Viurunen
  • Mies
Jaa

Jäsenen Viurunen ystävät

  • teuvomast
  • Kamu
  • Markku Koro
  • al1947
  • Hannu Tiainen
 

Esittelysivu: Viurunen

Uusimmat tapahtumat

Viurunen kommentoi blogikirjoitusta 'Sotilaat lietsovat Suomessa sotahenkeä.'
"Kertoisiko Suutari, että missä ja miten olen lähdössä väittelylinjalle, kun Tasavallan Presidentin tavoin peräänkyselen harjoituksen luonnetta ja kohdetta? Ja miten kaukaa tulee ne viisaammat, jotka kertovat…"
Tammikuun 27, 2015
Viurunen kommentoi blogikirjoitusta 'Sotilaat lietsovat Suomessa sotahenkeä.'
"Suutari: En väitä, että kirjallinen ilmaisuni olisi sellaista, että Suutari sen luettuaan olisi selvillä siitä, missä keskustlekussa mennään, Mutta en pidä myöskään…"
Tammikuun 26, 2015
Viurunen kommentoi blogikirjoitusta 'Harjoittelemmeko puolustamaan Viroa, luodun uhan edessä!'
"Kysymyksiä herää median julkaisuista sen vuoksi, että sellainenkin instanssi, kuin Ulkopittinen instituutti ja sen johtaja Teija Tiilikainen on jossain yhteydessä aiemmin maininnut, että Suomi voitaisi nimetä…"
Tammikuun 25, 2015
Viurunen kommentoi blogikirjoitusta 'Sotilaat lietsovat Suomessa sotahenkeä.'
"Minkähän väriseksi tulee kieli, jos sitä pyritään sävyttämään Canadan vaikutuksella? Kukahan sitä itään kumartaen värjäilee kieltänsä ruskeaksi? Onko mainittu…"
Tammikuun 25, 2015
Viurunen kommentoi blogikirjoitusta 'Sotilaat lietsovat Suomessa sotahenkeä.'
""On sovittu.....- käsitettä ylläpidetään näillä eri blogi- ja keskustalupalstoissa, joissa pyritään nuijimaan lävitse sitä että, että kaikki, jotka eivät ole valmiita…"
Tammikuun 25, 2015
Viurunen kommentoi blogikirjoitusta 'Latvasta lahot'
"Kuinkahan monta vuotta pitää mälvätä samaa asiaa - onko yli 90% riittävä määrä tekemään Suomenta suomenkielistä - ja millä tavoin?"
Tammikuun 24, 2015
Viurunen kommentoi blogikirjoitusta 'Kokoomus täynnnä NATO ja USA "Agentteja", Missä ISÄNMAALLISUUS ja Suomen etu?'
"Sitsimies - mikä tekee Ukrainasta liittoutumattoman ja puolueettoman valtion? Sekö, että se on joidenkin hallintoa johtavien poliitikkojensa törkeän talouskaappausten vuoksi hävittänyt satojen miljardien…"
Tammikuun 24, 2015
Viurunen kommentoi blogikirjoitusta 'Tuomioja aiheutti diplomaattisen selkkauksen Viron kanssa- venäjänkieliset uutiset'
"Mitähän kamalaa Tuomioja on mennyt puhumaan - politiikkaa vissiin - ja kenen luvalla? Vaikka tässä lähivuosina on Ilves toistuvasti työntänyt suomalaisia päättäjiä p-seestä NATO:n niin…"
Tammikuun 16, 2015
Viurunen kommentoi blogikirjoitusta 'Sikoja ja makkaroita ei saa mainita koulukirjoissa!'
"Jos joku englantilainen kustantamo on määrännyt oppimateriaalin rajoituksia omalla alueellaan, niin saahan sitä sitä äimistellä täällä suomalaisessa mediassa, mutta en usko sillä olevan…"
Tammikuun 15, 2015
Viurunen kommentoi blogikirjoitusta 'Suomea Ajetaan Sotaan !'
"On se yhtä prklttä että naapuri keskittää joukkoja ja kalustoa ilman meiltä pyydettyä lupaa. Vielä hävyttömämpää on se, että naapuri on katsonut oikeudekseen…"
Tammikuun 14, 2015
Viurunen kommentoi blogikirjoitusta 'Kuvottava isku!'
"Mikä on ääriliike? onko se yksi norjalainen valkoisen rodun kannattaja, joka sai tapettua monta kymmentä vasemmistolaista nuorta, vai onko se kolme ranskalaista muslimia, joka sai tapettua alle kaksikymmentä ransalaista…"
Tammikuun 8, 2015
Viurunen kommentoi blogikirjoitusta 'Venäjän vihalla ajetaan NATO: n.'
"Pankaapa merkille, kun mediassa kaksi ryhmittymää yrittää nostattaa NATO:a pramille ja MTV3 löytää enemmän venäläispelkoa kuin YLE ja Tasavallan Presidentti Sauli Niinistö…"
Tammikuun 3, 2015
Viurunen kommentoi blogikirjoitusta 'Venäjän vihalla ajetaan NATO: n.'
"Suutari: Mainitsin "mahdollisen" vihollisen olemassaolosta silloin kun puolustusvoimien julkista tietoa laapitaan yleiseen mediaan, mutta en nimennyt ketään - kuten ei Suutarikaan varmaan nimeä näissä neutraaleissa…"
Tammikuun 2, 2015
Viurunen kommentoi blogikirjoitusta 'Venäjän vihalla ajetaan NATO: n.'
"Suutarin epäasialliseen kommenttiin voin vastata, että en ole venäläinen, enkä venäjämielinenkään, enkä hänen tavallaan luetteloi ja kirjaa Suomen puolustusvoimien kalustoluetteloita…"
Tammikuun 2, 2015
Viurunen kommentoi blogikirjoitusta 'Venäjän vihalla ajetaan NATO: n.'
"Jos on pyrkimys saada suomalaiset hyväksymään jäsenyys sotilasliitto NATO:ssa, niin olisi pyrittävä keksimään jokin järkevä syy , jolla todistaa ja  vakuuttaa se UHKA, minkä nimissä…"
Tammikuun 1, 2015
Viurunen kommentoi blogikirjoitusta 'Presidentin uudenvuoden puhe!'
"Jotkut blogistit saattoivat pettyä Niinistön puheeseen - tai siihen mitä he olisivat puheessa toivoneet kuulevansa. Presidentti EI nähnyt, että Suomi olisi jonkun nimetyn uhkan kohde. Ja liittyen  vakaaseen ulko- ja…"
Tammikuun 1, 2015

Jäsenen tiedot

Tervetuloa! Mikä on nimesi?
Vuorinen Esko
Minä vuonna olet syntynyt?
1942
Kerro lisää itsestäsi!
eläköitynyt painontarkkailija

Jäsenen blogi

Veto-oikeus ja sen käyttö.

(25. syyskuu 2014 at 10:22) — 2 kommenttia

Tämänhetkisessä maailmantilanteessa Venäjä on käyttänyt N-liitolta perimäänsä veto-oikeutta jotta USA ei voisi mielin määrin mellastaa lähi-idässä. Se toimi esimerkkinä, kun Libya pommitettiin kivikauteen YK:n lentokiellon nimissä. Muuten Levantin alueella on vissiin satakunta kertaa veto-oikeutta käyttänyt USA mitätöidäkseen toistuvasti YK:n päätökset palestiinalaisten hakemiin alueellisiin kiistoihin. Se nyt vaan on niin jokapäiväistä, että rättipäitä pidetään ojennuksessa. Ei sellaisen…

Jatkuu...

Mikä se on se "venäjämielinen?"

(23. syyskuu 2014 at 14:07) — 16 kommenttia

Onko silloin kyseessä joku suomalainen henkilö, joka lukee Tsehovia, Dostojevskiä ja kuuntelee Tsaikovskia?

Vai olisiko kyse myös myöhäisempien aikojen kulttuurin fanittamisesta, kuten Solohovin ja Hatsaturjanin palvonnasta.?

Onko käytetty nimitys tarkoitettu haukkumanimeksi - joistain kirjoituksista saa sellaisen käsityksen vai määritelmäksi jonkun henkilön poliittisen suuntautumisen suhteen.?

Vai onko nimityksen ensijainen tehtävä leimata joku henkilö rajoittuneeksi…

Jatkuu...

Mitä vikaa vapaaehtoisessa maanpuolustustyössä??

(14. syyskuu 2014 at 12:16) — 15 kommenttia

Toistuvasti eri blogikommenteissa esiintyy toivomus suojeluskuntien uudelleen henkiin herättämisessä. Valitettavasti se tapahtuu erilaisten blogien yhteydessä ja siten, että siinä ei asiaan paneuduta pintaa syvemmälle, heitetään vain toivomus ilmaan kuin koiralle keksi, mutta ei selvitetä tarvetta perusteellisemmin.

Näin toimien tehdään karhunpalvelus nyt toimivalle vapaaehtoiselle maanpuolustustyölle, kun sille halutaan rinnakkaisorganisatiota ilman selkeitä ja perusteltuja…

Jatkuu...

Viurusen blogi

(26. kesäkuu 2014 at 18:41) — 87 kommenttia

En olisi uskonut, että joskus vielä näkisin tarpeelliseksi oman blogin kirjoittamisen. Enenevässä määrin tänne muuten kuihtuvaan blogimaailmaan tulee asioita ja esityksiä, joihin tuntee tarvista esittää oikaisua tai vaan eriävän käsityksen esitetystä asiasta. Pääasiallisesthan tämä on toiminutkin lehden oman valvojan ja toimiessa karkeimman erottelijana ja blogistien itse poistaessa heille vastenmieliset kommentit. Omalla kohdallani havaitsin sen siten riittämättömäksi, kun en ilman omaa…

Jatkuu...

Kommenttitaulu

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

  • Ei vielä kommentteja!
 
 
 

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot