Tarmo Leinonen
Jaa

Jäsenen Tarmo Leinonen ystävät

  • Sam Raafael
  • Lautamies
 

Esittelysivu: Tarmo Leinonen

Uusimmat tapahtumat

Risto Juhani Koivula kommentoi blogikirjoitusta 'Obamacare'
"Trumpin valittavaksi tulee myös uusi johtaja Kansailliselle (= Liittovaltion) terveysinstituutille (NIH), maailman vaikutusvaltaisimman lääketiedevaikuttajan virkaan.Ehdokkaista loistavat ainakin toistaiseksi poissaolollaan oman…"
Tammikuun 14
Risto Juhani Koivula kommentoi blogikirjoitusta 'Obamacare'
"Obamacare on täysin yksityisille vakuutuksille perustuva malli, jossa valtiolla on subjektiivisen maksumiehen rooli. USA:sta tulee tällä kolmas valtio, jos valtion määräämät pakolliset vakuutukset ovat…"
Tammikuun 14
Eemeli kommentoi blogikirjoitusta 'Obamacare'
"Nillehän kaikki tuollainen on "sosialismia". Sen terveydenhoidon pitää siellä olla tietysti vakuutusyhtiöitten kultakaivos. En tiedä kaikkia yksityiskohtia, mutta kuulemma USAn terveydenhoito on helvetin…"
Tammikuun 14
Orwell kommentoi blogikirjoitusta 'Obamacare'
"On mukavampaa olla ottamatta pienellä summalla osaa yhteisesti kustannettuun terveydenhoitoon ja sitten maksaa itsensä konkurssiin, jos sairastuu. Terve järki puuttuu jenkeiltä aika usein."
Tammikuun 14
John kommentoi blogikirjoitusta 'Obamacare'
"Tuttavani maksaa mielummin sakkoja siitä ettei ota Obamacarea kuin että ottaisi sen. Älyttömäksi on mennyt meininki."
Tammikuun 14
Neuvos kommentoi blogikirjoitusta 'Obamacare'
"Minulla on USA:ssa kaksi sisarusta tuttavapiiriä ja toinen kehui  Obamaa ja toinen nyt Trumpia. Kysymys on edelleen sairausvakuutuksesta jota varakkaat eivät halua maksaa ja köyhät sitä eivät pysty maksamaan. Se…"
Tammikuun 14
Neuvos kommentoi blogikirjoitusta 'Elämän ja kuoleman kysymyksiä'
"Helpointa journalismia ja vielä me luemme niitä paremman puuttuessa."
Tammikuun 14
al1947 kommentoi blogikirjoitusta 'Obamacare'
"Miksiköhän Leinonen puolustelee kaikissa käänteissä Trumpia ja "tietää"totuuden? Liekö Putinin Pietarin "tehtaan" palkollinen?"
Tammikuun 14
Heikki Karjalainen kommentoi blogikirjoitusta 'Obamacare'
"Tarmo Jokainen venäläinen hotelli on edelleen vakoilun siemen. Se ei muutu miksikään. Peilien takana ovat kamerat. Lampuissa ja sängyn alla mikrofonit ja paljon edistyksellisempääkin, mistä en kerro. Putin on…"
Tammikuun 14
Tarmo Leinonen kommentoi blogikirjoitusta 'Obamacare'
""Vakuutusmaksu pitäisi olla tulosidonnainen" Niin, tämä on sitä sosialismia. Näin selkeästi valintoja ei esitetä äänestäjille."
Tammikuun 14
Tarmo Leinonen kommentoi blogikirjoitusta 'Obamacare'
"Trumpissa poliitikkoja ja lehdistöä ärsyttää eniten se, että vakiintuneet korruptiorahan kanavat menivät tukkoon. Keskuksesta tulevilla lahjuksillahan nämä Lännen imperiumin takamaat…"
Tammikuun 14
Tarmo Leinonen kommentoi blogikirjoitusta 'Obamacare'
""Odotetaan vain kun Putin painostaa hänet ajatustensa taakse uhkana paljastaa Trumpin pilluppuuhat kuvineen. Ja Täähän Putinin vaalimukseen Trumpin on pakko suostua." Levittelet valheita, mutta niissä valheissa…"
Tammikuun 14
Orwell kommentoi blogikirjoitusta 'Obamacare'
"Vai hyvää ja kallista hoitoa? Saisi edes sitä hammashoitoa muuten kuin hammassäryssä, että saisi pitää ne kohtuullisessa kunnossa olevat hampaansa lopun ikäänsä."
Tammikuun 14
Neuvos kommentoi blogikirjoitusta 'Obamacare'
"Vakuutusmaksu pitäisi olla tulosidonnainen, mutta eihän hyvätuloinen halua maksaa köyhän hoitoa. Suomessa taas hyätuloiset haluavat saada valinnanvapauden nimissä hyvää ja kallista hoitoa ja…"
Tammikuun 14
Heikki Karjalainen kommentoi blogikirjoitusta 'Obamacare'
"Ei tarvitse kun katsella Obaman läksiäispuhetta, vertaansa vailla, tapahtumineen ja Trumpin ensimmäistä virallista puhetta, voidaan tehdä se johtopäätös, että maailmaan on astumassa aivan uudenlainen…"
Tammikuun 14
Tarmo Leinonen kommentoi blogikirjoitusta 'Median halveksuntaa'
"Et vaan huomaa, että sitä samaa sinulle syöttävät suomalaiset lehdet. Pissagate on too good to be true mutta tätähän ei suomeksi voi lukea. Rauhan nobelisti Obama pudotutti viime vuonna 26 000 pommia.…"
Tammikuun 14

Jäsenen tiedot

Tervetuloa! Mikä on nimesi?
Tarmo Leinonen
Minä vuonna olet syntynyt?
1964
Kerro lisää itsestäsi!
-

Jäsenen blogi

Trump laskettaa Venäjän presidentinvaalien äänet uudelleen

(25. tammikuu 2017 at 19:56) — 7 kommenttia

Anteeksi, USAn.

Trump ilmoitti twitterissä, että presidentinvaaleissa tapahtunut mahdollinen vaalivilppi tutkitaan virallisesti. Trump epäilee, että USAn vaalijärjestelmä muistuttaa luotettavuudessaan kovasti Venäjän vastaavaa.

Epäilyt perustunevat siihen, että vaalikamppailun aikana hän on itse nähnyt ainakin neljän eri yhtiön tekemät ennusteet äänestäjien vaalikäyttäytymisestä ja niissä on varmaan ollut aikamoisia poikkeamia New Hampshiressä, Virginiassa ja…

Jatkuu...

Elämän ja kuoleman kysymyksiä

(14. tammikuu 2017 at 16:00) — 1 kommentti

Harrastussukeltaja kuoli:

Alkoholin harrastaja kuoli:…

Jatkuu...

Obamacare

(14. tammikuu 2017 at 10:34) — 14 kommenttia

Obama olisi voinut toteuttaa Obamacare-terveydenhuoltouudistuksensa vuosia aiemmin kuin hän sen teki. Ehkä hänellä oli puolisalaiset syynsä viivytellä. Ehkä hän arveli sen romahtavan ja jätti tarkoituksella sotkun seuraajalleen.

Obamacare on alun perin lähtöisin Sveitsistä, josta John Kerry toi sen mukanaan kokeiltavaksi Massachusettin osavaltion. Kokeilun jälkeen se tavallaan levitettiin koko USAhan.

Obamacaren rahoituksen piti perustua pakolliseen…

Jatkuu...

Mies pakosalla

(12. tammikuu 2017 at 05:28) — 0 kommenttia

CNN ja BuzzFeed julkaisivat eilen ilmeisen sepitetyn törkyvakoilukertomuksen Donald Trumpista, josta ei seksiäkään puuttunut.

Sadun mukaan mm. Trumpin päälakimies Michael Cohen olisi pitänyt yhteyttä Kremlin vakoojiin Prahassa ja Venäjällä viime elo-/syyskuussa. Cohen valisti, ettei hän ole koskaan käynyt Venäjällä tai Prahassa ja passinkin mukaan hän kävi aiemmin kesällä Euroopassa vain Italiassa.

Demokraattipuolueen virallinen lehti New York Times ei…

Jatkuu...

Kommenttitaulu (1 kommentti)

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

17. heinäkuu 2014 kello 08:35 Sam Raafael sanoi...

Kiitoksia Ystävyydestä

 
 
 

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot