Veera
Jaa

Jäsenen Veera ystävät

  • teuvomast
 

Esittelysivu: Veera

Uusimmat tapahtumat

Veera kommentoi blogikirjoitusta 'Uudistin profiilikuvaani.'
"Taitava piirtäjä, ja jos osaa tehdä vielä näköistäkin niin aina parempi. Muutamissa maissa on laadukkaampi kuvataiteen opetus kuin Suomessa. Jos haluaa oikeasti oppia piirtämään, niin kannattaa…"
maanantai
Veera kommentoi blogikirjoitusta 'Oppilaat ilman opettajaa kouluissa?'
"Voi voi. Meillä oli aikanaan opettaja, joka ihan omasta halustaan keksi itselleen menoja työpäiväksi. Kerran hän oli mm. uimakilpailuissa tuomarina ja luokka oli omin nokin sillä aikaa ja meno sen mukaista. Oli…"
Touko 20
Kalervo ilmari Pohjola kommentoi blogikirjoitusta 'Viisut on taas viisuiltu'
"Varsin kannatettava kommentti Pentiltä."
Touko 15
Pentti Tuominen kommentoi blogikirjoitusta 'Viisut on taas viisuiltu'
"Eipä tullut katseltua, eikä edes kuunneltua, joten aika jäävi olen arvostelemaan. Lopputuloksen luin kyllä lehdestä, sanon meteliä tyhjästä. Olisikohan syytä pitää muutaman vuoden tauko…"
Touko 14
Neuvos kommentoi blogikirjoitusta 'Viisut on taas viisuiltu'
"Ahvenanmaalaisten olis syytä alkaa pärjäämään ilman apujamme."
Touko 14
Veera kommentoi blogikirjoitusta 'Uskokaa jo.'
"Ahdin kirjoituksessa on perää. Poliitikot ovat työpaikkojen luomisen sijasta monesti olleet niitä viemässä, nimittävät niitä säästöiksi ja ja sitten ihmettelevät, kun…"
Touko 13
Veera kommentoi blogikirjoitusta 'Koiran muisti'
"Eläimillä on tosiaan vaikuttava muisti. Koirat tunnistavat kaverinsa vaikka kuinka pitkän tauon jälkeen. Vanhempi polvi on tarjoillut myös ällistyttäviä tarinoita hevosten muistista, kuinka ne ovat vuosien…"
Touko 13
Veera kommentoi blogikirjoitusta 'Fundeeraaja Turuust on poissa'
"Kai presidentin valtaoikeuksien vähentäminen juontui siitä, ettei haluttaisi maan ajautuvan samaan jamaan kuin Kekkosen valtakauden loppupuolella. Siinä oli toisaalta joissakin piireissä silmitöntä…"
Touko 13
Veera kommentoi blogikirjoitusta 'Kyllä se fundeeraaminen olis suotavaa myös nykypolitiikoille'
"Juu, samaa ajattelen kuin Tepi, että politiikassa pitäisi enemmän käyttää harkintaa eikä hätiköidä. Lakimuutosten valmistelu pitäisi tehdä huolellisemmin ja miettiä tarkemmin muutosten…"
Touko 13
Veera kommentoi blogikirjoitusta 'Mielipiteet, periaatteet...perustelut dokumentein.'
"Sama täällä, ei jäsenkirjoja. Laskin, että olen eri vaaleissa vuosien saatossa äänestänyt ainakin kahdeksan eri ryhmittymän/puolueen ehdokasta. Kun pysyy ulkopuolella, on vapaus tehdä näin…"
Touko 11
Veera kommentoi blogikirjoitusta 'Opintotuet osakkeisiin – ihmettelee, miksei Kela maksa avopuolisolle toimeentulotukea'
"Orwell ja Kari, jotka olette sitä mieltä, että osakesalkkupojan ei tarvitse elättää tyttöystäväänsä, joka asuu hänen kanssaan samassa taloudessa, muttei ole pojan alivuokralainen, mille…"
Touko 11
Timo Lennart kommentoi blogikirjoitusta 'Etusivun uutinen'
"Unkarissa näköjään ei voi käydä edes ehtoollisella, jos aikoo ajaa."
Touko 3
Kalervo ilmari Pohjola kommentoi blogikirjoitusta 'Etusivun uutinen'
"Näin se Timo näyttäisi olevan. Se tuo promillemäärä ja xxmg/uloshengitetty litra (tarkkuusalkometri) menee näköjään monellakin ohi ymmärryksen; lehtimiehet ml, uutisraporteissaan."
Touko 3
Timo Lennart kommentoi blogikirjoitusta 'Etusivun uutinen'
"Näköjään briteissä aika korkea. Tuossahan 100 -kiloinen mies voi juoda jo six packin, ennen rattiin tarttumista."
Touko 3
Kalervo ilmari Pohjola kommentoi blogikirjoitusta 'Etusivun uutinen'
"Tuosta näkee koko Euroopan promillerajat."
Touko 3
Kalervo ilmari Pohjola kommentoi blogikirjoitusta 'Etusivun uutinen'
"Eestissä muuten ei ole nollatoleranssi vaan 0,2 ylittäminen on rangaistusraja. Alle 0,2; auto jää paikalleen, sakko saattaa tulla jos on lähellä 0,2. Poliisi ottaa auton avaimet ja tuo takaisin harkintansa mukaisen…"
Touko 3

Jäsenen tiedot

Tervetuloa! Mikä on nimesi?
Veera
Minä vuonna olet syntynyt?
1973

Ryhmätyöhönkö tässä joutuu

Olisi pitänyt tarkemmin tutustua Jyväskylän museologian seminaarin ohjelmaan ennen ilmoittautumista. Kaksipäiväisen seminaarin ensimmäiselle päivälle eli huomiselle torstaille on merkitty nimittäin yhdeksi ohjelmanumeroksi ryhmätyö. Saapa nähdä, mihin tässä joutuu vai joutuuko mihinkään.

Aiemmin muiden toimialojen kokoontumisissa, joissa olen ollut "ryhmätyöt" tai "workshopit" ovat tavallisimmin olleet sen tapaisia, että sakki jaetaan ryhmiin, jotka koostuvat joko toisensa entuudestaan tuntevista tiiviistä kaveriporukoista ja loput, jotka eivät tunne toisiaan hakeutuvat itse tai jonkun seremoniamestarin patistamina sattumanvaraisesti kokoonpantuihin ryhmiin. Ryhmät keskustelevat keskenään annetuista kysymyksistä ja joku kirjoittaa joitakin lausahduksia ylös. Sitten ryhmästä joku pakotetaan esittämään kirjatut asiat "ryhmätöiden purkamisessa" toisille ryhmille. Sen jälkeen elämä yleensä jatkuu entisellään.

Entä jos huomenna kaikki on toisin? Mullistuuko maailma, kun museologit pääsevät vauhtiin ryhmätöidensä kanssa? Etukäteen itselle ei kyllä tule mieleen yhtään ajatusta, joka liittyisi museoetiikkaan. Ei siis ainakaan mitään fiksua ajatusta, jolla valaisisin maailman. No, toivotaan, että siellä on joku henkevämpi ihminen paikalla tai ehkäpä useampikin.

Jäsenen blogi

Suomelle hopeaa ilmailu-5-ottelussa kiperän suunnistuksen jälkeen

(23. toukokuu 2017 at 21:19) — 0 kommenttia

Ilmailu-5-ottelun PM-kilpailut, 22.5.2017, Trondheim, esteragta ja suunnistus.

Ilmailu-5-ottelussa päätöspäivä ei valjennut, vaan näyttätyi sateisena, harmaana ja kylmänä. Oikein perinteinen esteratakeli. Ensimmisenä pivänä, kun oli sisälajeja oli aurinkoista ja ihanaa. Toisenakin päivänä oli sisälajeja, mutta oli pilvistä ja miekkailun aikana sade oli alkanut.

Luontoäiti se vain oli aloittanut suunnistusmaaston kastelemisen pohjoiseksi sademetsäksi jo edellispäivän, jotta…

Jatkuu...

Suomi sai kaksoisvoiton miekkailussa

(23. toukokuu 2017 at 01:12) — 0 kommenttia

Ilmailu-5-ottelun PM-kisat 21.2.2017 Trondheim, kalpamiekkailu.

Miekkailu meni Suomen joukkueelta erinomaisesti. Kilpailun sujuvoittamiseksi osanottajat oli jaettu nelihenkisiin joukkueisiin. Kolmen suomalaisen eli Mikko Honkasalon, Matti Pullin ja Johannes Silvennoisen seuraan miekkailussa liittyi Liettuan isosta delegaatiosta Zydrunas Alekna.

Alekna ja suomalaiset tulivat oikein hyvin toimeen keskenään. Meikäläiset lyhensivät meille hiukan vaikean etunimen ytimekkäästi,…

Jatkuu...

Sandberg nappasi uintivoiton, Honkasalo ylsi kolmanneksi

(21. toukokuu 2017 at 23:04) — 0 kommenttia

Ilmailu-5-ottelun PM-kilpailut, Trondheim, uinti.

Uintia varten Norjan ilmavoimat oli varannut tilat Trondheimin keskustan läheltä Pirbadetista. Kilpailu pidettiin 25 metrin altaassa paristartteina. Pirbadet on erittäin hieno uimahalli ja kylpylä, kaikenlaiseen pulikointiin. Nyt piti kuitenkin lajin säännöistä hieman joustaa olosuhteiden vuoksi.

Sadan metrin esteuinnissa sääntöihin on kirjattu, että ensimmäisten 50 metrin jälkeen kilpailija nousee altaasta, juoksee viisi metriä…

Jatkuu...

Pulli toi voiton Suomelle koristaitokisassa

(21. toukokuu 2017 at 19:28) — 0 kommenttia

Ilmailu-5-ottelun PM-kilpailut, Norjan Ilmasotakoulu, Trondheim, 20.5.2017, koripallon käsittely.

Koriskisan alkupuolisko oli kuin suoraan komedian kulta-ajalta. Tuomari- ja toimitsijavirheitä riitti ja juryssä oli liettualainen, joka oli ensi kertaa elämässään viisiottelukilpailuissa ulkomailla.

- Juryssä olisi ehdottomasti olla Brink, sanoi toinen juryn jäsen, Suomen valmentaja Pasi Koivunen, joka tarkoitti huomautuksellaan Ruotsin joukkueen kapteenia, Andreas Brinkiä. Brink…

Jatkuu...

Kommenttitaulu (3 kommenttia)

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

21. huhtikuu 2015 kello 18:46 teuvomast sanoi...

Tervetuloa tepivaarin ystävä porukkaan terv tepivaari 

17. huhtikuu 2015 kello 18:15 teuvomast sanoi...

Tervetulo kukat siitä että myös kirjoitat terv tepivaari 

17. huhtikuu 2015 kello 18:14 teuvomast sanoi...

 
 
 

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot