PetrusK
  • Mies
Jaa

Jäsenen PetrusK ystävät

  • Veikko Vallaton
  • Minna Valaja
 

Esittelysivu: PetrusK

Uusimmat tapahtumat

PetrusK kommentoi blogikirjoitusta 'Puhelinmyyntiä terveydenhoidosta'
"Yhtöittäminen on hyvä idea. Saadaan myös julkiset terveyspalvelut tehokkaaseen käyttöön sen lääkärin kannalta. Nyt kun vasemmisto on saanut määrätä, niin…"
4 tuntia sitten
PetrusK kommentoi blogikirjoitusta 'Puhelinmyyntiä terveydenhoidosta'
""Ei ehkä kokonaan olla lopettamassa mutta kovalla rytinällä terveyspalveluja yksityistetään ja kilpailutetaan jossa sairaat, vanhukset ja hädänalaiset ihmiset tulevat olemaan…"
4 tuntia sitten
PetrusK kommentoi blogikirjoitusta 'VALEKAUHUKUVAT SOTEN YMPÄRILLÄ'
""Juuri se valinnanvapaus joka rajoittaa valinnanvapautta on ihan hölmö." Jos ei pidä valinnanvapaudesta niin kunnan terkkariin vaan. Kyllä siellä sitten osataan ohjata oikealle lääkärille kuten…"
4 tuntia sitten
PetrusK kommentoi blogikirjoitusta 'VALEKAUHUKUVAT SOTEN YMPÄRILLÄ'
""Julkiselta puolelta tiedän ketä etsin siksi käytän sitä puolta . terv tepivaari " Ja näin toimit jatkossakin! Kyllä terveyskeskuslääkäreihin voi myös luottaa."
4 tuntia sitten
PetrusK kommentoi blogikirjoitusta 'VALEKAUHUKUVAT SOTEN YMPÄRILLÄ'
"Voi olla vaara, että YLE ja muut propagandistit toimii SOTEn kohdalla samoin kuin koulutuksen kohdalla. Kaikki vuosikymmenten aikana kasaantuneet virheet pannaan uudistusten syyksi, joita ei ole edes ehditty vielä aloittaakaan. Toiseksi…"
16 tuntia sitten
PetrusK kommentoi blogikirjoitusta 'Nuoret ja koulutus'
"Mutta asiat opittiin! Mikä oli sen koulunkäynnin alkuperäinen tarkoituskin.  Itse olen pitänyt koulutyön alasajon eräänä syynä, että JOKAINEN suomalainen on kokenut ainakin yhden opettajan, joka…"
23 tuntia sitten
PetrusK kommentoi blogikirjoitusta 'Muslimit pahoinpitelivät naisen kinkkupitsan syönnin vuoksi'
"Mitähän muuten suomalaiset tuumaisivat, jos muslimit alkaisivat käydä joulukinkkujen ja niitä ostavien ihmisten kimppuun joulun alla? Kauppahalleissa ja lihatiskeillä käytäisiin aivan mahdottomia tappeluita…"
eilen
PetrusK kommentoi blogikirjoitusta 'Kertokaas monellekos on hyötyä kun kelloja siirretään'
"Pitäisi lopettaa koko touhu! Ei mitään järkeä liikutella kellon viisareita ees ja taas. "
eilen
PetrusK kommentoi blogikirjoitusta 'Muslimit pahoinpitelivät naisen kinkkupitsan syönnin vuoksi'
"Näinhän se Kalervo on, että ei nykyaikana tarvi yriittää kaikkia suomalaisia miehiä "kuohia". Kyllä sarkastinen huumori joskus tekee terää. "
eilen
PetrusK kommentoi blogikirjoitusta 'Nuoret ja koulutus'
"Turhaan Uusikylä itkee. Olisi itkenyt silloin, kun opettajien mahdollisuutta tehdä työtään alettiin ajamaan alas yli 40 vuotta sitten vasemmistolaisten toimesta. Nykyhallituksen leikkaukset eivät ole vaikuttaneet…"
eilen
PetrusK kommentoi blogikirjoitusta 'Akuuttia vallankaappausuhkaa ei ole torjuttu USAssa'
"Demokraatit Obaman johdolla ovat kuulemma käynnistämässä nyt Trumpin syrjäyttämistä jollakin konstilla. Ehkä Trumpin Venäjä-kytkennät ovat se keppihevonen jolla aletaan ratsastamaan. Mutta se on…"
perjantai
PetrusK kommentoi blogikirjoitusta 'JSN: PÄÄTÖS JA TOIMITTAJAT'
"Mielenkiintoinen päätös! Selvästikään JSN ei nyt ymmärrä journalistiikasta yhtään mitään. Pääministeri Sipilä halusi lausua uutisesta sen näkökannan miten hän…"
perjantai
PetrusK kommentoi blogikirjoitusta 'Suru-uutisia oppositioon.'
""Enemmän töitä, vähemmällä määrällä ja tietysti etuuksia karsimalla ja varmaan palkkoja laskemalla. Entä missä vaiheessa tyyöuupumus räjähtää käsiin ja…"
torstai
PetrusK kommentoi blogikirjoitusta 'Suru-uutisia oppositioon.'
""Siinä se on miksi myös vastustan yksityistämisiä. Yksityinen sektori kiskoo tulosta työntekijöiden selkänahalla." Yksityinen sektori suo työtä ja toimeentuloa köyhille ihmisille, jotka…"
torstai
PetrusK kommentoi blogikirjoitusta 'Suru-uutisia oppositioon.'
"Tuo vasemmistojohtajien pelottelupropaganda, että sote vie rahat veroparatiiseihin, on suorastaan säälittävä. En millään voi uskoa, että vasemmiston kannattajat olisivat niin tyhmiä, että tuollaista…"
torstai
PetrusK kommentoi blogikirjoitusta 'Liian suvaitsevaiset ärsyttävät ja voivat olla jopa vaarallisia. Liian rehelliset haittaavat talouskasvua.'
"Suvaitsevaiset kaikki ovat vaarallsia, sillä he vievät kansakuntia totalitarismiiin, koska hyväksyvät vain samaa mieltä olevat. "
keskiviikko

Jäsenen tiedot

Tervetuloa! Mikä on nimesi?
Pietari Kallionsiru
Minä vuonna olet syntynyt?
1948

Jäsenen blogi

Monikulttuurisuus - ihmisoikeusrikkomusko?

(17. maaliskuu 2017 at 09:50) — 7 kommenttia

Onko monikulttuurisuuden tunkeminen kansakuntiin ja ihmisten mieliin ihmisoikeusrikkomus?

Ainakaan monikulttuurisuus ei ole onnistunut missään tunkemismenetelmällä. Luonnollisen kehityksen kautta näyttäisi onnistuvan (vrt. juutalaiset, tataarit, aasialaiset kansat Suomessa).

Monikulttuurisuus pakkolanseerauksella aiheuttaa ongelmia kaikkialla. Suomessa viranomaisten on toisinaan pakko peitellä tapahtumia ja ongelmia taikka vähätellä todellisuutta. Viranomaisten on pakko kääntyä…

Jatkuu...

Rinteen puhe

(16. maaliskuu 2017 at 15:10) — 10 kommenttia

Olen usein ihmetellyt kuinka tyhminä esim. demareiden johto pitää omia kannattajiaan. Sellaista propaganda tuubaa sitä kentälle viedään. Yleensäkin vihanlietsonnalla on lyhyet jäljet, ei tuollaisella systeemillä pitkälle pötkitä. Muutama vuosikymmen, kiitos kommunistien, tämä peli vielä puri, mutta nyt ovat uudet tuulet nousemassa. Ryöstettävää rahaa ei enää ole ja kaikki se varallisuus on pakko hankkia raakalla työnteolla niska limassa kitupalkalla, kuten hoitajat ja opettajat ovat olleet…

Jatkuu...

Vastaisku liberaalille rappiolle

(5. maaliskuu 2017 at 20:15) — 6 kommenttia

Ruotsi aloitti paluun maan pinnalle:

"Ilkivalta, yleiset häiriöt ja uhmakkaat oppilaat olivat iso ongelma eräässä koulussa Ruotsin Eslövissä.

Sitten koulun rehtori ja entinen ammattisotilas Truls Katsler päätti panostaa armeijahenkiseen kurinpitoon. Muutos oli häkellyttävä.

Nyt oppilaiden arvosanat ovat nousseet 20 prosenttia vain parissa vuodessa."

... kirjoittaa Newsner - sivusto ja jatkaa ...

"…

Jatkuu...

Haukutaan vaan hoitajat hengiltä!

(2. maaliskuu 2017 at 09:31) — 4 kommenttia

Valtamediassa on tullut tavaksi haukkua kaikkea jotka jotain rakentavaa edes yrittää tehdä. Sairaimmillaan tämä on hoitajien ja opettajien kohdalla. Molempia ryhmittymiä haukkuu valtamedia ja asiakkaiden omaiset. Jos jossain menee jotain pieleen, niin armoton some-raivo lietsotaan heidän päällensä. Toimittajat kun tietää, että ihmiset janoaa nykyaikana toistensa verta. Ja jos oikein yrittää hoitaa jonkun asian kuntoon, niin heti kutsuu oikeussali. Nykyään ei kertakaikkiaan saa tehdä työtään…

Jatkuu...

Kommenttitaulu (2 kommenttia)

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

2. maaliskuu 2017 kello 21:28 Juhani Kalervo Brander sanoi...
4. kesäkuu 2013 kello 18:42 Stephanie Assa sanoi...

Hei rakas,

Miten on kaikki kanssasi, otin etua teitä Käytyään läpi lyhyt profiili ja tarpeelliseksi kirjoittaa heti.Minulla on jotain erittäin tärkeää sinulle paljastaa, mutta minusta on vaikea ilmaista itseäni täällä, koska se on julkinen sivusto.Voisi ota saat takaisin minulle (stephanie.assa@yahoo.co.th) täydelliset tiedot.

Hyvää päivänjatkoa.

Kiitos
Stephanie Assa.

 
 
 

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot