Tsaimai
  • Mies
Jaa

Jäsenen Tsaimai ystävät

  • JarmoJTuokko
  • Ahti Pontinen

Jäsenen Tsaimai ryhmät

 

Esittelysivu: Tsaimai

Uusimmat tapahtumat

Tsaimai kommentoi blogikirjoitusta 'Mistä näitä yksityisyydensuojahysteerikkoja oikein sikiää?'
"Jospa tehdään niin, että nimellä ei kutsuta, mutta potilaan kertomat oireet  ja epäilyt huudetaan suureen ääneen. Olisiko se parempi tapa.  Esim. " se naishenkilö, joka kertoi…"
Heinä 8, 2013
Tsaimai kommentoi blogikirjoitusta 'Dekriminalisointi voisi hyötyä tylsyydestä'
"Eivät huumeet vaarattomia ole, mutta jos niitä tarvitsevat saavat hankittua huumeensa kohtuullisella hinnalla, ilman hämärämiesten toimia, niin vähenee tarve hankkia rahat huumeisiin rikoksilla ja ehkäpä jopa…"
Heinä 3, 2013
Tsaimai kommentoi blogikirjoitusta 'Dekriminalisointi voisi hyötyä tylsyydestä'
"Olen kannalla, että huumausaineet tulisi ottaa samalla tavalla myyntiin kuin alkoholikin. Nykyään ei pimeitä pulloja juuri myydä, koska alkoholin laillinen saatavuus on parantunut.  Sama kaava pätee huumeisiin.…"
Heinä 3, 2013
Teho Paketti kommentoi blogikirjoitusta 'Loogista'
"Aukaistaan pää vai auotaan päätä ???"
Heinä 1, 2013
Tsaimai kommentoi blogikirjoitusta 'Loogista'
"Eikö auennut?"
Heinä 1, 2013
Lasse Kallo kommentoi blogikirjoitusta 'Loogista'
"Siis?"
Heinä 1, 2013
Tsaimai kommentoi blogikirjoitusta 'Suomalaisnuoret ylenkatsovat 70 - 80 euron keskimääräistä päiväansiota kesätöissä'
"Yksi kommentti asiaan netin syövereistä. "On eri motivaatio kerätä mansikoita kuukauden ja saada sillä koko vuoden palkka kuin kerätä mansikoita kuukauden ja saada sillä nippa nappa yhden kuukauden…"
Heinä 1, 2013
Tsaimai kommentoi blogikirjoitusta 'Suomalaisnuoret ylenkatsovat 70 - 80 euron keskimääräistä päiväansiota kesätöissä'
"Meillä on aivan liian hyvä  elintaso ja erilaiset olemassaolokorvaukset tekevät työnteosta tarpeettomaksi koettavan kummallisuuden  tai rangaistuksen.  Miksi mennä töihin, kun saman rahan tai jopa hiukan…"
Heinä 1, 2013

Jäsenen tiedot

Tervetuloa! Mikä on nimesi?
Kari Timolavi
Minä vuonna olet syntynyt?
1949

Jäsenen blogi

Loogista

(1. heinäkuu 2013 at 18:00) — 3 kommenttia

Seuraava otaikko on Ylen sivuilla. Hyvin ymmärrettävä ja ehkä tutkimusten kannalta vättämätönkin esiintulo.

Aivotutkimuskeskus hakee päänavauksia

En vaan ymmärrä

(10. kesäkuu 2013 at 10:00) — 5 kommenttia

Poliisi julkaisi ryöstäjien kuvat - tunnistatko heidät?

Poliisi epäilee kuvan miehiä Forssan Siwan ryöstöstä.

Tuollaista Iltalehti tänään.

 Mikähän korrektius-, tekijänoikeus- tai hienotunteisuusvaatimus on päätöksen takana.

Minun matala käsityskykyni ei mitenkään riitä tajuamaan, miksi etsintäkuulutettujen tai muuten tunnistettaviksi haluttavien ihmisten  kasvot kuvissa pikselöidään tuntemattomiksi.

Pahkasikaa ei todellakaan enää tarvita, sillä meno on muuttunut niin…

Jatkuu...

Poliisi ymmällään. Mikä voi olla tekojen syy?

(30. toukokuu 2013 at 09:00) — 10 kommenttia

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013053017082361_uu.shtml

Kummallista? Miksi nyt ihmetellään hyökkäysten syytä, vaikka selkeämpää rasistista käytöstä on vaikea löytää?

Mikäli tilanne olisi ollut uhrien ja tekijöiden kohdalla päinvastainen, huutaisivat otsikot rasistisesta, hirvittävän väkivaltaisesta hyökkäyksestä ja kolmekymmentäluvun kaikuja ja nahkasaappaiden natinaa kuultaisiin koko laajalla…

Jatkuu...

Miksi vihreät miehet ovat akkamaisia nössöjä?

(25. toukokuu 2013 at 23:15) — 19 kommenttia

"Harvardin yliopistossa tehdyn tutkimuksen mukaan jo puolikas annos soijaa päivässä vähentää siittiöiden määrää. Soija lisää estrogeenin tuotantoa, mikä voi haitata hormonitoimintaa. Testosteronitason lasku voi johtaa jopa erektiohäiriöihin."

Syy voi olla soijan syönnin aiheuttama testosteronin väheneminen ja estrogeenin lisääntyminen.

Yksi pohdinta Husbyn tapahtumien taustoista ja syistä.

(24. toukokuu 2013 at 00:00) — 4 kommenttia

"Husby kuuluu Tukholman maahanmuuttajavaltaisimpiin lähiöihin. Sen asukkaista 85% on joko ulkomailta muuttaneita tai kahden ulkomailta muuttaneen vanhemman jälkeläisiä. Alueella vielä asuvat ruotsalaiset ovat pääasiassa eläkeläisiä, joten koulu- ja työikäisten osalta Husbyn rikastuminen lienee lähellä 100 prosenttia. Suhteessa enemmän maahanmuuttajia on vain Rinkebyssä ja Tenstassa.

Tukholman tapahtumien saamassa mediakäsittelyssä on kolme punaista lankaa:

a) Tapahtumat…

Jatkuu...

Kommenttitaulu (10 kommenttia)

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

2. tammikuu 2013 kello 21:01 Pentti Tuominen sanoi...

Totta, sen vuoksi minä sen loppukaneetin laitoinkin. Siinä olet oikeassa, että minulla ei ole yleensä kauhean suurta halua rähjätä, eikä tuoda asioita kovin provosoivasti esille. Edellisessä elämässäni ja yrittäjäaikana sain sitä lajia ihan tarpeeksi ja aina sai olla vastaanottavana puolena. Autoala kun on sitä sorttia, jossa aina kärjistetään asioita ja minä olen yleensä pyrkinyt olemaan sovittelijan roolissa.

Jatketaan samaan malliin vaan.

8. lokakuu 2011 kello 22:00 JarmoJTuokko sanoi...
Uutiset ovat viihteellistyneet ja toimittajien ammattitaito heikentynyt, myös riippuvuus muutamasta kansainvälisestä uutistoimistosta on yksipuolistanut erityisesti kansainvälisten uutisten näkökulmaa. Viihteellisyyden vaara ei ole pelkästään uutisten tyhjänpäiväisyydessä vaan erityisesti siinä, että viihdeuutisen alle haudataan tärkeät tapahtumat.
20. heinäkuu 2011 kello 17:19 teuvomast sanoi...

Tuo asia on kastraatio on kyvyt  vieva  ,  asia jota usesti moni luulee etta senkin jalkeen voi lemmiskella nai ei asia ole  mieti mitenka kay koli kissalle tuon toimen piteen jalkeen  eipa mourua sen jalkeen   nain kay  myos miehelle 

Asia johon monet sekoittaa tuon toimen piteen on    ,   sterilisaatio ja kyseessa on aivan eri asia    tuo toimen pide ei vie seksuaalista halua sen minka tuo toimen pide vie etta sen jalkeen lapsien teko onnistu  ,  

vaikka mopo tomii aivan normaalisti    ja saa syoksya myoten kaiken    siina syoksussa ei vaan enaa ole siittioita lainkaan     terv tepivaari. 

ps tuo kemiallinen kastraatio ei toimi oikeastaan kellaan etta eipa siita mitaan hyotya kellekaan

19. toukokuu 2011 kello 09:21 Ville Lehtonen sanoi...
Se on oma.
12. toukokuu 2011 kello 10:30 Ville Lehtonen sanoi...

No varsinkin on vielä joku täällä joka haluaa lukea vähän myös koneista...Eikö niin? En kirjoita tästä aiheesta koska se kiinnostaa minua, mutta siksi että haluaisin auttaa toiset tietää enemmään siitä.

8. lokakuu 2010 kello 17:50 Pauliina Suomalainen sanoi...
”Avustaminen on filantropiaa, joka kohottaa antajan jotenkin autettavan yläpuolelle.” Onko purkauksesi motiivi samansuuntainen?, kysyt.
Ei ole. Minusta näkökantani, ei purkaukseni, mukaan avustaminen on väärin. Ihmisen ei tule syödä toisen kädestä. Tällainen avustuskulttuuri liittyy suomalaiseen hienostokulttuuriin jonka mukaan on hienoa kun rikas antaa köyhälle. Minä en halua alentaa ketään syömään minun kädestäni. Kuka ei pysty tulemaan toimeen yhteiskunnan on hänet elätettävä. Olen valmis maksamaan siitä. Tämä on minun humanistinen näkökantani. Suomessa yhteiskunta elättää ihmisiä eikä samaan aikaan tee mitään että ihmisille annettaisiin työtä. Kaikki eivät saa Suomessa työtä. Se on myös ihmisten alentamista mitä pahimmalla tavalla.
Mitä Godwinin lakiin tulee, minkäpäs minä sille voin, että tämä romanien jahtaaminen tuo eittämättä mieleen juutalaisvainot. Ei tullut nyt mieleeni toista vastavaa vertausta historiasta. Juutalaisvainot ovat niin historiallisesti kuin maantietellisestikin lähin yhtymäkohta joka juohtui mieleen. Tietysti olisin voinut muistaa myös katolisen kirkon piiristä inkvisition joka myöskin jahtasi ihmisiä ja poltti heidät lopulta roviolla. Noitavainot, kristittyjenvainot jne., eli onhan näitä vainoja ollut historian kulussa.
Loppujen lopuksi on huokaistava oikein syvään kun netistä sattuu tuollaisia kantoja esiin kuin tuo sinun ihan näin 21. vuosisadalla. Tiedätkö, että näitä Romanian ja Bulgarian rajalta ajettuja romaneja on kaikkialla Euroopassa. Kaikkialla. Miksi siis tuskailla. Meillä on poliitikot jotka haluavat hoitaa tällaisia yhteisiä asioita. Jätä heidän huolekseen.
Minä puolestani suosittelen sinua lukemaan seruaavan asiakirjan: http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?pubRef=-//EP//TEXT+TA+P7-TA-2010-0312+0+DOC+XML+V0//FI
8. lokakuu 2010 kello 17:49 Pauliina Suomalainen sanoi...
Jos kuoppaamalla osan heidän noudattamistaan tavoista ja arvostuksista saadaan koko romaniväestön asemaa parannettua, niin eikö niin kannata tehdä?
Ei tässä mitään henkeä tartte vetää eikä rauhottua. Olen ihan yhtä rauhallinen kuin joka päivä. Ihmettelen vaan sinun kirjoituksiasi: Jos kuoppaamalla osan heidän noudattamistaan tavoista ja arvostuksista saadaan koko romaniväestön asemaa parannettua, niin eikö niin kannata tehdä?
Kirjoituksestasi näkyy läpi, että tämä romanien elintapa häritsee ja hermostuttaa sinua tavattomasti jopa niin että haluaisit kuopata heidän elämäntapansa – s.o. kulttuurinsa. Jokaisella kulttuurilla on kuitenkin kantajansa eli ihmiset, joten nyt voit päästä romanikultuurista eroon vain kuoppaamalla romanit, näinkin voi kirjoituksestasi päätellä. Ei minua tässä romaniasiassa mikään hermostuta eikä häiritse. He elävät tavallaan já mina omallani. En osaa kuvitella mitä osaa heidän tavoistaan nyt tarkoitat. Meillä Suomessahan já Ruotsissakin romaniväestön asema on hyvä: heillä on kodit, käyvät koulua, opiskelevat yliopistoissa ja tekevät mitä haluat, mutta ei tulisi mieleenikään että vaatisin heitä luopumaan omasta kulttuuristaan. Sinun käsityksesi mukaan romani ei saa olla romani, heidän olisi luovuttava sitkeästi vaalimastaan kulttuurista, kuten sanot. Romaneilla on elämäntapansa eli kulttuuriinsa. Romaneille on annettu Suomessa oike romanien surkea us jo kauan sitten. Romanit itse tietävät mikä heidän kulttuuristaan tekee säilyttämisen arvoisen –minä en ole romani. Romanit ovat kaikkeja romaneja: Suomen romanit ovat asuneet täällä jo 500 v., nämä Suomeen saapuneet romanit ovat tulleet toisenlaisista olosuhteista.
:
1. lokakuu 2010 kello 20:01 matti meikäläinen sanoi...
hyvä tsamai tiedän että eläinten ja luonnon ystävänä sinua kiinnostaa ryhmäni siilien ystävät ole hyvä ja liity:)
3. tammikuu 2010 kello 09:52 Elli-Marja sanoi...
Hei vaan
Olin baareissa ja ravintoloissa töissä kauan, jolloin näin kun viinaa juodaan,tarjoilin ja elin siitä iitsekin olen keskeyttänyt monta tappeluakin , mutta ikinä kukan mies ei ole minua lyönyt!Pistin pihalle tappelemaan ja erotin toistaan.Poliisi tuli vasta paljon myöhemmin, koska eivät kerkiä tilamnteeseen kovin äkkiä mukaan! selkääni miehilta en ole saanut ikinä!
28. joulukuu 2009 kello 23:40 Kyuu Eturautti sanoi...
Ihan selkeitä mietteitä oli linkkaamassasi jutussa. Ehkä veisin itse ajatusmallia vähän pidemmälle ja etsisin useampia keinoja, mutta yhtä lailla asiaa tuossa kirjoitettiin.
 
 
 

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot