Aamulehti Blogit

Ritva Asula-Myllynen
 • Nainen
 • Tampere
 • Suomi
Jaa Twitter

Jäsenen Ritva Asula-Myllynen ystävät

 • JarmoJTuokko
 • Jukka-Pekka Hätälä
 • Rami Suonpää
 • Matti Olkinuora
 • Harri Rautiainen
 • Matti J. Mäkelä
 • Mica Raimi
 • Jani Hyvärinen
 • Mika Pirhonen
 • Juha Kostiainen
 • Jyrki Majanmaa
 • Pentti Olavi Harinen
 • Annihelvikki
 • Marco Roth
 • Leo Lähde

Jäsenen Ritva Asula-Myllynen ryhmät

RSS

Lataa... Ladataan syötettä

 

Ritva Asula-Myllysen blogi

Uusimmat tapahtumat

Juhani Skogberg kommentoi blogikirjoitusta 'Ratikka on elvytyshanke'
"Polkupyör'ily kuuluisi 30 nopeusarajoitusalueella vain ajoradalle tai ajoradan reunaan tehdylle pyöräkaistalle. Jalankulkijoita ja pyöräilijöitä ei pidä sekoittaa kulkemaan samaan tilaan. Ja bussikuskit…"
Huhti 11
Ritva Asula-Myllynen kommentoi blogikirjoitusta 'Jussi Lähde: Suomenhevonen kuuluisi UNESCOn maailmanperintökohteiden listalle'
"Kannatan lämpimästi! Minulla on ollut yksi oma ja yksi vuokrahevonen tuota rotua ja pidän suokin luonteesta erityisesti. Se osaa parhaiten osoittaa kiintymystään ihmiseen ja myös jurottaa nurkassa kun mikään…"
Huhti 10
Ritva Asula-Myllynen kommentoi blogikirjoitusta 'Ratikka on elvytyshanke'
"Kyllä siitä puhuttiin, että voisiko tunneliin samalla varata tilaa raiteille mutta asia ei edennyt. Hyvä kun edes tuollaisena meni läpi.   Ihmisiä ei pitäisi karsinoida joko autoilijoihin tai joukkoliikenteen…"
Huhti 9
Rexa von Ritter kommentoi blogikirjoitusta 'Ratikka on elvytyshanke'
"Jos jossakin suunnitteluvaiheessa joku viisas olisi ehdottanut tunneliin raiteet valmiiksi tulevaisuutta varten ,olisi hänet lähetetty mielisairaalaan . Helsingin " Mannerheimintie " oli senaikaisten mielestä turhaa…"
Huhti 8
Vogoni kommentoi blogikirjoitusta 'Ratikka on elvytyshanke'
"Joukkoliikenteellä pääsee jatkossakin keskustasta kassit täyteen ostaneena harjulle vaikka ratikka ei sitä kautta kuljekaan. Bussit kulkevat todennäköisesti lähemmäs kotiovea (enemmän…"
Huhti 8
Jari-Pekka Vuorela kommentoi blogikirjoitusta 'Ratikka on elvytyshanke'
"Ertsulle: Kaupunginhallituksen päätöskäsittelyyn katuraitiotie tulee 2. kesäkuuta 2014 ja valtuuston päätettäväksi 16. kesäkuuta 2014. Lopullinen rakentamispäätös tehdään…"
Huhti 8
Viurunen kommentoi blogikirjoitusta 'Ratikka on elvytyshanke'
"Jos joku ei voi hyväksyä että raitsikka kulkee Pispalan valtatietä Rantatien sijaan, niin miksi hän ei sano suoraaan, että ei halua raitsikkaa rakennettavaksi. Raitsikka kun on tarkoitettu joukkoliikenteen tarpeisiin ja…"
Huhti 8
Rexa von Ritter kommentoi blogikirjoitusta 'Ratikka on elvytyshanke'
"Ensimmäinen askel .Kaupungin johto vaihtoon . Toinen askel ,on kuunneltava niitä jotka haluavat käyttää ratikkaa jokapäiväisenä kulkuneuvonaan . Siihen päästään vain ensimmäisen…"
Huhti 8
Saa Pelmi kommentoi blogikirjoitusta 'Ratikka on elvytyshanke'
"Ikävä kyllä Ertsun kritiikki on ihan aiheellista. Perinteinen julkinen projekti, jossa aikataulu on pettänyt pahasti. Nyt olisikin hyvä etsiä syitä, miksi projektin aikataulu venyy ja paukkuu näin pahasti?"
Huhti 8
Ertsu kommentoi blogikirjoitusta 'Ratikka on elvytyshanke'
"Kyllä tämä kaupungin touhu näyttää nyt sellaiselta, että mitään ratikkaa ei ikinä saada. Selvitykset viivästyvät toisensa jälkeen eikä mitään valmista tule. Alunperin…"
Huhti 8
Ritva Asula-Myllynen kommentoi blogikirjoitusta 'Ratikka on elvytyshanke'
"Lisää ratikkatietoa löytyy osoitteesta ratikka.info. Kaupunki on muuten päättänyt, että nyt puhutaan vain "raitiotiestä" ilman mitään etuliitteitä "kaupunki-",…"
Huhti 8
Ala-Amurin Viki kommentoi blogikirjoitusta 'Ratikka on elvytyshanke'
"Molempi parempi. Kummaltakin reitiltä löytyy hyviä ja huonoja perusteita. Ne ovat aika-, koko- ja asiasidonnaisia. Varmaa kuitenkin on, että kumpikaan ei ole huono linjaus, vaan hanke tulee olemaan myös lännessä…"
Huhti 8
Heikki Karjalainen kommentoi blogikirjoitusta 'Ratikka on elvytyshanke'
"Juhani Harjuhan on jo murrettu monesta kohtaa. Ala-Pispala-Hyhkyn liittymä Paasikiventielle ennenkuin edes Paasikiventietä oli olemassa. Lielahden aseman kohta,  Lamminpää, Ylöjärvellä sentään…"
Huhti 7
Saa Pelmi kommentoi blogikirjoitusta 'Ratikka on elvytyshanke'
""Harjun suojelijana en katsoisi hyvällä harjun yli vietyä reittiä." Tähän ei voi todeta kuin internet-slangilla, että LOL!"
Huhti 7
Ertsu kommentoi blogikirjoitusta 'Ratikka on elvytyshanke'
"Tuolla facebookin puolella jo kysyinkin, että mitä uhkia alueen historiallisen luonteen suojelulle ratikka aiheuttaa sellaista, mitä peräkanaa ajavat bussit eivät aiheuta? Ei tullut vastausta ja se on mulle edelleen…"
Huhti 7
Juhani Skogberg kommentoi blogikirjoitusta 'Ratikka on elvytyshanke'
"Johan tuossa aiemmin parikin realistista vaihtoehtoa esitin. Ensimmäiseen voidaan rakentaa ratikkareitin myötä tuplasti asuntoja kuin ilman ratikkareittiä ja toiseen tulisi ratikan myötä uhkia alueen historiallisen…"
Huhti 7
Ertsu kommentoi blogikirjoitusta 'Ratikka on elvytyshanke'
"Heikki Karjalainen. Listasit liikuntarajoitteiset ei-käyttäjien ryhmään. Itse näkisin, että liikuntarajoitteiset ovat nimenomaan ratikan käyttäjiä, koska ratikkaan voi ajaa pyörätuolilla.…"
Huhti 7
Heikki Karjalainen kommentoi blogikirjoitusta 'Ratikka on elvytyshanke'
"Vogoni Sehän selviää ensiksikin asujamiston bussien käytöstä "tänään", toisaalta myös demkorafisesta taustasta, lapsipereheiden määrästä, työsuhdeautojen…"
Huhti 7
Vogoni kommentoi blogikirjoitusta 'Ratikka on elvytyshanke'
"Mihin perustuu olettamus, että harjulla asukasprofiili olisi ratikan kannalta parempi kuin jossain muualla (esim. ehdotetulla uusilla asuinalueilla)?"
Huhti 7
Heikki Karjalainen kommentoi blogikirjoitusta 'Ratikka on elvytyshanke'
"Sitsimies Ei rakentamispotentiaali ja toteutuma ratkaise mitään, vaan ovatko asukkaat profiililtaan ratikan käyttäjiä. Ei-käyttäjiä ovat: varakkaat, työsuhdeautoilijat, kahden auton lapsiperheet…"
Huhti 7

Jäsenen tiedot

Tervetuloa! Mikä on nimesi?
Ritva
Minä vuonna olet syntynyt?
1966
Jos sinulla on kotisivu, kerro se tässä!
http://www.ritvaasulamyllynen.fi
Kerro lisää itsestäsi!
Paljasjalkainen tamperelainen. Hallintotieteiden maisteri. Maratoonari. Avantouimari. Kehittämispäällikkö Tampereen kaupunkiseudun infrapalveluissa.

Ritva A-M: Ratikan vaikutukset eivät tunne hallinnollisia eivätkä valtiollisia rajoja


http://areena.yle.fi/video/1215508

Eilen tuli TV:stä oheisen linkin takaa löytyvä pätkä, mikä kannattaa katsoa. Se käsittelee juuri samoja asioita, mistä täällä blogeissa kiivaasti puhutaan. Juttu perustuu kokemukseen, ei ennusteisiin ja vaikka on USA:sta ja isommasta kaupungista kuin Tampere, niin lähtökohdat ja vaikutukset ovat globaalisti samoja.

USA vertautuu autoilun kärkimaana hyvin Suomeen: siellä jos missä vain autoilu on ollut liikennemuodoista tärkeää, julkisiin ei ole panostettu aiemmin. Raitiotien ja kävelyalueiden rahoitusmallit ja rakentamisen yksityikohdat kuitenkin tulee katsoa Helsingin ja muun Suomen toteutumista, koska talous- ja insinöörikulttuuri ovat siellä samat kuin Tampereella.

Historia on mielenkiintoinen: ensin lisättiin valtavasti parkkitaloja ja katuja, että ihmiset eivät menisi markettiin, mutta keskusta vain näivettyikin entisestään. Sitten tehtiin kävelypainotteisia alueita; ratikka, lähijuna ja bussiyhteyksiä parannettiin niillä rahoilla, mitä ennen laitettiin autoiluin lisäämiseen ja koko kaupunki lähti nousukiitoon. Pitäkäähän tuoleistanne kiinni..

Jäsenen blogi

Ratikka on elvytyshanke

Ratikkahanke puhuttaa puolesta ja vastaan. Se on hyvä, sillä avoin keskustelu lisää tietoisuutta ja muokkaa mielipiteitä. Vastustajilla on vain usein virheellistä tai puutteellista tietoa asiasta, vaikka ratikasta tietoa on tuotettu hankkeista ehkä eniten ja pisimpään. Siitä on järjestetty…

Jatkuu...

(31. maaliskuu 2014 at 16:30) — — 143 kommenttia

Kuka voittaa rokotuskampanjassa?

Marraskuussa kuulemma alkavat 6.-9. –luokkalaisten tyttöjen rokottaminen HPV-virusta vastaan. Tällä pyritään ehkäisemään kohdunkaulansyöpää ja sen esiasteita. Rokotetta on tutkittu sekä Suomessa että kansainvälisesti, eikä sillä ole todettu huom. ”juuri” sivuvaikutuksia. Samalla rokottamisen hyötyjä vasta tutkitaan ja lopulliset hyödyt nähdään vasta 20-30 vuoden kuluttua rokotettujen tullessa kohdunkaulan syövän ilmenemisikään.Miksi yksin naiset ovat taas koekaniineina? Kuinka me…

Jatkuu...

(25. lokakuu 2013 at 16:30) — — 40 kommenttia

Eurovaalit 2014

Puolueet asettelevat ehdokkaitaan ensi kevään vaaleihin. Mikäs täällä blogistien keskuudessa on tilanne: joko ollaan jotain mieltä, mitä Suomen tulisi ajaa tulevalla vaalikaudella? Entä oletteko seuranneet mahdollisesti jonkun läpi menneen ehdokkaan toimia ja olleet yhteydessä sellaiseen? Aiotteko äänestää? Näitä kysymyksiä tulee mieleen kun itse olen kiinnostunut toimimaan jonkun ehdokkaan taustajoukoissa, sillä kukaan ei sinne yksin mene. Yhteistyötä alusta asti.

(8. lokakuu 2013 at 21:28) — — 26 kommenttia

Anna-Kaisa Ikonen kokoomusjäsenten suosikki pormestariehdokkaaksi

Tänään saimme jäsenäänestyksen tuloksen ja sen mukaan järjestöväki on antamassa tukensa Anna-Kaisalle pormestariehdokkaaksi. Huomenna puolueemme pitää yleiskokouksen, minkä jälkeen asia on sitten meidän osalta päätetty. Valtuustohan valitsee pormestarin tammikuussa ja käynnissä ovat ohjemaneuvottelut. Mielenkiintoisia aikoja eletään. Aamulehti uutisoi asiasta…

Jatkuu...

(6. marraskuu 2012 at 14:59) — — 14 kommenttia

Pormestarikeskusteluja livenä?

Tänään on Aamulehden auditoriossa pormestarikeskustelua eri puolueiden voimalla. Näitä tapahtumia on kiitettävästi lehti järjestänyt mutta voisiko ajatella lähettää ne live streamina kuntalaisille myös? Näin ei tarvitsisi aina kaikkien kiinnostuneiden mennä paikan päälle vaan voisi seurata keskustelua siellä missä on.

(5. marraskuu 2012 at 08:44) — — 1 kommentti

Kommenttitaulu (7 kommenttia)

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

27. helmikuuta 2013 kello 23:36 K.Tuomari sanoi...

Mitä Ritvalle kuuluu,vieläkö aikasi riittää maratooneihin,ei tietenkään talviaikaan,mutta kevät on aivan nurkan takana,hyviä vointeja.   K.T.

26. tammikuu 2013 kello 16:34 Kari Jaakko Juhani Nojonen sanoi...

 

Onko Matti Pitkoon uskomista,että Satu Hassi olisi jotenkin sopiva ehdokas.Hänen

valintansa olisi skandaali työtä perinteisesti kunnioittavan Tampereelle katastrofi.

Kari Nojonen

 

21. marraskuu 2011 kello 10:48 teuvomast sanoi...

Kyllä nuot karkoittimet toimii hyvin ne voi olla kaiken aikaa päällä eivät tule myyrät ja hiiret mökkiin sisälle

Sieillä  ei sitten voi olla samassa tilassa marsuja eikä näitä muitakaan tuon luokan eläimiä muuten toimii terv tepivaari

14. lokakuu 2011 kello 14:53 JarmoJTuokko sanoi...

No, ei sillä kovin suurta merkitystä ole... kirjoitellaan!

13. lokakuu 2011 kello 13:24 JarmoJTuokko sanoi...

Omilla kotisivuiltasi: "...kirjoitellaan, soitellaan ja tapaillaan!"

Hauskuus oli olevinaan siinä kun ihmisillä on taipumus erotessaan tokaista "soitellaan" tarkoittamalla sillä yhtään mitään. Myönnän, että sinun oli vaikea keksiä yhteyttä sen verran kaukaa haettuja assosiaatiot olivat. 

Kiva kun vastasit.

12. lokakuu 2011 kello 16:14 JarmoJTuokko sanoi...
Soitellaan.
11. lokakuu 2009 kello 18:40 Ihmetteleva sanoi...
Näyttäydyit hieman tuossa PAKKOruotsissa, elkö voi otta koko askelta ja liittyä Pakkoruosi pois koulusta ryhmän jäseneksi, eikö se voisi piankin olla "sulka hatussa"
 
 
 

© 2014   Perustanut: Aamulehti.

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot