Esko Antero Heikkilä
  • Mies
Jaa

Jäsenen Esko Antero Heikkilä ystävät

  • JarmoJTuokko

Jäsenen Esko Antero Heikkilä ryhmät

 

Esittelysivu: Esko Antero Heikkilä

Uusimmat tapahtumat

Neuvos kommentoi blogikirjoitusta 'Vanhusten romutuskokeilu'
"Juu ja johan taas puhutaan eutanasiasta - ehkä siitä pitäisi saada se palkkio, jonka napinottaja saa määrätä haluamalleen perilliselle tms. Mikä olisi romutuspalkkion suuruus? "
Marras 11, 2015
Neuvos kommentoi blogikirjoitusta 'SOTE-alueen puolustaminen'
"Sotesta tulee näin kepukaudella jos niin erittäin kallis ja säästöt jäävät. Jo ed hallituspolitiikka sössi ja asian järkevyys katosi."
Loka 30, 2015
Neuvos kommentoi blogikirjoitusta 'Kuuden euron kavallus'
"Pissassa on verottaja ja pyydystää pientä kun samalla moni iso pääsee ihan laillisin keinoin pistämään voittojaan verottajalta piiloon. No on noissa pienyrittäjissä yrittäjiä ja 12 euron…"
Loka 18, 2015
Esko Antero Heikkilä kommentoi blogikirjoitusta 'Kuuden euron kavallus'
"Itse myyjänä olen toisen palveluksessa ja annan kuitin joka ostoksesta ja kysyn vasta koneeseen lyötyäni, haluaako asiakas kuitin. Sitä on lain mukaan pakko tarjota, otti tai ei."
Loka 18, 2015
Sam Raafael kommentoi blogikirjoitusta 'Kuuden euron kavallus'
"Jos yrittäjä kiertää veroja niin silloin kantsii kiertää 12€ pitsan kanssa. Parempi tuotto.  Kassakoneseen voi tehdä näennäisjärjestelmän ja kirjoitella silloin mielinmäärin…"
Loka 18, 2015
Pentti Tuominen kommentoi blogikirjoitusta 'Kuuden euron kavallus'
"Aika paljon asiakkaistakin kiinni, kuten Mkakin jo toesi sen kuitittomuuden. Sehän on nykyään pakollista, nimittäin kirjanpito ja kuitin anto kaupan todisteeksi. Se pitäisi myös asikkaiden ottaa todesta ja ottaa…"
Loka 18, 2015
Hapan Kaali kommentoi blogikirjoitusta 'Kuuden euron kavallus'
"Menee paljolti tämä kuuden euron pizzakeskustelu kovin suomalaisittain. Eli äärimielipiteitä some pullollaan. Heitä jotka näkevät poliisin pahikseksi, yrittäjät puhtaiksi pulmusiksi. Ja sitten on…"
Loka 18, 2015
Mika Helasvuo kommentoi blogikirjoitusta 'Kuuden euron kavallus'
""kuuden euron pizzoja puolustanutta pizzeriayrittäjää epäillään talousrikoksista. Esitutkinta on alkanut jo vuonna 2014 ja tutkinta on loppusuoralla. Mies on siis haastattelua antaessaan tiennyt, että…"
Loka 18, 2015
Jari-Pekka Vuorela kommentoi blogikirjoitusta 'Yksisilmäistä'
"Kummasta kertomuksesta syntyy vaikutelma siitä, että paikalla olijoilla on kosketus…"
Loka 6, 2015
Eemeli kommentoi blogikirjoitusta 'Yksisilmäistä'
"Saadaan työttömyys Suomesta loppumaan, kun laitetaan kaikki työttömät huolehtimaan pakolaisista."
Loka 5, 2015
Heikki Karjalainen kommentoi blogikirjoitusta 'Yksisilmäistä'
"Hyvä kirjoitus perspektiiveineen ja suhteellisuuksineen Suomen itsensä osalta vaikeukisissaan."
Loka 5, 2015
Neuvos kommentoi blogikirjoitusta 'Yksisilmäistä'
"Eroa on pakolaisissa ja pakolaisissa. Varmaan hyväksytään työtä tekevät sikäli kun töitä on, mutta sosiaaliturvaa nauttivat ovat eri juttu. Nyt on työttömiä omasta takaa - mistä heille…"
Loka 5, 2015
Hapan Kaali kommentoi blogikirjoitusta 'Herra varjele!'
"Eipä taida tämän avaajaa paljon Suomen velkaantuminen huolettaa."
Loka 1, 2015
A.I. kommentoi blogikirjoitusta 'Herra varjele!'
"  Miten se menikään; 'kansan karttusa käsi on känsäne'."
Loka 1, 2015
Heikki Karjalainen kommentoi blogikirjoitusta 'Herra varjele!'
"... niin, että "mikään ei muuttua saa" vaikka haparoidenkin. Koko muutoksen suurin käsijarru on ay, joka yrittää sekoittaa pakkaa joka suunnalta. Hallituksella ei ole ollut päivääkään…"
Loka 1, 2015
Neuvos kommentoi blogikirjoitusta 'Herra varjele!'
"Aikamme heikoin hallitus. Ei onnistu edes lomarahojen leikkaus."
Loka 1, 2015

Jäsenen tiedot

Tervetuloa! Mikä on nimesi?
Esko Heikkilä
Minä vuonna olet syntynyt?
1956
Kerro lisää itsestäsi!
Virtolainen erittäin vapaa kirjoittaja, joka ei kaihda mitään aiheita.

ULJAAT HOHTIMET

 

 

                      Kohta saamme taas lukea paikallis- ja paikattomiempienkin lehtien ilahtuneita otsikoita tähän tyyliin:

                      Kevät saapuu taas kuin Manulle illallinen!

                      Muuttolinnut palaavat taas seitsemän peninkulman saappain kaukaiseen maahamme!

                      Menneen talven lumet sulavat silmissä!

                      Totta kai asia ,eli kevät, on hehkuttelun arvoinen. Niin paljon eivät ajat muutu, etteikö talvi pysy arktisen vyöhykkeen asukkaalle koettelemuksena. Totta kai talvi on hienoa ja reipasta aikaa, koiravaljakot ja pororaidot rynnistävät revontulien välkkeessä ja Pohjolan naisen iloinen nauru kaikuu kaamoksessa ilakoiden, paljon luvaten… varmasti on paljon eläköityneitä peruskoulunopettajia, jotka elävät Finlandia-hiihdolle ja sitä odottaen niin, että ruokajuomakseenkin ottavat vain erästä tiettyä väkijuomamerkkiä. On kansalaisia, jotka päivästä ja viikosta toiseen, ei, kuukaudesta toiseen , ylistävät talvea. He tuntuvat nauttivan pyrystä, pakkasesta ja auton hyytyneen starttimoottorin tuonpuoleisesta valituksesta. He näkevät talitinttejä, jäniksen jälkiä ja talven ihanat kuutamot. He sanovat nauttivansa joka hetkensä. Suotakoon tämä heille, kyllä minäkin joskus valehtelen, uskokaa tai älkää.

                      Tulee siis kevät, kuin halolla päähän, otsikoidaan. Talven ystäväkö masentuisi, etsisi suopunki olalla maastosta vankkaoksaisia puita, harhailisi lohduttomana vintillä myrkkypullo kädessä? Mitä vielä! Nyt tämä huijari ylistää kevään kukkaloistoa, vapaan aallon välkettä ja suruttoman pikku linnun lauleloa. Hän pönkii vimmaisella raivolla puutarhassa, kerskuu kompostinsa mullan kypsyydellä ja vaeltaa järvien rannoilla kiikaroiden suojattomia vesilintuja. Henkilö nuuhkii halukkaasti elävän maan ja kasvavan ruohon tuoksuja ja kehtaa näyttää onnelliselta joka hetki.

                      Sitten tulee se kesä, kun Lapissa kaikki kukkii nopeasti vaivaiskoivuja ja ohraa myöten. Kesää on kuvattu paljon, minä sanon vain, että on niitä turhempiakin vuodenaikoja ja paarmat pitäisi kieltää laissa. Esimerkkihenkilömme elää kesää kuin kala vedessä ja se siitä. Olen kyllästynyt koko akkaan/ukkoon.

                      Syksy nyt on vielä sitten, pääskyset muuttuvat sammakoiksi ja sukeltavat lampien ja järvien pohjamutiin horrostamaan. Metsästäjät liikkuvat sumuisilla saloila, välillä piristää sateista aamua reipas laukaussarja ja metsästäjän riemastunut kiroustulva, metsän emäntä Tellervo on ollut antelias, on saatu pyytä ja riekkoa ja kiirunaa . Saalista siis sen hyyrrepartaisen talven varalle!

                      Mutta ei mennä liikaa asiain edelle. Kun aloitimme Suomen kansan karvaisin sananparsin, päättäkäämme myös komeaan kansalliseen kuvaan:

                      Syksyn tullen katosivat uljaat joutsenet kuin hohtimet kaivoon.

 

 

Jäsenen blogi

Viidakon uutiset

(27. marraskuu 2015 at 20:27) — 0 kommenttia

Radiosta ja televisiosta kuulemme Satakunnan ja Pirkanmaan uutisia. Myös saamenkielistä tulenpalavaa tietoa tulee useammaltakin kantilta koettuna, olkoonkin, että samat uutiset tuppaavat peräkkäin pariin otteeseen. Repetitio est mater studiorum, sanoivat vanhat raumalaiset.

Yksi meiltä puuttuu, ja se on Tarzanin isojen apinain…

Jatkuu...

Tropical trouble

(19. marraskuu 2015 at 22:20) — 0 kommenttia-Minua on keljuttanut, minua on suorastaan harmittanut... tai jopa hieman väkevämmin ilmaisten liikuttanut miesten palailu ruokailusta tai sotilaskodista laiskasti kävellä lontien, jopa kädet taskuissa... aloitti varusmiesaikani esimies puhuttelunsa, joiden avulla hän pyrki kohottamaan taistelukykyämme ja motivaatiotamme.

En tiedä, miten onnistui, mutta YLEn radiokanavilla pyörii ohjelma, jonka sisältö harmittaa, keljuttaa ja liikuttaa väkevämminkin minua. Siellä naisihminen…

Jatkuu...

Vanhusten romutuskokeilu

(11. marraskuu 2015 at 16:00) — 1 kommentti

Kauppa -ja teollisuusministeriön suunnittelema romutuspalkkiokokeilu suomalaisten autojopparien elämän helpottamiseksi.1) Vanhus tulee luovuttaa kierrätykseen viralliseen vastaanottopisteeseen, josta luovuttaja saa romutus-todistuksen. Vanhuksen romuttaminen on Suomessa maksutonta. Vanhusta romutettavaksi jätettäessä peritään muodollinen 4000 euron suuruinen ympäristövero. Valtuutettujen…

Jatkuu...

SOTE-alueen puolustaminen

(30. lokakuu 2015 at 10:37) — 1 kommentti

Suomessa on ollut yhdeksän niin sanottua vanhaa maakuntaa. Nykyisin maakuntia on yhdeksäntoista.Monta vuotta on nyt suunniteltu ja vatvottu SOTE-uudistusta, on keskusteltu, tarvitaanko SOTE-alueita viisi vai 20 vai ehkä 36 987. Tosiasia kuitenkin on, että nämä yhdeksäntoista maakuntaa riittävät oikein hyvin. Asiassa on myös se hyvä puoli, että ei tarvitse tässä alkaa opettelemaan monimutaisia nimiä, kuten Koillis-Lapin ja Etelä-Kymenlaakson Yhdistetty…

Jatkuu...

Kommenttitaulu (1 kommentti)

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

24. syyskuu 2011 kello 15:23 JarmoJTuokko sanoi...
Maailma muuttuu, Eskoseni... ja niin muuttuu Suomikin.
 
 
 

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot