whiic
Jaa

Jäsenen Whiic ystävät

  • Tarmo Leinonen
  • Ahti Pontinen
  • Oula Lintula
  • Kyuu Eturautti

Jäsenen whiic ryhmät

Uusimmat tapahtumat

whiic kommentoi blogikirjoitusta 'Mikä someääliöitä oikein vaivaa?'
"TL;DR: somessa tyhmyys tiivistyy."
9 tuntia sitten
whiic kommentoi blogikirjoitusta 'Pöyristyttävä Pelastakaa lapset – keräys'
"Vasemmisto osoittaa mieltään hyväntekeväisyyskeräystä vastaan. Tyypillistä. Ihan kuin lastensairaalankin kohdalla. Mikä ongelma on, jos kerätään rahoja ostaa kirjoja köyhille lukiolaisille?…"
9 tuntia sitten
whiic kommentoi blogikirjoitusta 'Deutshland uber alles'
"Muutoin olen pitkälti samaa mieltä, mutta: "USA:n presidentti Trump sanoi Merkelille suorat sanat. Toipuneeko Merkel niistä sanoista. On aika paha juttu, kun Trump sanoi mm., että saksalaiset autot ovat huonoja. Ja me…"
10 tuntia sitten
whiic kommentoi blogikirjoitusta 'Mikä someääliöitä oikein vaivaa?'
"Minulla ei ainakaan ole mitään hippityttöjä vastaan. Tässä kyseisessä kohussa ylireaktio tuli todennäköisesti median epäselvästä uutisoinnista, joka ei puhunut mitään siitä,…"
10 tuntia sitten
whiic kommentoi blogikirjoitusta 'Arvoisa GAZPROM Media! Toivoisin Teidän aloittavan suomenkieliset TV-uutiset...'
"Koivulan mieli taitaa viedä yhä kohti Neuvostoliittoa. Kaiho ei kuole. Kansa tarvii lisää Pravdaa."
eilen
whiic kommentoi blogikirjoitusta 'Kuntavaalien vaalitapa kaipaa muutosta'
"Jos ääni ei menisi ensisijaisesti puolueelle vaan henkilölle, tällöin joku ääniharava olisi vain haitaksi puolueelle, jos se vie ääniä muilta saman puolueen jäseniltä.…"
eilen
whiic kommentoi blogikirjoitusta 'Elä nopeasti, Eurooppa'
"Euroopassa on lähtökohtaisesti kehno asetelma rakentaa liittovaltiota tai muutoinkaan syvempää integraatiota, koska elintasoero on niin valtava ja emme rakentaisi sitä puhtaalta pöydältä. Tämän…"
eilen
whiic kommentoi blogikirjoitusta 'Elä nopeasti, Eurooppa'
"Okei, olen siis kaikessa väärässä, joten Maken mielipide on, että: - EU:n ei pidä olla demokraattinen ja komission ei pidä olla vastuussa kenellekään - Markka tulisi ottaa takaisin ja devalvoida…"
lauantai
whiic kommentoi blogikirjoitusta 'Elä nopeasti, Eurooppa'
""Ongelmien esittäjät ovat aarrearkku, joita pitää kuulla ja ottaa ne huomioon." Ongelma vaan on, että mikään ei pakota vallanpitäjiä kuulemaan ja ottamaan huomioon. Ainakin vuosikymmen on…"
lauantai
whiic kommentoi blogikirjoitusta 'Kuka kaatoi lokaa Jussi Halla-ahon päälle?'
"Balladi pillumagneetti Halla-aholle: Suomi tarvii sammakkovallankumouksen. #VapauttakaaKekistan #KaasuttakaaTavikset"
torstai
whiic kommentoi blogikirjoitusta 'EU aikoo rajoittaa sananvapautta'
"Täytyy sanoa, että sosiaalinen media ja internetaikakausi on saanut poliittisen muistin lyhenemään monella murto-osaan entisestä. Ja nekin jotka muistavat sentään että ennen oli toisin, eivät pysty…"
keskiviikko
whiic kommentoi blogikirjoitusta 'EU aikoo rajoittaa sananvapautta'
"Ei EU ole ilmeisesti vielä saanut memoa, että vaikka oli OK kutsua nationalistien mielipiteitä "valeuutisiksi" ennen Trumpin valintaa presidentiksi, mutta että nyt valeuutisiksi nimittely on vainoharhaisuutta, koska…"
keskiviikko
whiic kommentoi blogikirjoitusta 'Ei anneta pelolle valtaa+muut kliseet...'
"Juu. Koko käsite saamelaiskäräjistä ja heidän oikeudestaan määritellä kuka on saamelainen ja kuka ei on aika kummallinen. Että kuinka heimon tunnustaminen ja geneettinen puhtaus on…"
keskiviikko
whiic kommentoi blogikirjoitusta 'Ei anneta pelolle valtaa+muut kliseet...'
"@Lasse Kallo Googletin ennen aiemman viestin julkaisua "saamelaisten kansanmurha" ja löysin tämän http://jounikitti.fi/suomi/inarilainen/inarilainen050111.html Tosiaan siellä saamelaisten keskuudessa lienee joku…"
Touko 24
whiic kommentoi blogikirjoitusta 'Ei anneta pelolle valtaa+muut kliseet...'
"Kärpänen: "Miten saamelaisten kohtelu liittyy muslimien terrori-iskuihin?" Se suvaitsevaiston saamelaisargumentti (välillä puettuna muotoon "saamelaisten kansanmurha") on itsellenikin aika "mitä…"
Touko 24
whiic kommentoi blogikirjoitusta 'Ei anneta pelolle valtaa+muut kliseet...'
"Vorkkali: "Tosin daesh olisi luultavasti ilmoittautunut tekijäksi, vaikkei olisikaan ollut. Ne haluaa levittää pelkoa, saatanan vuohennussijat." Paitsi, että ISIS oli julistanut teon omaksensa Twitterissä jo ENNEN…"
Touko 24
 

WHIIC @ Aamulehden blogit

YLISTÄKÄÄ KEKIÄ!

Jäsenen blogi

Olli Lehtonen (ps, kunnallisvaaliehdokas) surmattu Raisiossa

(4. huhtikuu 2017 at 21:44) — 10 kommenttia

http://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/3459311/Raisiossa+surmattu+oli+Perussuomalaisten+kuntavaaliehdokas

Olli Lehtonen (ps, kunnallisvaaliehdokas) surmattu Raisiossa sunnuntaiaamuna 2.4.

Medialla sekä poliisilla vaikuttaisi olevan jonkinasteinen uutissulku päällä. Tähän aikaan mennessä (yli kaksi vuorokautta surmateosta) oltaisiin jo järjestämässä "rasisminvastaista" marssia, vaikka uhri olisikin kantasuomalainen vasurianarkisti ja narkkari... mutta uhri oli kunnallisvaaliehdokas vaalien lähestyessä, mutta persu, joten mitäpä sitä mieltä osoittamaan kun media ei edes tahdo kertoa uutista, jotta sitä voisi paheksua. Oliko tämä poliittinen murha?

Persut eivät voi aiheella spekuloida, koska he eivät tiedä varmuudella muuta kuin se hyvin vähä mitä poliisi on kertonut. Spekulointi yli sen, jos tekee virheellisiä olettamia tai vaikka tekisi oikeitakin olettamia, mutta ilman todisteita, kostautuisi. Poliisi tietää, mutta istuu asiakirjojensa päällä. Totuus julki ennen vaalipäivää!

NAISTEN ASIALLINEN PUKEUTUMINEN

(15. maaliskuu 2017 at 17:00) — 3 kommenttia

Miehille on aika paljon pukukoodia. Pientä pintaraapaisua toi esille Paul Tiililä blogauksessaan "MIESTEN ASIALLINEN PUKEUTUMINEN". Hänen tähdensä tämäkin blogi on ALLCAPS, koska en haluaisi syyllistyä seksismiin.

Miten on naisten pukukoodin laita? Siis katsokaa nyt tätä täyskatastrofia:

Miehet pukeutuvat kuin pingviinin hautajaisiin, musta puvuntakki, kauluspaita, kravatti, ja silti Maria Lohela sättii miesten pukeutumista, kun on muka niin ala-arvoista.

Naisilla taas on järjestelmällisesti päällään kirjavia muotipaitoja, villapaitoja, roikkuvia paitoja, T-paitoja, kaulaliinoja sisätiloissa. Miehet napittavat paidan ylös asti ja laittavat päälle krakan (tai kiristävät kauluksen ylänapin sijasta krakalla), naiset taas voivat kulkea ylänapit auki ja ilman krakoja, jos edes viitsivät laittaa päälle kauluspaitaa lainkaan. Itseänsä ei tarvitse kuristaa eikä tarvitse ilmastoimattomiin tiloihin ylipukeutua ja pakotettuna käyttää takkia sisätiloissa. Mitään rajoitetta ei ilmeisesti voida asettaa, kunhan nyt sen verran naisillekin, että jos eivät kulkisi olkapäät paljaana.

Kaikki pukukoodi miehille... naisille taas (naisen käskemänä), että jos ette olisi täysiä lutkia siellä täysistuntosalissa... ja asetelma on pedattu sille, että Suomeen saadaan feministipuolue, joka itkee "slutshamingia" eli lutkan häpäisemistä, koska naisilla pitäisi olla täysi vapaus itsensä ilmaisemiseen... ja, että tämä on patriarkaattia ja miesten sortoa naisia vastaan (Maria Lohelasta tulisi siis kunniamies vähintäänkin näiden syytöksien esittämisen ajaksi).

Voisiko yhteiskunta ottaa kollektiivisen päänsä ulos perseestään?

Talvirengaspakko, ja oikeus nastoihin

(15. maaliskuu 2017 at 16:30) — 18 kommenttia

Bernerin liikenneministeriö on täysin tuuliajolla: kun syksyllä uutisoitiin, että talvirengaspakko ehkä poistuu (tai kiinteä aika poistuu ja valvonta muuttuu tilannekohtaiseksi), pari kuukautta myöhemmin suunnitelmat olivat sitten täysin päinvastaiset eli talvirengaspakon poistumisen sijaan se lisättiin raskaalle liikenteelle.

Ja nyt kun talvirengaspakko laajenee ja henkilöautojen talvirengaspakko on täten todennäköisesti sementoitu ja sen purkamismahdollisuus katoaa vaihtoehdoista, alkaa näemmä keskustelu tiekohtaisesta nastarengaskiellosta. Tarvitsemme siis todennäköisesti kolme settiä renkaita: kesä, kitka ja nastat. (Vielä syksyllä taisi olla ajatus siitä, että siellä missä ei ole kunnon talvea, voisi ajaa säävarauksella vaikka kesärenkailla vuoden läpi.)

Tämä on ollut jo ongelma autolla ulkomaille lähdettäessä, koska eri maissa on eri talvirengaspakolliset aikakaudet. Jos esim. Suomessa on talvirengaspakko joulukuusta helmikuuhun (vapaaehtoinen käyttö ennen ja jälkeen tämän kelin mukaan tai kuukausi ennen pakon alkua ja keväällä pääsiäisen jälkeiseen maanantaihin), kun taas esim. Bosniassa pakko ulottuu 15.11 - 15.4. eli pakko on päällä liki yhtä pitkään kuin Suomessa on oikeus vapaaehtoiseen nastarenkaiden käyttöön. Toki vaikka siellä on talvirengaspakko melkein puoli vuotta, nastarenkaat ovat ympäri vuoden kielletty eli heidän talvirengaspakko on kitkarengaspakko ja kitkoja ei tarvi pitää kuin vetävillä pyörillä. (Nytkin Suomeen raskaalle liikenteelle tulee talvirengaspakko vain vetäville pyörille, eli ilmeisesti raskasta liikennettä ei tarvi ohjata, ainoastaan saada liikkeelle.)

Pistää vaan kysymään, täytyykö nyt välttämättä rakentaa samanlaista kaaosta Suomen sisälle, mikä vallitsee jo entuudestaan EU:n sisällä, että joudut matkalle kuin matkalle ottamaan kitkarenkaat alle, vaikka normaalisti…

Jatkuu...

Vault 7 - Year Zero (Wikileaks)

(9. maaliskuu 2017 at 14:01) — 3 kommenttia

Kais olette jo tietoisia Wikileaksin viimeisimmistä vuodoista?

Olen melko laiskalla tuulella, joten suosittelen katsomaan Sargon of Akkadin pintapuolisen raapaisun mistä on kyse. Lisää vuotoja tulossa varmasti lähitulevaisuudessa Wikileaksiltä. CIA:n päivät ovat luetut.

Kommenttitaulu (1 kommentti)

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

19. kesäkuu 2012 kello 23:15 Tuomo Isotalo sanoi...

OLUESTA  VIELÄ

Itselläni on keliakia, eli Laitilan Kukko  ja Koffin Ligh Beer ovat ainoita joita voin joskus nauttia. Ja jotka maistuvat oluelle. Mikään oluen ystävä en ole kuitenkaan koskaan ollut. Mutta alkoholipolitiikka kokonaisuutena kiinnostaa. Ja nyt olut on asialistalla.

terveisin mestarikokki..

 
 
 

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot