Veera
Jaa

Jäsenen Veera ystävät

  • teuvomast
 

Esittelysivu: Veera

Uusimmat tapahtumat

Kalervo ilmari Pohjola kommentoi blogikirjoitusta 'Perhosista ken on kaunein'
"Nokkosperhonen; kevään airut. Nokkonen muuten meidän villiyrttien kuningatar (kuivattu nokkonen, nokkosensiemen), joten nokkosperhonen suosikkini."
sunnuntai
whiic kommentoi blogikirjoitusta 'Perhosista ken on kaunein'
"Ritariperhonen marskin hengessä. Siniritariperhonen tuntemattoman sotilaan hengessä: mustaa suruväriä, siniset ja valkoiset viivat. Päälisiivet harmaat / maastokuvioiset. Neitoperhosta voisi harkita, koska Suomenneito.…"
sunnuntai
Veera kommentoi blogikirjoitusta 'Suojeluskunnat on perustettava uudelleen tällä hallituskaudella - nopeasti'
"Juhani ja Unto, korjatkaa, jos olen väärässä, mutta eikö Sveitsissä ole järjestetty asiat siten, että reserviläisillä on aseet kotonansa eikä asiantilassa ole mitään hysterian aihetta?…"
lauantai
Veera kommentoi blogikirjoitusta 'Se on taas SE viikonloppu Tampereella'
"Voi ei! En pääse, olen samaan aikaan maailman tylsimmässä paikassa, jossa parasta viihdettä on, kun istuu pesutuvassa lukemassa jotain samaan aikaan, kun pesukone hoitaa omaa tointaan. Viimeksi vietin pyykkikoneen…"
lauantai
Veera kommentoi blogikirjoitusta 'Vihan kohteita radioaalloilla'
"Juu, Norppa hyvä, ohjelman aikana jotkut kuuntelijat jotka toimitusta lähestyivät olivat maininneet jonkun artistin (ei juuri Antti Tuiskun) "koko tuotannon" inhokikseen."
Maalis 9
Norppa kommentoi blogikirjoitusta 'Vihan kohteita radioaalloilla'
""Epätoivoi" :D kuultuaan sen vajoaa sitten epätoivoon. Antti Tuiskulta varmaan saisi tuohon ohjelmaan kokonaisia albumeita."
Maalis 7
August Alakönni kommentoi blogikirjoitusta 'Vihan kohteita radioaalloilla'
"Koomiset levyt olisi ehkä kuvaavin ilmaisu"
Maalis 7
Pentti Tuominen kommentoi blogikirjoitusta 'Vihan kohteita radioaalloilla'
"Mielipiteitä ja makuja on moneksi, eikä niistä oikeastaan voi kiistellä. Yksi tykkää äidistä, toinen tyttärestä."
Maalis 7
Veera kommentoi blogikirjoitusta 'Kesäkanat (=kesäkissat)'
"Yhdellä tutulla on suurin piirtein saman kokoinen siipikarja kuin Kalervo Ilmarilla ja he saavat omasta kanalastaan erittäin laadukkaita munia. En ole tullut kysyneeksi emännältä, millä hän ruokkii kanoja. He…"
Helmi 8
Veera kommentoi blogikirjoitusta 'Tangon ja bingon välissä'
"Kiitokset Pentille. Ei kyllä ole haisuakaan, mitä kokoomuksen papereissa tilaisuudesta on lukenut etukäteen tai takakäteen."
Helmi 8
Pentti Tuominen kommentoi blogikirjoitusta 'Tangon ja bingon välissä'
"Taisi Veera kirjoittaa enemmän ja paremmin, mitä tapahtuman sihteeri on saanut pöytäkirjaansa."
Helmi 8
Veera kommentoi blogikirjoitusta 'Feministisen puolueen ohjelma kirkkaasti muita parempi'
"whiic kulta, yritä erottaa käsitteet asevelvollisuus ja asepalvelus. Asevelvollisuus on laajempi kuin viisi ja puoli kuukautta värjöttelyä Vekaralla, se kestää vuosikymmeniä. Ja ihan totta, ei ole…"
Helmi 7
Veera kommentoi blogikirjoitusta 'Feministisen puolueen ohjelma kirkkaasti muita parempi'
"whiic hyvä, älä ole huolissasi asevelvollisuudesta. Se koskee kaikkia Suomen kansalaisia, mutta on käytännössä järjestetty niin, että miehille on kutsunnat, joissa (alati suureneva) osa raakataan…"
Helmi 7
Pentti Tuominen kommentoi blogikirjoitusta 'Poissa kärryiltä'
"Siinähän ne tärkeimmät sitten olivatkin, jos jotakin Trumpista on kuulunut / näkynyt. Sitä toisenaikaista mölinää kyllä maailmaan mahtuu."
Helmi 4
Neuvos kommentoi blogikirjoitusta 'Poissa kärryiltä'
"Media lähinnä hömppäotsikoita sillä niitä on helppo tehdä. No Venäläinen nokittaa puolustusministeriä ja on pattitilanne tässä vaiheessa. Miten yleensä annetaan pakkomedian jauhaa…"
Helmi 4
Timo Lennart kommentoi blogikirjoitusta 'Poissa kärryiltä'
"Minä katson pääpiirteittäin uutiset ylen ja mtv3 tekstiteeveiltä. Uutislähetyksiä en ole katsonut pitkään aikaan. Ainoastaan säätiedotukset ja urheiluruudun."
Helmi 4

Jäsenen tiedot

Tervetuloa! Mikä on nimesi?
Veera
Minä vuonna olet syntynyt?
1973

Ryhmätyöhönkö tässä joutuu

Olisi pitänyt tarkemmin tutustua Jyväskylän museologian seminaarin ohjelmaan ennen ilmoittautumista. Kaksipäiväisen seminaarin ensimmäiselle päivälle eli huomiselle torstaille on merkitty nimittäin yhdeksi ohjelmanumeroksi ryhmätyö. Saapa nähdä, mihin tässä joutuu vai joutuuko mihinkään.

Aiemmin muiden toimialojen kokoontumisissa, joissa olen ollut "ryhmätyöt" tai "workshopit" ovat tavallisimmin olleet sen tapaisia, että sakki jaetaan ryhmiin, jotka koostuvat joko toisensa entuudestaan tuntevista tiiviistä kaveriporukoista ja loput, jotka eivät tunne toisiaan hakeutuvat itse tai jonkun seremoniamestarin patistamina sattumanvaraisesti kokoonpantuihin ryhmiin. Ryhmät keskustelevat keskenään annetuista kysymyksistä ja joku kirjoittaa joitakin lausahduksia ylös. Sitten ryhmästä joku pakotetaan esittämään kirjatut asiat "ryhmätöiden purkamisessa" toisille ryhmille. Sen jälkeen elämä yleensä jatkuu entisellään.

Entä jos huomenna kaikki on toisin? Mullistuuko maailma, kun museologit pääsevät vauhtiin ryhmätöidensä kanssa? Etukäteen itselle ei kyllä tule mieleen yhtään ajatusta, joka liittyisi museoetiikkaan. Ei siis ainakaan mitään fiksua ajatusta, jolla valaisisin maailman. No, toivotaan, että siellä on joku henkevämpi ihminen paikalla tai ehkäpä useampikin.

Jäsenen blogi

Perhosista ken on kaunein

(18. maaliskuu 2017 at 23:38) — 2 kommenttia

Mille ehdokkaalle anaisin ääneni? Tarkoitan tietenkin meneillään olevaa äänestystä kansallisperhosesta.

En erikoisemmin välitä elukoista, joilla on enemmän kuin neljä jalkaa. Perhosia voi katsella ja jopa ihastella, kunhan ne eivät tule päälle hyppimään niin kuin jotkut yksilöt joskus (onneksi harvoin) tekevät. Se tuntuu kiusalliselta, mutta ei niitä viitsi silti ruveta läimimään hengiltä, minkä teen kyllä surutta hyttysille ja kärpäsille. Älkää kertoko eläinaktivisteille. Mutta jos…

Jatkuu...

Vihan kohteita radioaalloilla

(6. maaliskuu 2017 at 21:36) — 4 kommenttia

Eilen sain vastinetta Yle-verolle, kun hiljennyin kuuntelemaan Vihatut levyt -lähetystä. Ohjelman voisi tehdä useamminkin kuin noin kerran vuodessa. Ehkä Yleisradion henkilöstöä tai kuuntelijoita ei kuitenkaan työsuojelullisista syistä altisteta enempää tälle aineistolle.

Nyt en huomannut, että olisi soitettu edes inhokkiklassikkoja "Vieläkö on villihevosia" tai sitä Janos Valmusen kipaletta, jonka nimeä en nyt muista. Hengellisen musiikin karmeimpia äänitallenteita, esim. "Lensi…

Jatkuu...

Tarina tehtailijasuvusta

(26. helmikuuta 2017 at 12:37) — 0 kommenttia

Kuulemma joulun ja isänpäivän edellä kirjankustantamoihin tulee kovasti pyyntöjä arvostelukappaleista. Taannoisessa majapaikassa käytettävissäni oli kirjahyllyn antimia ja sieltä osui käteeni kirja, jonka takakannessa oli leima: arvosteltavaksi. Teoksen oli Otava julkaissut suomeksi 1966,

Kuka toimittajanretku ikinä olikaan sen kustantamosta arvosteltavaksi mankunut, ei ollut sitä milloinkaan edes avannut. Kirjan sivut olivat yhä auki leikkaamatta niin kuin takavuosikymmenten…

Jatkuu...

Tangon ja bingon välissä

(7. helmikuuta 2017 at 22:34) — 2 kommenttia

Ihan tavallinen kansalainen voi joutua vahingossa kokoomuslaiseen tilaisuuteen. Matka Maarianhaminasta Turkuun sunnuntaina sisälsi juuri tällaisen yllätyksen.

Kahvilassa ainoa melkein vapaa pöytä oli Kaarina Suonperän pöydän vieressä. Jo siellä alkoi parveilla kokoomuslaisia, joillakuilla jopa omaa ehdokkuutta mainostavat rintanapit koristeinaan.

Hyväuskoisesti hankkiuduin einehdittyäni uuden istumapaikan löytääkseni soittoruokalaan, josta kantautui tangon säveliä. Tanssiyhtye…

Jatkuu...

Kommenttitaulu (3 kommenttia)

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

21. huhtikuu 2015 kello 18:46 teuvomast sanoi...

Tervetuloa tepivaarin ystävä porukkaan terv tepivaari 

17. huhtikuu 2015 kello 18:15 teuvomast sanoi...

Tervetulo kukat siitä että myös kirjoitat terv tepivaari 

17. huhtikuu 2015 kello 18:14 teuvomast sanoi...

 
 
 

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot