Tomas Karl-Johan Holmqvist
  • Mies
Jaa

Jäsenen Tomas Karl-Johan Holmqvist ystävät

  • Heikki Karjalainen
 

Esittelysivu: Tomas Karl-Johan Holmqvist

Uusimmat tapahtumat

Orwell kommentoi blogikirjoitusta 'Ei nimeä'
"Toisekseen tuo kuviteltu Ville Virtanen ei näytä tajuavan sellaista yksinkertaista asiaa, että ei tuota ruotsin opiskelua edelleenkään olla kieltämässä. Olisiko kyseessä tuollainen alemman…"
Kesä 17, 2016
metsäkeiju kommentoi blogikirjoitusta 'Ei nimeä'
""Yksittäisellä kansalaisella ei ole lähtökohtaisesti mitään tarvetta osata ruotsia!"  TOTTA! Juuri näin asia on."
Kesä 14, 2016
Juha V. Lehtonen kommentoi blogikirjoitusta 'Ei nimeä'
""Minusta on väärin, jos tällaiset mahdollisuudet viedään nuorilta pois ilman, että he vielä edes ymmärtävät kielitaidon merkitystä." Mutta me vanhemmat ymmärrämme oman…"
Kesä 12, 2016
Orwell kommentoi blogikirjoitusta 'Ei nimeä'
"Samaa mieltä Neuvos eli opiskelupaikkakiintiöt pois ja suomenkielisiin opinahjoihin "ruotsinkielisille" suomen kielen kokeet, kuten on suomenkielisillä ruotsinkielisiin opinahjoihin."
Kesä 11, 2016
Neuvos kommentoi blogikirjoitusta 'Ei nimeä'
"Pakkoruotsiosaajien etuisuudet/etuoikeudet poistettava - ne ovat tasa-arvon vastaisia."
Kesä 11, 2016
Orwell kommentoi blogikirjoitusta 'Ei nimeä'
"On tuon Ville Virtasen kokemus aika heikoilla toistaiseksi..."
Kesä 10, 2016
metsäkeiju kommentoi blogikirjoitusta 'Ei nimeä'
"Jos osaa englantia, ranskaa tai saksaa, niin sitten on aikuisena helppoa opetella ruotsia, jos sitä joskus sattuisi tarvitsemaan. Suurin osa suomenkielisistä ei koko elämänsä aikana tosin tarvitse ruotsia koskaan, ei…"
Kesä 10, 2016
Timo Lennart kommentoi blogikirjoitusta 'Ei nimeä'
"Mamma i bastun: Ainoa lause ruotsia minkä osaan."
Kesä 10, 2016
Teho Paketti kommentoi blogikirjoitusta 'Ei nimeä'
"So true, so true. Maybe Tomas is insane ?? Maybe ...     :-D"
Kesä 10, 2016
Tomppa kommentoi blogikirjoitusta 'Ei nimeä'
"Eipä ollut tälläkään hurrilla yhtäkään perustetta pakkoruotsille."
Kesä 10, 2016
Ismo Kaukonen kommentoi blogikirjoitusta 'Ei nimeä'
"Kuinka monta tuhatta virkamiespaikkaa hurrit menettäisivät jos pakkoruotsi poistuisi? Kieltenopiskelua nykymeno vain vaikeuttaa, jopa estää. Kyse on vallasta. Jos on syntynyt kaksikieliseksi läpäisee…"
Kesä 10, 2016
Ismo Kaukonen kommentoi blogikirjoitusta 'Ei nimeä'
"Holmqvist:" se nyt vaan on niin että jos osaat ruotsia niin sinun on helpoompi oppia saksaa, ranskaa ja englantia. Nekö ei ole maailmankieliä?" Lopetin saksan lukemisen, koska se meni ruotsin kanssa sekaisin. Kiitos…"
Kesä 10, 2016
Ismo Kaukonen kommentoi blogikirjoitusta 'Ei nimeä'
"Otetaan kansainvälisiin firmoihimme kielitaitoisia työntekijöitä ulkomailta kun Suomesta ei löydy. Kunnon monipuolisella kieltenopiskelulla suomalaiset voisivat olla niitä, jotka lähtevät ulkomaille…"
Kesä 10, 2016
Juha U. Aaltonen kommentoi blogikirjoitusta 'Ei nimeä'
"On aika kestämätöntä argumentointia, että lytätään suomen kieli sillä, että se on marginaalinen kieli maailmassa ja samassa lauseessa ylistetään toista marginaalista kieltä ruotsia. On…"
Kesä 10, 2016
Mika Helasvuo kommentoi blogikirjoitusta 'Ei nimeä'
"Heikki, tuo nyt on ihan yhtä patevää kuin se, että ex-ministeri Kiurulla oli kaksi viikkoa ruotsinkielinen poikaystävä. Aivan täysin samat järjettömät perustelut, jotka on kerta toisensa jälkeen…"
Kesä 10, 2016
Heikki Karjalainen kommentoi blogikirjoitusta 'Ei nimeä'
"Tässä nuoren kirjoitus Hesarissa 10.6. Pakkoruotsin poisto veisi nuorilta arvokkaita mahdollisuuksia Jos ruotsin pakollisuudesta luovutaan, valinnaisellekin ruotsin opiskelulle voi käydä huonosti Ruuhka-Suomen ulkopuolella,…"
Kesä 10, 2016

Jäsenen tiedot

Tervetuloa! Mikä on nimesi?
Kalle
Minä vuonna olet syntynyt?
1956
Kerro lisää itsestäsi!
Olen hoitoalalla työskentelevä vasuri Pohjanmaalta.

Jäsenen blogi

Vai että ruotsin kielen luopumisesta seuraisi satojen miljoonien säästöt? Millä tavalla ne syntyisi? Se on vaan niin että suomea puhuvat on erittäin pieni vähemmistö jos katsotaan Eurooppa tai maailm…

(10. kesäkuu 2016 at 08:13) — 27 kommenttia

Vai että ruotsin kielen luopumisesta seuraisi satojen miljoonien säästöt? Millä tavalla ne syntyisi? Se on vaan niin että suomea puhuvat on erittäin pieni vähemmistö jos katsotaan Eurooppa tai maailmanlaajuisesti kun taas ruotsia tai ruotsia lähellä olevat kielet puhutaan koko Pohjolassa. Olen aikaisemmin ottanut asian esille mutta se nyt vaan on niin että jos osaat ruotsia niin sinun on helpoompi oppia saksaa, ranskaa ja englantia. Nekö ei ole maailmankieliä?

Jatkuu...

Svenska språket

(27. toukokuu 2014 at 06:43) — 35 kommenttia

Joku marjaleena tuntuu olevan hyvinkin perehtynyt ruotsia puhuvien ihmisten oloista kun hän tuntee kokonaisen yhden ihmisen Åbossa. Merkillistä, minä kun luulin että ainakin Turun ympäristokunnissa ja saaristossa osataan ruotsiakin. Ehkä olen taas väärässä. En silti ymmärrä miksi pitäisi puhua pakkoruotsista. onhan täällä vielä suurempi ongelma nimittäin pakkoenglanti. Jos suomea puhuva oppisi ensin puhua maan toinen virallinen kieli eli ruotsi niin englanti,saksa ja ranska eivät olisivat…

Jatkuu...

Pietarsaaren perussuomalaiset

(11. toukokuu 2014 at 06:30) — 12 kommenttia

Täkäläisen Perussuomalaisten puheenjohtaja Sari Karlström on puolustanut omiaan natsi-vitsijupakassa. Onhan se kiva että osaa löytää hupia niinkin vakavasta asiasta. Mutta kun katsoo vähän historiakirjoja meinaa kyllä hymy hyytyä pahemman kerran. Suosittelisin sinulle Sarille iltalukemiseksi vaikka Anne Frankin päiväkirja ja jos se ei riitä niin on muitakin. En yhtään ihmettele että perussuomalaiset eivät ole hallituksessa. Jos tuommoisia juttuja voidaan pitää "satiirinä" niin pitäisi kyllä…

Jatkuu...

Kommenttitaulu

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

  • Ei vielä kommentteja!
 
 
 

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot