PetrusK
  • Mies
Jaa

Jäsenen PetrusK ystävät

  • Veikko Vallaton
  • Hilkka Laronia
  • Minna Valaja
 

Esittelysivu: PetrusK

Uusimmat tapahtumat

PetrusK kommentoi blogikirjoitusta 'Ei anneta pelolle valtaa+muut kliseet...'
"Kuinkahan kauan brittien hermot kestää, että rauhanuskovaiset saa riehua miten tahtovat?"
16 tuntia sitten
PetrusK kommentoi blogikirjoitusta 'Mielettömyyden huipentuma'
"Mitä tulee tuohon nykyihmisen tuhlaukseen, niin itse olen ajatellut, että mikään rangaistus ei ole liian kova tällaiseen toimintaan. Itsekin olen tähän osallistunut ja kärsin ajatuksesta. Sen verran järki…"
23 tuntia sitten
PetrusK kommentoi blogikirjoitusta 'Mielettömyyden huipentuma'
"Blogialusten serveri on tukossa ja kun klikkaa "Lisää kommentti" niin ei tapahdu mitään. Palaute, että veisti on vastaanotettu pitäisi tulla alle sekunnissa. "
23 tuntia sitten
Timo Lennart kommentoi blogikirjoitusta 'Jääkiekkoilua'
"Jokin Marjamäessä mättää, kun oli paljon nhl-pelaajien kieltäytymisiä kisakutsuista. Esim Ruotsi sai melkein kaikki parhaat pelaajansa nhl ästä"
eilen
PetrusK kommentoi blogikirjoitusta 'Jääkiekkoilua'
"Ehkä tässä kiteytyy suomalaisen jääkiekon ja jalkapalloilun koko kuva. Iltalehdessä näin: "Leijonien päävalmentaja löysi haastavasta kaudesta paljon myönteistä. Lauri Marjamäen…"
eilen
Kalervo ilmari Pohjola kommentoi blogikirjoitusta 'Jääkiekkoilua'
"Suomalaisethan ovat tottuneet käsitykseen "torjuntavoitto" tai sankarillinen tappio. Päti sodissammekin, kuin myöskin urheilussa. En halua väheksyä sotaveteraaneja; he tekivät minkä pitikin ja hieman…"
eilen
PetrusK kommentoi blogikirjoitusta 'Narsistinen surkimus'
""Jokaisessa meissä saattaa elää pieni narsisti." Mutta se todellinen narsisti on aina se toinen :)  "
eilen
PetrusK kommentoi blogikirjoitusta 'Hakeeko SDP uutta suuntaa?'
"Vihreät tosiaan harrastaa ihmismielen ryöstöviljelyä. Tuhotaan nuorten kyky ajatella lopullisesti ja tehdään heistä pelkkää vaalikarjaa mielikuvia luomalla. Ville Niinistö jopa on muuttanut…"
torstai
PetrusK kommentoi blogikirjoitusta 'Eilinen Ylen Jääskeläisilta'
"Oli nuo YLE:n toimittajat aggressiivisia, kun eivät saa vapaasti levittää vihervasemmistolaista iänikuista propagandaansa. Se naistoimittajakin ehdotti Jääskeläistä uhrattavaksi ristille. Tämä kielii…"
torstai
PetrusK kommentoi blogikirjoitusta 'USA, Venäjä ja Turkki + Trump'
""Jos Trump ei piittaa vähääkään sopimuksista, joita ..." Kannattaa kuunnella tarkkaan mitä Pirkko Pöntinen, vaikka onkin pahantahtoinen liberaali, ja YLE:n Ykkösessä olleet asiantuntijat…"
Touko 17
PetrusK kommentoi blogikirjoitusta 'USA, Venäjä ja Turkki + Trump'
"Trumpin "hölösuisuus" on liberaalin median keksintöä. Trump käy nyt suoranaista sotaa liberaalia mediaa vastaan ja on aikonut voittaa tämän taistelun. Media käy myös erittäin likaista…"
Touko 17
PetrusK kommentoi blogikirjoitusta 'Venäläisten ei tarvitse enää vakoilla Yhdysvaltoja, he voivat kysyä tietoja suoraan presidentti Trumpilta, joka lörpöttelee erittäin salaista tietoa'
""Washington Post ja New York Times kertoivat maanantaina, että Trump olisi vuotanut venäläisille niin huippusalaisia tietoja, ettei niitä ole jaettu edes USA:n liittolaisille. Lehtien mukaan Trump lörpötteli…"
Touko 17
PetrusK kommentoi blogikirjoitusta 'Venäläisten ei tarvitse enää vakoilla Yhdysvaltoja, he voivat kysyä tietoja suoraan presidentti Trumpilta, joka lörpöttelee erittäin salaista tietoa'
"Kuvio on mennyt ehkä näin, että Trump oli kertonut jotain lievästi harhaanjohtavaa venäläisille kuten valtioitten johtajat aina tekevät. Tällä kertaa vaan vuotajat huomasi mahdollisuutensa…"
Touko 16
PetrusK kommentoi blogikirjoitusta 'Venäläisten ei tarvitse enää vakoilla Yhdysvaltoja, he voivat kysyä tietoja suoraan presidentti Trumpilta, joka lörpöttelee erittäin salaista tietoa'
"Trumpilta viisas veto syöttää venäläisille puluntuubaa. Normaali keino johtaa vastapuolta harhaan, kun vielä osaa teeskennellä katu-uskottavasti naivia, niin jopa venäläiset voi mennä vipuun.…"
Touko 16
PetrusK kommentoi blogikirjoitusta 'Miten näihin Mauno Koiviston lausumiin reagoitaisiin nyt?'
"Koiviston toteamus, että "ei velanottoa - eletään sen mukaan mitä tuloja valtio saa ja palkkoja maksetaan vain yrityksen maksukyvyn mukaan" aiheuttaisivat yleislakon nykyään. "
Touko 13
PetrusK kommentoi blogikirjoitusta 'HS: Irakilaisten tekemiksi epäiltyjen seksuaali­rikosten määrä rajussa kasvussa.'
"Mistä ihmeestä johtuu, että myös Suomessa liberaali lehdistö on yhtäkkiä alkanut puhua totta? Syynä lienee populismin pelko, sillä ovat myös huomanneet, että populismi länsi-Euroopassa…"
Touko 12

Jäsenen tiedot

Tervetuloa! Mikä on nimesi?
Pietari Kallionsiru
Minä vuonna olet syntynyt?
1948

Jäsenen blogi

Jääkiekkoilua

(22. toukokuu 2017 at 10:29) — 3 kommenttia

Parinkymmenen vuoden tauon jälkeen on taas otettu käyttöön termi - sankarillinen tappio. Tämä oli aikoinaan tuhota Suomen jääkiekkoilun ja myös jalkapallon. Vain suomalainen kansanluonne voi tuottaa tällaisen käsitteen. Tyydyttiin kovaan taisteluun, kun oltiin paljon häviöllä tai oltiin putoamisvaarassa. Ja Suomessa miellettiin niukka tappio voitoksi, mikä oli aikoinaan äärimmäisen raivostuttavaa. Ja pelaajat sai kehua ja ylistystä mediassa, mikä ruokki ajatusta, että eihän tässä tarvi…

Jatkuu...

Hurja mitalisarja!

(27. huhtikuu 2017 at 21:28) — 1 kommentti

Kaksi "rupusakkia", Ilves ja Kalpa, kasvoivat mitalipeleissä ulos kaukalosta suoraan kannattajiensa sydämiin. Mikä nousu! Tapparan mies kumartaa!

Homekoulut Pirkanmaalla!

(15. huhtikuu 2017 at 09:29) — 5 kommenttia

Taas kerran on listattu "homekouluja" Tampereen alueella eikä ollenkaan ymmärretä, että nykylapsille ja -nuorille ei kelpaa mikään sisäilma. He ovat allergisia kaikille aineilla ruoasta lähtien. Ainut vaihtoehto ehkä olisi rakentaa koulut ja vastaavat rehellisestä hirrestä ja muista luonnonaineista, että jos sitten ilma olisi sellaista, että voivat olla sisätiloissa. Jos ei tämäkään auta, niin koulut sitten ulkotiloihin ja koulunkäyntiä vain kesäisin. 

Viikolla Aamulehdessa…

Jatkuu...

Monikulttuurisuus - ihmisoikeusrikkomusko?

(17. maaliskuu 2017 at 09:50) — 7 kommenttia

Onko monikulttuurisuuden tunkeminen kansakuntiin ja ihmisten mieliin ihmisoikeusrikkomus?

Ainakaan monikulttuurisuus ei ole onnistunut missään tunkemismenetelmällä. Luonnollisen kehityksen kautta näyttäisi onnistuvan (vrt. juutalaiset, tataarit, aasialaiset kansat Suomessa).

Monikulttuurisuus pakkolanseerauksella aiheuttaa ongelmia kaikkialla. Suomessa viranomaisten on toisinaan pakko peitellä tapahtumia ja ongelmia taikka vähätellä todellisuutta. Viranomaisten on pakko kääntyä…

Jatkuu...

Kommenttitaulu (2 kommenttia)

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

2. maaliskuu 2017 kello 21:28 Juhani Kalervo Brander sanoi...
4. kesäkuu 2013 kello 18:42 Stephanie Assa sanoi...

Hei rakas,

Miten on kaikki kanssasi, otin etua teitä Käytyään läpi lyhyt profiili ja tarpeelliseksi kirjoittaa heti.Minulla on jotain erittäin tärkeää sinulle paljastaa, mutta minusta on vaikea ilmaista itseäni täällä, koska se on julkinen sivusto.Voisi ota saat takaisin minulle (stephanie.assa@yahoo.co.th) täydelliset tiedot.

Hyvää päivänjatkoa.

Kiitos
Stephanie Assa.

 
 
 

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot