Väinö Okaruusu
  • Mies
Jaa
 

Esittelysivu: Väinö Okaruusu

Uusimmat tapahtumat

Kalervo ilmari Pohjola kommentoi blogikirjoitusta 'Haluasitko olla keskivertosuomalainen?'
"Olen Orwellin kanssa täysin samaa mieltä."
1 tunti sitten
Orwell kommentoi blogikirjoitusta 'Haluasitko olla keskivertosuomalainen?'
"Näin on neuvos. Keskieläke on noussut pääosin siksi, että vanhat pelkän kehnon kansaneläkkeen ja alkuajan huonosti kehittyneen työeläkkeen saajat ovat kuolleet ja työeläkkeen puolella…"
3 tuntia sitten
Väinö Okaruusu kommentoi blogikirjoitusta 'SoteSuomi'
"Sitä ei voi muulla tavalla tulkita, kuin sillä, että heidät jätettiin heitteille. Tämä on hyvinvointi-Suomea, jossa hyvinvointi on vain rikkaiden etuoikeus. Keskimäärin suomalaisilla menee hyvin, mutta…"
7 tuntia sitten
Neuvos kommentoi blogikirjoitusta 'Haluasitko olla keskivertosuomalainen?'
"Tilasto on vain tilasto ja niillä leikkii pikkuvirkamiehet aikansa kuluksi."
8 tuntia sitten
A.I. kommentoi blogikirjoitusta 'Yle: Eläkeläisten toimeentulo kohenee tasaisesti, Kiljunen: Maha sanoo toista'
"  Kenelle, keille, sitä rahaa kerätään. Koko juttu haisee, oikein pahasti."
17 tuntia sitten
Seppo Muurinen kommentoi blogikirjoitusta 'Yle: Eläkeläisten toimeentulo kohenee tasaisesti, Kiljunen: Maha sanoo toista'
"Olis Kiljunen tehnyt aikoinaan jotain kättä pitempää SDP/AY;n tuella vaikka kansaneläkkeen eteen - humaanisempaa hyvä ajan työtä ns.peruseläkkeiden eteen. Niin,mitä kansaneläke taso on…"
21 tuntia sitten
Orwell kommentoi blogikirjoitusta 'Yle: Eläkeläisten toimeentulo kohenee tasaisesti, Kiljunen: Maha sanoo toista'
""Eläkeläiset ovat itse eläkkeensä aikanaan tienanneet ja sitä halutaan nävertää." Taustalla on myös halu jakaa yksityisen puolen työeläkerahastojen varat  valtion ja kunnan…"
22 tuntia sitten
Orwell kommentoi blogikirjoitusta 'Yle: Eläkeläisten toimeentulo kohenee tasaisesti, Kiljunen: Maha sanoo toista'
""Kateudesta kumpuava taitetun indeksin puolustus ei auta vaan heikentää pienituloista asemaa entisestään. Parempituloisten osalta indeksillä ei ole elämisen tasoon juurikaan vaikutusta, eikä varsinkaan, jos…"
22 tuntia sitten
Neuvos kommentoi blogikirjoitusta 'Yle: Eläkeläisten toimeentulo kohenee tasaisesti, Kiljunen: Maha sanoo toista'
"Tarkoitushakuisuutta jättämällä pois merkittävät kielteiset tekijät. Eläkeläiset ovat itse eläkkeensä aikanaan tienanneet ja sitä halutaan nävertää. Olisko…"
23 tuntia sitten
Heikki Karjalainen kommentoi blogikirjoitusta 'Yle: Eläkeläisten toimeentulo kohenee tasaisesti, Kiljunen: Maha sanoo toista'
23 tuntia sitten
A.I. kommentoi blogikirjoitusta 'Yle: Eläkeläisten toimeentulo kohenee tasaisesti, Kiljunen: Maha sanoo toista'
"  Tilastoilla voidaan osoittaa mitä tahansa, paitsi totuutta."
eilen
Heikki Karjalainen kommentoi blogikirjoitusta 'Yle: Eläkeläisten toimeentulo kohenee tasaisesti, Kiljunen: Maha sanoo toista'
"Petrus Taitettu indeksi koskee kaikkia. Raippavero sen sijaan on voimassa vain: Eläketulon lisävero on kuusi prosenttia siltä eläketulojen osalta, joka ylittää 45 000 euroa vuodessa. Eläkkeensaajien korotettu…"
eilen
Kalervo ilmari Pohjola kommentoi blogikirjoitusta 'Yle: Eläkeläisten toimeentulo kohenee tasaisesti, Kiljunen: Maha sanoo toista'
"No, ei todellakaan pidä paikkaansa. Tutkihan hieman asioita."
eilen
PetrusK kommentoi blogikirjoitusta 'Yle: Eläkeläisten toimeentulo kohenee tasaisesti, Kiljunen: Maha sanoo toista'
"Äsken YLEllä korostettiin, että vain rikkaita työeläkeläisiä koskee taitettu indeksi. Takuueläkeläisten eläkkeet pysyy vähintään ennallaan. "
eilen
Kalervo ilmari Pohjola kommentoi blogikirjoitusta 'Yle: Eläkeläisten toimeentulo kohenee tasaisesti, Kiljunen: Maha sanoo toista'
"Se on muuten yksi ja hailee minkä arvoinen asuntoni, tontteineen on. Se on vaimoni ja minun; tuskin koskaan myymme, jos aivan pakko ei ole. Täällä me elämme niin kauan kuin se mahdollista on. Meillä on ennakoitu kaikki…"
eilen
Väinö Okaruusu kommentoi blogikirjoitusta 'Yle: Eläkeläisten toimeentulo kohenee tasaisesti, Kiljunen: Maha sanoo toista'
"Haluan korostaa, että kritiikin kärki on suunnattu Yleen ja sen uutisointiin. Muissa medioissa on selvästi asiallisempia arvioita Eläketurvakeskuksen tilastoista.  Ylellä on Suomessa valtava vaikutus kansalaisiin. Ei…"
eilen

Jäsenen tiedot

Tervetuloa! Mikä on nimesi?
Väiski
Minä vuonna olet syntynyt?
1928

Jäsenen blogi

Haluasitko olla keskivertosuomalainen?

(17. tammikuu 2017 at 05:23) — 3 kommenttia

Eilen julkistettiin Eläketurvakeskuksen laatima tilasto keskivertoeläkeläisen tuloista, jotka osoittivat, että keskivertoeläkeläisellä menee Suomessa lujaa. Rahaa tulee enemmän, kuin koskaan.

Eri asia on onko yhtäkään keskivertoeläkeläistä olemassakaan, vain onko keskivertoeläkeläinen vain tilastollinen kummajainen.

Keskiarvo on matemaattinen suure, joka saadaan siten, että otetaan esim. suurin eläke ja pienin eläke, lasketaan ne yhteen ja tulos jaetaan…

Jatkuu...

Yle: Eläkeläisten toimeentulo kohenee tasaisesti, Kiljunen: Maha sanoo toista

(16. tammikuu 2017 at 08:30) — 25 kommenttia

Yle on taas ruvennut propagoimaan asiasta, josta Ylellä ei ole muuta tietoa, kun joku tarkoitushakuinen "tutkimus". Ei kannattaisi revitellä isoja otsikoita asiasta, josta ei tiedä muuta. kuin tilastot, jotka kuten tiedetään aina valehtelevat. 

Tilastoja voidaan laatia monella eri tavalla ja yleensä ne laaditaan siten, että tulokset ovat tilaston laatijan kannalta myönteisiä. Näin tässä eläkeläisten toimeentuloasiassakin on. 

Tilastot perustuvat Eläketurvakeskuksn tietoihin,…

Jatkuu...

Kekkonen: Puhutaan hyvää tai pahaa pääasia, että puhutaan

(14. tammikuu 2017 at 04:13) — 2 kommenttia

Suomen pitkäaikaisin tasavallan presidentti Urho Kaleva Kekkonen on myös Suomen itsenäisyyden ajan eniten puhuttu poliitikko. Hänestä puhutiin aikanaan paljon hyvää, mutta puhuttiin myös paljon pahaa. 

Hyvää puhuttiin yleensä julkisuudessa, mutta pahaa puhuttiin ns. selän takana. Kekkosen aikana ei media ollut Suomessa vielä niin rohkea, että olisi kirjoitellut Kekkosen töppäilyistä juurikaan mitään raflaavaa.

Sen sijaan Kekkosen selän takana juoruttiin ja puhuttiin vaikka…

Jatkuu...

Suomi uuden maailmanjärjestyksen koelaboratoriona

(13. tammikuu 2017 at 04:00) — 11 kommenttia

Jo vuosikymmeniä on raharikkaat amerikkalaiset ja eurooppalaiset piirit suunnitelleet maailmaan uuden järjestyksen. Näillä piireillä on ihan ikioma salaseurakin, jossa ovat jäseninä tunnetut suomalaiset huippupoliitikotkin. Heistä mainittakoon Paavo Lipponen, Esko Aho, Matti Vanhanen, Eero Heinäluoma, Jutta Urpilainen, Jyrki Katainen ja median edustajana mm. Atte Jääskeläinen Ylen uutispäätoimittaja.

Uudessa maailmanjärjestyksessä ei ole demokratiaa on vain harvainvaltaa, jota käyttää…

Jatkuu...

Kommenttitaulu

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

  • Ei vielä kommentteja!
 
 
 

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot