on 4-kaistainen ja moottoritien muuttuvia…"
10 tuntia sitten
 

WHIIC @ Aamulehden blogit

YLISTÄKÄÄ KEKIÄ!

Jäsenen blogi

NAISTEN ASIALLINEN PUKEUTUMINEN

(15. maaliskuu 2017 at 17:00) — 3 kommenttia

Miehille on aika paljon pukukoodia. Pientä pintaraapaisua toi esille Paul Tiililä blogauksessaan "MIESTEN ASIALLINEN PUKEUTUMINEN". Hänen tähdensä tämäkin blogi on ALLCAPS, koska en haluaisi syyllistyä seksismiin.

Miten on naisten pukukoodin laita? Siis katsokaa nyt tätä täyskatastrofia:

Miehet pukeutuvat kuin pingviinin hautajaisiin, musta puvuntakki, kauluspaita, kravatti, ja silti Maria Lohela sättii miesten pukeutumista, kun on muka niin ala-arvoista.

Naisilla taas on järjestelmällisesti päällään kirjavia muotipaitoja, villapaitoja, roikkuvia paitoja, T-paitoja, kaulaliinoja sisätiloissa. Miehet napittavat paidan ylös asti ja laittavat päälle krakan (tai kiristävät kauluksen ylänapin sijasta krakalla), naiset taas voivat kulkea ylänapit auki ja ilman krakoja, jos edes viitsivät laittaa päälle kauluspaitaa lainkaan. Itseänsä ei tarvitse kuristaa eikä tarvitse ilmastoimattomiin tiloihin ylipukeutua ja pakotettuna käyttää takkia sisätiloissa. Mitään rajoitetta ei ilmeisesti voida asettaa, kunhan nyt sen verran naisillekin, että jos eivät kulkisi olkapäät paljaana.

Kaikki pukukoodi miehille... naisille taas (naisen käskemänä), että jos ette olisi täysiä lutkia siellä täysistuntosalissa... ja asetelma on pedattu sille, että Suomeen saadaan feministipuolue, joka itkee "slutshamingia" eli lutkan häpäisemistä, koska naisilla pitäisi olla täysi vapaus itsensä ilmaisemiseen... ja, että tämä on patriarkaattia ja miesten sortoa naisia vastaan (Maria Lohelasta tulisi siis kunniamies vähintäänkin näiden syytöksien esittämisen ajaksi).

Voisiko yhteiskunta ottaa kollektiivisen päänsä ulos perseestään?

Talvirengaspakko, ja oikeus nastoihin

(15. maaliskuu 2017 at 16:30) — 18 kommenttia

Bernerin liikenneministeriö on täysin tuuliajolla: kun syksyllä uutisoitiin, että talvirengaspakko ehkä poistuu (tai kiinteä aika poistuu ja valvonta muuttuu tilannekohtaiseksi), pari kuukautta myöhemmin suunnitelmat olivat sitten täysin päinvastaiset eli talvirengaspakon poistumisen sijaan se lisättiin raskaalle liikenteelle.

Ja nyt kun talvirengaspakko laajenee ja henkilöautojen talvirengaspakko on täten todennäköisesti sementoitu ja sen purkamismahdollisuus katoaa vaihtoehdoista, alkaa näemmä keskustelu tiekohtaisesta nastarengaskiellosta. Tarvitsemme siis todennäköisesti kolme settiä renkaita: kesä, kitka ja nastat. (Vielä syksyllä taisi olla ajatus siitä, että siellä missä ei ole kunnon talvea, voisi ajaa säävarauksella vaikka kesärenkailla vuoden läpi.)

Tämä on ollut jo ongelma autolla ulkomaille lähdettäessä, koska eri maissa on eri talvirengaspakolliset aikakaudet. Jos esim. Suomessa on talvirengaspakko joulukuusta helmikuuhun (vapaaehtoinen käyttö ennen ja jälkeen tämän kelin mukaan tai kuukausi ennen pakon alkua ja keväällä pääsiäisen jälkeiseen maanantaihin), kun taas esim. Bosniassa pakko ulottuu 15.11 - 15.4. eli pakko on päällä liki yhtä pitkään kuin Suomessa on oikeus vapaaehtoiseen nastarenkaiden käyttöön. Toki vaikka siellä on talvirengaspakko melkein puoli vuotta, nastarenkaat ovat ympäri vuoden kielletty eli heidän talvirengaspakko on kitkarengaspakko ja kitkoja ei tarvi pitää kuin vetävillä pyörillä. (Nytkin Suomeen raskaalle liikenteelle tulee talvirengaspakko vain vetäville pyörille, eli ilmeisesti raskasta liikennettä ei tarvi ohjata, ainoastaan saada liikkeelle.)

Pistää vaan kysymään, täytyykö nyt välttämättä rakentaa samanlaista kaaosta Suomen sisälle, mikä vallitsee jo entuudestaan EU:n sisällä, että joudut matkalle kuin matkalle ottamaan kitkarenkaat alle, vaikka normaalisti…

Jatkuu...

Vault 7 - Year Zero (Wikileaks)

(9. maaliskuu 2017 at 14:01) — 3 kommenttia

Kais olette jo tietoisia Wikileaksin viimeisimmistä vuodoista?

Olen melko laiskalla tuulella, joten suosittelen katsomaan Sargon of Akkadin pintapuolisen raapaisun mistä on kyse. Lisää vuotoja tulossa varmasti lähitulevaisuudessa Wikileaksiltä. CIA:n päivät ovat luetut.

Meanwhile in Sweden (KORJATTU VERSIO)

(4. maaliskuu 2017 at 12:30) — 36 kommenttia

[2017-03-04]

MEANWHILE IN SWEDEN EDITION

Paha Trump sanoi, "eilen Ruotsissa". Paha, paha. Suorastaan Hitler ja täysin väärässä noin muutenkin.

__________________________________________________________________

[2017-02-08], [2017-02-03], [2017-01-24]

Editoidessani blogausta [2017-03-04] moni aiempi videolinkki meni rikki. Poistan näiden päivien lisäykset laiskuudestani etsiä alkuperäisiä videoita videolinkkien korjaamiseksi.

__________________________________________________________________

[2017-01-21]

ANIMESTA ON TEHTY TOTTA!

ABSOLUUTTINEN MIELIPUOLI!!!…

Jatkuu...

Kommenttitaulu (1 kommentti)

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

19. kesäkuu 2012 kello 23:15 Tuomo Isotalo sanoi...

OLUESTA  VIELÄ

Itselläni on keliakia, eli Laitilan Kukko  ja Koffin Ligh Beer ovat ainoita joita voin joskus nauttia. Ja jotka maistuvat oluelle. Mikään oluen ystävä en ole kuitenkaan koskaan ollut. Mutta alkoholipolitiikka kokonaisuutena kiinnostaa. Ja nyt olut on asialistalla.

terveisin mestarikokki..

 
 
 

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot