Pentti Tuominen
 • Mies
Jaa

Jäsenen Pentti Tuominen ystävät

 • Kalervo ilmari Pohjola
 • Heikki Karjalainen
 • Ari Wigelius
 • Eero
 • teuvomast
 • Kalevi Hartikainen
 • Timo Lennart
 • Marja Tiura
 • matti meikäläinen
 • Ismo Kaukonen
 • Kamu
 • Veikko Väisänen
 • Jarmo Vähä-Touru
 • pekka antero katajamäki
 • Paul Tiililä

Jäsenen Pentti Tuominen ryhmät

 

Esittelysivu: Pentti Tuominen

Uusimmat tapahtumat

Pentti Tuominen kommentoi blogikirjoitusta 'Aikaan perustuvaa tienkäyttöoikeutta?'
"""tilapäinen rekisteristä poisto" (aiemmin tunnettu seisontana)"" Niin ja nykyisin liikennekäytöstä poisto. Rekisteristä poisto tarkoittaa sitä, että viedään kilvetkin …"
13 tuntia sitten
Pentti Tuominen kommentoi blogikirjoitusta 'Aikaan perustuvaa tienkäyttöoikeutta?'
"Pekka Autoinsinöörihän keksii mitä vaan, mutta aina se luulee, että suunnittelemaansa autoa ei tarvii koskaan korjata."
14 tuntia sitten
Pentti Tuominen kommentoi blogikirjoitusta 'Aikaan perustuvaa tienkäyttöoikeutta?'
"Ei tuota minun kertomaa tapausta voi edes verrata turhiin vakuutuksiin, koska vakuutus korvaa aina, olin sitten syyllinen, tai en."
14 tuntia sitten
Pentti Tuominen kommentoi blogikirjoitusta 'Aikaan perustuvaa tienkäyttöoikeutta?'
"Tasapuolista ja oikeudenmukaista ei uusilla keinoilla saada. Minä aja nyt jo suurimmaksi osaksi verolla bensaa on joukossa hiukan yli 20%. Suomessa on yksityisiä teitä enemmän, kuin valtion ja kuntien teitä yhteensä,…"
17 tuntia sitten
Pentti Tuominen kommentoi blogikirjoitusta 'Perneri iskee jälleen'
"Minä sanon taas kerran, että miksi toimivaa pitäisi korjata? Minun autoni käy melkein pelkällä verolla, toki siinä on reilu 20% bensaa seassa, siis melko vähän. Minä siis maksan sen mukaan miten…"
18 tuntia sitten
Pentti Tuominen kommentoi blogikirjoitusta 'Perneri iskee jälleen'
"Minä sanon taas kerran, että miksi toimivaa pitäisi korjata? Minun autoni käy melkein pelkällä verolla, toki siinä on reilu 20% bensaa seassa, siis melko vähän. Minä siis maksan sen mukaan miten…"
18 tuntia sitten
Pentti Tuominen kommentoi blogikirjoitusta 'Tämän aamun kolumni: Marko Kilpi; poliisi ja dekkaristi.'
"Hiukan huonosti tuli luettua, mutta osin asiaakin. Muutaman kerran ajaneena laivasta EU;n eteläinpään kärkeen, kukaan ei noteerannut meitä muualla, kuin Helsingin satamassa, niin mennessä, kuin tullessakin tutkittiin…"
eilen
Pentti Tuominen kommentoi blogikirjoitusta 'Theresa May - Brexit linjauspuhe.'
"Eiköhän se ole juuri sitä, mitä odotettiinkin. Punta ja tuumamaa ei koskaan ole täysin sopeutunut joukkoon. Se on aina kuulunut jonkinlaiseen välimaastoon ja kohta vieläkin enemmän."
eilen
Pentti Tuominen kommentoi blogikirjoitusta 'Tuumatauko'
"On se sitten kumma jos ei "hyvän kotikasvatuksen saanut", kuten itse sanot osaisi muka käytellä sanojansa ihan maalaisjärjen mukaisesti. Ei sen pitäisi sinulle olla edes vaikeata. Ainahan sitä…"
eilen
Pentti Tuominen kommentoi blogikirjoitusta 'Ylläpidon tiedote: malttia keskusteluun'
""3. Vältä linkkejä. Toimitus saattaa poistaa linkin tai linkin sisältävän viestin, jos kohdesivu sisältää arveluttavaa materiaalia tai toimituksella ei ole aikaa tarkastaa sivujen…"
tiistai
Pentti Tuominen kommentoi blogikirjoitusta 'Ylläpidon tiedote: malttia keskusteluun'
"Karkas ja meni kesken, näinkin voi käydä kännykällä, siis olkoon."
tiistai
Pentti Tuominen kommentoi blogikirjoitusta 'Ylläpidon tiedote: malttia keskusteluun'
"Minä olen Juhan kanssa samaa mieltä, mutta sanon sen hiukan eri tavalla. Aikoja sitten jo sanottiin säännöissä, että saman avauksen kierrättäminen, vain päivämäärä vaihtamalla, ei…"
tiistai
Pentti Tuominen kommentoi blogikirjoitusta 'Olettekos ajatelleet; viime kuukausien poliitikoiden erilaisia "kunnostautumisia"?'
"Ai, tähänkin sekoitettiin uskonto. Se onkin sitten loppumaton loru ja monen kommentin kinaaminen, ei ole ollut, eikä vieläkään kuulu tapoihini osallistua mokomaan."
maanantai
Pentti Tuominen kommentoi blogikirjoitusta 'Maastokelpoiset ajoneuvot.'
"Arvasinhan mitä tuleman pitää. Siinä mökijässä muuten ne lukot ovat vielä magneettilukkoja, joten ne toimivat heti, eikä viikon päästä,. se on polariksen erikoisuus. Annan pienen neuvon,…"
maanantai
Pentti Tuominen kommentoi blogikirjoitusta 'Äly hoi älä jätä'
"Kas vaan, kommetti on tipahtanut bittiavaruuteen. Piti sanoa, että pankissa jota minä käytän, voi tunnisteen jättää pankin muistettavaksi. Sitten ei tarvita muuta, kuin itse keksitty pin- koodi. Sillä…"
maanantai
Pentti Tuominen kommentoi blogikirjoitusta 'Mitä Alatalo hakee muistelemalla vanhoja?'
"Heikki Älä nyt vänkää väkisin. Tässä Ilta-  Sanomien jutussa ei sanallakaan mainita mistään kulttuurihistorista. Jos ei sitten tämäkin asia ole tavallaan kulttuurihistoriaa, onhan…"
maanantai

Jäsenen tiedot

Tervetuloa! Mikä on nimesi?
PJ.
Minä vuonna olet syntynyt?
1943
Kerro lisää itsestäsi!
Puhelinnumeron voi katsoa Aamulehden tiedostosta!

Jäsenen blogi

Mitä Alatalo hakee muistelemalla vanhoja?

(16. tammikuu 2017 at 07:00) — 7 kommenttia

Tämän päivän Aamulehdessä Alatalo (lehteä en oe vielä nähnyt)muistelee haastattelussa Ilta- Sanomien mukaan yli 40 vuotta vanhoja asioita.Siinä hän kertoilee viettäneensä Juicen ja Niinistön, sekä jonkun kolmannen kanssa "kostean illan". Miksi ja miksi vielä Aamulehti, jos pitää paikkansa, lähtee kaivelemaan niinkin vanhoja asioita?Jokainenhan meistä on ollut nuori, jos on uskominen ihmisen normaalia kehitystä. Kaikki olemme tehneet hölmöjä asioita, mutta mitään… Jatkuu...

Tasapuolisuuden nimissä

(14. tammikuu 2017 at 07:08) — 20 kommenttia

Aikanaan täällä kovasti moitittiin Tepiä monen avauksen kirjoittamisesta samana päivänä.Asiahan ei minulle kuulu, mutta eikö kaiken kohtuuden ja tasapuolisuuden nimissä Jussi Vaaralalta voisi vaatia samaa.Nytkin etusivu on melkein puoliksi Jussin avauksia. Eikös samasta aiheesta kirjoittelun voisi tiivistää yhden otsikon alle, eikä jokaisesta mielipiteestä tehdä uutta avausta, sitä vartenhan on kommenttiosio.Ehkä liiasta kirjoittelusta kärsii Kalevakin, no se vaan on… Jatkuu...

Miksi meitä on niin hirmuisen helppo huijata?

(13. tammikuu 2017 at 12:30) — 7 kommenttia

Jatkuvasti tulee lmaisen rahan tarjoajia, joko netissä, tai useammin säköpostissa. Lainaa tarjotaan ilman vakuuksia ja olemattomalla korolla, aina 25 000 euroon asti. Loppujen lopukjsi se onkin sitä kaikkein kalleinta rahaa, johon missään tapauksessa pidä kompastua.

Sitten tulee niitä "Olet niitä harvoja valittuja, joka saa ilmaisen television." Eikä maksa, kuin yhden euron ja rekisteröitymisen tähän kymmenen onnellisen joukkoon. Niistä suurin osa on suomalaisten eri…

Jatkuu...

Sähkön kuljetus ja sen hinta

(8. tammikuu 2017 at 07:55) — 40 kommenttia

Kovasti täälläkin kinataan jo sinänsä halvasta energian tuottamisesta ja sen halvasta hinnasta.Kuitenkin sen kuljettaminen on noussut laskutuksessa huomattavasti yli energian hinnan. Sille emme mahda mitään, sitä ei pysty edes kilpailuttamaan. Sähköyhtiöt hinaavat hintaa vähitellen, puoliksi salaa ylöspäin. Esimerkiksi Elenia, joka on pelkkä sijoitusyhtiö, nosti viime vuonna parikin kertaa hintoja, viimeiseksi muistaakseni 7%.Selitys on aina sama, kustannukset syntyvät… Jatkuu...

Kommenttitaulu (27 kommenttia)

Sinun tulee olla Aamulehti Blogit -verkoston jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehti Blogit

9. huhtikuu 2015 kello 08:15 al1947 sanoi...

En ole poistanut Pentti ensimmäistäkään kommenttiasi puhelinmyyntiä koskettavasta blogistani, enkä muistakaan blogeistani. Tuskin myöskään ylläpito on tehnyt sitä. Teitköhän Pentti n. kuukausi sitten oman erillisen avauksesi aiheesta?

21. maaliskuu 2014 kello 05:54 teuvomast sanoi...

Hyvää Pentin päivää loskaisesta riäväkylästä toivottaa tepivaari

18. joulukuu 2013 kello 19:16 teuvomast sanoi...

Hyvää toipumista että pääset kotiin jouluksi terv tepivaari 

3. heinäkuu 2013 kello 19:42 teuvomast sanoi...

Pikaista toipumista toivottelee tepivaari 

29. maaliskuu 2013 kello 20:08 teuvomast sanoi...

Hyvää pääsiäistä Pentin poppoolle toivottaa tepivaari 

20. helmikuuta 2013 kello 00:42 K.Tuomari sanoi...

No problem.El'm' etenee niin huimaa vauhtia ettei kerki' mit''n tekem''n ,heh Perhana kun en vaihtanut englannin sanastosta Suomen sanastoon,mutta olkoon,osaathan sen silti lukea.Juu,jatketaan vaan samaa rataa.

13. tammikuu 2013 kello 09:33 teuvomast sanoi...

Joo ilman zunea tuo ei tuo kuvan siirto toimi lumialla terv tepi

2. tammikuu 2013 kello 20:26 Tsaimai sanoi...

Tokihan me olemme useasti olleet samoilla linjoilla. Sinä vaan kerrot asiat sovittelevammin. Minä kärjistän ja hiukan provosoin. Monessa olemme kuitenkin melkolailla samaa mieltä.

Onhan meillä tietysti asioita, joissa emme yhteistä näkemystä jaa, mutta ainahan niin on. 

23. joulukuu 2012 kello 19:11 teuvomast sanoi...

En minä tuota kuvaa käytä kun omassa koneessa taustakuvana oli sen verran idyllinen kaunis maalaismaisema terv tepivaari 

7. syyskuu 2012 kello 17:50 pekka saarinen sanoi...

Annappas parempia koordinaatteja, ei tuosta ota vielä selvää. Ja aikoja myös.

 
 
 

© 2017   Perustanut: Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot