Tuomo Isokangas
 • Mies
 • Nokia
 • Suomi
Jaa

Jäsenen Tuomo Isokangas ystävät

 • Harri Kivistö
 • matti meikäläinen
 • Tomi Juhani Antila
 • Tommi Sirviö
 • Markku Talonen
 • Tiina Elovaara
 • Sakari Hannonen
 • Maalarimestari Honkanen.
 • Terhi Kiemunki
 • Heikki Luoto

Jäsenen Tuomo Isokangas ryhmät

Jäsenen tiedot

Tervetuloa! Mikä on nimesi?
Tuomo Isokangas
Minä vuonna olet syntynyt?
1974
Kerro lisää itsestäsi!
Perussuomalainen kunnallisvaaliehdokas Nokialla 2012.
 

TUOMO ISOKANGAS - Tervettä ajattelua yhteisten asioiden hoitoon

Perussuomalainen kunnallisvaaliehdokas 2012 Nokialla.

Olen paljasjalkainen Jyväskyläläinen. Nokialla olen asunut vuodesta 2008 alkaen. Työskentelen sairaanhoitajana Pitkäniemen sairaalassa oikeuspsykiatrian osastolla. Nuorempana olen valmistunut artesaanipuusepäksi sekä laillistetuksi hierojaksi.

Äitini on syntyjään Ruovedeltä. Näsijärven maisemissa olen viihtynyt lapsuudesta alkaen ja sitä kautta tunnen itseni myös juuriltani pirkanmaalaiseksi.

Toimin luottamustoimissa Nokian liikunta- ja nuorisolautakunnassa, Nokian kaupunginvaltuustossa, Pirkanmaan maakuntavaltuustossa, sekä Pirkanmaan Osuuskaupan edustajistossa. Lisäksi toimin vapaaehtoistyössä uskonnollisessa yhteisössä. Harrastuksinani on monipuolinen liikunta, metsästys, kalastus, riistanhoito ja palsta-viljely.

Profiilini ja kannatusryhmäni Facebookissa

Kotisivuni on avattu osoitteessa www.tuomoisokangas.fi.

 

Arvoni

NÄKEMYKSENI SIITÄ, KUINKA JOKAISTA KANSALAISTA, YMPÄRISTÖÄMME JA LUONTOAMME TULEE KUUNNELLA JA OTTAA HUOMIOON, SEKÄ KUINKA PAIKKAKUNTAAMME, MAAMME OMAVARAISUUTTA JA ITSENÄISYYTTÄ TULEE VAHVISTAA.

1. Lupaukset ja sopimukset on pidettävä. Arvostettu 50 –luvun presidenttimme, Juho Kusti Paasikivi, sanoi aikoinaan, että jokaisen kansan, erityisesti pienen maan, kuten Suomen, menestys riippuu maan kansalaisten moraalista. Hänenkin arvonsa oli rakentunut merkittävältä osin historian ja pyhien kirjoitusten tuntemukselle. Perussuomalainen itseluottamus, terve itsetunto, voi rakentua ja säilyä vain sanojen ja tekojen sopusoinnulle. Omaneduntavoittelu, yhteisen edun kustannuksella on epäreilua toimintaa, josta kunnon suomalainen ei pidä.

2. Oikeudenmukaisuus ja ihmisen arvostaminen. Olemme jokainen erilaisia, yksilöitä, meitä on monesta kulttuuristakin lähteneitä. Onnistumme vain, kun luomme yhteiset, oikeudenmukaiset säännöt ja lait keskuuteemme ja arvostamme jokaista ihmistä – ja odotamme, että jokainen tekee työssään, perheessään ja lähiympäristössään parhaansa. Yhteisiä pelisääntöjä tulee kaikkien noudattaa. Mitä paremmin yksilöt noudattavat hyviä periaatteita, mitä enemmän löytyy sydämen sivistystä, sitä vähemmän yhteiskunnan tarvitsee ”holhota”, asettaa rajoituksia ja kieltoja, rakentaa byrokratiaa. Koti on paras paikka tähän työhön. Siellä tehdyt virheet käyvät yhteiskunnalle kalliiksi.

3. Perhe – mies, vaimo ja jälkikasvu – tässä yhteiskunnan ja koko sivilisaation keskeinen pilari. Jos se rapautuu, niin kaikki muukin romahtaa päällemme.

Asiat, joita lähden ajamaan

Nuorten työttömyys on osoitus neuvottomuudesta ja haluttomuudesta paneutua yhteen keskeisimpään ongelmaamme. Kaikki ideat saada heidät, kuten muutkin syrjäytyneet, syrjäytetyt, tuntemaan itsensä tarpeellisiksi on listattava, ja hyvät ehdotukset on laitettava vitkastelematta käytäntöön. Politiikkojen on oltava nöyrällä kuulolla, avoimia ajan haasteille ja puututtava epäkohtiin - ja niitä ihmiskunnalla näyttää riittävän. Perussuomalainen luottaa ruohonjuuritason kykyihin ja voimiin, eikä ryhdy pönkittämään keskusjohtoisuutta. Vapaaehtoistyö, yksilöiden, perheiden rohkaiseminen, kannustaminen, kouluttaminen ja palkitseminen on paras tapa rakentaa yhteiskuntaa. Itsenäisyys syntyi aikoinaan näille arvoille ja pysymme itsenäisinä vain, kun uskomme niihin ja toteutamme niitä.

YHTEYSTIEDOT:

Sähköposti: tuomo.isokangas(at)yahoo.com

Puhelin: 0504906536

Jäsenen blogi

Perhetyö ja työ kunniaan

(18. helmikuuta 2011 at 00:00) — 0 kommenttia

Ministeriöihin tulee lisätä perheasioihin keskittyvä ministeriö, jonka tehtäväkenttään tulee keskittää perheiden vahvistaminen, perhepolitiikka.  Sen keskeisenä tehtävänä tulee olla eheiden avioliittojen, turvallisen lapsuuden, arjen elämään valmentautumisen nuoruusvuosina ja turvatun vanhuuden toteuttaminen.…

Jatkuu...

Pirkanmaan perussuomalaiset koko maakunnan ryhtiliike

(10. helmikuuta 2011 at 23:00) — 0 kommenttia

Pirkanmaan perussuomalaiset alkavat olla koko maakunnan ryhtiliike.   Lapsiperheet, nuoret ja seniorit, kaikki syrjäytyneiksi kokevat, ovat heränneet olevansa itse kukin avainhenkilöitä, joiden äänellä alkaa olla painoarvoa.  Nyt odotetaan, että ongelmista puhutaan oikeilla nimillä ja paljot puheet muutetaan teoksi, venkoilematta.

Perussuomalaiset ovat uuden haasteen edessä, jos ennusteet johtavat myös todellisiin laskettuihin ääniin.  Nyt on huolella valmistauduttava…

Jatkuu...

Elämänkatsomukseni, arvomaailmani, vahvuuksiani – asioita, joiden perustalta ja eteen työskentelen

(24. tammikuu 2011 at 15:00) — 0 kommenttia

1) Suomalaisen hyvinvointiyhteiskunnan edistäminen 

Perhe (sen jokainen yksilö) on yhteiskunnan silmäterä.  Sen hyvinvoinnista riippuu kunnan ja maan menestys.  Kotiäidintyön arvostuksen nostaminen.  Perheen aineellisen ja henkisen hyvinvoinnin asettaminen keskeiseksi yhteiskunnalliseksi tehtäväksi.

 2) Uskallan sanoa mitä ajattelen ja vastustaa epäoikeudenmukaista kohtelua, kähmintää, syrjintää, alipalkkausta, kannustinloukkuja, kiusaamista,…

Jatkuu...

Rokote Tunisian- tautia vastaan

(22. tammikuu 2011 at 12:30) — 0 kommenttia

Länsimaat saavat kiittää edelläkävijän rooliaan kristinuskoa – sen alkuperäistä ideaa – ”minä annan teille rauhan, en niin kuin maailma antaa” -  jälkimmäinen kuvataan myrskyävänä merenä, joka ei  koskaan tyynny.  Tunisian taudin juuret ovat syvällä ja sen pesäkkeet ovat levinneet kaikkialle: uskonriidat, eriseuraisuus, hulinointi, kapinat, sodat – niihin on jo turruttu, eikä lääkkeitä edes…
Jatkuu...

Kommenttitaulu (1 kommentti)

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

13. tammikuu 2011 kello 22:04 Tuomo Isokangas sanoi...

Klikkaamalla "Näytä kaikki" saat esille kaikki blogikirjoitukset.

 
 
 

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot