Tomppa
  • Mies
Jaa

Jäsenen Tomppa ryhmät

 

Esittelysivu: Tomppa

Uusimmat tapahtumat

Tomppa kommentoi blogikirjoitusta 'Suomi Ensin -leiri purettiin - Purkupäätös tehtiin mielenosoittajien pahoinpideltyä sivullisia'
"Kotiuttamista näillä rahoilla pitäisi nopeuttaa.  Valtio vuokraisi Airbus A 380 koneita joihin mahtuisi kerralla yli tuhat muslimia, saisivat siellä huutaa ja itkeä koko paluumatkan."
eilen
Tomppa kommentoi blogikirjoitusta 'Edullisesti tuotettua sähköä siirtyy sinne, missä sitä on edullisempaa ostaa kuin tuottaa itse'
"Ei Auringon hyötysuhde voi olla 22% koska valtaosa auringonsäteilystä menee ulkoavaruuteen, maapallolle tulee jotain promillen osia."
Kesä 21
Tomppa kommentoi blogikirjoitusta 'Edullisesti tuotettua sähköä siirtyy sinne, missä sitä on edullisempaa ostaa kuin tuottaa itse'
"Nämä samat tuulipellet pitää haittamaahanmuuttoa järkevänä toimintana ja Kreikan tukia hyvänä bisneksenä. Ei ihme että Suomen talous on kuralla."
Kesä 20
Tomppa kommentoi blogikirjoitusta 'Paluu diktatuuriin'
"Hämeenpuistolaisen mielestä diktatuuri olisi paras hallintokeino. Suvaitsevaisiksi itseään kutsuvat internatsit ovat kaikki anarkisteja pahimmasta päästä."
Kesä 19
Tomppa kommentoi blogikirjoitusta 'Hallituskriisi : Puran tähän turhautumistani'
"Neuvotteluissa hallituskumppanit olivat vaatineet Halla-ahon mukaan perussuomalaisilta takeita siitäkin, että perussuomalaiset olisivat olleet kokoomuksen ja ja keskustan linjoilla myös EU:n integraation syventämishankkeissa,…"
Kesä 13
Tomppa kommentoi blogikirjoitusta 'Petettiinkö Timo Soini hallitusohjelmassa vai oliko hän itse juonessa mukana'
"Soini sai perussuomalaisten vaatimukset hallitussopimukseen mutta ei onnistunut saamaan näitä toimeenpantavaksi. Sipilä ja Orpo olettivat että Halla-aho tulee vaatimaan myös perussuomalaisten vaatimusten…"
Kesä 13
Tomppa kommentoi blogikirjoitusta 'Perussuomalaiset pitäisi pitää nyt hallituksessa vaikka väkisin'
""Silloin senkin hallituksen teot jossa persut oli nyt mukana muuttuvat kelvottomiksi." Todenäköisesti ainakin ne joissa persut olivat mukana pitkin hampain saadakseen hallituksen kasaan. Eihän siellä perussuomalaisten…"
Kesä 12
Tomppa kommentoi blogikirjoitusta 'Tuhdimpi kannattajajoukko'
"Karjalainen kiihkoissaan arvasi väärin."
Kesä 12
Tomppa kommentoi blogikirjoitusta 'Asiaa Ulla Appelsinilta'
"Mitään urkintaa suomalaisille ei tarvita, mutta muslimeille tuo voitaisiin asettaa lähtökohtaisesti pakolliseksi ja estää uusien muslimien pääsy Suomeen."
Kesä 9
Tomppa kommentoi blogikirjoitusta 'Tukimiljonääri'
"Saisinkohan minäkin valtiolta 30 miljoonan lainan? Lupaisin varmasti maksaa takaisin jos bisnekset onnistuisivat hyvin. Jos Sipilä ei olisi onnistunut niin valtio olisi hävinnyt rahat ja Sipilä olisi sosiaaliturvan varassa."
Kesä 8
Tomppa kommentoi blogikirjoitusta 'Tukimiljonääri'
""Seuran selvitys: Juha Sipilästä tuli miljonääri valtion tuella ja härskeillä…"
Kesä 8
Tomppa kommentoi blogikirjoitusta '"Energieweinende" koko karvaamman takaiskun...'
"Ei jaksa tuulimyllyfanit ja auringonpalvojat enää kertoa kuinka hyvin näillä sähköä tahkotaan.Todellisuus yleensä tulee lopulta esille, valistuneimmat tietävät sen ennen katastrofiakin."
Kesä 8
Tomppa kommentoi blogikirjoitusta 'Sössikö Sampo Terho tänään eduskunnassa mahdollisuutensa persupomoksi?'
"Oikeastaan se keskustelu halutaan lopettaa ennenkuin alkaakaan. Kokoomuksen Salolainen oli suorastaan loukkaantunut moisesta demokratiasta."
Touko 31
Tomppa kommentoi blogikirjoitusta 'Rautalankamalli'
"Ei mikään todista että ilmasto muuttuisi ihmisten ansiosta, mutta sellaista yritetään kovasti todistella. Ilmasto on muuttunut aina ja kyllä se on edelleen Aurinko joka ilmastoomme vaikuttaa."
Touko 17
Tomppa kommentoi blogikirjoitusta 'EU-uskovaisten kultapoju Macronin visiot Euroopasta'
""Kuitenkin EU tekee mitä ?" Niin, mitä EU tekee?"
Touko 12
Tomppa kommentoi blogikirjoitusta 'Macronin menestys avaa oven rohkeammalle EU-politiikalle'
"Yhteisvastuuta Macron kaipaa, suomalaiset maksaisivat Ranskankin velat."
Touko 10

Jäsenen tiedot

Tervetuloa! Mikä on nimesi?
Tomppa
Minä vuonna olet syntynyt?
1952

Jäsenen blogi

Luokkasota jatkuu... teoriassa keskustele aiheesta???

(26. maaliskuu 2016 at 19:18) — 10 kommenttia

Aamulehti kirjoitti aiheesta tänään ja kehoitti keskustelemaan aamulehti.fi mutta mistä tämä löytyy?? Olen useasti huomannut saman eli minne Aamulehti hukkaa nämä keskustelut omista artikkeleistaan vai eikö tahdo keskustelua? 

Valtionvarainministeriö myöntää, euro oli virhe

(12. kesäkuu 2015 at 18:38) — 5 kommenttia

"Kirjoituksessaan Eurokriisin syyt ja euroalueen tulevaisuus Hetemäki "tunnustaa" varsin suorasanaisesti sellaisia eurokriisiin johtaneita ja sitä kärjistäneitä perimmäisiä syitä, joista europäättäjät ovat mieluiten vaienneet."

"Kriisin kärjistyminenkään ei ollut kriisimaiden syytä, vaan se johtui Hetemäen mukaan keskeisiltä osin Euroopan unionin (EU) komission onnettoman talousohjauksen kohtalokkaista virheistä. Samat virheet ovat sittemmin pitkittäneet kriisiä."…

Jatkuu...

Stubbin puhe

(1. marraskuu 2014 at 14:42) — 21 kommenttia

”Minulle supervalta on valtio, jolla on johtava asema kansainvälisessä järjestelmässä, sekä kyky kohdistaa voimankäyttöä maailmanlaajuisesti.  Supervalta on siis valtio, jolla on johtava asema KANSAINVÄLISESSÄ JÄRJESTELMÄSSÄ, sekä kyky kohdistaa voimankäyttöä maailmanlaajuisesti.  Tämä määritelmä mielessä ensiksi ja sitten miksi EU ei ole supervalta?

 

Annan kolme syytä:

 

  1. EU ei ole valtio, EU on enemmän kuin kansainvälinen järjestö mutta vähemmän kuin…
Jatkuu...

Mitä tai mistä äänestät EU-vaaleissa

(22. maaliskuu 2014 at 18:06) — 25 kommenttia

Toukokuussa on EU parlamenttivaalit, millä perusteilla äänestät tai jätätkö äänestämättä näissä vaaleissa joista ei mediassa keskustella.

EU-johtaja vaatii Euroopan Yhdysvaltoja

(9. tammikuu 2014 at 12:58) — 14 kommenttia

"Euroopan unionin komission varapuheenjohtaja, komissaari Viviane Reding vaatii Telegraph-lehden mukaan "Euroopan Yhdysvaltoja". Toisin sanoen Reding vaatii Euroopan liittovaltiota.

"Meidän täytyy luoda Euroopan Yhdysvallat, jossa komissio on hallitus ja jossa on ylä- ja alahuoneet - Euroopan parlamentti ja…

Jatkuu...

Kommenttitaulu (4 kommenttia)

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

21. lokakuu 2010 kello 22:50 Kyuu Eturautti sanoi...
Ehdotit niin hienon idean tuossa "koska miesparit rupeavat synnyttämään" tekstissä, että oli aivan pakko hyväksikäyttää sitä. Toivottavasti et pahastu.
12. huhtikuu 2010 kello 18:27 Kyuu Eturautti sanoi...
Tällaisen kirjoittelin, niinkuin vähän lupailinkin aikanaan...
6. helmikuuta 2010 kello 15:28 Eagles fly singly sanoi...
Tomppa

Tohkeissani sekoitin henkilöt ja tiedot. Sinähän se kerroit, että sinulla "löytyy tilastoitua tietoa etuoikeuksien kustannuksista." Kiinnostaisi tosiaan tietää mitä ne tiedot ja etuoikeudety ovat joihinka viittaat. Älä siis pidä kynttilääsi vakan alla. Kerro.

Mitä taas lakimuutosten kustannusvaikutusten arviointiin tulee, ei taida olla tehtynä vaikutusten arviointia muuallakaan.
9. lokakuu 2009 kello 21:43 Ihmetteleva sanoi...
Kommentoit Marja Leenaa, etkö aio liittyä PAKKOruotsin vastustajakerhoon?
 
 
 

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot