Väinö Okaruusu
  • Mies
Jaa
 

Esittelysivu: Väinö Okaruusu

Uusimmat tapahtumat

Väinö Okaruusu kommentoi blogikirjoitusta 'Vihapuheiden -ja tekojen historia on vitivalkoinen ja veren punainen'
"Pitäisikö mennä historiassa taaksepäin aikaan, kun Kain tappoi veljensä Aabelin, että selviäisi, kuka aloitti tappamisen. Mielestäni ei pitäisi. Sen sijaan pitäisi oppia jotain historiasta. Syyttely…"
12 tuntia sitten
Juutas kommentoi blogikirjoitusta 'Vihapuheiden -ja tekojen historia on vitivalkoinen ja veren punainen'
"Punakapinan syttymisestä tulee vajaan parin viikon kuluttua kuluneeksi tasan 99 vuotta. Kevään kuukausina tulee kuluneeksi 99 vuotta kaikesta siitä, mitä puolin ja toisin ei koskaan olisi pitänyt tapahtua mutta…"
12 tuntia sitten
whiic kommentoi blogikirjoitusta 'Perneri iskee jälleen'
"Kiitoksia tästä blogauksesta. Kun itse purin syvää vitutusta lakiehdotusta kohtaan ( http://aamulehdenblogit.ning.com/profiles/blogs/tienk-ytt-maksu ) en ottanut Bernerin taustoja lainkaan huomioon. Ei sen suhteen,…"
13 tuntia sitten
Orwell kommentoi blogikirjoitusta 'Vihapuheiden -ja tekojen historia on vitivalkoinen ja veren punainen'
"Muista, että tappamisen aloittivat punaiset murhatessaan aseettomia siviilejä. Lisäksi alkuunkaan kaikki työläiset ja torpparit eivät olleet punaisten puolella. "
14 tuntia sitten
Neuvos kommentoi blogikirjoitusta 'Perneri iskee jälleen'
"Kaikki muutetaan rahastusautomaatiksi ja voittorahat Keiman saarille?"
17 tuntia sitten
Pentti Tuominen kommentoi blogikirjoitusta 'Perneri iskee jälleen'
"Minä sanon taas kerran, että miksi toimivaa pitäisi korjata? Minun autoni käy melkein pelkällä verolla, toki siinä on reilu 20% bensaa seassa, siis melko vähän. Minä siis maksan sen mukaan miten…"
18 tuntia sitten
Pentti Tuominen kommentoi blogikirjoitusta 'Perneri iskee jälleen'
"Minä sanon taas kerran, että miksi toimivaa pitäisi korjata? Minun autoni käy melkein pelkällä verolla, toki siinä on reilu 20% bensaa seassa, siis melko vähän. Minä siis maksan sen mukaan miten…"
18 tuntia sitten
Heikki Karjalainen kommentoi blogikirjoitusta 'Perneri iskee jälleen'
"Johtopäätös: mitään ei saa tehdä ! Autoliittokin kammoksuu Suomen kalliiden autojen hinnan laskua niinkuin kauppiaatkin. Saksassa autot maksavat n 30%-50% vähemmän kun Suomessa. Joskus jonkun on…"
19 tuntia sitten
Väinö Okaruusu kommentoi blogikirjoitusta 'Kuulumisia Jussi Halla-aholta.'
"Järkipuhetta tohtorilta, paitsi se hallituskysymys. Mutta meillä saa olla eriäviäkin mielipiteitä, joista voidaan keskustella. Keskustelu on kaiken kehityksen edellytys. Diskuteerataan, kuten svenskit sanoo."
eilen
Cyclox kommentoi blogikirjoitusta 'Perneri iskee jälleen'
"Nykyisellä autokannalla maksatetaan autovero toiseen kertaan. Helppoheikkivippiyhtiöt päästetään myymään liikennepalvelupaketteja, joiden sisällön ja hintojen vertailu tehdään mahdottomaksi."
eilen
artti niemelä kommentoi blogikirjoitusta 'Perneri iskee jälleen'
"Taas tehdään sairaista eläkeläisistä lystin maksajia! Tiemaksuksi kaavaillaan 500 ...600 €. Uutta autoa ei kukaan heistä pysty hankkimaan ja muistakaan "eduista" eivät pääse nauttimaan. Jos…"
eilen
Seppo Muurinen kommentoi blogikirjoitusta 'Perneri iskee jälleen'
"Voiskohan takavasemmalta heittää että aikoinaan "opposition uumenista" syntyi eräänlainen poliittinen Pandoran lipas - auki taivaaseen saakka Sipilän ja Bernerin luotsaamana - kun verrataan heidän…"
eilen
Seppo Muurinen kommentoi blogikirjoitusta 'Tuumatauko'
"Älä tuumaile - vaan jatka entiseen tapaan,sillä et provosoi etkä taida tulla provosoiduksi-kaan. Olet asialinjalla ! Blogisi poikkeuksetta on hyvää/mielenkiintoista luettavaa - tykkää siitä toiset tai ei…"
eilen
Neuvos kommentoi blogikirjoitusta 'Tuumatauko'
"Lehdessä oli aikanaan ilmoittelua päiväkahviseuraa tarjotaan ja oletan kaikkien tietävän, mutta oikein sanottuna ei olisi julkaistu. Kännykaudella nuoret käyttävät lyhenteitä D joita me vanhat ei…"
eilen
Kalervo ilmari Pohjola kommentoi blogikirjoitusta 'Tuumatauko'
"Tuosta ylläpitäjän paimenkirjeestä samaa mieltä. Aiheellinen ja hyvä. Olen henkilökohtaisestikkin kerran saanut huomautuksen ja aiheesta. Näin jälkikäteen ajateltuna. "
eilen
Kalervo ilmari Pohjola kommentoi blogikirjoitusta 'Tuumatauko'
"Ylläolevia kommentteja (pl omani) lukiessa, olisi todella vahinko jos Väinö jäisit,...edes tauolle."
eilen

Jäsenen tiedot

Tervetuloa! Mikä on nimesi?
Väiski
Minä vuonna olet syntynyt?
1928

Jäsenen blogi

Vihapuheiden -ja tekojen historia on vitivalkoinen ja veren punainen

(19. tammikuu 2017 at 10:30) — 2 kommenttia

Suomi ja suomalaiset viettävät tänä vuonna itsenäisyyden satavuotisjuhlaa. Itsenäisyytemme historia on ollut kaikkea muuta, kuin juhlaa suurimmalta osiltaan. Ensimmäiset kaksikymmentä vuotta oli jyrkän kahtiajakautumisen aikaa. Oli valkoinen Suomi ja punainen Suomi. Kansalaissota jätti rumat jäljet pitkäksi aikaa suomalaiseen yhteiskuntaan.

Haavat ovat suurimmaksi osaksi nyt arpeutuneet, mutta vielä on perheitä, joissa haavat ajoittain vielä vuotaa.

Suomen…

Jatkuu...

Perneri iskee jälleen

(18. tammikuu 2017 at 19:18) — 6 kommenttia

Liikenneministeri Anne Berner on ollut pyhien aikaan ahkerana ja tulosta tulee. Nimittäin jos tuloksiksi voi sanoa paljon paperia tyhjästä. 

Perneri noin supisuomalaisittain lausuttuna (suomalaisilla kun ei kieli taivu pehmeisiin peehen ja teehen, kuten Persujen entinen puoluesihteeri Poutiainen todisti) on iskenyt nyt pöytään sellaisen ehdotuksen Suomen maantieverkon hyödyntämiseksi yksityisille saalistajille, että paremmasta ei ole väliä.

Pernerin  suunnitelmassa tarjotaan…

Jatkuu...

Tuumatauko

(18. tammikuu 2017 at 05:34) — 10 kommenttia

Luettuani useampaan kertaan tämän blogialustan ylläpitäjän edustajan kirjoituksen "malttia kehiin" tai jotain sinnepäin, olen päättänyt ottaa tuumatauon.

Tuumatauko on siksi tarpeen meikäläiselle, kun en tiedä tohdinko enää jatkaa bloggailua tällä blogiyhteisössä, vai pitäisiko vaieta lopullisesti.

Syynä epäröintiini on se, että en tiedä riittävätkö tietoni ja taitoni sellaiseen itsesensuuriin, kuin uudistunut tyyli täällä edellyttää. Sitä on kutsuttu kainostellen "maltiksi",…

Jatkuu...

Haluasitko olla keskivertosuomalainen?

(17. tammikuu 2017 at 05:23) — 3 kommenttia

Eilen julkistettiin Eläketurvakeskuksen laatima tilasto keskivertoeläkeläisen tuloista, jotka osoittivat, että keskivertoeläkeläisellä menee Suomessa lujaa. Rahaa tulee enemmän, kuin koskaan.

Eri asia on onko yhtäkään keskivertoeläkeläistä olemassakaan, vain onko keskivertoeläkeläinen vain tilastollinen kummajainen.

Keskiarvo on matemaattinen suure, joka saadaan siten, että otetaan esim. suurin eläke ja pienin eläke, lasketaan ne yhteen ja tulos jaetaan…

Jatkuu...

Kommenttitaulu

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

  • Ei vielä kommentteja!
 
 
 

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot