PetrusK
  • Mies
Jaa

Jäsenen PetrusK ystävät

  • Veikko Vallaton
  • Minna Valaja
 

Esittelysivu: PetrusK

Uusimmat tapahtumat

Neuvos kommentoi blogikirjoitusta 'Trumpin haukkujaiset'
"Ihan hyvä show ja samalla oikea voittaja oli hyvin valittu."
7 tuntia sitten
Heikki Kärpänen kommentoi blogikirjoitusta 'Trumpin haukkujaiset'
"Saivat Hollywoodin kaikkitietävät hiukka pitkän nenän."
8 tuntia sitten
Timo Lennart kommentoi blogikirjoitusta 'Trumpin haukkujaiset'
"Eipä meikää kiinnosta tuollainen gaala. Mielummin katson kotoisen jussi-gaalan."
8 tuntia sitten
teuvomast kommentoi blogikirjoitusta 'Trumpin haukkujaiset'
"Mitä vähemmän julkista keskustelua sen parempi . terv tepivari "
8 tuntia sitten
PetrusK kommentoi blogikirjoitusta 'Maailman "toiseksi tärkein" asia puhuttaa ?'
"No tuo Pressa-sarja on niin sekava ettei edes tiedä kuka kuka on ja puhujien artikulointi on mitä sattuu, edes puheesta ei saa selvää. "
12 tuntia sitten
PetrusK kommentoi blogikirjoitusta 'Miten köyhää kyykytetään?'
"Nuo vuokra-asunnot ovat osoittautuneet jonkinlaiseksi ongelmaksi, kun joissain tapauksissa niitä on töhritty ja särjetty ja vähintäänkin vuokralaisten osalta pidetty aika huonosti. Kiitollisuus että saa asua toisen…"
12 tuntia sitten
PetrusK kommentoi blogikirjoitusta 'Maailman "toiseksi tärkein" asia puhuttaa ?'
""No oli tuo Tom of Finland jatkosodassa tulenjohtajana ja sai vielä vapaudenristinkin." Olet oikeassa, että ns. nahkahomot ovat ehkä puolustahtoisia ja -kykyisiä. "
13 tuntia sitten
PetrusK kommentoi blogikirjoitusta 'Miten köyhää kyykytetään?'
"No sanos Huhtala kuinka paljon rahaa Sipilän hallitus tänäkin vuonna syytää köyhien taskuun?"
14 tuntia sitten
PetrusK kommentoi blogikirjoitusta 'Maailman "toiseksi tärkein" asia puhuttaa ?'
""Tämänkö vuoksi isämme ja isoisämme taistelivat?" No jatkossa ei varmaankaan enää kukaan taistele. Vai löytyykö sellainen taistelukykyinen mies, joka haluaisi kuolla homolandian puolesta? Ja…"
14 tuntia sitten
PetrusK kommentoi blogikirjoitusta 'Maailman "toiseksi tärkein" asia puhuttaa ?'
""Mutta "toiseksi tärkeintä" tulee lähes samalla volyymilla. Tämä avioliittolaki. Ei lehteä, ei TV-tai radiouutista, ei kaapista tuloa tai oloa, ei Tom of Finlandia, homoja ja lesboja, sateenkaaria tms.…"
17 tuntia sitten
PetrusK kommentoi blogikirjoitusta 'Perussuomalaiset erotti Kiemungin'
""Oliko Kiemungin erottaminen Timo Soinin ja häntä tukevien ensimmäinen vastaisku halla - aholaisia vastaan?" Näin on! Timo Soini haluaa viimeisinä vuosinaan olla edes osittain hovikelpoinen ja on suostunut ns.…"
eilen
PetrusK kommentoi blogikirjoitusta 'Valheiden valtakunta'
""Pääylistäjäninä toimivat Halla-aho uskollisine opetuslapsineen." Halla-aho voi olla Soinin jälkeisen populismin seuraava airut. Jos hän omaksuu vielä suoraviivaisemman tyyliin Trumpin tavoin, niin…"
eilen
PetrusK kommentoi blogikirjoitusta 'Valheiden valtakunta'
"Miksi USA, Venäjä, Turkki, Englanti eli lähes 10 valtiota ovat ajautuneet populismin pauloihin? Ainut syy on vasemmistoliberaalinen rappio, jonka veturina on nyt Merkel. Tässa kaikessa suvaitsevaisuudessa ja homouden…"
eilen
PetrusK kommentoi blogikirjoitusta 'Lylyn lykintää Lahdessa'
"On se kyllä karmeaa katseltavaa kun huulirasvahöyryiset ihmiset suorastaan raivoaa radalla kuin hullut. Ei hiihdossa ole enää mitään muuta kuin rahanhimoa. Onneksi juoksu-urheilusta, eikä muutenkaan…"
eilen
pekka saarinen kommentoi blogikirjoitusta 'Murtomaahiihto!'
"Mikähän tällaiselle tapahtumalle laitettaisiin nimeksi? Kaikki osallistujat saisivat kultamitalit..... MM-kisoista ja olympiaadeista on kyllä ollut leikki kaukana aikojen alusta. Suomalaisille ehkä sopisi tuo…"
perjantai
PetrusK kommentoi blogikirjoitusta 'Murtomaahiihto!'
"Mielestäni hän noudatti sitä alkuperäistä ideaa, mikä leikkimielisessä urheilussa alunperin olikin. Vasta sitten kun alettiin tosissaan harjoittelemaan, niin kaikki meni pilalle. Urheilussa ei enää…"
perjantai

Jäsenen tiedot

Tervetuloa! Mikä on nimesi?
Pietari Kallionsiru
Minä vuonna olet syntynyt?
1948

Jäsenen blogi

Trumpin haukkujaiset

(27. helmikuuta 2017 at 17:15) — 4 kommenttia

Viime yönä Trumpin haukkujaiset .... eikun siis Oscar-juhlat päättyivät arvolleen sopivalla tavalla, täydelliseen sekasortoon. Päiväunelmia tuottava tehdas, Hollywood, kokoontui ensin haukkumaan ihan työkseen Trumpia ja sitten ilmoitettiin väärä elokuva voittajaksi ja "valitut" ehtivät jo kiitelläkin voittoaan ja sukulaisiaan kun asia onnistuttiin korjaamaan. Tässä kyllä haukunta ja ylpeys kävi lankeemuksen edellä. 

Murtomaahiihto!

(24. helmikuuta 2017 at 09:42) — 5 kommenttia

Kansainvälinen murtomaahiihto, mennyttä aikaa! Hyväksyn vielä kansalliset hiihtokisat ja jopa seuraan niitä, mutta kansainvälisiä en enää seuraa kuin väljästi. Tänään aamulla TV1:n Jälkiviisaissa Matti Apunen totesi lakonisesti tyyliin, että mitä järkeä on kun aikuiset kiertää metsässä hiihtäen ympyrää huulirasvan voimalla ja sitten lopulta norjalaiset voittaa. Itse en näe tuossa touhussa mitään järkeä.

Yksi keino on kieltää kaikenlaiset lääkkeet, varsinkin astmalääkkeet hiihtäjiltä.…

Jatkuu...

Mopoautot

(20. helmikuuta 2017 at 09:28) — 13 kommenttia

Mopoautot pois valtateiltä!! Mikään ei ole niin ärsyttävää ja vaarallista kuin pimeässä mateleva mopoauto huonolla kelillä. Aika usein nuorisoporukka tekee tahallaan kiusaa muille autoilijoille ja tiiraillaan ilkeästi naureskellen takapenkiltä kuinka pitkä jono on saatu aikaan. Tällainen on muiden autoilijoiden hengillä leikkimistä. 

Faktatko nykyään muovailuvahaa?

(18. helmikuuta 2017 at 10:53) — 5 kommenttia

Aamulehdessä otsikko suunnilleen, että faktat on muovailuvahaa. Tässä varmaan viitataan Trumpin taisteluun mediamafiaa vastaan ja muutenkin populistien tapaan tiedottaa nettimedian kautta. Luodaan kuvaa, että tässä olisi jotenkin faktojen muovailusta kyse. 

Valtamedian kautta tuleva tiedotus on jo vuosien ajan ollut manipulointia. Asiantuntijat ja tilastot luo tiesmillaista todellisuutta silmiemme eteen muka tosiasioina. Itsekin tilastotiedettä opiskelleena ja tilastoja tehneenä…

Jatkuu...

Kommenttitaulu (1 kommentti)

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

4. kesäkuu 2013 kello 18:42 Stephanie Assa sanoi...

Hei rakas,

Miten on kaikki kanssasi, otin etua teitä Käytyään läpi lyhyt profiili ja tarpeelliseksi kirjoittaa heti.Minulla on jotain erittäin tärkeää sinulle paljastaa, mutta minusta on vaikea ilmaista itseäni täällä, koska se on julkinen sivusto.Voisi ota saat takaisin minulle (stephanie.assa@yahoo.co.th) täydelliset tiedot.

Hyvää päivänjatkoa.

Kiitos
Stephanie Assa.

 
 
 

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot