Väinö Okaruusu
  • Mies
Jaa
 

Esittelysivu: Väinö Okaruusu

Uusimmat tapahtumat

whiic kommentoi blogikirjoitusta 'EU aikoo rajoittaa sananvapautta'
"Täytyy sanoa, että sosiaalinen media ja internetaikakausi on saanut poliittisen muistin lyhenemään monella murto-osaan entisestä. Ja nekin jotka muistavat sentään että ennen oli toisin, eivät pysty…"
7 tuntia sitten
whiic kommentoi blogikirjoitusta 'EU aikoo rajoittaa sananvapautta'
"Ei EU ole ilmeisesti vielä saanut memoa, että vaikka oli OK kutsua nationalistien mielipiteitä "valeuutisiksi" ennen Trumpin valintaa presidentiksi, mutta että nyt valeuutisiksi nimittely on vainoharhaisuutta, koska…"
8 tuntia sitten
Mauri Sirén kommentoi blogikirjoitusta 'EU aikoo rajoittaa sananvapautta'
"Minulla meni jonkin rajan ylitse kun Sipilä perusteli erästä lakia "välttämättömäksi". Muita perusteluita ei tarvittu?"
8 tuntia sitten
John kommentoi blogikirjoitusta 'EU aikoo rajoittaa sananvapautta'
"EU pitää hajoittaa ennen kuin EU-kriitikoita ja toisinajattelijoita lähetetään mielisairaaloihin ja EU-maasta lähtemistä tuomitaan kuolemanrangaistuksena."
11 tuntia sitten
Anneli Tuulikki Laine kommentoi blogikirjoitusta 'EU aikoo rajoittaa sananvapautta'
"Ytävä eilen kyseli,"ei kai puheluja enää kuunnella?" Tarkoitti kai sentraalisatrojen aikaa. -"Juu,onhan siihen oikein lupa,minulla ainakin toistuu ja kaikuu kummallisesti välillä..." Jos ei…"
13 tuntia sitten
Mika Helasvuo kommentoi blogikirjoitusta 'EU aikoo rajoittaa sananvapautta'
"Väinö, avauksesi viimeinen lausahdus lipsahtaa jo vihapuheen puolelle, varo ilmiantoa."
13 tuntia sitten
Väinö Okaruusu kommentoi blogikirjoitusta 'Haluan puolueen(ni) takaisin.'
"Soinilaiset, joihin myös Sampo Terho lukeutuu edustaa edustavat sellaista poliittista populismia, jossa korostuu valhe ja petos. Kiihottamalla kansaa EU -ja maahanmuuttovastaisuuteen saadaan paljon ääniä, josta on tullut…"
14 tuntia sitten
al1947 kommentoi blogikirjoitusta 'Keinoäly tulee täyttämään ihmisälyvajeen Suomessa'
"Keinoäly on ollut jo jonkin aikaa ja on arkipäivää.  Taloyhtiön lämpölasku 10 % pienemmäksi tekoälyn…"
15 tuntia sitten
Neuvos kommentoi blogikirjoitusta 'EU aikoo rajoittaa sananvapautta'
"Vastaan sanominen on kohta vihapuhetta ja naapurissa ei sanota vastaan eikä olla eri mieltä ja ollaan yksinvaltiudessa sitä suuntaa päättäjät toki suosivat ja lakeja laativat. On helppo hallita ilman…"
16 tuntia sitten
Risto Juhani Koivula kommentoi blogikirjoitusta 'EU aikoo rajoittaa sananvapautta'
"Tarkoitetaan varmaan tällaista... (ei kun ei: NÄÄHÄN ON "EU:N…"
16 tuntia sitten
teuvomast kommentoi blogikirjoitusta 'EU aikoo rajoittaa sananvapautta'
"Mielestäni virhe ja valepuheen ja vihapuheen  pitäisi itse sensuurikn poistaa,  ettei se euun töitä ole pelkästään terv tepivaari "
17 tuntia sitten
Mika Helasvuo kommentoi blogikirjoitusta 'Poliittisen eliitin iso huoli: miten estää Halla-ahon valinta persujen nokkamieheksi?'
""Valitaanpa PS:n puheenjohtajaksi lopulta sitten Terho tai Halla-aho, saa puolue johtoonsa nykyistä kansallismielisemmän ja maahanmuuttokriittisemmän johtajan. Tämän takia Halla-ahon valinnan mahdollisilla seurauksilla…"
eilen
Mika Helasvuo kommentoi blogikirjoitusta 'Poliittisen eliitin iso huoli: miten estää Halla-ahon valinta persujen nokkamieheksi?'
""Höpsistä! Mikä se sellainen mies on, joka ei ole suorittanut edes asevelvollisuuttaan?" Koskeeko tämä myös muita kuin Halla-ahoa? "Halla-Aho on tohtori, filologi eli kielitietielijä mm.…"
eilen
Risto Juhani Koivula kommentoi blogikirjoitusta 'Poliittisen eliitin iso huoli: miten estää Halla-ahon valinta persujen nokkamieheksi?'
"Demarit vaan menee sitten hallitukseen.Eikä tilanne parane luultavasti mitenkään. Jopa päinvastoin."
eilen
Toni Lahtinen kommentoi blogikirjoitusta 'Poliittisen eliitin iso huoli: miten estää Halla-ahon valinta persujen nokkamieheksi?'
"Valitaanpa PS:n puheenjohtajaksi lopulta sitten Terho tai Halla-aho, saa puolue johtoonsa nykyistä kansallismielisemmän ja maahanmuuttokriittisemmän johtajan. Tämän takia Halla-ahon valinnan mahdollisilla seurauksilla…"
eilen
al1947 kommentoi blogikirjoitusta 'Poliittisen eliitin iso huoli: miten estää Halla-ahon valinta persujen nokkamieheksi?'
""Halla-Aho on todellinen perusmies" Höpsistä! Mikä se sellainen mies on, joka ei ole suorittanut edes asevelvollisuuttaan?"
eilen

Jäsenen tiedot

Tervetuloa! Mikä on nimesi?
Väiski
Minä vuonna olet syntynyt?
1928

Jäsenen blogi

EU aikoo rajoittaa sananvapautta

(24. toukokuu 2017 at 06:27) — 9 kommenttia

EU on jo pitkään suunnitellut rajoittaa sananvapautta torjuakseen kaiken kritiikin. Nyt on päästy jo niin pitkälle, että on ryhdytty sanoista tekoihin.

Ylen verkkouutiset kertoo asiasta, josta ote alla.

"EU-maiden ministerit ovat hyväksyneet suunnitelman, jonka tarkoituksena on saada kuriin sosiaalisessa mediassa räjähdyksenomaisesti lisääntynyt vihapuhe ja valeuutisten levittäminen.

Jos EU-parlamentti hyväksyy ehdotukset, kyseessä olisi…

Jatkuu...

Poliittisen eliitin iso huoli: miten estää Halla-ahon valinta persujen nokkamieheksi?

(23. toukokuu 2017 at 04:30) — 9 kommenttia

Mitä lähemmäksi tullaan Perussuomalaisten puoluekokousta kesällä 2017, sitä voimakkaammaksi käyvät äänet Halla-ahoa vastaan. Sampo Terho on Soinin valitsema "perintöprinssi" ja Terhon valintaa puheenjohtaksi kannattaa myös hallituskumppanit Kokoomus ja Kepu.

Kysymyksessä ei ole enempää eikä vähempää, kuin Sipilän hallituksen pystyssä pysyminen. Poliittisen eliitin suurin huoli onkin nyt persujen puheenjohtavaali. Ja kuten aina Suomessa, jossa maan tapa on, että valtamedia valjastetaan…

Jatkuu...

Suomi EU:n holhoukseen!?

(22. toukokuu 2017 at 05:00) — 7 kommenttia

Suomella on liikaa valtionvelkaa, siksi Suomi otetaan EU:n holhoukseen. Valtionvelkaa on liikaa useilla EU-mailla, joista Kreikka on ylivoimaisesti velkaisin.

Jos EU:n komissio päättää ottaa Suomen holhoukseen, seuraa siitä erikoinen tilanne. Suomen entinen pääministeri Jyrki Katainen, joka luikki kesken kaiken EU:n leveän pöydän ääreen komissaariksi EU:n komissioon alkaa holhota Suomea. Kataisen pääministerikaudella Suomi velkaantui vaan lisää, vaikka olisi pitänyt hoitaa…

Jatkuu...

Saukki on puhunut, pulinat pois

(21. toukokuu 2017 at 08:46) — 8 kommenttia

Saukki eli presidentti Sauli Niinistö on ottanut kantaa ns. paperittomien oleskeluun maassamme laittomasti. Hänen mielestään Suomen lakeja on noudatettava, ja se tarkoittaa, että paperittomia ei saa hyysätä kirkko, eikä kukaan muukaan. 

Laki antaa mahdollisuuden valituksiin päätöksistä ja kun se tie on käyty on päätöksiä noudatettava ja maasta pois vaikka väkisin. Tätä mieltä on siis Saukki ja sitä kannatetaan varmasti laajasti Suomessa.

Saukki empii vielä, jatkaisiko…

Jatkuu...

Kommenttitaulu

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

  • Ei vielä kommentteja!
 
 
 

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot