Raimo Kotala
 • 71, Mies
 • Lahti
 • Suomi
Jaa

Jäsenen Raimo Kotala ystävät

 • Riitta Kärmeniemi
 • Aimo Äimänen
 • Ossi Olavi Savolainen
 • Theo Korelin
 • matti meikäläinen
 • anja koivistoinen
 • Raimo Hakkarainen
 • Reijo Hänninen
 • Eero Olavi Heikkilä
 • Kimmo Leino
 • Juha Kalliomaa
 • yrjö konkka
 • Jouni Kainukangas
 • Airi Niskanen
 • minttublack

Jäsenen Raimo Kotala ryhmät

 

Tervetuloa, Raimo Kotala!

Uusimmat tapahtumat

Raimo Kotala kommentoi blogikirjoitusta 'Tampereen eläkekapinalliset ovat omiaan vastaan.'
"Järvenpää kirjoittaa taas kerran asiaa! Tampereelta on kautta historian lähtenyt monia hassauja asioita liikkeelle. Nyt eläkekapinalliset eivät enää tiedä mihin ryhtyvät. Senioripuolue on jo katsottu…"
Maalis 8, 2009

Jäsenen tiedot

Tervetuloa! Mikä on nimesi?
Raimo Kotala
Minä vuonna olet syntynyt?
1946
Kerro lisää itsestäsi!
Olen 64v. vuonna 2004 työeläkkeelle jäänyt Mielenterveyshoitaja. Työskentelin noin 40-vuotta Pitkäniemen sairaalassa. Kesät 2007 ja 2008 tein vielä ammattini työtä Vanhan Vaasan sairaalassa.
Kolmen IHANAN pikkutytön pappa!!

Olen Senioripuolueen ehdokkaana eduskuntavaaleissa Pirkanmaalla vuoden 2011 vaaleissa.
Nykyään vietän eläkepäiviä vaimon kanssa Lahdessa.
Suomen Senioripuolueen ehdokkaat eduskuntavaaleissa ovat valmiina Eläkeläisten edunvalvojiksi! Äänestä oma eläkeläisehdokkaasi valvomaan että eläkeläisten oikeudet ja elinmahdollisuudet palautetaan.
Sairautemme ja vaivamme ovat omaa tasoaan ja tarvitsemme erikoislääkärin palveluja joka on perehtynyt ikäihmisten hoitoon. Nykyisen terveydenhuollon toimin ovat ikäihmiset heitteillä.Lääkäriin ei pääse kuin päivystyksen kautta jopa yli neljän tunnin jonotuksella. Kuka jaksaa! Lääkäreistä osa on vierasmaalaisia.He eivät ymmärrä suomea eivätkä suomalaiset ymmärrä heitä.Kuinka voi auttaa ellei saa käsitystä mikä ihmistä vaivaa? Eivätkö Suomessa suomalaiset pitkän päivätyön tehneet ihmiset saavat lääkäripalveluja äidin kielellään?
Yksi esimerkki; Istuin terveyskeskuksessa ja odotin lääkärin vastaanotolle pääsyä. Paikalle saapui maahanmuuttaja kipeää jalkaansa valittaen.Hänelle suositeltiin päivystykseen hakeutumista.Mies ei siihen suostunut. Lopulta terveyskeskuksen luukulla myönnyttiin ja alettiin katsella lääkäriä.Maahanmuuttajalle eivät kelvanneet venäläiset lääkärit. Niinpä HÄN pääsi suomalaiselle lääkärille tuosta vain!
Mitä tämä kertoo meille Suomalaisille???

KAUPUNGINVALTUUTETTU Lahdessa1.1.2009 ALKAEN,ÄÄNIMÄÄRÄ 287 ÄÄNTÄ.
Eduskuntavaaliehdokkaana Pirkanmalla 2011

liite edelliseen

1.1.2010 lähtien en ole enää Senioripuoleen hallituksessa. Olen puolueen jäsen ja Suomen Senioripuolueen Hämeen paikallisosaston puheenjohtaja. Kaupunginvaltuutettu vuoden 2012 loppuun saakka.

Jäsenen blogi

Pyrin eduskuntaan eläkeläisten puolueesta!

(8. lokakuu 2010 at 17:08) — 12 kommenttia

Katso henkilötietoni kotisivultani osóitteesta http://personal.inet.fi/koti/raimo.kotala ellet pääse tuosta suoraan niin kopioi osoite selaimeesi niin pääset katsomaan mikä mies on kysessä.

Tein elämäntyöni Pirkanmaalla Pitkänimenen sairaalassa, sittemmin TAYS, psykiatrian klinikka. Toimin mielenterveyshoitajana liki 40 vuotta josta ajasta työntekijöiden oto. työsuojeluvaltuutettuna 25 vuotta!

Luottamusta siis oli koska uudelleen… Jatkuu...

Kommenttitaulu (11 kommenttia)

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

15. huhtikuu 2012 kello 08:42 Heikki Sakari Nurmi sanoi...
 
Näin länsinaapurissa.
Tämän päivän (15.4.12) Turun Sanomat kirjoittaa suomenkielen asemasta naapurivaltiossamme - Ruotsin kansankodissa. 
Suomenkieli on siellä yksi monista (5)vähemmistökielistä.  Suomenruotsalaisilla ei pitäisi olla aihetta valittamiseen - ainakaan kieliasioissa - jos verrataan vähemmistöryhmien kieliasioiden hoitamista maissamme
 
Ruotsissa elää noin 675000 ruotsinsuomalaista. He ovat Ruotsin huomattavin kielivähemmistö. Heidän taipaleensa on kerrottu olleen raskas, verrata ei voi sitä hemmotelluksi tulleen  Suomen ruotsalaisvähemmistön olosuhteisiin ja eloon..
 
Heidän osuutensa väkiluvusta (9,5 milj.) on 7,1 %. "Heillä on ollut kaksi vaihtoehtoa:joko ripeä sulauuminen ruotsalaisyhteiskuntaan, osin omat taustat kieltämällä, tai eristäytyminen ruotsalaisyhteiskunnasta suppean yhteisön sisään" Lainaus TS:sta.
 
Kiinnostava aihe tämä maanmiehiemme elo ja sopeutuminen Ruotsin yhteiskuntaan, johon heidän on integroiduttava, jos haluavat menestyä elämässään, toisin sanoen elettävä maassa maan tavalla. 
 
Meidän 4,5 prosentin kielivähemmistöllemme sana integraatio on varmaankin kauhistus. Näin voi perustellusti päätellä siitäkin, kuinka jo suomenruotsalaiset koululaiset haluttaisiin, ainakin täällä Turun puolessa)  saada sijoitetuiksi erillisiin "suomalaisistavapaisiin" koulurakennuksiin.  Ellei tässä ole täysin onnistuttu on pulma voitu ratkaista omalla erillisellä sisäänkäynnillä ja eri aikaan pidettävällä välitunnilla. Näin voidaan välttyä "väärän kielen" tartunnalta. Konstit ovat monet... 
 
Voidaan vain todeta Suomen olevan hyvä maa, jossa pulmat on voitu ja voidaan ratkaista sopuisasti.  En yhtyisi joidenkin arvossapidettyjen henkilöiden lausuntoihin TV:ssa , joissa puhuttiin joidenkin kielivähemmistöjen  ahdistelusta jne...  Pieniä erimielisyyksiä tulee sietää puolin ja toisin...
 
18. marraskuu 2010 kello 08:15 Riitta Kärmeniemi sanoi...
Kuule Raimo,olen eri mieltä siitä,että Israel saa jatkaa Palestiinan ja palestiinalaisten hävittämistä.Israel on englantilaisten avulla tehty valtio,Palestiina oli sitä ennen.Tunnen netissä henkilön joka pystyy puhumaa miten Gazassa asiat ovat nyt,et varmaan hyväksyisi sitä tänne Suomeen.Minä en pidä Israelin toimista,enkä sodista yleensäkään.Järkevät ihmiset eivät puhu asein.
7. marraskuu 2010 kello 09:56 anja koivistoinen sanoi...
Olen samaa mieltä 100% Raimo Kotalan kanssa. Olemme sitoutuneet eläkeläisten ja seniorien asiaan täysillä, olemmehan itsekkin sellaisia.
6. marraskuu 2010 kello 12:55 anja koivistoinen sanoi...
Kiitos vaan Raimo!
Ei myö mittää vanhuksii olla, ku parhaas iässä.
22. lokakuu 2010 kello 21:07 Esko Järvenpää sanoi...
Nyt eletään poliittisen vaellusliikkeen aikaa ja siinä on esillä median lellikki touhukas timo. PS on kuitenkin kuin muutkin vanhat valtapuolueet, sillä ei ole tarjota mitään ohjelmaa taloudellista ja henkistä ikäsyrjintää vastaan, www.senioripuolue.fi sen sijaan on kokonaan ja vahvasti rehellinen sekä ikäsyrjintää torjuva puolue.
22. lokakuu 2010 kello 19:49 Esko Järvenpää sanoi...
Hei Raimo!
Perjantaina Anjan päivänä meidän keskisuomalaisten ensimmäinen ehdokas Anja esiintyi Jyväskylän senioripisteessä ja yleisösuosio yllätti meidät myös lehdet menivät hyvin kaupaksi. Uskon, että saimme uusia ystäviä. Infot jatkuvat ja toivottavasti mahdollisimman moni ehtii mukaan perjantaisin 10.00- 12.00. Emme saa valtion emmekä Tokmannin puoluetukea, meidän on tehtävä lujasti talkootyötä. Tapasimme myös ay- kaverisi nuoren iloisen osa- aikaeläkkeellä olevan kaunottaren, siinä hälinässä en ehtinyt kysyä hänen nimeään. jos tunnistat, niin kerro, hän oli kiinnostunut KS-toiminnasta.
20. lokakuu 2010 kello 22:44 Theo Korelin sanoi...
Se kun tahtoo olla silläkurin,ettei meidän pienituloisten asialla ole kukaan muu,kuin luottomies.Merkillinen juttu,miten monet ryhmät saavat ehdokkaitaan läpi valtuustoihin,mutta sitten LIPSUtaan asiasta sillä tavalla,että koko porukan maine kärsii.Viittaan yhteen pienpuolueeseen,joka on kyllä saanut kannatusta,mutta Lahdessa on sattunut valitettavia tapaturmia.
21. syyskuu 2010 kello 07:57 Reijo Kauppila sanoi...
Vaalityö on aloitettu. Ehdokaslista on täyttymässä. Senioripuolue menee täysillä listoilla vaaleihin, toivottavasti.

Tervetuloa Pirkanmaalle.
Reijo Kauppila
5. tammikuu 2010 kello 20:18 Juha Kalliomaa sanoi...
No niin Raimo. Vihdoinkin sain liityttyä tänne. Vaasassa on aivan helvetisti lunta ja lisää tulee. Juha
7. joulukuu 2009 kello 17:34 yrjö konkka sanoi...
Presidentti- instituution taitaa käydä samoin kuin vahvan markan!
 
 
 

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot