LexLutor
Jaa

Jäsenen LexLutor ystävät

  • eva närhi
 

Esittelysivu: LexLutor

Uusimmat tapahtumat

Orwell kommentoi blogikirjoitusta 'Isä jää jalkoihin huoltajuusasioissa'
"Edelleen nainen on "äiti" ja oikeassa sossuämmien silmissä kaikessa."
Heinä 17
Timo Lennart kommentoi blogikirjoitusta 'Isä jää jalkoihin huoltajuusasioissa'
"Erään ystäväni ex- vaimo ryyppäsi ja rellesti ja telkitsi lapset vaatehuoneeseen, sillä välin kun ystäväni oli työmatkalla Belgiassa. Silti sosiaalitantat uskoivat vain tuota ex-vaimoa kaikessa."
Heinä 17
Orwell kommentoi blogikirjoitusta 'Kuolema vaanii suojatiellä'
"Olen hämmästynyt, että kommenttini elokuulta 2015 onkin vain 10 tuntia vanha."
Heinä 15
Orwell kommentoi blogikirjoitusta 'Isä jää jalkoihin huoltajuusasioissa'
"Valitettavasti Suomessa on tämä femakkoasenne koko järjestelmässä ja naisten asianajajat vieläpä kehoittavat keksimään tarinoita väkivaltaisuudesta, jotta saavat kaiken irti…"
Heinä 15
Neuvos kommentoi blogikirjoitusta 'Isä jää jalkoihin huoltajuusasioissa'
"Tuttua ja vaikea vääräksi väittää sana vastaan sanaa jossa ns äiti voittaa - lasten osuus kaikkein huonoin mahdollinen. Oikeusvaltiomme on joskus sokea."
Heinä 15
Orwell kommentoi blogikirjoitusta 'Kuolema vaanii suojatiellä'
"Olen tässä joutessani seuraillut fillaristien tuoa suojatielle. Hämmästyttävvä kyllä - kymmenestä fillaristista tasan yksi katsoi autojen tulosuuntaan ennen tielle tulemistaan."
Heinä 15
metsäkeiju kommentoi blogikirjoitusta 'Kuolema vaanii suojatiellä'
"On suojatiet aika turvattomia paikkoja. Mutta pyöräilijät voivat yllättää missä tahansa, kovaa ajavista pyöräilijöistä on syntynyt uusi uhka jalankulkijoille.…"
Elo 31, 2015
pekka saarinen kommentoi blogikirjoitusta 'Kuolema vaanii suojatiellä'
"Olen joskus kokeillut pyöräillessä kuunnella kiekkopeliä radiosta. On sitten maailmanlopun systeemi, pitäisi laissa kieltää.... Ei moponkypäränkään sisälle paljon mitään kuulu,…"
Elo 28, 2015
Orwell kommentoi blogikirjoitusta 'Kuolema vaanii suojatiellä'
""Viimeksi tänään lähestyin suojatietä autolla ja muutama jalankulkija ylitti edessäni katsomatta autoa kohti." Valitettavan totta. Samaa näkee fillaristeissa. Liekö luulevat, ettei autoa tule, jos…"
Elo 28, 2015
LexLutor kommentoi blogikirjoitusta 'Kuolema vaanii suojatiellä'
"Cyclox mielestäni vertaus työturvallisuuteen on ihan hyvä. Turrumme ikäviin liikenneuutisiin nopeasti. Epäkohtiin tulisi tarttua nopeammin ja napakammin, aivan kuten työpaikoilla. Nyt koulujen alettua ja…"
Elo 28, 2015
Pentti Tuominen kommentoi blogikirjoitusta 'Kuolema vaanii suojatiellä'
"Avaajakin sanoo, "me kaikki teemme virheitä". siinähän se on asian ydin, pitäisi ymmärtää niitä toisten virheitä ja hyväksyä ne. Toisten virheet pitäisi mahdollisuuksien mukaan…"
Elo 28, 2015
Pentti Tuominen kommentoi blogikirjoitusta 'Kuolema vaanii suojatiellä'
Elo 28, 2015
LexLutor kommentoi blogikirjoitusta 'Kuolema vaanii suojatiellä'
"Artti Niemelä, ajotapavalvonnan suhteen tilanne tuntuu olevan sellainen, että poliisi on aikoja sitten nostanut kädet pystyyn. Valvonta on 20 vuodessa vähentynyt radikaalisti. Tämä ikävistä ikävin…"
Elo 27, 2015
Neuvos kommentoi blogikirjoitusta 'Kuolema vaanii suojatiellä'
"Viimeksi tänään lähestyin suojatietä autolla ja muutama jalankulkija ylitti edessäni katsomatta autoa kohti. Itse en uskaltaisi ylittää edes suojatietä katsomatta tulevia autoja ja heidän aikeitaan.…"
Elo 27, 2015
artti niemelä kommentoi blogikirjoitusta 'Kuolema vaanii suojatiellä'
"Taidatpa olla alan ammattilainen kun osasit niin hyvin asiaa pohtia! Mutta miten olisi jos lisättäisiin hetkeksi poliiseja valvomaan muutakin kuin nopeuksia? Sakot, ja varsinkin toistuvat sakot parantavat kummasti oppimista!"
Elo 27, 2015
Ahti Pontinen kommentoi blogikirjoitusta '"Kun hutsu lakanoihin vilahtaa, niin raha seurakuntaan kilahtaa..." - Vai kilahtaako sittenkään?'
"Propagandaa"
Maalis 19, 2014

Jäsenen tiedot

Tervetuloa! Mikä on nimesi?
Mika
Minä vuonna olet syntynyt?
1969

Jäsenen blogi

Isä jää jalkoihin huoltajuusasioissa

(15. heinäkuu 2017 at 00:00) — 4 kommenttia

Olen seurannut ystäväni avioeroa ja yrittänyt parhaani mukaan olla vertaistukena avioeroprosessissa. Olen tuntenut eroparin 12 vuotta, miehen yli 20 vuotta, ollut heidän elämänsä eri vaiheissa mukana säännöllisesti. 

Voin sanoa, että minua etoo.

Ystävääni on kohdellut kaltoin ex-puoliso, Suomen oikeuslaitos ja siinä sivussa kunta ja moni muu.

Tunnen ystäväni yhtä hyvin kuin omat taskuni. Paikkakunta jolla asumme, on kohtuullisen pieni. Ystäväni talouteen kuului vaimo ja…

Jatkuu...

Kuolema vaanii suojatiellä

(27. elokuu 2015 at 15:14) — 11 kommenttia

Maassamme menehtyy vuosittain keskimäärin 33 jalankulkijaa vuodessa. Kolmannes kuolemaan johtaneista jalankulkijaonnettemuuksista tapahtuu suojatiellä. Yhä useammin loukkaantunut tai kuollut on lapsi tai nuori.

Tampereella nuoren koulutytön menehtymiseen johtanut onnettomuus on järkyttävä. Nyt useampienkin lehtien uutiset lukeneena ja kommentointia seuranneena olen havainnut, että jälleen etsitään syyllistä ankarasti. Ollaan valmiita lynkkaamaan, vaikkei tapahtumien koko kuva eikä…

Jatkuu...

"Kun hutsu lakanoihin vilahtaa, niin raha seurakuntaan kilahtaa..." - Vai kilahtaako sittenkään?

(18. maaliskuu 2014 at 16:28) — 2 kommenttia

Viime torstaina Moro lehti uutisoi Omenahotellin lopettavan Tampereella.

Niin hotelliketjun kuin seurakunnankin suulla vakuuteltiin, että Omenahotelli on halunnut purkaa vuokrasopimuksensa etuajassa ja Tampereen evankelisluterilaiset seurakunnat ovat sen hyväksyneet. Kaikki on siis sovittu hyvässä yhteisymmärryksessä.

Kun Omenahotelli leimattiin ilotyttöjen tukikohdaksi ja asiaan tehtiin joitain korjauksia, ei se vaikuttanut kuitenkaan millään tapaa ilotyttöjen määrään…

Jatkuu...

Linja-autoyrittäjyyttä käräjillä

(31. tammikuu 2014 at 21:34) — 1 kommentti

Maaliskuun 4. päivä kello 13.00 istutaan Pirkanmaan käräjäoikeuden 4. osastolla mielenkiintoinen juttu.

Syytettyjen penkillä istuu pirkanmaalainen linja-autoliikennöitsijä syytettynä luvattomasta joukkoliikenteen harjoittamisesta sekä liikenneluparikkomuksesta Kangasalla 2012.

Tapahtuma juontaa jo parin vuoden taakse ja poliisin tutkimuksiin epäillystä joukkoliikennerikkomuksesta ja luvattoman joukkoliikenteen harjoittamisesta. Poliisin ratsiassa tavattiin kymmenkunta…

Jatkuu...

Kommenttitaulu

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

  • Ei vielä kommentteja!
 
 
 

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot