arvi matias marjamäki
Jaa

Jäsenen Arvi matias marjamäki ystävät

  • Sam Raafael
  • Seppo Muurinen
  • JarmoJTuokko
  • teuvomast
  • al1947
  • Heikki Luoto
 

Esittelysivu: arvi matias marjamäki

Uusimmat tapahtumat

Seppo Muurinen kommentoi blogikirjoitusta 'Ihmeidennäkijän ihmeelliset siekailut.'
"Kahden kauppa ja kolmannen korvapuusti... demokratia josta Suomeakin jopa ylistetään - on yhteensovittamista. Aina ollut ja tulee olemaankin. Ei loistanut edes - sateenkaarikaan -90 luvullakaan/+2000 luvulla "pakon sanelemaa…"
keskiviikko
Neuvos kommentoi blogikirjoitusta 'Ihmeidennäkijän ihmeelliset siekailut.'
"Puheesta kävi selväksi että pyöreä vastaus. Kepuvalta kasvaa ja kokoomus tyytyy valinnanvapauteen yrittäjille voittoja ja perusS kärsii tuntuvan tappion kuten maan köyhät ja työttömätkin."
keskiviikko
arvi matias marjamäki kommentoi blogikirjoitusta 'Protestoi tässä nyt sitten, kun kaikki ovat kuin "veljet keskenään".'
"Halla-aho kuitenkin "ruokkisi" omat ensin ja enpä usko, että mamut ovat olleet eivätkä tule olemaan näiden leipäjonojen asiakkaita, hyysärit pitävät kyllä siitä huolen…"
Maalis 21
August Alakönni kommentoi blogikirjoitusta 'Protestoi tässä nyt sitten, kun kaikki ovat kuin "veljet keskenään".'
"""Miksi ovet ei aukene meille, onko rotumme syytä tää, laulaa kantaväestön leipöjonojen asiakkaat." Jono jota Halla-Aho vielä pidentäisi."
Maalis 21
Eräs Isä kommentoi blogikirjoitusta 'Protestoi tässä nyt sitten, kun kaikki ovat kuin "veljet keskenään".'
"Heh. Näinhän se on, Arvi. Ja mikään ei koskaan muutu, koska suurin osa kansasta on hyväuskoisia hölmöjä, jotka kerta toisensa jälkeen lankeavat poliitikkojen kertomiin satuihin. Ja vaihtoehdot. Niin, onko…"
Maalis 21
arvi matias marjamäki kommentoi blogikirjoitusta 'Protestoi tässä nyt sitten, kun kaikki ovat kuin "veljet keskenään".'
"Olen Pentti valmis lähtemään maalaisten puolesta barrikaadeille, en maajussien."
Maalis 21
Neuvos kommentoi blogikirjoitusta 'Protestoi tässä nyt sitten, kun kaikki ovat kuin "veljet keskenään".'
"Tänään on kepun jakopäivätiedotus julkikanavalla.  Nuorten äänestämättömyys on huolen aihe - he voisivat olla muutos-voima työn ja koulutuksen puolesta  kähmintää…"
Maalis 21
Pentti Tuominen kommentoi blogikirjoitusta 'Protestoi tässä nyt sitten, kun kaikki ovat kuin "veljet keskenään".'
"Ans ny kattoo si, kaupunkinuoret saattavat tehdä vallankumouksen ja äänestät vihreän liikkeen nousuun. Mitenkäs meidän sitten käy, kun alta suojellaan maat ja mannut. Pitääkös maalaisten nousta…"
Maalis 21
arvi matias marjamäki kommentoi blogikirjoitusta 'Meidän mummista seuraava presidentti'
"Kun persut ovat niin auliita jakelemaan muille niitä heille kuuluvia mandaatteja ( rahaministeri ) ja kun Soini "palkkasi" Vihreiden Haavistonkin avustajakseen Afrikan kriisipesäkkeisiin, niin samoin tein hän voisi…"
Maalis 20
August Alakönni kommentoi blogikirjoitusta 'Että vielä tamäkin piti kokeman.'
"Yleismaailmallisesti velka on ongelma. Jos se lävähtää totaalisesti käsiin on aivan silloin oliko Suomella velkaa vai ei. Seuraukset on samat. Tuho on laaja ja monen maan velat tulevat nollautumaan."
Maalis 19
August Alakönni kommentoi blogikirjoitusta 'Että vielä tamäkin piti kokeman.'
"Kuten totesin sosiaali- ja taloushistorian kertaus voisi avartaa."
Maalis 19
Toni Lahtinen kommentoi blogikirjoitusta 'Että vielä tamäkin piti kokeman.'
"Samaan aikaan on hyvä pohtia, mihin johtaa järjestelmän ylläpito velaksi."
Maalis 19
August Alakönni kommentoi blogikirjoitusta 'Että vielä tamäkin piti kokeman.'
"Ei täällä kukaan ole istumassa ja odottamassa. Tuo on turhaa puhetta. Kehotan opiskelemaan talous- ja sosiaalihistoriaa. Sieltä voi oppia seurauksista joita voi seurata ajamastasi mallista se voi tulla kalliiksi. Onneksi viime…"
Maalis 19
August Alakönni kommentoi blogikirjoitusta 'Että vielä tamäkin piti kokeman.'
"Kyllä mainitsemasi hyvinvointiyhteiskunnan alasajo vain tätä kaikkea tarkoittaa."
Maalis 19
August Alakönni kommentoi blogikirjoitusta 'Että vielä tamäkin piti kokeman.'
"Sosiaaliset suhteet niin yhteiskunnassa kuin läheisten kesken muuttuisivat radikaalisti. Nähtäisiin paljon inhimillisiä katastrofeja."
Maalis 19
Toni Lahtinen kommentoi blogikirjoitusta 'Että vielä tamäkin piti kokeman.'
"En ole heittämässä ihmisiä hankeen, vaan pyrin juuri välttämään sitä. Mikäli vain istumme ja odotamme, voi edessä todella olla hankeen heittäminen, kun rahat ovat yksinkertaisesti…"
Maalis 19

Jäsenen tiedot

Tervetuloa! Mikä on nimesi?
arvi matias marjamäki
Minä vuonna olet syntynyt?
1952
Jos sinulla on kotisivu, kerro se tässä!
http://-

Jäsenen blogi

Ihmeidennäkijän ihmeelliset siekailut.

(22. maaliskuu 2017 at 07:21) — 2 kommenttia

Sipilä sanoo, että vuoden kuluttua hän arvioi, että toteuttako hän TULOS tai ULOS uhkauksensa. Mutta kyllä tämä suomen henkinen kantokyky on ajettu hänen päsmäröinneillään jo sellaiseen takalukkoon, että pareet olisi tämä uhkaus ( harras toiveeni ) panna toteutukseen.

Kyllä hän varmasti nepotismissaan voikin olla tyytyväinen kolttosiinsa ja kaippa tämä taloudenkin velkaruisku jossain vaiheessa jonkun euron palauttaa kotimaahammekin, mutta tämä suomalaisuuden syvimmän olemuksen ja…

Jatkuu...

Protestoi tässä nyt sitten, kun kaikki ovat kuin "veljet keskenään".

(21. maaliskuu 2017 at 07:22) — 6 kommenttia

Kyllä kansalaiset ovat niin kurkkua myöden täynnä tätä poliittisten puolueiden yli hallintorajojen menevää sulle mulle ja mulle kans kähmintää, että lähtevät uurnille näyttämään muutoksen tarpeen myös kuntavaaleissa ja äänestävät.......

Kepua

Kokoomusta ja Sosialidemokraatteja.

Tätä kolmiyhteisöä ei mikään kaada eikä horjuta ja parin jytkyn jälkeen porsaat palailevat hiljaksiin noloina näiden kolmen muskettisoturin sapelinkantajiksi ja laulavat, että antaa mennä kun on…

Jatkuu...

Että vielä tamäkin piti kokeman.

(19. maaliskuu 2017 at 06:08) — 65 kommenttia

Lukaisin tuossa lehdestä, että ensi viikolla vietetään maassamme rasisminvastaista viikkoa.

No voi pyhä jyssäys, minusta olisi jo korkea aika siirtyä viettämään suvakkien vastaista viikkoa, sillä sieltä tämä rasisminkylvö suomalaiseen maaperään pannaan itämään ja jos erehdyt arvostelemaan näiden rasismikyttääjien totuuksia, niin  menetät "kansalaisluottamuksesi", mitä se sitten tarkoittaakaan näiden "hurskaiden" arvomaailmassa.

Että näille totuuden torvensoittajille vielä…

Jatkuu...

Kyllä pönttö pöntön tuntee.

(18. maaliskuu 2017 at 05:53) — 9 kommenttia

Jälleen on käsillä aika, jolloin Suomeen saapuu sadoin tuhansin "maahanmuuttajia" ja nämä tulijat toivotan sydämmestäni tervetulleeksi.

Itse olen näille tulijoille rakentanut koteja jo noin puolen sataa ja tavoitteenani on saada sata täyteen näin maamme satavuotisen taipaleensa kunniaksi ja tokihan näihin koteihin joita olen tehnyt, ovat myös "kantasuomalaiset" oikeutettuja perheitään perustaa.

Se on pieni kustannus mitä tämä kämppien teko tulee maksamaan ja niihin saapuvat…

Jatkuu...

Kommenttitaulu (9 kommenttia)

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

8. huhtikuu 2016 kello 06:12 teuvomast sanoi...

Arvi aina sattuu ja tapahtuu maailmassa,  jatketaan samaa linjaa, niin kauan kun housun persus tuoksahtaa  terv tepi

3. tammikuu 2016 kello 22:43 teuvomast sanoi...

Arvi kun tällä sivulla viet kurksorin kuvasi päälle sinne tulee vaihda kuva siitä klikaten saat tallenettuja kuvia esiin vaihdat kuvan niin sen pitäisi onnistua terv tepivaari 

28. maaliskuu 2014 kello 14:59 teuvomast sanoi...

Kiitos Arvi noin vaan ollut mun elämän tapani Äitini sanoi aikanaan että aina on parempi laiha sopu kun lihava riita .

Ja sanoi se senkin että ootte huonoja miehiä jos ette osaa naisellenne    ruokaa valmistaa mutta kuten pojat sanoo lähes aina meidän äiti on maailman paras minun äitini 

Mulla ei ole kuitenkaan priimus moottorina minkään lajin uskonto,  eikä muu sen lajin asia vaan inhimillisyys ja oikeuden mukaisuus kaikille  suomalaisille . terv tepivaari 

28. maaliskuu 2014 kello 10:28 teuvomast sanoi...

Tuota hyvää käytöstä olen koitaanut pitää aina ohjeena kulkiessani kanssa ihmisten keskuudessa . nyt pitää lähteä mummojen kanssa kirkolle, ei sentään papin pakeille .  tervv tepivaari

28. maaliskuu 2014 kello 09:47 teuvomast sanoi...

Kiitos Arvi tervetuloa hermannin nuoriso seuraan terv tepivaari 

27. lokakuu 2013 kello 21:54 JarmoJTuokko sanoi...

Eteläinen kansannousu on yksi todennäköinen skenaario tai ainakin osa sitä ja samalla se on myös yksi niistä uhkakuvista, miksi Suomi ja muut maat tarvitaan rahoillaan vähentämään tyytymättömyyttä. EU saattaa hajota myös muista syistä. Kun jokin suurista jäsenmaista tiedostaa tuhon olevan nurkan takana, niin se on sitten siinä.

27. lokakuu 2013 kello 16:43 JarmoJTuokko sanoi...

Turkin EU-jäsenyyden toteutumiseen en jaksa uskoa. Turkin maatalous olisi liian suuri uhka Etelä-Euroopan maataloudelle, lisäksi erityisesti Ranska vastustaa sen jäsenyyttä islamiin vedoten. Neuvotteluja käydään näön vuoksi. Vaikuttaa myös siltä, että EU:n vetovoima on hiipunut eikä sitä enää Turkissakaan nähdä sellaisena Utopiana, johon halutaan kuulua. Hyvänä puolena Turkin jäsenyydessä olisi, että luultavasti se olisi viimeinen niitti EU:lle, mutta onneksi EU näyttää luhistuvan ilman Turkkiakin.

27. lokakuu 2013 kello 14:26 JarmoJTuokko sanoi...

Paradoksaalista liitovaltiokehityksessä on, ettei EU:sta koskaan tule todellista tasa-arvoista liittovaltiota. Siitä isot jäsenmaat pitävät kyllä huolen. Siitä voi tulla näennäisliittovaltio, jota muutamat herravaltiot käyttävät härskisti hyväkseen. Pienille jäsenmaille on varattu vain hyväksikäytettävän vasallin rooli.

27. lokakuu 2013 kello 09:07 JarmoJTuokko sanoi...

Markasta ja sen paluusta puheen ollen, tarkastelussa pitää ottaa huomioon, mikä pitkällä tähtäyksellä on Suomelle parasta. Ero eurosta saattaa väliaikaisesti aiheuttaa taloudellista epävarmuutta, mutta lopulta tuottaa parhaan lopputuloksen, kun markan myötä taloudellinen kehitys on suomalaisten omissa käsissä.

 
 
 

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot