whiic
Jaa

Jäsenen Whiic ystävät

  • Tarmo Leinonen
  • Ahti Pontinen
  • Oula Lintula
  • Kyuu Eturautti

Jäsenen whiic ryhmät

Uusimmat tapahtumat

whiic kommentoi blogikirjoitusta 'Putin ja Trump tapasivatkin kolme kertaa'
"Enkä yhtään ihmettelisi, vaikka tästä tulisikin etusivun otsikko. Aiempia etusivun otsikoita onkin ollut mm. Trump ottaa jäätelöönsä kaksi palloa yhden sijasta. Myös: tapa jolla hän astelee…"
torstai
whiic kommentoi blogikirjoitusta 'Pohjoisen "työmarkkinat"?'
"No, pulaahan siis on sekä työpaikoista (jotka kannattaa ottaa vastaan) sekä työntekijöistä (jotka haluavat työn tehdä). Kun yhteiskunnassa on työttömyyspäivärahat ja asumistuet, kilpailee…"
torstai
Lasse Kallo kommentoi blogikirjoitusta '#G20: Vasemmisto sekä valtavirtamedia ovat vapaan yhteiskunnan ja demokratian suurimmat viholliset'
"Niin, missä ne äärioikeistolaiset pahikset piilevät, koskapa pääasiassa äärivasemmisto näyttää hoitelevan yhteiskuntarauhan rikkomisen ja ihmisen turvallisuuteen ja omaisuuteen kohdistuvan uhkan…"
Heinä 16
whiic kommentoi blogikirjoitusta 'Noin 60 prosenttia tamperelaisten vessakäynneistä syntyvästä typestä päätyy Itämereen, kunnes Sulkavuoren putsari valmistuu'
""EU määrää yli 10 000 asukkaan kaupungit puhdistamaan vähintään 70 prosenttia jätevesien typestä, mutta Suomessa tähän velvoitetaan vain samankokoiset rantakaupungit." Ihanaa…"
Heinä 14
Orwell kommentoi blogikirjoitusta '#G20: Vasemmisto sekä valtavirtamedia ovat vapaan yhteiskunnan ja demokratian suurimmat viholliset'
"Tietojen mukaan yli 90% poliittisista syistä tehdyissä murhissa Euroopassa tekijät ovat olleet äärivasureita."
Heinä 14
Lasse Kallo kommentoi blogikirjoitusta '#G20: Vasemmisto sekä valtavirtamedia ovat vapaan yhteiskunnan ja demokratian suurimmat viholliset'
"Äärivasemmistolaiset haavoittaneet jo kahta sataa poliisia Hampurissa. Hampurissa G20-maiden huippukokousta vastustavissa mielenosoituksissa on loukkaantunut ainakin 197 poliisia. Hampurin poliisi kertoo twitterissä, että noin…"
Heinä 14
whiic kommentoi blogikirjoitusta 'Entä oletko kokeillut syyttää ongelmistasi maahanmuuttajia?'
"Minkä takia Mosulista pakenevat tulisivat Suomeen esim. Bagdadin sijasta. Eikö maansisäinen pakolaisuus pitäisi aina olle ykkösvaihtoehto, ja kakkosvaihtoehto naapurimaa. Jos Mosulista tulee Suomeen, on joku aika pahasti…"
Heinä 13
whiic kommentoi blogikirjoitusta 'Alakansakoulun aritmetiikkaa:'
"Kiinassakin on tapettuja ihmisoikeustaistelijoita. Enemmän tapettuja, vähemmän ihmisoikeustaistelijoita toki. Onko Kiina ehkä USA:ta parempi paikka?"
Heinä 12
whiic kommentoi blogikirjoitusta 'Sukulaiset lisääntyivät keskenään 1500-luvulla – syntyi 40 vaikeaa tautia - onko "rajat kiinni"-perussuomalaisten missio jatkaa Kustaa Vaasan viitoittamalla tiellä?'
"Hyvin vaikeni al1947 taas, jotta pari päivää myöhemmin uusi aloitus puhtaalta pöydältä, teeskellen, että häntä ei ole todistettu mielisairaaksi kusipääksi jo tuhat kertaa aiemmin ja kaikki…"
Heinä 12
whiic kommentoi blogikirjoitusta 'Näilläkin tiederahoilla "prutkuteltiin rotumurhapierupeilineuroonia" "Akatemian" tutkimusjohtaja Marja Makarowin johdolla ja päätöksellä...'
"Kappas, kerrankin Koivula osasi vastata jotakin aiheeseen copy-pasteematta sekavaa huru-ukkoilua. Tosin tämän jälkeen homma siirtyi takaisin copy-pasteen. Vielä, kun kritiikki peilineuroneista saisi yhdistettyä…"
Heinä 12
whiic kommentoi blogikirjoitusta 'Haiseeko home?'
"@Rönkä Muutenkin kun ollaan siirrytty entistä tiiviimpiin taloihin (jo ennen suunniteltuja pullotaloja) on ilmanvaihto täytynyt koneellistaa, kun ei enää vedä nurkista, ts. mitä etua saadaan…"
Heinä 12
whiic kommentoi blogikirjoitusta 'Näilläkin tiederahoilla "prutkuteltiin rotumurhapierupeilineuroonia" "Akatemian" tutkimusjohtaja Marja Makarowin johdolla ja päätöksellä...'
"TL;DR"
Heinä 11
whiic kommentoi blogikirjoitusta 'Näilläkin tiederahoilla "prutkuteltiin rotumurhapierupeilineuroonia" "Akatemian" tutkimusjohtaja Marja Makarowin johdolla ja päätöksellä...'
""VÄITÄT SIIS ROTUMURHAPEILINEUROONIN HÖRÖNLÖRÖTYSTÄ "TIETEEKSI!"!!!" En ole muodostanut mielipidettä peilineuroneista, joita sinä kutsut jostakin syystä…"
Heinä 11
Lasse Kallo kommentoi blogikirjoitusta '#G20: Vasemmisto sekä valtavirtamedia ovat vapaan yhteiskunnan ja demokratian suurimmat viholliset'
""- - Miksi asiat ovat näin, miksi maahanmuutto- ja monikulttuuri ovat nimenomaan vasemmistolle ja vihreille erittäin tärkeitä asioita ideologisesti, miksi lehdistö ja media komppaavat tätä kaikin tavoin, jopa…"
Heinä 11
Lasse Kallo kommentoi blogikirjoitusta '#G20: Vasemmisto sekä valtavirtamedia ovat vapaan yhteiskunnan ja demokratian suurimmat viholliset'
"al1947, älä menetä toivoasi, saattaa se väestönvaihto Euroopassa onnistuakin. Ei sitä koskaan tiedä."
Heinä 11
al1947 kommentoi blogikirjoitusta '#G20: Vasemmisto sekä valtavirtamedia ovat vapaan yhteiskunnan ja demokratian suurimmat viholliset'
"Aamulehti 11.7.2017"
Heinä 11
 

WHIIC @ Aamulehden blogit

YLISTÄKÄÄ KEKIÄ!

Jäsenen blogi

Onko tunteisiin vetoava uutisointi sallittua vai ei? Kyllä... vai ei?

(16. heinäkuu 2017 at 15:02) — 0 kommenttia

Yhden ihmisen kuolema on tragedia. Miljoonan, vain tilastotiedettä. 

Niin kyyniseltä kuin se kuulostaa, Anne Frank on tärkeämpi kuin muut juutalaiset yhteen laskettuna. Aylan Kurdi on tärkeämpi kuin kaikki muut syyrialaiset yhteen laskettuna.

Kun poliisi siis kehoittaa Euroopassa tapahtuneiden terrori-iskun jälkeen, että kunnioittakaa kuolleita ja olkaa julkaisematta kuvia yksittäisestä tunnistettavasta uhrista, he tietävät tasan tarkkaan mitä he haluavat tehdä ja mitä he haluavat estää: Euroopan kansaväestö ei saa tulla esitetyksi ihmisenä, koska ihmisyys luo sympatiaa ja sympatia voi ilmentyä vihana, jos väkivalta on (kuten terrorismin kohdalla) täysin oikeuttamatonta ja vihaa ansaitsevaa.

Surullista on, että valtavirtamedia ei lainkaan taistele journalistististen oikeuksien ja periaatteiden perään vaan antautuvat painostukselle mutisematta tai jopa ajavat itsesensuuria. Elämme surullista aikaa, jolloin vihaamme itseämme, veljiä, siskoja, vanhempiamme ja erityisesti omia lapsiamme.

#G20: Vasemmisto sekä valtavirtamedia ovat vapaan yhteiskunnan ja demokratian suurimmat viholliset

(9. heinäkuu 2017 at 01:30) — 42 kommenttia

Media voi kirjoitella "mustasta blokista" mainitsematta "anti-fasismia" ja äärivasemmistolaisuutta. Toisaalla he voivat kirjoittaa maahanmuuttokriitikoista "rasisteina" tai "fasisteina", joka itsessään antaa näille äärivasemmistolaisille "oikeutuksen" kohdistaa väkivaltaa heitä kohtaan.

Tämä on maailma, jonka multikultivaltavirtamedia meille tarjoaa: BASH THE FASH... ja kaikki oikealle Stalinista ovat niitä "fasisteja".

Haistatan paskat siis valtavirtamedialle, joka haluaa tapattaa itsenäisen median (ja tarkoitan tässä tapattaa sanan kirjaimellisessa merkityksessä, koska kuolema ei ole poissuljettu seuraamus, jos itsenäisen journalistin yhteystiedot tai senhetkinen sijainti välitetään Antifalle, joka on julistettu terroristijärjestöksi, tai muille anarkokommunisteille) joko oman kassavirtansa turvaamiseksi tai ideologisista syistä. Valtavirtamedia on perseestä, ja valtavirtamedia on kansakunnan ja todellisen journalismin suurin vihollinen. He ovat todellisia fasisteja yhteiskunnassamme.

Hallituskriisi : Puran tähän turhautumistani

(13. kesäkuu 2017 at 21:31) — 13 kommenttia

Nyt sitten tulee ajatuksenvirtaa tavallistakin vahvemmassa konsentraatiossa. Olen varoittanut. Koska blogialustalla voi kommentoida vain pari päivää, en ala editoimaan raivonpurkaustani.

Miten ihmeessä hallitusohjelman takana seisominen katsotaan hallitusohjelman uudelleenkirjoittamisvaatimukseksi? Ja mitä ihmettä tarkoittaa se, että "uusi" Persupuolue ei enää ja'a samoja arvoja Kokoomuksen ja Keskustan kanssa? Tai tiedän toki mitä se tarkoittaa, mutta kysyn vain: jakoiko aiempikaan? Ei jakanut! Ja sehän se pointti onkin, että on eri puolueita. Jos Kokoomus, Keskusta ja (aiempi) Persut omasivat samat arvot, mikseivät he eivät fuusioituneet yhdeksi puolueeksi, kun olivat yhtä ja samaa harmaata massaa ja kaikesta samaa mieltä? Eikö koko hallitusohjelman laatimisen pointti ole, että neuvottelemalla saadaan aikaan KOMPROMISSI, jonka takana hallituspuolueet voivat (vaikka sitten nihkeästikin) seistä, jotta saadaan jotakin aikaan? Ei tämä V**** SAATANA tarkoita SAMOJA ARVOJA! Eri arvot eri hallituspuolueilla on täysin OK ja niin se pitääkin olla.

Homma on mennyt nyt aivan totaalisen skitsoksi ja siinä missä olen menettänyt viimeisetkin kunnioitukseni Kokoomusta kohtaan, Perussuomalaiset vaikuttavat päivä päivältä oikealta vastavoimalta hallintokonsensukselle, joka on ollut täysin poissa raiteilta jo ainakin vuosikymmenen ajan.

Presidentti Niinistö kiistää puuttuneensa sisäpolitiikkaan... vaikka kuitenkin toistaa ja korostaa, että perussuomalaiset on nyt aivan kuin uusi puolue. Mitä se on, ellei sitä, että sanoo, että perussuomalaiset eivät ole mukana hallituksessa, koska eivät ole se sopimuskumppani minkä kanssa hallitusohjelma sovittiin? Väittämä, että nykyinen Perussuomalaiset ovat jollakin tavoin eri puolue kuin aiempi, on vahva poliittinen kannanotto siihen, että nykyinen Perussuomalaiset eivät ole hallituspuolue. (Ja näinhän…

Jatkuu...

Muslimit täytyy laittaa kärsimään

(5. kesäkuu 2017 at 17:34) — 11 kommenttia

Provosoiva otsikko, eikö? Mutta se voi olla ikävä totuus. Toinen ikävä totuus nimittäin on, että kaikki muslimit, myös terrorismista irtisanoutuvat, hyötyvät islamilaisesta terrorismista. Onko ihme, että noin puolet "maltillisistakin" passiivisesti hyväksyvät terrorismia rajoituksin vaikka eivät ole halukkaita osallistumaan siihen. Jos kaikki muslimit hyötyvät terrorismista, siitä seuraa että jos terrorismia ja sen passiivista hyväksyntää halutaan estää, tulee muslimien - kaikkien muslimien (ja erityisesti "maltillisten" enemmistöjen) - kärsiä terrorismista.

Kuulostaa julmalta, mutta... elämä on. Tietenkin lähtökohtana on väittämä "kaikki muslimit hyötyvät terrorismista", jonka totuusperäisyyttä on syytä arvioida, loput on deduktiota tästä väittämästä (yhdistettyinä oletamiin kuten "terrorismi on paha asia", joiden takana toivon jokaisen ei-sosiopaatin seisovan).

Jokainen muslimi hyötyy islamilaisesta terrorismista

Radikaali väittämä, mutta onko se väärin? Ajatelkaa jotakin viimeaikaista terroritekoa ja erityisesti sen jälkipuintia. Mitä tapahtuu?

1) Jossakin räjähtää, autolla lanataan ihmisiä, viilletään kaulaa auki tai ammuskellaan siviilejä

2) Joukko kansalaisia suuttuu, todennäisesti lähinnä internetissä ja yksinomaan sanallisesti. Vain hyvin pieni osa vie suuttumustaan kadulle.

3) Media nostaa esiin "islamofobian" ja sen kuinka julmaa on, että maltilliset muslimit eivät halua terrorismia, mutta joutuvat nimittelyn kohteeksi (hui kauhistus!). Niinikään "islam on rauhan uskonto", yms. kliseet.

4) Muslimit näkyvät kansalle viattomina uhreina ja parempina ihmisinä kuin maahanmuuttokriitikot, kiitos median biasoitumisen. Ihmiset kääntyvät puolustamaan islamia ja rajoitetusti jopa kääntymään muslimeiksi.

5) Viharikoslainsäädäntöä ja jumalanpilkkalainsäädäntöä tulee lisää. Internetiä valtovaan enemmän "terrorismin ehkäisemisen" verukkeella, mutta poliisi hukkaa aikansa kantaväestön…

Jatkuu...

Kommenttitaulu (1 kommentti)

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

19. kesäkuu 2012 kello 23:15 Tuomo Isotalo sanoi...

OLUESTA  VIELÄ

Itselläni on keliakia, eli Laitilan Kukko  ja Koffin Ligh Beer ovat ainoita joita voin joskus nauttia. Ja jotka maistuvat oluelle. Mikään oluen ystävä en ole kuitenkaan koskaan ollut. Mutta alkoholipolitiikka kokonaisuutena kiinnostaa. Ja nyt olut on asialistalla.

terveisin mestarikokki..

 
 
 

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot