arvi matias marjamäki
Jaa

Jäsenen Arvi matias marjamäki ystävät

  • Sam Raafael
  • Seppo Muurinen
  • JarmoJTuokko
  • teuvomast
  • al1947
  • Heikki Luoto
 

Esittelysivu: arvi matias marjamäki

Uusimmat tapahtumat

teuvomast kommentoi blogikirjoitusta 'Tuki Saulille ja Jennille suoraan, kirkastaisi persujenkin julkikuvaa'
"Taitaa olla suomen pressa Sauli vielä seuravat kuusi vuotta sitten se sivu on katsottu loppuun, ja todellisuudessa ei ole Saulille kisaajaa noista kenestäkään . terv tepivaari  "
12 minuuttia sitten
Orwell kommentoi blogikirjoitusta 'Tuki Saulille ja Jennille suoraan, kirkastaisi persujenkin julkikuvaa'
""Kuiva asiallisuus" - silti piti erikseen kommentoida. Eikä se mitenkään "valikoivaan huumorintajuunkaan" oikein istu..."
4 tuntia sitten
Seppo Muurinen kommentoi blogikirjoitusta 'Tuki Saulille ja Jennille suoraan, kirkastaisi persujenkin julkikuvaa'
"Varteen otettavaa vastaehdokasta ei todellakaan ole ja oikeastaan turhaa on sinne lähteä edes ehdolle "nimeä nostattamaan" - kuin pakosta - kiillottamaan !"
5 tuntia sitten
Mika Helasvuo kommentoi blogikirjoitusta 'Tuki Saulille ja Jennille suoraan, kirkastaisi persujenkin julkikuvaa'
"Demareita mahtaa v******a, kun Niinistö ei lähde Kokoomuksen riveistä hakemaan uutta kautta, nimittäin demarien rakastama Nato-kortti poistui pakasta. "
5 tuntia sitten
Hapan Kaali kommentoi blogikirjoitusta 'Tuki Saulille ja Jennille suoraan, kirkastaisi persujenkin julkikuvaa'
"Ei Arvi panta päätäni kiristä, se on vaan kuiva asiallisuus ja valikova huumorintaju jotka on erottamaton osa itseäni."
7 tuntia sitten
arvi matias marjamäki kommentoi blogikirjoitusta 'Tuki Saulille ja Jennille suoraan, kirkastaisi persujenkin julkikuvaa'
"Ottakaa nyt se kiristyspanta pois päänne ympäriltä, jotka saitte hepulin kun mainitsin Jenninkin otsakkeessani."
8 tuntia sitten
Heikki Karjalainen kommentoi blogikirjoitusta 'Tuki Saulille ja Jennille suoraan, kirkastaisi persujenkin julkikuvaa'
"Ei ole Heinäluomalla, ei Kyllösellä, ei Haavistolla, ei Vanhasella asiaa pressan housuihin. Sauli on ylivertainen ulkosuhteiden jämäkkä johtaja ja parinakin Saui ja Jenni edustavat Suomea kuin Galle ja Silvia naapurissa."
8 tuntia sitten
Kari Rönkä kommentoi blogikirjoitusta 'Tuki Saulille ja Jennille suoraan, kirkastaisi persujenkin julkikuvaa'
""Presidentti johtaa ulkopolitiikkaa yhdessä eduskunnan kanssa" Taitaa kuitenkin edelleen lukea perustuslain 8 luvussa, että presidentti johtaa ulkopolitiikkaa yhteistoiminnassa valtioneuvoston kanssa."
8 tuntia sitten
Hapan Kaali kommentoi blogikirjoitusta 'Tuki Saulille ja Jennille suoraan, kirkastaisi persujenkin julkikuvaa'
"Jennin olisi minunkin mielestäni voinut jättää pois otsikosta niin herttainen ja eteerinen kun onkin. Kurillani mielessäni kuvittelin otsikkoa takavuosille "Tuki Tarjalle ja Pentille suoraan, kirkastaisi persujenkin…"
8 tuntia sitten
Kari Rönkä kommentoi blogikirjoitusta 'Tuki Saulille ja Jennille suoraan, kirkastaisi persujenkin julkikuvaa'
"Aika vaikea on keksiä ainuttakaan vakavasti otettavaa kilpailijaa Niinistölle. Vanhasesta ei hommaan ole, Kyllönen on presidentiksi enemmänkin teekkarihuumorin puolella ja demareiden kaavailemissa ehdokkaissa ei muita olekaan…"
8 tuntia sitten
teuvomast kommentoi blogikirjoitusta 'Tuki Saulille ja Jennille suoraan, kirkastaisi persujenkin julkikuvaa'
"Sammolla eikä Halla - Aholla ei ole todellista mahdollisuutta päästä pressakisassa edes teoriassa jatko kierroksille turha edes asettua ehdolle . Ehdokkaita pitää olla mutta vain kaksi kisaa loppu suoralla ja ne ei ole…"
8 tuntia sitten
Hannu Tiainen kommentoi blogikirjoitusta 'Tuki Saulille ja Jennille suoraan, kirkastaisi persujenkin julkikuvaa'
"Kaihertaa myös koko otsikko kun siinä mainitaan Niinistön lisäksi Jenni! Eihän meille nyt olla valitsemassa mitää kuningasparia vaan Suomen tasavallan presidenttiä. Presidentti johtaa ulkopolitiikkaa…"
8 tuntia sitten
Hannu Tiainen kommentoi blogikirjoitusta 'Tuki Saulille ja Jennille suoraan, kirkastaisi persujenkin julkikuvaa'
"Minusta demokratia vaatii laajaa ehdokasasettelua ja useita vaihtoehtoja."
8 tuntia sitten
Pentti Tuominen kommentoi blogikirjoitusta 'Tuki Saulille ja Jennille suoraan, kirkastaisi persujenkin julkikuvaa'
"Näinhän se menee, eikä käytännössä perussuomalaiset omalla ehdokkaallaan muuta, kuin tahrii oman naamansa. Järki hoi, äly älä jätä."
9 tuntia sitten
arvi matias marjamäki kommentoi blogikirjoitusta 'Tuki Saulille ja Jennille suoraan, kirkastaisi persujenkin julkikuvaa'
"ja tämä imago tulee kohenemaan siinä ikään kuin "kaupanpäällisenä", kun nykyistä Paasiki...eiku Niinistö linjaa tuetaan."
9 tuntia sitten
Risto Juhani Koivula kommentoi blogikirjoitusta 'Tuki Saulille ja Jennille suoraan, kirkastaisi persujenkin julkikuvaa'
"Sen ne tekevät, jos Hallalaho valitaan puhiksesksi."
9 tuntia sitten

Jäsenen tiedot

Tervetuloa! Mikä on nimesi?
arvi matias marjamäki
Minä vuonna olet syntynyt?
1952
Jos sinulla on kotisivu, kerro se tässä!
http://-

Jäsenen blogi

Tuki Saulille ja Jennille suoraan, kirkastaisi persujenkin julkikuvaa

(30. toukokuu 2017 at 05:40) — 18 kommenttia

Jussi Niinistö sanoo persujen lähtevän tuleviin presidentinvaaleihin omalla ehdokkaallaan ja he eivät lähde tukemaan istuvaa presidenttiä hänelle perustettavan kannatusyhdistyksen kautta ja persujen nykyinen puoluejohto on yksimielisesti tämän ratkaisun takana.  Ja kukapas muukaan on tähän(kin) jo suostumuksen antanut kuin Terho.

Mutta, sitten tulee se mutta "sotaministerin" suusta, eli hän ei tiedä mikä olisi puolueen kanta siinä tapauksessa, jos puheenjohtajaksi valitaankin Jussi…

Jatkuu...

Pian päättyvät piinaviikot parlamentissa ja parlamentin takana.

(29. toukokuu 2017 at 05:30) — 14 kommenttia

Onkohan koskaan ollut aikaisemmin minkään poliittisen puolueen puheenjohtajavalinnan ympärillä näin paljon avoimia kysymyksiä , kuin parin viikon kuluttua olevan persupuolueen kohdalla.

Ainoa varma tae nykymenon jatkumolle olisi toisen kärkiehdokkaan voitto puoluekokouksessa.

No sitten, jos voiton nappaa kuitenkin se toinen, jota avoimesti vastustetaan kaikkien puolueiden, myös omien kultapossukerhojen piirissä. niin silloin legot ovatkin kadoksissa kaikilta muilta paitsi itse…

Jatkuu...

Niin makaa kuin petaa.

(28. toukokuu 2017 at 04:30) — 1 kommentti

Ennen kuin lähden taas ruotimaan "oman puolueeni" tulevaa puheenjohtavalintaa ja vaikka Gallupit ovatkin vain Galluppeja, niin vihdoinkin kansalaisten silmät ovat avautuneet näkemään suden lammasten vaatteissa, kun kepun eli toisinsanoen Sipilän kannatus on vajonnut pohjalukemiin.

Ja kun Sipilä sanoo, että hallitusohjelmaa ei tule joku Halla-aho piiruakaan muuttamaan, niin luulempa että kepun kenttäväki ja änkyräkaarti pistää jarrut pohjaan omalle ihmeidennäkijälleen ja…

Jatkuu...

Antaa( ko ) mennä kun on alamäki vaan.....

(26. toukokuu 2017 at 06:30) — 5 kommenttia

En tiedä, mutta itseäni ei suuremmin jaksa innostaa mitkään suurvaltapoliittiset kuviot Putineineen, Trumpeineen, Brexiteineen, Macroneineen, Erdokeineen ja muine mailmanpoliittisine napoineen.

-vaan kiinnostuksen aiheeni jos nyt pysytellään tällä politiikan saralla, liittyvät pääasiassa kotimaan parlamenttiin ja siellä liittyvään lainvalmisteluun ja niitä tekevien puolueiden kädenjälkeen.

Siksipä jos nyt taas kerran lähestyn kysymystä persujen tulevan puoluekokousvalintojen…

Jatkuu...

Kommenttitaulu (9 kommenttia)

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

8. huhtikuu 2016 kello 06:12 teuvomast sanoi...

Arvi aina sattuu ja tapahtuu maailmassa,  jatketaan samaa linjaa, niin kauan kun housun persus tuoksahtaa  terv tepi

3. tammikuu 2016 kello 22:43 teuvomast sanoi...

Arvi kun tällä sivulla viet kurksorin kuvasi päälle sinne tulee vaihda kuva siitä klikaten saat tallenettuja kuvia esiin vaihdat kuvan niin sen pitäisi onnistua terv tepivaari 

28. maaliskuu 2014 kello 14:59 teuvomast sanoi...

Kiitos Arvi noin vaan ollut mun elämän tapani Äitini sanoi aikanaan että aina on parempi laiha sopu kun lihava riita .

Ja sanoi se senkin että ootte huonoja miehiä jos ette osaa naisellenne    ruokaa valmistaa mutta kuten pojat sanoo lähes aina meidän äiti on maailman paras minun äitini 

Mulla ei ole kuitenkaan priimus moottorina minkään lajin uskonto,  eikä muu sen lajin asia vaan inhimillisyys ja oikeuden mukaisuus kaikille  suomalaisille . terv tepivaari 

28. maaliskuu 2014 kello 10:28 teuvomast sanoi...

Tuota hyvää käytöstä olen koitaanut pitää aina ohjeena kulkiessani kanssa ihmisten keskuudessa . nyt pitää lähteä mummojen kanssa kirkolle, ei sentään papin pakeille .  tervv tepivaari

28. maaliskuu 2014 kello 09:47 teuvomast sanoi...

Kiitos Arvi tervetuloa hermannin nuoriso seuraan terv tepivaari 

27. lokakuu 2013 kello 21:54 JarmoJTuokko sanoi...

Eteläinen kansannousu on yksi todennäköinen skenaario tai ainakin osa sitä ja samalla se on myös yksi niistä uhkakuvista, miksi Suomi ja muut maat tarvitaan rahoillaan vähentämään tyytymättömyyttä. EU saattaa hajota myös muista syistä. Kun jokin suurista jäsenmaista tiedostaa tuhon olevan nurkan takana, niin se on sitten siinä.

27. lokakuu 2013 kello 16:43 JarmoJTuokko sanoi...

Turkin EU-jäsenyyden toteutumiseen en jaksa uskoa. Turkin maatalous olisi liian suuri uhka Etelä-Euroopan maataloudelle, lisäksi erityisesti Ranska vastustaa sen jäsenyyttä islamiin vedoten. Neuvotteluja käydään näön vuoksi. Vaikuttaa myös siltä, että EU:n vetovoima on hiipunut eikä sitä enää Turkissakaan nähdä sellaisena Utopiana, johon halutaan kuulua. Hyvänä puolena Turkin jäsenyydessä olisi, että luultavasti se olisi viimeinen niitti EU:lle, mutta onneksi EU näyttää luhistuvan ilman Turkkiakin.

27. lokakuu 2013 kello 14:26 JarmoJTuokko sanoi...

Paradoksaalista liitovaltiokehityksessä on, ettei EU:sta koskaan tule todellista tasa-arvoista liittovaltiota. Siitä isot jäsenmaat pitävät kyllä huolen. Siitä voi tulla näennäisliittovaltio, jota muutamat herravaltiot käyttävät härskisti hyväkseen. Pienille jäsenmaille on varattu vain hyväksikäytettävän vasallin rooli.

27. lokakuu 2013 kello 09:07 JarmoJTuokko sanoi...

Markasta ja sen paluusta puheen ollen, tarkastelussa pitää ottaa huomioon, mikä pitkällä tähtäyksellä on Suomelle parasta. Ero eurosta saattaa väliaikaisesti aiheuttaa taloudellista epävarmuutta, mutta lopulta tuottaa parhaan lopputuloksen, kun markan myötä taloudellinen kehitys on suomalaisten omissa käsissä.

 
 
 

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot